[DLC teszt] Pillars of Eternity II - Beast of Winter
Eddig 3 hozzszls
Lothar
2018. augusztus 12.
vasrnap 17:55
Ha elg volt a trpusi lzbl, de mg istenekre vadsznl, az els Pillars of Eternity II DLC, a Beast of Winter neked szl: egy szektavezr a fagyos dlre invitl, hogy a ktes eredet vilgvge forgatknyvnek fszerept aggassa a jtkosra. Mindenek eltt fontos leszgezni, hogy az els rsz kiegsztivel ellenttben a kett tbb, egymstl (nagyjbl) fggetlen, de rvidebb DLC-kkel operl. A sort a Beast of Winter nyitja, ami Rymrgand rideg birodalmba enged betekintst. Az ominzus mintaurusz-szer isten felel tbbek kztt az hnsgrt, a hanyatlsrt s az entrpirt (aki eszerint termodinamikban is jrtas jelensg). Szemlye nem ismeretlen azok szmra, akik tisztessgesen vgigjtszottk az alapjtkot. Neketaka-ban ugyanis mr egy balul elslt animancer ksrlet keretein bell belekstolhattunk a nem tl bartsgos Void dimenziba, ahol maga Rymrgand is megfenyegette a csapatot egy meghvssal. Most pedig bevltja az grett.Harbingers Watch a falu neve, ahol egy meglehetsen zakkant szekta tanyzik, ln Vatnirral, a Death Godlike pappal. A tagok gy htjk a hallt, ahogy normlis ember az letet. Mrgez gpolajat isznak pusztn szrakozsbl, hallt hoz srkny el vetik magukat, mintha az lenne maga a megvlts, s mint minden szekts, felttel nlkl bekajljk vezetjk zagyva hlyesgeit. Vatnir maga - mint potencilis csapattag - mr ms tszta, s rszben az szemlyisgnek kibontsrl szl a fma. Rszben pedig egy renitens srknyrl, aki kptelen rendesen meghalni... ami rthet mdon szrja a hzigazda bikaember-isten sok szp kk szemt.Ellenttben az alapjtk kampnyval, a Beast of Winter ers fkusszal dolgozik. Nincsenek szertegaz kldetsek vagy plyk, az lmny lineris s lpcszetes, legyen sz a trtnetrl, vagy pp a harcokrl. Utbbi kellemes meglepetst tartogat: Veteran fokozaton (vgre) valdi kihvst knl mg azoknak is, akik korbban egy ts csapatot kovcsoltak ssze. Nhny tkzetnek jra neki kell futni, ami nagyon rfrt a PoE II lmnyre. St, az jragondolt nehzsg DLC nlkl is a jtkba szivrgott: az ellenfelek immron felsklzhatak, s szemmel lthatan sokat dolgoztak a balansz finomtsn. Amennyire pedig kibrndt volt ilyen tren az alapjtk vge, most annyira odatettk magukat az Obsidianos srcok: az utols tkzet(ek) mlt(ak) egy befejezshez.A ktelez, s ezttal az tlagnl jobban megrt dialgusok s csatk mellett maradt hely egy kis idutazs nosztalginak is, valamint egy knnyed logikai feladvnynak. Az sszkp teljesen korrekt, mg gy is, hogy kiderlt, Ydvin eddig meglehetsen res karaktere erre a DLC-re vrt, hogy vgre let kerljn bel. Az audiovizulis prezentci ismt kifogstalan, mi tbb, a ltvny egyenesen szemkprztat. Negatvumbl csupn kett jutott. Egy kicsi: Vatnir fagyos varzslatai rtelemszeren nem kifejezetten hasznosak Deadfire sarkvidkn. A koncepcit rtem, de a teljestmny orientlt jtkosokat ezzel elriaszthatjk attl, hogy magukkal vigyk erre a kalandra, ami amgy nagy kr lenne. s egy nagyobb: mg mindent felfedezve, harcokat nha jraprblva is csupn 7 ra volt, ami nem kifejezetten sok egy 10 eurs DLC-tl, aminek radsul az jrajtszhatsgi rtke minimlis.

De ez csak szmzsonglrkds, Pillars of Eternity kedvelknt mindenkpp emlkezetes, s az alapoktl kellen eltr kiegsztt kapunk ezrt a pnzrt. Jhet a kvetkez!

[27] Rotten
aug 14., kedd 22:34 #3
Majd ha kijon a teljes jatek az osszes dlc-vel egyutt, akkor beleugrok.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[11] frg_dnl
aug 12., vasrnap 20:38 #2
A konzolos verzi ezt a DLC-t remlem tartalmazni fogja.
aug 12., vasrnap 20:31 #1
Imdtam az Icewind Dale-t, a kpek alapjn hangulatban kzel ll hozz a DLC.
"This is our time to medicate..."