[2018] Az év legnagyobb csalódásai
Eddig 86 hozzászólás
Gamer365
2018. december 27.
csütörtök 12:00
Lassan megkezdődik a visszaszámlálás a 2018-as év legjobb játékaival, mielőtt azonban belevetnénk magunkat a szokásos év végi toplistánkba, vetünk egy rövid pillantást a csalódásokra.

Íme azok a játékok, amiktől többet vártatok az idei évben - a lista a Ti szavazataitok alapján állt össze.Agony | Madmind StudioShadow of the Tomb Raider | Eidos MontrealDarksiders III | Gunfire GamesFIFA 19 | EA VancouverWe Happy Few | Compulsion GamesMarvel's Spider-Man | Insomniac GamesOnrush | Codemasters EvoJust Cause 4 | Avalanche StudiosRed Dead Redemption 2 | Rockstar StudiosFallout 76 | Bethesda Game Studios

Ezeket a játékokat jelöltétek tehát a legtöbben az "Év csalódása" kategóriában. Holnaptól azonban már átugrunk a mérleg pozitív oldalára: pénteken jön 30-as toplistánk első része!

Összesen: 86 [1-50]
1 | 2
dec 29., szombat 11:46 #86
Válasz ne5h (#82) üzenetére
"leírják egy felugró ablakban, hogy van ilyen lehetőség is"

Milyen igaz, ez sokkal effektívebb és kreatívabb mint kipróbáltatni - és biztos nem eredményezné azt, hogy a legtöbb játékos a kezdőlovával szambázik végig a játékon mert elkerüli a figyelmét az ezer másik üzenet között.

A szubjektivitást nem erre értettem, de nincs kedvem újra leírni, úgyhogy felőlem lapozhatunk.
dec 28., péntek 15:49 #85
Válasz adamsfamily (#63) üzenetére
Szolgaltato felhiv, double nat check. Javit, orul, jatszik.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[28] lacapaca
dec 28., péntek 15:12 #84
Válasz AdamMcKraken (#74) üzenetére
Mit nem értesz rajta? Tök mindegy mi miatt rossz. Ezeket te írtad, csak tõled idéztem. Sõt! Biztos van olyan is, akinek mindezek ellenére tetszik a játék. Annyit írtam, hogy amit a játékról olvasol, az egy következmény. Annak a következménye, hogy milyen lett a játék. Attól még hogy azt hallod valamirõl, hogy rossz lett, már azzal is okozhat csalódást. Legfeljebb nem veszed meg. De attól még a legtöbben nem azt várták el tõle a bejelentésétõl kezdve, hogy rossz legyen.
A TR-rõl nem gyõzték elégszer hangsúlyozni, hogy jóval hagyományosabb lesz az elõzõeknél. Ugyanúgy kikerülhetted volna a csalódás lehetõségét. Még itt az oldalon is többen írták, hogy nagyon kevés benne a harc. A F76 mellett idén talán az kapta még a legtöbb fikát. Az Edge 4 pontját rá már meg se említem...
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[28] lacapaca
dec 28., péntek 14:33 #83
Válasz theSickness (#71) üzenetére
Olyan szempontból viszont nem torz, hogy ez a G365 olvasóinak a listája. Persze, nem mindenki írja le a véleményét, nem mindenki játszik mindennel. De éppen ezért ez egy olvasói lista, és nem egy megcáfolhatatlan, mindenki álltal egyformán látott minõségi alapvetés. Szerintem ennek úgy kéne müködnie, hogy mindenki leírja mely játékokkal szórakozott az idén a legjobban, és tudomásul kéne venni, hogy nem vagyunk egyformák. Ez nem több tulajdonképpen, mint egy népszerüségi index. Mivel játszottak a legtöbben, és azok közül melyik mennyire tetszett sokaknak.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
dec 28., péntek 14:28 #82
Válasz priewoferdc (#77) üzenetére
"Azért, mert tutorial, hogy tudtodra adják, a lovakat lehet és érdemes váltogatni míg meg nem találod az igazit"

Tudtomra adhatna például úgy is, hogy egyszerűen csak elmondja a lovász, leírják egy felugró ablakban, hogy van ilyen lehetőség is. Nem kellett volna ezért egy percre sem elvenni azt a jószágot, amit addig használtam.

Egyébként pedig mindkettőnél az volt a gondom, hogy számomra rosszkor volt bemutatva, mert (talán nem egyedüliként), amint lejutottam a hegyekből elkezdtem mindenfelé elmászkálni, hogy kicsit felfedezzem a világot, ezen idő alatt persze fejlődött a kapcsolat a lóval, viszont néhány mellékes tevékenységnél rá kellett jönnöm, hogy azokhoz még túl korán akartam bóklászni.

"hogy lehet a felhozott dolgokra egyáltalán csalódást keltő negatívumként tekinteni"

Úgy, hogy nem azt vártam, hogy ilyen vontatott lesz a játék eleje, mire minden eszközt a kezembe ad. És persze, hogy a szubjektivitást hozom elő, mikor pont te mondtad, hogy neked megfelelt az, ahogy behozzák a mechanikákat, nekem meg nem. Ez szerintem pont tökéletes példája a szubjektivitásnak.
I am such a B.A.
dec 28., péntek 13:48 #81
Válasz theSickness (#80) üzenetére
Persze, én nem is azt mondom hogy nem a Telekom sara, csak azt hogy nem jó úgy hozzáállni hogy ez alap, és mindig így van, mert ebből keletkeznek a tévhitek mikor tovább adják az emberek. És ezt sem azért mondom h a T-t védjem, hanem mert az nem vezet megoldásra ha egy tévhitet terjesztünk.
XBL: CapAMK II - - PSN: CapAMK
dec 28., péntek 13:24 #80
Válasz AdamMcKraken (#78) üzenetére
Asszem a gyári routereknél volt a gond, egy olyan modellel, amit sok helyen szereltek fel. Ha jól tudom.

Most lehet azon vitázni, hogy nem a Telekom tilt portokat, a nap végén viszont az van, hogy csak náluk fordult elő a jelenség. Nem a szolgáltatás, hanem a biztosított eszközök miatt.
dec 28., péntek 13:23 #79
Válasz AdamMcKraken (#78) üzenetére
OFF: Illetve port szűrésként még olyanra tudok gondolni hogy biztonsági okokból kerül beállításra, de azok a portok nagy valószínűséggel nem azok a portok amiket pl a videójátékok használnak.
XBL: CapAMK II - - PSN: CapAMK
dec 28., péntek 13:18 #78
Válasz theSickness (#76) üzenetére
OFF: Nem tudom, látnom kellene a topikot hogy erről részletesebb véleményt mondjak. De azt tudom hogy alapbeállításként nincs port szűrés központi oldalon, viszont amennyiben már neked kell állítgatni valamit akkor azt nem a Telekom szűri hanem hozzád telepített eszközben van szűrés beállítva. Viszont ez már a felhasználó felelőssége, mivel kapsz hozzáférést az eszközhöz, neked is kell beállítani úgy ahogy akarod hogy működjön. Illetve nem kell, hagyhatod úgy ahogy van, csak nem féletlen lesz neked az jó attól függően hogy mire akarod használni azt az internet vonalat . Olyat el tudok képzelni hogy a modem/router amit a Telekom ad olyan gyári frimware-el kerül telepítésre amivel rosszul van beállítva portok kezelése, de ez már egyedi hiba, és nem általánosságban használt beállítás. Szóval arra akartam ezzel az egésszel kitérni hogy az nem jó hozzáállás hogy a Telekom alapból szűri a portot mert ez nem igaz.
XBL: CapAMK II - - PSN: CapAMK
dec 28., péntek 13:13 #77
Válasz ne5h (#59) üzenetére
"kell venned egy teljesen újat, mert... csak"

Nem azért, mert ... csak. Azért, mert tutorial, hogy tudtodra adják, a lovakat lehet és érdemes váltogatni míg meg nem találod az igazit. A horgászatnál az volt a gond, hogy nincs az elején bemutatva, itt meg az, hogy be van? Van sapka, nincs sapka?

"megint egy teljesen fölösleges körnek tartom."

Millió plusz egyszer kell amúgy is a városba menned, felszeded a következő kötelező útnál ha nagyon hiányzik.


Persze a szubjektív takarót mindig kényelmes használni, de én a miértre kérdeztem: mármint hogy lehet a felhozott dolgokra egyáltalán csalódást keltő negatívumként tekinteni - nem kevésbé abszurd módon, mintha valaki azért lenne csalódott, mert piros a borítókép. Elhangzott itt valamiféle absztrakt kettősség ami csak lóg a levegőben, de jobb híján azt hiszem ezek után megelégszem a fentivel: "mert ... csak"
dec 28., péntek 12:45 #76
Válasz AdamMcKraken (#75) üzenetére
Akkor miért volt még a Telekom fórumán és a Forzás topikokban is téma? Egy ex-kollégám pontosan így tudta megoldani. Magához a technikai oldalhoz totál sügér vagyok, de volt ilyen probléma.
dec 28., péntek 12:34 #75
Válasz theSickness (#67) üzenetére
A Magyar Telekom nem szűr semmilyen portot lakossági internet előfizetéseken. Persze egyedi probléma nem lehetetlen, de ilyen esetekben nagyobb qa valószínűsége hogy vagy maga a felhasználó routerében volt a rossz port beállítás vagy a Telekomnál volt más jellegű probléma.
XBL: CapAMK II - - PSN: CapAMK
dec 28., péntek 12:27 #74
Válasz lacapaca (#66) üzenetére
Nem igazán értem az okfejtésedet a Fallout-ról. De az biztos h nem csak a bug-ok miatt lehetett tudni hogy rossz lesz, én olvastam iletve youtube-on néztem is review-kat és említették hogy unalmas, nincs benne túl sok interakció vagy teendő, illetve elég grind-olós. Ezt összeadod a bug-okkal és egyértelművé válik hogy nem lesz belőle jó játék.
A TR-ről meg annyit, hogy kb az egész játék végigjátszását meg kellett volna néznem hogy meg tudjam hogy összesen 5 harc jelenet lesz benne. Merthogy erről nem nagyon láttam írást sehol. Itt a csalódás számomra nem abban volt hogy rossz a játék minősége, hanem hogy nagyon eltértek az előző kettő játékmenetétől.
XBL: CapAMK II - - PSN: CapAMK
dec 28., péntek 12:19 #73
Válasz thrill (#72) üzenetére
Ez is igaz. Tartom (pedig abszolút nem vagyok rajongója), hogy pl. a Battlefront II is sokkal több savat kapott, mint kellett volna. Vagy inkább: kapott annyit, amennyit érdemelt, de aztán egyfajta trend lett a játék szanaszét cincálása.

Jó példa megint csak az Arkham Origins, ami messze nem annyira sz*r, mint sokan állították (sőt, többünk véleménye szerint sok szempontból jobb is, mint a City), de mindig oda lyukadnak ki a népek, hogy "ezt nem is a Rocksteady csinálta". Aham, a Knight meg az ő művük, és hát nagyon nem lett olyan fasza.

És akkor ez csak két példa.

Meg ugyanez meg a pozitív oldalon. Képesek emberek isteníteni és az egekbe emelni játékokat, mert mondjuk egy kedvelt frencsájzra épülnek vagy mondjuk exkluzívok, miközben zsáneren belül is találni jobb, vagy semmivel sem rosszabb darabokat.

Ez sajnos a mémek meg az influenszerek által irányított tömegek generációja, szóval könnyebb lenne elfogadni, mint hadakozni vele, mert manapság egy vitás kérdésben mindig annak van igaza, aki mögött többen állnak.
[4] thrill
dec 28., péntek 11:34 #72
Szerintem (aki ezt nehézményezte) senki nem az itteni mintára gondolt, hogy hány ember írta hogy csalódás neki X játék, hanem trendekre. Amiket lehet olvasni más fórumokban és nemcsak idehaza, hanem világszerte. Volt olyan is aki beírta a kedvencek közé is, meg a csalódások közé is az adott játékot. Értem azt is miért tette. Viszont az emberek manapság hajlamosak mindent túlhisztizni. És olyan energiákat fektetnek egy gyűlöletkampányba, mintha muszáj lenne. Pedig csak simán el is lehet sétálni....

Nekem pl. ez a bajom.
dec 28., péntek 11:20 #71
Válasz lacapaca (#69) üzenetére
Ez igaz, viszont ez áll az egész itteni szavazósdira, mert totálisan torz, leginkább a platformok arányát tekintve. Mondjuk a személyes top 10-emben vegyesen szerepel minden platform (mi több, a top 3-am mind más-más platformra jelent meg), innentől megint teljesen csúszik a súlyozás: nálam a harmadik a Forza Horizon 4, de aki csak One-on játszik, annak valószínűbb, hogy első lesz (ha nem rak elé nyilván valami multiplatform címet).

Mondjuk ez megint nem akkora probléma, a toplista végeredménye úgyis csak arra lesz jó, hogy a mellüket döngessék néhányan (ami lentebb már meg is történt).
[17] travis18
dec 28., péntek 10:54 #70
Válasz Znealk (#51) üzenetére
Szerintem inkább az a szánalmas, hogy valaki ennyire véresen komolyan vesz egy ilyen szavazást. Mintha lenne bármi tétje.
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[28] lacapaca
dec 28., péntek 10:28 #69
Válasz theSickness (#68) üzenetére
Az még hagyján. De jó ha a szavazók kb. 10%-a írt a csalódásáról. A többi 90% meg sem említette. És erre jön egy komment, hogy mennyire ízléstelen játékosok dominálják ezt a közeget.
Ritkán látni ekkora dominanciát
Azt azért ebbõl kifolyólag megjegyezném, hogy ilyen gyenge szavazatarány mellett nem sok értelme lett ennek a listának.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
dec 28., péntek 9:56 #68
Miért kell butának lenni? Ez nem a top 10 legrosszabb játék, hanem azok, amelyek sokaknak nem azt adták, amit a fejlesztők / trailerek / játékostársak sugalltak.
dec 28., péntek 9:53 #67
Válasz adamsfamily (#63) üzenetére
Szerintem nézz rá a szolgáltatódra, asszem a T-Comnál fixen el van valami portos beállítás csesződve, többeknél ez volt a gond (egy haverom is ebbe futott bele, hamar megoldotta). Nálam Digi van, hibátlanul ment a multi az elejétől.
[28] lacapaca
dec 28., péntek 9:40 #66
Válasz AdamMcKraken (#64) üzenetére
Attól még hogy valamirõl leírják, hogy bugos, meg rossz, még lehet csalódás. Hiszen attól lesz csalódás, hogy bugos, meg rossz. Egy Fallout-al szemben meg az elvárások elõbb léteztek, mint a cikkek. Ilyen alapon a TR sem lehetne számodra csalódás, hiszen arról is lehetett vásárlás elõtt tájékozódni.
Azért is lehet csalódás valami, mert várva volt nagyon, be volt tervezve a vásárlása, de a hibái miatt le lett róla mondva.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[32] backstab
dec 28., péntek 9:32 #65
Válasz AdamMcKraken (#64) üzenetére
Az első két résznél mindenkinek a sok harccal volt baja, most visszavettek belőlük, erre az lett a baj. Látjátok, milyen nehéz játékot csinálni?
Mondjuk én is csak végigjátszás után döbbentem rá, hogy egyedül az íjat és a kést fejlesztettem, másra nem is volt szükség.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
dec 28., péntek 8:54 #64
Ezen a listán én egyedül csak a Fallout-ot nem értem. Zengtek a gamer oldalak, blogok stb attól h milyen bugos meg milyen rossz már a bétánál is. Ebben a játékban csak az tud csalódni aki abszolút vakon vásárolta meg szvsz.
Amúgy a többi érthető, mert nagy részétől az emberek sokat várnak, mivel AAA játékok. Bár részemről pl meg se vettem a RDR2 vagy JC4 vagy Darksiderst mert egyiknél se tetszett az előző rész, és ezekre ránéztem, és tudtam h most is kula lesz amit számomra tudnak nyújtani. A Tomb Raider az igazi csalódás, mert ott az előzőek nagyon tetszettek és ez viszont egy igazi séta szimulátor lett. A Challenge Tomb-ok közül talán kettő volt aminél 10mp-nél többet kellett gondolkodni, és arról nem is beszélve h két kezemen meg tudom számolni hányszor volt benne akció/harc rész...
XBL: CapAMK II - - PSN: CapAMK
dec 28., péntek 6:51 #63
Szerintem a Red Dead helyére nyugodtan bekerülhetett volna a Forza Horizon 4.
Az összes Horizont kipörgettem 100%-ra,előrendeltem ezt a csodát ultimate kiadásban és olyan jó early access-ben volt részem,hogy 1,5 hónappal a megjelenés után még nem sikerült a multival játszani,ami nem is zavart volna,ha nem online eseményekre épülne a játék.A forzathon-okkal nem lehetett elég pontot össze szedni,hogy meg vedd az autókat.A support pedig egy vicc,mind a microsoft oldalán,mind a forzáén.Ha elmondtad nekik,hogy mi a gond,lekezelték azzal,hogy futtassak network connection test-et.
[1] ancient
dec 28., péntek 6:47 #62
Válasz zaz (#1) üzenetére
Részemről nem trollkodás a RDR2 . Mindent belerakott a világ felépítésébe a Rockstar és ez olyan ami előtt fejet hajtok. Csak az a baj, hogy a számomra értékelhető játékot spórolták ki belőle. Vontatott az egész a játékmechanikában sok dolog idejét múlt és felesleges plusz érdemi hatása sincs sokszor.
[31] Bogyi007
dec 28., péntek 2:48 #61
Válasz Plasma (#46) üzenetére
És még a címképernyős csávón is rossz mez van...
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök! A titkát nem tudhatod meg, aki mégis megtudta már halott! Xbox Gamertag: Hun Bogyi007 PSN ID: Bogyi007
[15] Joel1970
dec 28., péntek 0:33 #60
Szerintem nagyon kevesen szavaztak,ezért ez így nem reprezentatív.Nálam a Spider-man és a Shadow of the Tomb Raider is nagyon jól szerepelt.
TENYÉSZBIKA
dec 28., péntek 0:21 #59
Válasz priewoferdc (#58) üzenetére
Nem kimondottan csak a horgászásra gondoltam, csak egy példaként hoztam fel. És nem, nem eventről van szó (legalábbis én nem mondanám annak), egyszerűen csak belefuthatsz egy horgászó NPC-be, akitől el tudod szedni a botot.
A lóval kapcsolatban a nyerget átrakod egy másik lóra, majd az új lóval elmész a városig, ahol az istállóban vagy otthagyod vagy eladod az új lovat és ezután kell venned egy teljesen újat, mert... csak. Ezután persze visszamehetsz az istállóhoz az eredeti lovadért, mert nem a táborban lesz, csak ezt megint egy teljesen fölösleges körnek tartom.
Nyilván nem állítottam, hogy ezek kapitális, ordas baklövések lettek volna, viszont engem zavartak annyira, hogy negatívumként gondoljak rájuk. Ettől másnak persze lehetnek semmiségek, sőt, továbbmegyek, teljes mértékben elfogadom, ha másnak ezek nem voltak zavaróak. Nem vagyunk egyformák.
I am such a B.A.
dec 28., péntek 0:03 #58
Válasz ne5h (#49) üzenetére
Ha jól értem ez a lehetőség egy random event, amit vagy megtalálsz a küldetésig vagy (jó eséllyel) nem. Azért ezt aligha lehet annak nevezni aminek nevezted - hogyaszongya a játék folyamatosan sugallja, hogy csináld. Lehet én vagyok tompa, de képtelen vagyok felfogni a logikát miszerint a lehetőség a horgászás idő előtti felfedezésére vagy a lovad egyszeri kötelező váltása (igaz ez egyáltalán? úgy rémlik csak a nyerget kell átrakni, de bármikor visszatérhetsz) megtörné a játékdizájnt vagy ezek miatt bárki is csalódásként élné meg a játékot.
Félreértés ne essék: a játék szerintem ezer sebből vérzik, de a példáid szvsz jelentéktelen semmiségek.
dec 27., csütörtök 23:38 #57
Válasz Znealk (#51) üzenetére
Vagy egyszerűen csak akadnak olyanok, akiknek az ízlése nem egyezik a tiéddel.

Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy
1) meglehetősen kevesen írtak csalódást a saját listájuk végére, tehát elképzelhető hogy például 5-10 ember szavazta ennyire "előkelő" helyre az RDR2-t, márpedig ilyen alacsony számot nehezen lehet dominanciának nevezni (szerintem)
2) a legjobb játékok listáján is valószínűleg a legjobb 3 között fog szerepelni az RDR2, úgyhogy napokon belül helyreáll a világ rendje
I am such a B.A.
[6] Simonka
dec 27., csütörtök 23:20 #56
Egy népszerű játékban többen csalódnak, hiszen a számosabb felhasználó miatt a potenciális kiábrándultak száma is magasabb.
[36] kiső
dec 27., csütörtök 22:38 #55
Válasz Znealk (#51) üzenetére
Ha esetleg a legjobb listán meg első lesz, akkor megengedsz "nekünk" hasonló kommentet az RDR2.-re szavazók felé?
dec 27., csütörtök 22:17 #54
Csalódni lehet pozitívan is, nem?
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[4] vidék
dec 27., csütörtök 21:57 #53
Hogy mondhatsz ilyet ? Nem is értem ? Hozzáértő,játékmechanizmus elemző,szakiró,rendezői multal rendelkező embereket bántasz meg a kijelentéseddel.kikérem magunknak
[4] thrill
dec 27., csütörtök 21:54 #52
Szerintem meg az emberek nem igazán tudják mi a csalódás, illetve eleve irreális elvárásaik vannak. Kicsit olyan, mint amikor a tinik sírnak fácsén, hogy fuck my life, meg hogy depressziósak és szar az élet. Hajrá, lehet rugdosni.
[4] Znealk
dec 27., csütörtök 21:43 #51
Gratulálok gyerekek! A RDR2 második helyezet? Itt látszik mennyire inkompetens és ízléstelen játékosok, trollok dominálják ezt a közeget.
Szánalom!
"I have 19 hours left alive"
[2] Feco88
dec 27., csütörtök 19:54 #50
Az első és a tizedik, nem meglepetés.
A sony sikercimek meg nem hiszem hogy jó helyen vannak.
inkább az ismertségük tette fel a listára, ami - valljuk meg - annyira azért nem rossz cégér.

A darksiders 3at nem értem.
A plebs tegye össze a két kezét, és a két lábát is, hogy kaptunk új Darksiderst, ne nyafogjon meg finnyáskodjon, hogy neki nem teccik, mert nem kétgombos dara, mint a másik kettő.
Örüljön inkább a nép, hogy nincs benne weapon duarbility.

Azt nem értem, hogy a No man's sky miért nem kapott egy igazi jó kis ikonikus csalódás-életműdijat.

Megérdemelné,hogy több éven át emlékezzen rá a közös gémer-tudat.
dec 27., csütörtök 19:52 #49
Válasz priewoferdc (#43) üzenetére
De miért adja meg a lehetőségét annak a tevékenységnek, amit később amúgy is bemutat, úgy, hogy akkor már mindent a kezedbe ad? Pont a korábban leírt horgászós sztori erre a jó példa (szerintem). Egyszerűbbnek tartottam volna, ha a játék eleji kezdőszakasznál ezt is bemutatja.
A lovakkal való kereskedés ugyanez. Kapsz az elején egy lovat, amivel talán még elég magas kötődést is el tudsz érni (esetemben így is történt), hogy aztán később kötelezően meg kelljen válnod tőle. Semmi értelmét nem láttam annak, hogy ezt miért így kellett megoldani.
I am such a B.A.
[2] Feco88
dec 27., csütörtök 19:47 #48
Válasz Lacek92 (#23) üzenetére
Hááháháháháá.

Egy dolgot mondok neked a fallout 76 ról.
A Doom 3 ban több npc-interaktivitás van.
Nem nagyobb egyenlő, szigorúan TÖBB.
Sztori, meg nincs.
dec 27., csütörtök 19:45 #47
Válasz Hunk2 (#44) üzenetére
Ahogy a világon is, ami nyilván nem véletlen.
[18] Plasma
dec 27., csütörtök 19:41 #46
Szerintem logikus, hogy a nagy címekben csalódunk, mert ezekkel szemben támasztunk komolyabb elvárásokat is.

Erről a listáról nekem a Fifa 19 fáj nagyon. A Fifa 12 óta premierkor vettem mindegyiket, bár voltak gyengébb próbálkozások (15, 16), alapvetően mindig jól szórakoztam, de az idei epizódot minden igyekezetem ellenére sem tudom megszeretni. Gyenge a gameplay és FUTon kívül minden játékmód le van tojva
[38] Hunk2
dec 27., csütörtök 19:40 #45
Az első két helyezet a GOW és RDR2 fog tanyázni 3 talán Forza 4. Azt is láttam sokaknál.
"Élni és élni hagyni"
[38] Hunk2
dec 27., csütörtök 19:38 #44
Válasz unknown soldier (#33) üzenetére
Az is hozzátartozik lényegesen több PS felhasználó is van az oldalon.
"Élni és élni hagyni"
dec 27., csütörtök 18:37 #43
Válasz ne5h (#31) üzenetére
Én ebben nem látok semmiféle kettősséget: az, hogy a játék noszogat a melléktevékenységek felfedezésére nem negálja azt, hogy néhányat csak idővel tegyen elérhetővé. Nem látom be miképp lehet negatívum az, hogy folyamatosan próbálja fenntartani a figyelmet új mechanikák bemutatásával - a te verziód helyett, hogy az elején mindent a nyakadba zúdítana. Azt szintén nem vágom hogy miként suggalja azt, hogy menj horgászni mielőtt megmutatná hogyan kell. Én az adott küldetésig nem is tudtam róla, hogy ilyesmi van.
dec 27., csütörtök 18:09 #42
Válasz theSickness (#41) üzenetére
Miért, 2016-ban az Uncharted 4 volt a legjobb?

(Egyébként nekem semmi bajom nem volt a Horizon helyezésével. )
I am such a B.A.
dec 27., csütörtök 18:06 #41
Válasz ne5h (#37) üzenetére
Tavaly lehet, hogy az itteniek szerint a Horizon nyert, de tudjuk, mi a valóság.
dec 27., csütörtök 18:05 #40
Válasz Bogyi007 (#38) üzenetére
A Red Dead Redemption 2 dobogós lesz szerintem.
[16] eandre
dec 27., csütörtök 18:05 #39
Válasz Bogyi007 (#38) üzenetére
RDR2?
[31] Bogyi007
dec 27., csütörtök 18:01 #38
Válasz unknown soldier (#33) üzenetére
Sőt idén még az is megeshet hogy a dobogón csak Ps exkluzív játékok lesznek...
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök! A titkát nem tudhatod meg, aki mégis megtudta már halott! Xbox Gamertag: Hun Bogyi007 PSN ID: Bogyi007
dec 27., csütörtök 17:57 #37
Válasz theSickness (#35) üzenetére
Tavaly Horizon, előtte Uncharted 4.
I am such a B.A.
Összesen: 86 [1-50]
1 | 2