[Teszt] My Hero One's Justice
Kapcsold jtk: My Hero One's Academy (xbox1)
Eddig 7 hozzszls
mcmacko
2018. november 11.
vasrnap 20:00
Igen rdekes dolog harminchrom ves fejjel j animk utn olvasgatni: a tma b tz ve nagyon piszklta a fantzim, most viszont gy ltalban viszolygok a japn animcis radattl. Legalbbis a generikus, ezerszer ltott megoldsoktl, na meg a vistoz karakterektl s tipikus sablonoktl. Tudom, az anime mfaja ezer ponton igyekszik s tud is friss maradni, de ms oldalrl vizsglva a dolgokat, valahogy mindig ismtld smkba fut bele az ember. gy van ez a My Hero’s Academy-vel is, amely a szuperhs tmt jrja krl, amolyan japnosan. Magam is alaposan meglepdtem, hogy a fenti alapanyagbl gyurmzott My Hero One’s Justice egszen le tudott bilincselni. A program egy arna-bunys jtk, ahol hasonl helyszneken kzdnk, mint mondjuk egy Power Stone csatban (ez volt az els benyomsom a programmal kapcsolatban), de a felvehet power-upokat itt felvltjk a quirkek.Csps beszlsok helyett a quirk-mechanika ebben az esetben azt takarja, hogy hseink specilis tmadsokat tudnak cspbl indtani a szoksos rgkapls mellett. Ezeket aztn mega-giga specilokk is duzzaszthatjuk, s persze minden karakter sajt (nagyon eltr s nagyon sokszn) attakokkal van felvrtezve a vltozatossg jegyben. Gyakorlatilag ez adja a harcok savt s borst, de fontos a trbeli elhelyezkeds, az idzts, a trsak gyorstmadsainak behozsa… s nyilvn ezer tovbbi olyan finomsg jn el a jtkmenet fokozatos feldertse sorn, amelyek segtsgvel a My Hero jtkmenete vastagon megugorja a kzepes animeadaptcik sznvonalt. A csatk tere olykor a fali skra is kiterjed, ami ltvnyos jelenetek sort eredmnyezi s a taktikra is kihatssal lehet. Aprop taktika s kifinomult harci megkzeltsek: a program ktfle kombzs lehetsget knl - a profik szmra lesz csak rdemes levltani az alapnak szmt, knnyebb kombzst lehetv tev kontroll-smt.A prezentci csinos, a televzi krnykn bmszkod, jtkokkal nagy mlysgben nem foglalkoz cimbork is megjegyeztk, hogy milyen pofs klcsn jellemzi a programot. A krnyezet pusztul, a karakterek stlusosan pzolnak, a rajongk elvrsa szerint. A hangok kzl csak japn szinkront vlaszthatunk, ezt tessk figyelembe venni. De ennek a bulinak a prezentcijhoz valahogy mgis ez a fokozott rlet kell! Cel-shade ltvny, tljtszott tvezetk, harsny karakterek… A mangs (kpregnyes) menk, megelevened kpeikkel csak tetzik a feelinget. A szoksos trtnet md mellett pedig van bejrhat trkp, klnbz kihvsokkal, lehet egyms ellen kzdeni loklban vagy online, s van rkd md is, amely pp a minap mszott fel a fmen lehetsgei kz. Aprpop hlzati csapats: a matchmaking kivlan teljesti a dolgt, s szerencsre vannak jtkosok bven a szervereken, gy hosszabb tv multis dojonak is elmegy a My Hero: One’s Justice.Csak a hosszabb tvon enyhn fraszt jtkmenet s nismtls lhet r a negatvumok oldalra, meg az, hogy a kamerakezels s egyjtkos mdban az AI irdatlan nagy krsgeket tudnak sszehozni. Az egyik meccsen pl. tz msodpercen keresztl futott az ellenf harcosa a fal fel, mintha bekadt volna a virtulis analg kar… Nos, ilyet rg pipltam mr hasonl jtkban.

Abszolt kellemes meglepets a Byking csapat jtka. A Bandai Namco kiadknt borzaszt kzpszer dolgokat is le tud tenni az asztalra „jtk formba lttt manga” cmszval. Szerencsre a My Hero franchise mlt tiratot kapott ajndkba, amit mg a finnys PC kznsg is a keblre lelt. A One's Justice nem vltja meg a vilgot, de az eredeti forrst eddig nem ismer jtkosknt is el tudott varzsolni. Ez pedig nagy sz a mostanban ltott anime programok forgatagban…

nov 16., pntek 10:54 #7
Vlasz multishoot (#6) zenetre
Lyogos.
"This is our time to medicate..."
[45] multishoot
nov 13., kedd 17:53 #6
Vlasz mcmacko (#2) zenetre
*Ijeszt.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[38] Fieldtom
nov 12., htf 10:18 #5
Vlasz mcmacko (#4) zenetre
Addig azrt nem biztos.
Kszi.
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
nov 11., vasrnap 23:38 #4
Vlasz Fieldtom (#3) zenetre
A hivatalos ratingje 12+ / T (teen).
"This is our time to medicate..."
[38] Fieldtom
nov 11., vasrnap 23:23 #3
Vlasz mcmacko (#2) zenetre
Kszi. Akkor mg kicsit vrunk vele.
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
nov 11., vasrnap 23:12 #2
Vlasz Fieldtom (#1) zenetre
F, mondjuk 8-10 v mr szerintem simn. Olyan nagyon durva dolgok nincsenek benne, de nyilvn erszakos s olykor akr ilyeszt is a maga mdjn.
"This is our time to medicate..."
[38] Fieldtom
nov 11., vasrnap 21:21 #1
Gyerekeknek ajnlott a program? Hov lnd be az als korhatrt?
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
My Hero One's Academy adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Namco
Fejleszt: Namco Bandai
Megjelens: 2018. okt 26.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
7
Ami tetszett
- Kellemes bunys jtkmechanikk;
- ts kis prezentci;
- Szrakoztat mg gy is, hogy nem vagy rajong;
Ami nem tetszett
- Olykor butcska AI s gyetlen kameraman;
- Nem forgatja fel azrt a mfajt;
Olvasi rtkels: Mg nem rtkelte senki!
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

7 | [Teszt] My Hero One's Justice

A szuperhsk mrpedig bevettk az egsz vilgot, errl tesz tanbizonysgot a My Hero One's Justice, amely anime tiratknt s bunys jtkknt is simn megllja a helyt. Tesztlaborunk jelentst bentebb olvashatjtok a hnap meglep franchise adaptcijrl!
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba