[Teszt] FutureGrind
Eddig 4 hozzszls
keviny
2019. janur 23.
szerda 16:00
Csped a Trials-t? Nem idegenkedsz az indie stdik nem tl ltvnyos, mde annl tletesebb ksrleteitl? Netaln olyasmi forma vagy, akit a kihvs inspirl s nem demotivl? Gyans, hogy a FutureGrind c. alkots kedvedre val lesz. Mondom mirt.

Mint emltettem, a FutureGrind tvolrl a Trials rokona, egy ktkerek jrmvet szerepeltet gyessgi/platform hibrid. A tvoli jvben jtszdik, ahol a ktkerek jrmvek (legalbbis a jtkban sportra hasznlt vltozatok) extrm kinzettel, funkcikkal s extrm sebessggel kprztatjk a kedves nzket. Adottak klnfle adottsggal megldott 2D plyk, neked pedig jl t kell suhannod rajtuk, valamint klnfle feladatokat kell vgrehajtanod. Pldul hogy csinlj meg menet kzben 5 htraszaltt, vagy legalbb 3 alkalommal a fels platformon csngve haladj a cl fel.s amikor mr azt hinnd, hogy na, most mr mindent lttl, akkor becsempsz a jtk egy-egy j elemet, ami merben megbolondtja az egsz jtkmenetet. Pldul a jrmved kt kereke klnbz sznre vlt s csak arra a platformra szabad rugranod, amelyik megegyezik az aktulis kereked sznvel. Vagy elkerlnek a flippereknl ltott gombk, amik t tudnak pccinteni a nagyobb szakadkok felett is. Mindez olyan tempval trtnik, hogy a ksbbiekben mr tanulnod kell a plykat, hacsak nem vagy reflex-smn vagy flow-mgus.Kt dolog van, ami szmomra picit megtorpedzta az lmny legmagasabb fokt: egyfell a jtk j indie szoksokhoz hven minimalista frontendet tr elnk. Persze rtjk, 5 kenyrrel s 2 hallal csak Jzus tudott jllakatni tezer embert s a Milkbag Games-nl (is) valsznleg vzzel fznek, de kezd picit unalmass vlni a “lowpoly, mint ltvnyelem” erltetse - szmomra legalbbis. A msik, hogy a platformok sznvlasztsa nem minden esetben szerencss: akik hozzm hasonl “ldsos” helyzetben vannak s szntvesztk (a sznskla egyes tartomnyai ers tfedsben vannak egymssal) ott nem mindig nyilvnval, hogy melyik platformra, melyik kerkkel kne megrkezni. Szerencsre ez az options menben valamennyire orvosolhat elre determinlt sznkezelssel.Amgy ezek mellett teljesen jl elvoltam a programmal, s btran biztatok minden platformer-kedvelt, hogy tegyen egy prbt vele, baromi addiktv tud lenni.

8/10

jan 25., pntek 20:38 #4
Vlasz Feco88 (#3) zenetre
Ameddig jutottam (kb a jtk egyharmada) addig rdemleges esemny nem trtnt a cselekmnyben, szval ha rm hallgatsz, nem a sztori miatt veszed meg.
let the sun never blind your eyes
[2] Feco88
jan 25., pntek 16:19 #3
A sztori. Van sztori? a trailerben van kt frakci? Csojszok? valami?
jan 23., szerda 18:03 #2
A vide alapjn nekem ehhez nem lenne trelmem.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
jan 23., szerda 17:18 #1
Nem gondoltam volna h ennyire jo lesz.
"This is our time to medicate..."