[Teszt] SNK Heroines: Tag Team Frenzy
Kapcsold jtk: SNK Heroines: Tag Team Frenzy (wiiu)
Eddig 13 hozzszls
mcmacko
2018. szeptember 09.
vasrnap 17:22
Amikor az SNK Heroines: Tag Team Frenzy a kezem gybe kerlt, nem is nztem igazn utna, hogy mire vllalkozom. Szinte felttel nlkl rltem meg annak, hogy egy jabb jpofa, sznkavalkdot raszt Switch cmet tesztelhetek; aztn ami eleinte mksnak s a szoksos komor bunyhoz kpest felhtlen krkdsnek tnt, az rvid id alatt frasztv vlt. Pedig a legutbbi King of Fighters epizd utn jtszd Heroines nem egy rossz verekeds cucc, de a kretnsget s az cickkat kicsit tltoltk azrt a fejlesztk.A KOF torna ni karaktereit (s Terry Bogard nv vltoztatott alteregjt) egy misztikus pofa sszetereli egy kriba, ahol a misztikus bbmester felgyelete alatt egymsnak esnek az egyre kevesebb textilt hord SNK amazonok! Az egyszer s helyenknt igencsak elborult sztori messze nem a legrdekesebb rsze a jtknak. Az izgalmakat mg csak nem is a szexista brzolsmdban, sokkal inkbb az egyszersgben is tletes mechanikkban kell keresni. A jtkmenet baromira szimpla, vannak kis s nagy tmadsok, kln gombra jn el a vdekezs, s a klasszikus speckk elstshez sem kell egy gombnyomson tl sokat varzsolni. Ami viszont ezt a rendszert megfszerezi: a tag team, az lom finisher s a trgyhasznlat lehetsge.A tag md termszetesen arrl szl, hogy a fhsnk mellett (Ugye te is flreolvastad…? – A szerk.) egy behozhat „support” karaktert tarthatunk a httrben, kzs HP tartalkkal, de kln regenerld speck cskkal. Amikor a specilis tmadsunkat jelz svunk potens llapotban van, akkor sthetjk el az lomzz attakot. Mivel csak gy, a HP csk leszivatsval nem thetjk ki az ellenfelet, ezrt van szksg a zr tmadsra. De ezt sem akrmikor tudjuk m bevetni: meg kell vrni, amg az ellenfl HP-je a piros svba kerl, s mg jobb, ha azon bell esetleg be is kbul. Ha ilyenkor betallunk az lomdurrantssal, akkor van tnyleg vge krnek. Ezt, s a regenerld karaketernk lehetsgt kever jtkmenetnek a lnyegt megkavarja mg a plyn elbukkan trgyak felszedsnek s elstsnek a lehetsge, ami tovbbi egyedi zt ad a rggumi illat bunynak.Mint a fentiekbl kiderlhet, a jtk nem felttlenl a hardcore jtkosok szmra kszlt. Knny hozzfrhetsge miatt akr a random MondoCon ltogat is pillanatok alatt belejhet a bunyzsba, a Switch pedig kifejezetten passzentos platformnak bizonyul a jtk stlust figyelembe vve. Technikailag a PS4 verzi jr rosszabbul a Switch kiadshoz kpest – az utbbival a jtk meglepen gyors s ltvnyos grafikt pakol ki mind dokkolt, mind a kzben tartott kijelzre. Nagygpen a vizualits viszont mr kevsnek tnhet 2018-ban. A program f problmja, hogy a kicsit seklyes mivolta mellett fittyet hny a nyugati kzzlsre is - itt minden a cicikrl, az (el)rajzolt combokrl s szikrz szivecskkrl szl. Ez eleve leszkiti a befogadsra kpes kznsgt itthon, s a sok diridri tnyleg fraszt lehet azok szmra, akik csak gy bunyznnak egy jt az SNK/KOF vonalon. Ha ezt flretesszk, az SNK Heroines: Tag Team Frenzy ideig-rig szrakoztat, utna viszont az embernek nem sok ingerencija van visszatrni a csajok kz sziporkzni. Rzsaszn szomorsg.

szept 12., szerda 19:16 #13
Vlasz grosy (#10) zenetre
Ht, a megboldogult Lolo Ferrari lttn az enymbl mr igen.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[48] Frumoz
szept 09., vasrnap 23:08 #12
Vlasz mcmacko (#11) zenetre
Pont a...SunaNunaKuki tesztje alatt??
MEDIOCRE
szept 09., vasrnap 21:55 #11
Vlasz grosy (#10) zenetre
Krem az ri kznsget, hogy el ne kezdjetek linkelni ezutn a komment utn mindenfle disznsgokat...
"This is our time to medicate..."
[14] grosy
szept 09., vasrnap 21:28 #10
Mack, van egy mondat, ami frfi szjbl mg szintn sosem hangzott el:
"Ennek a nnek tl nagy a melle."
[5] Hastur
szept 09., vasrnap 21:05 #9
Vlasz Frumoz (#8) zenetre
Ltom szeretsz tlfjni s dramatizlni dolgokat. Hbor, ez j.
Nem csoda, hogy az egsz letnket vgiglmodjuk. bren lenni, s mindent olyannak ltni, amilyen... ezt senki nem brn sokig. (Terry Pratchett)
[48] Frumoz
szept 09., vasrnap 21:03 #8
Vlasz Hastur (#3) zenetre
Mack annyit rt, hogy mivel japn mdra tl van tolva benne a szexualits, ezrt eleve egy szk rtegnek szl.
Nem kell itt is vvnod a hbord.
MEDIOCRE
[9] Gergo89
szept 09., vasrnap 20:48 #7
Cscsket minden jtkba!
[5] Hastur
szept 09., vasrnap 20:29 #6
Vlasz mcmacko (#5) zenetre
A seklyes jtkmenetet nem tagadtam, azt hogy a tlcukrozott sznes s buja grafikai stlus negatvumknt van emltve azt kritizltam.
Meg hogy a nyugati kzzls gy jn le mintha pozitv dologknt lenne emltve.
Nem csoda, hogy az egsz letnket vgiglmodjuk. bren lenni, s mindent olyannak ltni, amilyen... ezt senki nem brn sokig. (Terry Pratchett)
szept 09., vasrnap 20:23 #5
Vlasz Hastur (#3) zenetre
"a kicsit seklyes mivolta mellett fittyet hny a nyugati kzzlsre is - itt minden a cicikrl, az (el)rajzolt combokrl s szikrz szivecskkrl szl"

Teht style over substance, a tltolt felszn (ami az itteni olvask 95%-nak is sok lesz) prbl a komoly jtkmenet helyre lpni.

Vagy a sajt mondkmat nem tudtam kibontani rendesen a cikkben, vagy leragadtok azon a ponton, ami meg szerintetek nem is olyan nagy deal, a cikkr mit rugzik ezen...
"This is our time to medicate..."
szept 09., vasrnap 20:18 #4
Vlasz herooftime (#2) zenetre
Nzd meg az rtkeldoboz els pontjt.

... -.- ...

"aki jtszik vele", teht a cikkr csak gy rt valamit arrl, hogy cscsk vannak a jtkban. Tnyleg ez jn t a fenti cikkbl?
"This is our time to medicate..."
[5] Hastur
szept 09., vasrnap 20:10 #3
Vlasz herooftime (#2) zenetre
A hat pont szerintem korrekt mert kzepes a jtek mechanikalag s grafikailag is, viszont az emltett negatvumokat nem rtem.
Olyan mintha egy horror jtekra azt mondannk hogy tl stt, durva s nyomaszt mint negatvum.
Nem csoda, hogy az egsz letnket vgiglmodjuk. bren lenni, s mindent olyannak ltni, amilyen... ezt senki nem brn sokig. (Terry Pratchett)
[19] herooftime
szept 09., vasrnap 19:51 #2
taln pont a mai SWJ kultra miatt ntt meg az igny nyugaton is a "cscsjtkokra"

aki jtszik vele: tnyleg 6 pontos jtk, vagy a cscsk miatt pontlevons?
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo
[5] Hastur
szept 09., vasrnap 19:42 #1
" A program f problmja, hogy a kicsit seklyes mivolta mellett fittyet hny a nyugati kzzlsre is "

" Tltolt cick- s pinkfaktor"

A jelenlegi nyugati kzzls aztn csods egy dolog. Pont azt akarjuk japn jtkban ltni.
A cick s pinkfaktor meg az egsz cucc lnyege, meg eleve casual fun nem BlazBlue meg Skullgirls, ez szerintem nem negatvum mert sok verekeds jtk brutlisan nem kezdbart, ilyen is kell a piacra.

Cscsket meg tltolni nem lehet KATT!
Nem csoda, hogy az egsz letnket vgiglmodjuk. bren lenni, s mindent olyannak ltni, amilyen... ezt senki nem brn sokig. (Terry Pratchett)
SNK Heroines: Tag Team Frenzy adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: 10tacle studios
Fejleszt: 10tacle Studios
Megjelens: 2018. szept 09.
Kategria: Verekeds
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
6
Ami tetszett
- Egyszer, knnyen hozzfrhet mechanikk jpofa tletekkel;
- Korrekt Switch port;
Ami nem tetszett
- Nem tl mly jtkmenet;
- Tltolt cick- s pinkfaktor;
Olvasi rtkels: 10 (1 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

13 | [Teszt] SNK Heroines: Tag Team Frenzy

Az SNK bunys jtkok nem mindig tudnak egyenletes minsget biztostani, de szinte minden alkalommal de sznfoltknt tekinthetnk rjuk. Az SNK Heroines: Tag Team Frenzy pedig egy nagy rzsaszn, rgillat folt, de hogy de volna... ezt mindenki dertse ki a tesztnkbl!
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba