Gran Turismo 5: friss tudnivalók
Kapcsolódó játék: Gran Turismo 5 (ps3)
Eddig 348 hozzászólás
drag
2007. May 28.
Monday 08:56
Régóta nem hallottunk már a Gran Turismo 5 felől, az egyik francia magazin, a Joypad azonban nemrégiben egy exkluzív interjú keretein belül beszélgetett a játék fejlesztéséért felelős Polyphony Digital első emberével, Kazunori Yamauchi-val, aki számos újdonságról - köztük korábban már pletykált dolgokról is - lerántotta a leplet.

A játék a negyedik rész összes kocsiját tartalmazni fogja (ez több, mint hétszáz négykerekűt jelent), amihez hozzájönnek majd a sorozat történetében most először debütáló Ferrari-k, és néhány új Formula 1-es járgány is - a hagyományosan elvárható modellfrissítésen túl persze. Ráadásként a paletta a későbbiek során letöltések formájában bővíthető lesz majd, és úgy tűnik, hogy végre megtörténik az, amire oly' régóta vágyik mindenki: az autók törhetőek lesznek. Igaz, egyelőre úgy tűnik, hogy ez csak a versenyautók esetében lesz igaz - az autógyártók számára sajnos ez egy igencsak kényes téma, hiszen egyikük sem látja szívesen rommá tört modelljét a képernyőn, ezért sem volt jelen ezidáig ez a feature a GT játékokban. Apróságként még szóba került az is, hogy a játékosok ezúttal már négy kameranézet közül választhatnak, ez alapján pedig az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy az autó belsejéből, a pilóta szemszögéből nézve is versenyezhetünk majd.

A pályákkal kapcsolatban is várhatóak változások: Yamauchi kiemelte, hogy lehet számítani új városi pályákra, amelyek már a negyedik részben is szép számmal debütáltak, illetve ez esetben is bővíthető lesz a felhozatal letöltésekkel. A legfontosabb: új faktorként színre lép az időjárás, amely akár a verseny közben is változhat, így mostantól már nem csak előre fellocsolt pályákon tapasztalhatjuk meg a csúszós aszfalt által nyújtott vezetési élményt.

Szó esett az online multiplayer-ről is: a netes viadalokban 12-20 játékos vehet majd részt, ebből pedig arra tudunk következtetni, hogy az ötödik részben valóban húsz fős versenyek lesznek a korábban megszokott hat helyett - ennek pozitívumait nem is kell ecsetelni.

Úgy tűnik tehát, hogy a Polyphony Digital valóban ki akarja használni a PlayStation 3 nyújtotta lehetőségeket - reméljük, hogy valóban sikerül is neki, és nem csak ígéretek formájában maradnak majd a fentebb leírtak.

Összesen: 348 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
[9] abiszmal
Mar 07., Friday 15:48 #348

www.my360.hu
[9] abiszmal
Mar 07., Friday 15:48 #347
0)
www.my360.hu
[9] abiszmal
Mar 07., Friday 15:48 #346
O)
www.my360.hu
[10] Porce
Jun 04., Monday 9:14 #345
Srácok ti eléggé elírogattok egymás mellett
Amugy a vidéki csajokról, meg úgy általánosságban a diszkókról csak ennyit:
KATT!
Na és persze ne hagyjuk ki a városokat sem
KATT!
"Hangosbemondó: Nem szabad engedni magunkat belegyömöszölni ebbe a patkánylabirintusba. Ne engedelmeskedj az elembertelenedésnek!"
[11] Mark
Jun 03., Sunday 2:31 #344
Válasz Jack83 (#342) üzenetére
Megmondom!
A játékokkal játszani kell, a nőket meg levarrni.
A közös, hogy egyikről sincs értelme sokat beszélni
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[16] barnoca
Jun 02., Saturday 21:05 #343
Hajrá GT5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyere ha elkészültél.De ne előbb,bár ez eddig sem volt jellemző.
http://www.youtube.com/user/barnoca26
[7] Jack83
Jun 02., Saturday 14:31 #342
Most nem azert,de h a fuck-ba jonnek ide a nok?
Brumi ne lodd fejbe magad,hanem ezeket lovesd tarkon..
Hihetetlen, h ti minden kis szaron osszevesztek..
Gamertag: Fury Hunter 83
Jun 02., Saturday 5:33 #341
Meg jo hogy videken is megy a gran turiz'mo.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[24] stimpy.
Jun 01., Friday 22:50 #340
Válasz theSickness (#338) üzenetére
"Pedig ha belegondolsz, te csak egy vidéki részt ismertél igazán, amire lehet, hogy általánosságban igaz lehetett a te általánosításod - pláne akkor, ha ez egy nagyváros közelében lévő kisváros vagy falu volt.
"
Aham!És ez a te tapasztalataidra még csak véletlenül sem lehet igaz.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Jun 01., Friday 22:40 #339
Válasz theSickness (#338) üzenetére
Most pont te baszol le engem!Vedd már észre magad!Én csak annyit mondtam Péternek,hogy Ne magyarázza már meg nekem!Mert amit mondott az egy elég erős kijelentés és nem mellesleg ÁLTALÁNOSÍTÁS volt,amit te pont az én rovásomra írtál fel.

Szerintem az elején normálisan beszéltem veeld,vagy ha nem hsiszed olvass vissza!Látni fogod,hogy én csak Péter barátunk "pedig de" kijelentésére akadtam némileg ki.
Az pedig érthető.
Utána te estél nekem káromodva és személyeskedve(annak ellenére,hogy senki nem szólt hozzád),úgyhogy ne kezdjük már el hogy ki kezdett el kit kioktatni,meg letámadni.
Mellesleg jobb ha tudod,hogy kurvára nem nagyváros melletti vidéken nőttem fel,hanem egy tipikus alföldi faluban ahol a legközelebbi "nagyváros" az ötven (vagy több)kilométerre lévő Karcag volt.
Amúgy meg más vidékiekkel is osztottam már meg tapasztalatot(egész más területről) és mindenhonnan ugyanezt hallom.(vagyishogy,vidéken a nagyváros mentalitásának eltorzult formája található általában)

"Szóval jobb lenne, ha nem próbálnád kisajátítani egy vitatható és kimutathatatlan feltevést. Én sem állítottam be tényként. Ezt kéne tiszteletben tartani. "
Semmit konkrét dolgot nem jelentettem ki igazából.A vidéki lányokról alkotott feltevésem ugyanolyan vélemény volt,mint a tiétek!
Egyetlen dolgot állapitottam meg tényként és ehezz most is ragaszkodom:
Hogy ez N-E-M F-Ö-L-D-R-AJ-Z-I- K-É-R-DÉ-S!
És ez bizony így is van.Budapest is kurva nagy (nem hiszem,hogy akár te,akár én,akár Péter ismernénk az itt lakó lányoknak akárcsak a negyedét) és ez ugyanúgy igaz az ország vidékeire.
Végezzél a témával!Nem is kell több szót fecsérelned,ha nem akarsz.Pont ezt pofáztam eddig is,hogy eddig se kérdezett senki.Péternek mondtam amit mondtam és nem neked,mégis te háborogtál,nnem pedigő,most meg te akarsz teátrálisan kivonulni az egészből.
Bocs,de ez is LOL!
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
Jun 01., Friday 22:23 #338
Válasz stimpy. (#336) üzenetére
Te vagy az, aki folyamatosan leb*szol mindenkit, aki nem ért veled egyet. Pontosabban: megpróbálod az igazadat ráerőszakolni másokra.

"az emberek személyiségét ne az alapján akard már meghatározni hová valósiak"
WTF?! Te meg miről beszélsz? Hol olvastál olyat, hogy bárkit máshogy kezeltem volna, mert vidéki vagy nagyvárosi? Csak általánosságban mondtam, hogy a vidéki emberek a tapasztalataim alapján sokkal életrevalóbbak és józanabbak, mint a maguktól elzuhant nagyvárosiak.

Nem sértődtem meg, de nyílván megint az van, amit te mondasz.
Kissé kiakaszt, hogy nem tud egy ember úgy elmondani egy VÉLEMÉNYT, hogy ne kössön bele valaki, mert épp abban k*rva okosnak érzi magát.
Én speciel nem egyetemes igazságként írtam le a véleményem, csak egy véleményként a sok közül. De neked persze ez túl nagy támadási felület, mert te, mint vidékről jött ember, bennfentesnek érzed magad. Miközben mit tudod te, hogy én (vagy Péter, vagy akárki) mennyit töltött az életéből vidéken.
Pedig ha belegondolsz, te csak egy vidéki részt ismertél igazán, amire lehet, hogy általánosságban igaz lehetett a te általánosításod - pláne akkor, ha ez egy nagyváros közelében lévő kisváros vagy falu volt.

Szóval jobb lenne, ha nem próbálnád kisajátítani egy vitatható és kimutathatatlan feltevést. Én sem állítottam be tényként. Ezt kéne tiszteletben tartani.

Személy szerint végeztem a témával. Majd benézek, mit írtál, de nem kívánok több szót fecsérelni erre az amúgy ennyit nem érdemlő témára. Béke.
[12] R.Baggio
Jun 01., Friday 21:29 #337
Huh, látom jól eltértetek a TÉMÁTÓL, állítólag itt a GT5ről van szó! de leleményes a magyar ember, kilyukadtunk a vidéki nőknél...ezt már szeretem
Jah, nagyon várom a GT5öt
"Ha sokat gondolkozol a jöv?n, lemaradsz a jelenr?l" PSN: Dzsupin
[24] stimpy.
Jun 01., Friday 21:21 #336
Válasz theSickness (#325) üzenetére
Még egy valami:Te pedig kurva jó lenne ha leállnál a beszólogatással,meg a sértödött kötözködáéssel,mert a hsz amire beszóltál éppenséggel pont nem is neked szólt.
Érdekes,hogy azt írod amit,mert számomra a lentebbi példa(és még sok más korábbi is),pot azt mutatja,hogy te nem bírod elviselni,ha valaki nem a te igazadat szajkozza.
Péter parkerre pedigf azért akadtam ki egy kicsit,mert azt mondta:"Pedig de!"
ami kijelentés volt nem pedig vélemény.Miközben az én személyes tapasztalataim nem ezt támasztják alá.Pont erre reagáltasm a 330-ass hsz-embe amit te szokásodhoz híven erősen félreértelmeztél.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Jun 01., Friday 21:17 #335
Válasz theSickness (#332) üzenetére
Bár amilyen makacs vagy úgyse veszed tudomásul,hogy ezzel mellélöttél!
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Jun 01., Friday 21:13 #334
Az a LOL,hogy nem tudod értelmezni a mondtatot.Fussunk neki mégegyszer.
" Egyébként érdekes,hogy a vélemény szóval takarztk amikor az útóbbi mondat amire reagáltam erősen kijelentő módba volt téve."
Vagyis AMIRE REAGÁLTAM!Ti tettétek kijelentő mondatba a "véleményeteket"Ti(vagy legalábbis ti IS)tényként kezeltétek a véleményeteket.A 330-as hsz erről szólt.Érthető már?!pfff.....,
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Jun 01., Friday 21:11 #333
Válasz theSickness (#331) üzenetére
Árnyaltabb gondolkodás alatt azt értem,hoggy az emberek személyiségét ne az alapján akard már meghatározni hová valósiak.Persze ez is sokat számít,de vidék és vidék között is kibaszott nagy különbség van,és pest is elég nagy város.Nem is tudom ki általánosít!
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
Jun 01., Friday 19:11 #332
Válasz stimpy. (#330) üzenetére
Ja, hogy az nem vélemény, hanem tény. LOL. Erről beszéltem. Viszlát.
Jun 01., Friday 19:10 #331
Válasz stimpy. (#328) üzenetére
Pff... épp erről beszéltem. Én egyszerű véleményütköztetésbe mentem bele, te meg szentírásként írod le a sajátodat.
"Árnyaltabb gondolkodás" alatt kötve hiszem, hogy ez lenne értendő. Idéznék tőled:
"Jó,szerintem lentebb már írtam,hogy én faluról származom.Innentől kezdve,ne te mond már nekem."

Mindegy. Eddig is elmentem a szélsőséges kinyílvánításaid mellett, innentől is ezt fogom tenni. Béke.
[24] stimpy.
Jun 01., Friday 17:26 #330
Egyébként érdekes,hogy a vélemény szóval takarztk amikor az útóbbi mondat amire reagáltam erősen kijelentő módba volt téve.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Jun 01., Friday 17:18 #329
Válasz Péter Parkőr (#326) üzenetére
"Nem lehet számszerűen kimutatni, hogy valóban mi a helyzet"
Pontosan ezért írom,hogy bugyutaság olyasmit kijelenetni,hogy itt és itt vannak normális emberek,itt meg itt nincsenek.Pont,hogy te általánosítottál.Na jó napot kivánok!
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Jun 01., Friday 17:17 #328
Válasz theSickness (#325) üzenetére
Kioktatás lenne,hogy szembe állítom a személyes tapasztalatokat mások beszámolóival?
Vagy,hogy próbálom előtérbe helyezni az árnyaltabb gondolkodást az ostoba triviális kijelentésekkel?
Végül is azt gondolsz amit akarsz.Csak aztán ne lepődj meg ha sosem jussz semmire ha ezen a csapáson indulsz el.Elnézést,hogy ezt leírtam.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[5] pali
Jun 01., Friday 14:54 #327
Csak az a baj hogy ilyen jo játékot csak PS3-ra nyomjátok!
Gamertag-SZABIhun11
Jun 01., Friday 10:12 #326
Válasz stimpy. (#323) üzenetére
Vélemények. Nem lehet számszerűen kimutatni, hogy valóban mi a helyzet. Ezért nem is értem, mit kell itt erősködni. Ez az én személyes tapasztalatom.
Jun 01., Friday 7:47 #325
Válasz stimpy. (#323) üzenetére
Pedig én is így látom a másik irányból. Ez is csak egy vélemény. Mintha a te szavad lenn mindig az igaz, a megkérdőjelezhetetlen igazság.
Kurvajó lenne, ha leállnál ezzel a folyamatos kioktatással. Szerintem.
[20] tomix23
May 31., Thursday 22:24 #324
KATT!
10 perc alaatt akár ilyet is lehet... Természetesen FOrza2
H30s
[24] stimpy.
May 31., Thursday 18:18 #323
Válasz Péter Parkőr (#321) üzenetére
Jó,szerintem lentebb már írtam,hogy én faluról származom.Innentől kezdve,ne te mond már nekem.
Ez nem földrajzi kérdés.Baromságokat beszélsz.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[12] AttisHUN
May 31., Thursday 17:49 #322
Válasz cyberrat (#314) üzenetére
Eygetértek
Ami nem öl meg,az meger?sít.
May 31., Thursday 17:19 #321
Válasz stimpy. (#320) üzenetére
Pedig de. A nagyvárosi, főleg a fővárosi lányok sokkal inkább el vannak kényeztetve. Ez sok mindenből jön: hiányzik a "józan paraszti ész", a dolgosságra nevelés hiánya, stb. Természetesen általánosségban véve.
[24] stimpy.
May 31., Thursday 15:04 #320
Válasz Péter Parkőr (#316) üzenetére
Márpedig ez nem földrajzi kérdés.Mndegy.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[4] Csakén
May 31., Thursday 15:02 #319
Én még minden bizonnyal sokáig nem fogom kipróbálni ezt a ps3 csodát, sajna , de tuti lesz fent 1-2 gameplay a youtube-on... szal vigasztalódom azokkal... v inkább 1 NŐvel ?
"nehéz az út a földről a csillagokba!"
[4] Csakén
May 31., Thursday 15:00 #318
Na akkor most GT5 v a nők? Nehéz választás !
"nehéz az út a földről a csillagokba!"
May 31., Thursday 11:10 #317
Válasz Csakén (#311) üzenetére
LOL
May 31., Thursday 11:10 #316
Válasz stimpy. (#313) üzenetére
Nem kell csodát várni. Igaz. Viszont ott mégis több a JÓ nő. Aki önmaga.
May 31., Thursday 11:08 #315
Válasz cyberrat (#314) üzenetére
Sick épp erről beszélt.
[7] cyberrat
May 31., Thursday 11:03 #314
Bocs hogy hozzászólok beszélgetésetekhez....de...... Én vidéken lakom, Pesthez elég közel....
Hidd el, ha dugni akarsz, olyan nőt főként Pesten vagy nagyvárosokban találsz, de azért vidéken is van pár naív vagy épp nimfomán csajszi.....Tök mindegy.
Viszont hosszútávú csajoknál jobb választás vidék (tisztelet a kivételeknek), mivel sokkal-sokkal háziasabbak, és nem fenyegetőzik azzal, hogy nincs dugás, ha nem kap új telefont,nercbundát,nyakéket,szolibérlet et vagy merdzsót....
Persze erre is vannak vidéken is ellenpéldák...De hidd el, kevés...
Lergtöbb városi csaj egy kib*szott rántottát se tud még szakácskönyvből sem megcsinálni,egybek. Meg odaadóbbak a vidéki csajok.Réges rég a Pesti barátnőim is kedvesek-aranyosak voltak....De már a kávéjukat nem tudták megkeverni...
Vidéken talán a "fejlődésnek" vagy inkább az urbanizációnak ez a hatása hál' isten gyengén érződik....
Szóval VIDÉKI CSAJOK RULEZ!!!!
[24] stimpy.
May 31., Thursday 10:30 #313
Válasz theSickness (#312) üzenetére
Ettől függetlenül a mondanivalóm második része igaz.
Ne hidd,hogy mindent készen fogsz kapni.Ne a csodára várj!
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
May 31., Thursday 8:06 #312
Válasz stimpy. (#310) üzenetére
Akkor ebben is szerencsém volt, nálam jobbak a tapasztalatok.Apámék videéken élnek 12 éve és ott sokkal aranyosabb, életrevalóbb lányokkal találkoztam, mint Budapesten.
[4] Csakén
May 31., Thursday 0:26 #311
Válasz stimpy. (#310) üzenetére
A nők okosak és a Föld banán alakú ...
"nehéz az út a földről a csillagokba!"
[24] stimpy.
May 31., Thursday 0:09 #310
Ezt most ugye nem gondoltad komolyan?
Nos én 14 éves koromig vidéken éltem.Bizton állíthatom,hogy csalódnál.
Az igazság az,hogy a női lélek befolyásolható.(még ha ezt nem is vallanák be az életük árán se)
Neked kell felszínre hoznod(vele együtt)az értékeit.(ez persze némileg fordítva is igaz.)A mai világ pedig sajna nem szolgál éppen jó példával az embereknek.
És sosem szabad elsőre ítélned.
Mondjuk én beszélek?Én is ki vagyok a nőktől.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[2] ti13i
May 31., Thursday 0:05 #309
Alig várom az 5öt, meg azt is hogy a harmadik "jobbik"box elérhető áron legyen az én számomra is. Egy csöppet sem izgatna (biztos jó lehet) ez a törés téma hisz az aki lekörözte az eddigi részeit és megtanulta még a szürkén hogy kell megállni 1km után a kék sávban, az nem fog egy polit sem behorpasztani egy gyönyörű szekeren sem. Én csak a Skodát hiányoltam mindig is hisz az van, és azért egy átalakított RS v. egy WRC csodákra lenne képes. (120as?)... Trabi?...
ui.:Nem tud valaki GT - PS versenyről valamit?
[38] playmore
May 30., Wednesday 23:06 #308
Válasz theSickness (#301) üzenetére
Cserébe lehet tolni Live Vison kamerával
Cheers, love! The cavalry's here!
[38] playmore
May 30., Wednesday 23:04 #307
Válasz stimpy. (#299) üzenetére
Haverok plusz anyám + apám totál lossernek néznek már évek óta, de megszoktam.
Cheers, love! The cavalry's here!
May 30., Wednesday 23:03 #306
Válasz renz (#305) üzenetére
LOOOL!

Na jól van, lépek is aludni. Elég volt mára a sztorizgatásból. Kell valami holnapra is.
[57] renz
May 30., Wednesday 23:01 #305
Válasz theSickness (#304) üzenetére
Ez a "vedd észre az apró külömbséget" játék?
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
May 30., Wednesday 22:57 #304
A kettővel ezelőtti nem tudom, hogy maradt benn. Mindegy.
May 30., Wednesday 22:57 #303
Mondjuk a vég a havernál az volt, amikor egész este nyomta a PS1-es Spice Girls játékot. És a barom nem vette észre, hogy az épp náluk lakó albérlő csajszi alig nyíltan akarta becsalni a szobájába. Pff... na AZ tényleg lúzerség volt. Kicsit (?) belefeledkezett a játékba.
May 30., Wednesday 22:54 #302
Mondjuk a vég a havernál az volt, amikor egész este nyomta a PS1-es Spice Girls játékot. És a barom nem vette észre, hogy az épp náluk lakó albérlő csajszi alig nyíltan akarta becsalni a szobájába. Pff... na AZ tényleg lúzerég volt. Csak nagyon belefeledkezett a játékba.
May 30., Wednesday 22:52 #301
Válasz stimpy. (#298) üzenetére
Nem lényeg. Tényleg poén a tehénhajigálás, nem kell ahhoz wiimote.
May 30., Wednesday 22:51 #300
Válasz stimpy. (#292) üzenetére
A fekélés része még oké, de azok az értéktelen nők... kíváncsi leszek, hol fogok ráakadni egy aranyos, helyes, rendes lányra, aki nem a cuccolásnak, a bulizásnak él és nem 13 éves kora óta kuratja magát a diszkókban. Bocs az erős szavakért, de ez van.
Vannak ilyen rendes csajok is, csak azokat már tényleg keresni kell. Esküszüm vidéken kell körülnézni. Ott még több a magától még nem elzuhant lányka, akik nem feltétlenül butácska vagy kefélőgép.
[24] stimpy.
May 30., Wednesday 22:50 #299
Válasz stimpy. (#298) üzenetére
No meg valszeg haverokról beszél.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
Összesen: 348 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Gran Turismo 5 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: SCEE
Fejlesztő: Polyphony D.
Megjelenés: 2010. Nov 24.
Kategória: Verseny
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
8.5
Ami tetszett
+ Fantasztikus vezetési modell, a műfaj új csúcsa
+ Még jobb, még változatosabb GT Mode
+ A generáción olykor túlmutató látvány
+ Napszak- és időjárásváltozás
+ Végtelenül elegáns és esztétikus menük
+ Több, mint ezer autó
Ami nem tetszett
- Inkonzisztens kidolgozottság
- Az AI továbbra sem elég jó
- Tartalmilag némileg visszalépés
Olvasói értékelés: 9.3 (343 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

497 | [Teszt] Gran Turismo 5

A Gran Turismo 5 a maga nemében egyedülálló játék: a jelenlegi generációban egyetlen címre sem vártunk ennyit. Most végre itt van, megjelent - vajon a műfaján belül is egyedülállóra sikeredett, vagy hiába vártunk rá ennyi évet? Tesztünkből kiderül.

114 | [Előzetes] Gran Turismo 5

Már megszoktuk, hogy a Gran Turismo 5 minden egyes nagy rendezvényen valami újdonsággal rukkol elő: a sorozat szülőatyja, Kazunori Yamauchi az idei Tokyo Game Show-n két új feature-ről is lerántotta a leplet. Bemutatkozik a Gran Turismo Anywhere és a dinamikus időjárás.

156 | [Próbakör] Gran Turismo 5

A kölni vásárcsarnokba belépve első utunk - a kötelező körök után persze - a Sony standjára vezetett, hogy még azelőtt rávethessük magunkat a Gran Turismo 5 Gamescomos demójára, hogy a lassan, de biztosan beszivárgó sajtó ellepné a Polyphony Digital játékát.

230 | Gran Turismo 5: minden, amit tudnod kell

Bíztunk benne, hogy az E3 lesz az a rendezvény, ahol a Sony és a Polyphony Digital előáll az első igazán nagy Gran Turismo 5 infócsokorral. Végül nem kellett csalódnunk, mi pedig össze is szedtük számotokra az összes friss és fontos tudnivalót a játékról.

22 | Gran Turismo 5: frissítés és DLC

Ismételten frissül egyet a Gran Turismo 5, ám ami ennél is fontosabb: új letölthető tartalom is érkezik a Polyphony Digital autóversenyéhez.

13 | Ismét bővül a Gran Turismo 5

A Spec II frissítés és az első DLC után nem sokkal ismételten bővül a Gran Turismo 5: újabb update-re és letölthető tartalomra kell számítani. A jövő héten érkeznek.

19 | Gran Turismo 5: jön Spa-Francorchamps

A mai napon válik elérhetővé a játékot új funkciókkal ellátó Gran Turismo 5 Spec 2.0 frissítés, hamarosan pedig a beígért letölthető tartalom is befut - rögtön három.

68 | Gran Turismo 5 Spec II: az új funkciók

30 | Bővül a Gran Turismo 5

Csendben és apránként eddig is bővült a Gran Turismo 5, Kazunori Yamauchi azonban nemrég a Twitteren bejelentette, hogy hamarosan itt van az első nagyobb frissítés is.

12 | Gran Turismo 5: pályacsomag érkezik?

A GTPlanet szemfüles fórumozói gyanús logókra bukkantak a Gran Turismo 5 hivatalos weboldalán - erőteljes DLC-szag kering a levegőben. Nxolc pálya érkezhet.

18 | Gran Turismo 5: mentési lehetőség

Szüntelenül bővülget a Gran Turismo 5: Kazunori Yamauchi újabb közelgő feature-ről rántotta le a leplet nemrégiben. Hamarosan a versenyek közben is lehet majd menteni.

16 | Gran Turismo 5: patch hamarosan

A Polyphony Digital tovább bővítgeti a Gran Turismo 5-öt: hamarosan befut a legújabb frissítés a játékhoz. A Gran Turismo Anywhere is ebben a hónapban érkezik.

12 | Gran Turismo Anywhere februárban

Már korábban is kaptunk ígéretet arra, hogy az év elején kibővül a Gran Turismo 5 B-Spec módja, most pedig végre az is kiderült, hogy mikor.

117 | GT5: ötszáz eurós kormány érkezik

A hivatalos Gran Turismo 5 kormányra vágysz? Már nem kell sokat várnod: a Thrustmaster T500 RS január első hetében érkezik Európába, és ötszáz euróba fog kerülni.

64 | Gran Turismo 5: több prémium kocsi jöhet

A Gran Turismo 5 egyik legtöbbet kritizált eleme a hatalmas kontraszt a standard modellek némelyike és a hihetetlenül részletes prémium autók között - úgy néz ki, hogy a csapat változtatni szeretne ezen.

51 | Ötmillió Gran Turismo 5

Nem kellett sokat várni a világszintű eladási adatokra a Gran Turismo 5 (PS3) esetében: a Sony és a Polyphony Digital közzétette az eredményeket.

38 | Gran Turismo 5: játék a böngésződből

Korábban már volt szó arról, hogy a Gran Turismo 5 bizonyos értelemben böngészőből is játszható lesz - a Polyphony Digital dolgozik a funkció beépítésén.

20 | Gran Turismo 5: mechanikai sérülések

A Polyphony Digital szorgalmasan patchelgeti a múlt héten megjelent Gran Turismo 5-öt: hamarosan a teljes értékű mechanikai sérülési modell is bekerül a játékba.

66 | Gran Turismo 5: extrém online forgalom

Aki tegnap lecsapott a Gran Turismo 5-re, az bizonyára tapasztalta, hogy néha kellemetlenül hosszúra nyúlnak a töltési idők. Íme az indok, illetve megoldás a problémára.

18 | Gran Turismo 5: premier trailer

Az első pontszámok megvoltak, jöjjön még egy videó a Gran Turismo 5-ből: a Sony amerikai diviziója ezzel a trailerrel ünnepli a sokak által várt szimulátor amerikai premierjét.

266 | Gran Turismo 5: a pontszámok

Sokéves várakozás végére került ma pont: végre megjelent a Gran Tursimo 5. És vele együtt megjelentek az első tesztek is: lássuk, hogy milyennek látja a sajtó GT5-öt.

49 | Kevin Butler autót lop

Már csap pár napot kell átmalmozni a Gran Turismo 5 huszonnegyedikei megjelenéséig. Kevin Butler, a Sony reklámarca nem malmoz, hanem felkészül a Nagy Versenyre. Videó.

125 | [Frissítve] Nem csúszik a Gran Turismo 5

Szeretünk viccelődni, de bárki életére megesküszünk, hogy ez most nem poén: még mindig nem karikázhatjuk be teljes magabiztossággal a Gran Turismo 5 megjelenési dátumát.

31 | Gran Turismo 5: hat perc pályaszerkesztő

Rövid ízelítőt már láthattunk korábban a Gran Turismo 5 pályaszerkesztőjéből, most pedig egy fokkal behatóbban is megismerkedhetünk az ötödik rész egyik új feature-ével.

216 | Hivatalos: Gran Turismo 5 november 24-én

Vége a találgatásnak: a Sony a korábbi ígéreteknek megfelelően néhány perccel ezelőtt bejelentette, hogy mikor kerül a boltokba a Gran Turismo 5. Európában és az Egyesült Államokban is ugyanazon a napon fog megjelenni a játék.

78 | Gran Turismo 5: november 24?

Nem telhet el nap új "ekkor jelenik meg a Gran Turismo 5" pletyka nélkül: a legfrissebb darab Indiából származik, és november huszonnegyedikére mutat. Lehet, hogy tényleg huszonnégy.

70 | Gran Turismo 5: az intró

Ma sem maradunk Gran Turismo 5 hír nélkül: most épp a játék intrója szivárgott ki kamerás formában. A masszív, hét perces nyitóanimáció szokás szerint művészi bevezetővel indít.

98 | Gran Turismo 5: a játékok Avatarja

Hosszú listát kellene írnunk, ha fel szeretnénk sorolni a Gran Turismo 5 lényeges feature-eit - a 3D csak egy lesz a sok közül. A Blitz Games ettől függetlenül el van ájulva tőle.

130 | Elkészült a Gran Turismo 5

"Mikor jelenik meg a Gran Turismo 5?" A kérdésre még mindig nincs pontos válasz, a jó hír az, hogy a játék elkészült, mesterlemezre került, és már a gyártsósorokon van.

129 | Gran Turismo 5: rossz előjelek

November másodika van - ha nem csúszott volna a Gran Turismo 5 megjelenése, akkor ma kaparinthattuk volna meg az ötödik részt. Vajon mikor fogjuk?

97 | Gran Turismo 5: a Red Bull X1

Vajon milyen lenne egy olyan versenyautó, amely kibújik minden létező technikai és biztonsági előírás és korlát alól? A Gran Turismo 5 és a Red Bull Racing megadja a választ: olyan, mint az X1.

44 | Gran Turismo 5: december kilenc?

A Gran Turismo 5 két hete bejelentett csúszása óta várunk az új megjelenési dátumra, ami most talán megérkezett - igaz, hivatalosnak egyelőre még nem tekinthető.

89 | Gran Turismo 5: motorok DLC-ben?

Lesz benne időjárás, éjszakai verseny, törés és tricsillió autó - mivel bővíthető még a Gran Turismo 5? Kazunori Yamauchi szerint például motorokkal.

52 | GT5: trailer csúszás után

A három napja bejelentett, egyelőre bizonytalan idejű Gran Turismo 5 csúszás után rögtön kaptunk egy új, az ázsiai piac számára készült trailert, és néhány új infót is.

138 | [Frissítve] Gran Turismo 5: a csúszás oka

Az elmúlt hetek legnagyobb visszhangot keltett híre volt a Gran Turismo 5 tegnap bejelentett csúszása: a sorozat szülőatyja, Kazunori Yamauchi bocsánatot kért.

418 | Csúszik a Gran Turismo 5

Először az amerikai, majd a japán Sony részleg jelezte, hogy a Gran Turismo 5 nem fog megjelenni az eredetileg tervezett időpontban, nem sokkal később pedig Európára vonatkozóan is megerősítették a csúszást. Még így is megkapjuk az idén.

59 | Gran Turismo 5: a pályaszerkesztő

Eddig még nem láthattuk működés közben a Gran Turismo 5 régóta hangoztatott pályaszerkesztőjét, most azonban végre erre is sor kerül - a videó csak a felszínt kapargatja.

17 | GT5: városnézés Rómában

Zajlik a Eurogamer Expo, ez közönségnek szóló rendezvény, új bejelentésekre ne tessék számítani - friss, kamerás gameplay videókra viszont igen. A Gran Turismo 5-tel kezdünk.

39 | Gran Turismo 5 tévéreklám

Egy kis érdekesség a délelőtti órákra: rövidke Gran Turismo 5 tévéreklám, egyenesen Japánból. A főszerepben egy csúszda, és a játékban szereplő több, mint ezer jármű.

65 | [TGS] Gran Turismo 5 trailer

Érdekes forrásból - a Red Bull jóvoltából - befutott a Gran Turismo 5 várva-várt TGS trailere: nem ugyanaz, amit a kamerás felvételen láthattunk, de ettől függetlenül nem érdemes kihagyni.

53 | [TGS] Gran Turismo 5: eső, hó, éjszaka

A Sony TGS-es konferenciájáról természetesen nem hiányozhatott a Gran Turismo 5: egészen elképesztő új trailerrel jelentkezett a Polyphony Digital versenyjátéka.

199 | Gran Turismo 5: törés, még

Két napja már futottunk egy kört "így törnek az autók a Gran Turismo 5-ben" témában, most pár kép, és egy videó erejéig ismét visszatérünk a durván roncsolódó GT5-ös kasztnikhoz.

36 | Gran Turismo 5: így törnek a kocsik

Mint az ismeretes, a Gran Turismo 5-ben sokak örömére már lesz törésmodell - a most következő képek ezt hivatottak bemutatni. Kilenc gyűrődő kasztni.

67 | Gran Turismo 5: Nordschleife és Jaguár

Vasárnapi program: nézzünk Gran Turismo 5 gameplay videót, benne a Nordschleife-vel, és egy legendás autóval - a Jaguar XJ13-mal. A teljes napodat nem veszi igénybe - csak tizenegy percedet.

8 | [GC] Gran Tursimo 5 - videók, még

Gran Tursimo 5 videókból soha nem elég, pláne úgy, hogy a Gamescom alkalmából most van mit videózni. Három darab új példányt tudunk mutatni, köztük egy jófajta gokartozósat is.

63 | [GC] Gran Turismo 5: képek, kék PS3

Hogy kapcsolódnak a friss Gran Turismo 5 képek a kék PlayStation 3-hoz? Nagyon egyszerűen: Japánban (is) november harmadikán debütál a GT5, a mellé kiadott PS3 pedig kék lesz.

43 | Gran Turismo 5 trailer-montázs

Újabb versenyző a "vasárnapi érdekesség" kategóriában: remekül összeollózott zenés montázs a Gran Turismo 5 eddigi előzeteseiből. Nem hivatalos, de a minőség alapján akár az is lehetne.

105 | Gran Turismo 5: a gyűjtői kiadások

Az amerikai gyűjtői kiadást már láttuk a Gran Turismo 5 esetében, ma pedig az Európának szánt darabokról is lehullott a lepel. Igen, így, többes számban.

37 | Gran Turismo 5: 20 ország, 70 pálya

Végre valahára tisztázódott egy olyan dolog a Gran Turismo 5 kapcsán, ami felett már nagyon régóta kérdőjel lebegett: kiderült, hogy ténylegesen hány pálya lesz a játékban.

66 | Felkerülnél a GT5 stáblistájára?

Ha a válasz igen, két út áll előtted. A bonyolultabb: szerezz állást a Polyphony Digital-nál. Az egyszerűbb: nevezd el az E3-as trailer alatt hallható dalt, és küld be nekik egy rövid indoklás kíséretében.

110 | Gran Turismo 5: aszfalton és porban

Amióta a Sony az E3-on bejelentette a Gran Turismo 5 végleges, novemberi megjelenési dátumát, a videók is megszaporodtak a játékból. A friss pédány az ötödik rész csinos vizuális effektjeire koncentrál.

69 | GT5: két speciális kiadás érkezik

A Gran Turismo 5 novemberi megjelenése nagybetűs Eseménynek ígérkezik PS3 fronton, így nem csoda, hogy a Sony két speciális kiadást is tervez belőle. Az egyik nagyon drága lesz.

56 | Gran Turismo 5: a fotómód

Akárcsak a negyedik rész esetében, a Gran Turismo 5 fotómódjában is gyönyörű helyszíneken kattintgathatunk majd - a lenti videóban némi gameplay ízelítő mellett ebbe is belekóstolhatunk.

157 | Gran Turismo 5: hat perc Toszkána

Lassan, de folyamatosan csordogálnak a (javarészt az E3-ról származó) kamerás Gran Turismo 5 videók. Most egy nappali menet van soron Toszkánában - több, mint hat percben.

40 | Gran Turismo 5: a Top Gear tesztpálya

Régóta tudjuk, hogy a Top Gear tesztpálya benne lesz a Gran Turismo 5-ben - képeket, és rövidebb videókat is láttunk róla. Most egy teljes kört nézhetünk végig.

74 | Gran Turismo 5: harminchét perc

Jöjjön némi vaskosabb néznivaló délutánra: az Inside SimRacing több, mint félórás videóanyagáról van szó, rengeteg gameplay jelenettel és mélyreható elemzésssel a GT5 (szinte) minden aspektusáról.

120 | Hivatalos: időjárás & szerkesztő a GT5-ben

Az "időjárás" és a "pályaszerkesztő" című tételeket nem pipálhattuk még ki a Gran Tursimo 5 korábban rebesegetett, de nem hivatalos szolgáltatásai listájáról. Most már pipálhatunk.

69 | [E3] GT5: gyűjtői kiadás, képek, infók

A Gran Turismo 5 legújabb trailere az idei E3 egyik legjobb kedvcsinálója volt - most lássunk pár egyéb dolgot a Polyphony Digital játéka kapcsán.

78 | [E3] Gran Turismo 5 trailer és képek

A Sony konferenciától mindenki Gran Turismo 5 trailert és megjelenési dátumot várt. Meg is kaptunk: november másodikán jön a játék.

53 | Gran Turismo 5: irány Le Mans

Újabb Gran Turismo 5 videó, ezúttal Le Mans került terítékre közel hat perc erejéig. Ha minden jól megy, holnap este azt is megtudjuk, hogy mikor ülhetünk be mi a volán mögé.

62 | [E3] Gran Turismo 5 trailer

A ma reggelre ígért dupla PS3 meglepetés adag második része következik: a Killzone 3 mellett a Gran Turismo 5-ből is kaptunk új trailert az E3 hétfői hivatalos startja előtt.

52 | Gran Turismo 5: közel a megjelenési dátum

Az örök kérdés: mikor jelenik meg a Gran Turismo 5? Ha hihetünk a Sony-nak, akkor most már tényleg heteken belül fény fog derülni a premier időpontjára.

40 | Gran Turismo 5: éjszaka a Pokolban

A Zöld Pokol, vagyis a Nürburgring Nordschleife nappal sem egy leányálom, a Gran Turismo 5-ben azonban éjszaka is végigvezethetünk majd a 21 kilométeres aszfaltcsíkon.

75 | Gran Turismo 5: képek a Nürburgringről

Friss képeket tudunk mutatni a Gran Turismo 5-ről, melyek mellé egy új bejelentés is társul: a Nürburgring összes nyomvonala megtalálható lesz a játékban.

156 | Gran Turismo 5: kilencven százalék, megint

A Nagy Kérdés: hogy áll a Gran Tursimo 5 fejlesztése? Kazunori Yamauchi friss nyilatkozata szerint a GT5 kilencven százalékban van készen - ami bíztató lenne, ha pár hónapja nem ugyanezt mondta volna.

65 | Yamauchi: mérges leszek

Az évek során már megszoktuk a Polyphony Digital maximalista hozzáállását, így a stúdió feje, Kazunori Yamauchi legutóbbi kijelentésén sem lepődtünk meg túlságosan.

42 | Gran Turismo 5: dolgozik a futómű

A hivatalos anyagok továbbra is ritkának számítanak, kamerás videók azonban szép számmal érkeznek mostanában a Gran Turismo 5-ről. Íme a legújabb.

131 | Gran Turismo 5: még emberibb ellenfelek

A Gran Turismo sorozaton mindig is nehéz volt fogást találni - a mesterséges intelligenciát minden esetre azért érték kritikák. Ezzel Kazunori Yamauchi is tisztában van.

170 | Gran Turismo 5 videóadag

Kellemes mennyiségű kamerás Gran Turismo 5 videó érkezett vasárnap estére. Bennük: Fuji Speedway; Indianapolis Road és két, a pilótára koncentráló mozgókép.

26 | Gran Turismo 5: október?

A Sony a korábbi infók szerint "hamarosan" bejelenti a Gran Turismo 5 megjelenési időpontját - addig azonban kénytelenek vagyuk más forrásokra hagyatkozni. A GT5 ősszel jön - állítólag.

60 | [GDC] Gran Turismo 5: dátum hamarosan

A Gran Turismo 5 kapcsán mindig is a megjelenési dátum volt a legnagyobb kérdés: a Sony azt ígéri, hogy hamarosan fény derül a várva várt időpontra. Három új kép is érkezett.

61 | Gran Tursimo 5: az éjszakák

Éjszakai verseny és törés - két olyan szolgáltatás, melynek halatán minden Gran Turismo rajongónak összefut a nyál a szájában. Az új trailer nem csak róluk szól, de szerepelnek benne.

79 | Gran Turismo 5 Nascar trailer

Azt a tavalyi E3 óta tudjuk, hogy a Gran Turismo 5-ben az autósport több nagy ágazata is hivatalos formában fogja magát képviseltetni. Többek között a Nascar is.

29 | Gran Turismo 5: friss képek

Régen voltak már Gran Turismo 5 screenshotok, a GTP most öt darabot zsákmányolt belőlük. És tudunk napra pontos megjelenési időpontot is mondani! Na jó: nem tudunk, de így izgalmasabb volt.

157 | Gran Turismo 5: ősszel?

Folytatódik a Gran Turismo 5 bájosan hosszúra nyúló megjelenési kálváriája: ezúttal az európai Sony vezér tippelt egyet a premierre - szerinte a játék valamikor ősszel fog megjelenni.

117 | Gran Turismo 5: Data Logger Visualization

Mára is jutott némi Gran Turismo 5 finomság: ezúttal egy videó érkezett, amelyen a múlt héten bejelentett Data Logger Visualization technológia kerül bemutatásra működés közben.

116 | Gran Turismo 5: Toyota FT-86 képek

Úgy tűnik, hogy mostanában szinte minden napra jut valami hír a Gran Turismo 5 kapcsán - ezúttal egy újabb adag látnivalóval tudunk szolgálni a rajongók számára.

79 | Gran Turismo 5: kilencven százalék

Nem, nem az első Gran Turismo 5 tesztpontszám futott be, hanem a széria apukája, Kazunori Yamauchi nyilatkozott egyet az ötödik epizód készültségi szintjéről.

131 | Gran Turismo 5: négy kép, egy videó

Bizonyára örömteli lesz az ébredés a mai napon a PlayStation 3 tulajdonosok számára, hiszen a God of War III mellett a Gran Turismo 5 is új finomságokkal jelentkezett ma reggel.

136 | Csúszik a Gran Turismo 5 Japánban

Eddig még nem írhattuk azt, hogy csúszik a Gran Turismo 5, mivel a játéknak nem volt hivatalos megjelenési időpontja. Pár hónapja azonban már van neki, így most már írhatjuk - mert hogy tényleg csúszik.

84 | [CES] Gran Turismo 5 kamerás ízelítő

A jelenleg is zajló Consumer Electronics Shown kipróbálható formában van jelen a Gran Turismo 5 - a Gamespot stábja nem is tétlenkedett, hanem készítettek néhány videót a játékról.

175 | Gran Turismo 5: ezer autó, éjszaka, időjárás

Néhány szerencsés idő előtt rátette a mancsát a PlayStation - The Official Magazine legfrissebb számára, melyben a várakozásoknak megfelelően új Gran Turismo 5 információk lapultak. Több, mint ezer autó, éjszakai versenyek, változó időjárás.

95 | Gran Turismo 5: világkörüli túra

Félig-meddig új trailert láthatott a közönség ma az Asia Game Shown a Gran Turismo 5-ről, melyben két eddig még nem ismert versenyhelyszín is bemutatkozott.

224 | Gran Turismo 5: képek Indianapolisból

Ezen a héten belekóstolhatunk egy kicsit a Gran Turismo 5-be a csütörtökön induló versenynek köszönhetően - a friss képek is ez alkalomból érkeztek a Polyphony Digital játékáról.

72 | Gran Turismo 5: csak nyáron

A földhözragadtabbak minden bizonnyal már felkészültek arra, hogy nem lesz világszintű premier a Gran Turismo 5 esetében - ezt most meg is erősítették. Valamikor a nyáron érkezik az ötödik rész.

80 | GT5 Prologue: négymillió felett

Frissültek az eladási adatok a Polyphony Digital weboldalán, ezáltal pedig megtudtuk, hogy a Gran Turismo 5 "Prologue" világszinten átlépte a négymilliós határt.

37 | A Gran Turismo 5 és a motorok

Az IGN korábban már emlegetett Gran Turismo 5 interjújában nem csak a pályaszerkesztő lett megerősítve, de szóba került az is, hogy motorok kerülhetnek a játékba.

26 | Gran Turismo 5: a legfrissebb adag

A múlt héten már leközöltünk egy Gran Turismo 5 képadagot a 2007-es és a 2008-as Gran Turismo Awards legutóbbi két győztesének játékbeli változatáról: most ismét ők pózolnak.

171 | Gran Turismo 5: Audi TT és Infinity G37

Most zajlik az SEMA névre hallgató autókiállítás idei felvonása Las Vegasban, a legfrissebb Gran Turismo 5 képek pedig alkalomhoz illő témát választottak.

55 | Gran Turismo 5: pályaszerkesztő?

A pletyka már tegnap is felmerült, ám akkor még nem volt elég erőteljes ahhoz, hogy írjunk róla, ma reggelre azonban ez már megváltozott: pályaszerkesztő kerülhet a Gran Turismo 5-be.

86 | GT5: Toyota FT-86 képek, három lemez?

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Tokyo Motor Show, az új Gran Turismo 5 képek pedig ennek jegyében készültek, hiszen a japán autóexpón fog mutatkozni a Toyota FT-86 koncepcióautója.

39 | Stelvio-hágó a Gran Turismo 5-ben?

Jöjjön egy kis érdekesség a vasárnapi ebédhez: igen valószínű, hogy a Stelvio Pass benne lesz a Gran Turismo 5-ben. Hogy mi az? A világ legjobb közúti szakasza.

33 | Gran Turismo 5: törékeny képek

Megérkeztek a legfrissebb Gran Turismo 5 képek: ezúttal a Tokyo Route 246 és a raliautók kombinációjából kaptunk még egy adagot, némi lökdösődéssel kiegészítve.

18 | Gran Turismo 5 USA / EU: márciusban?

A Sony a TGS után a Gran Turismo 5 európai és amerikai megjelenési dátumának "közeli" bejelentését ígérte. Ez ugyan nem történt meg, de a legnagyobb online áruház bedátumozta a játékot.

42 | Gran Turismo 5: októberi képadag

A TGS, és a japán megjelenési időpont bejelentése óta viszonylag rendszeresen szállíingóznak a friss screenshotok a Gran Turismo 5-ből. A látványban ezúttal sem kell csalódnunk.

36 | Gran Turismo 5 látnivalók

Megérkezett az erre a hétre tartogatott képadag a Gran Turismo 5-ről, így ismét gyönyörködhetünk egy jót a Polyphony Digital jövő tavasszal megjelenő játékában.

71 | Gran Turismo 5: pózolnak az olaszok

Szép nagy adag új képpel tudunk szolgálni a Gran Turismo 5-ről, melyeken leginkább két olasz fenevad, a Ferrari 458 Italia és a Lamborghini Gallardo vizsgálható be közelebbről.

126 | Gran Turismo 5: a legfrissebb újdonságok

A múlt héten lezajlott Tokyo Game Show talán legfontosabb újdonsága a Gran Turismo 5 megjelenési dátuma volt, de nem csak ezt tudtuk meg a Polyphony Digital versenyjátékáról, hiszen a csapat feje, Kazunori Yamauchi több interjút is adott a nemzetközi sajtónak.

80 | [TGS] Gran Turismo 5 + Mercedes SLS AMG

[Frissítve] Az elmúlt napok kőkemény Ferrari-fókusza után kapjanak szót germán barátaink is: Mercedes SLS AMG a Gran Turismo 5-ben, valós videókkal összevágva.

64 | [TGS] GT5: képek, videók, megjelenés

A Sony a ma hajnalban lezavart TGS-es konferencián jelentette be, hogy 2010 márciusában érkezik a Gran Turismo 5. A játék viszont már kipróbálható - két kamerás videó, Ferrarival. [frissítve]

124 | Gran Turismo 5: akcióban a 458 Italia

A Forza Motorsport 3-ból már láthattunk ma egy Ferraris videót, és hogy teljes legyen a kép, itt van egy a Gran Turismo 5-ből is - a GT csapat tisztelgése a 458 Italia előtt.

27 | Gran Turismo 5 teaser

A Gran Turismo 5 minden bizonnyal a főszereplők között lesz a jövő heti Tokyo Game Show-n, ám aki nem bírja addig, az a most következő, frissen felbukkant teaser videóval múlathatja az időt.

103 | Gran Turismo 5: december negyedike?

A Gamescom óta több arra utaló jel is felbukkant, hogy mégis csak meg fog jelenni az idén a Gran Turismo 5 - íme a legújabb, méghozzá egyenesen a Sony-tól.

102 | Gran Turismo 5: mindenütt egyszerre

A Polyphony Digital feje, Kazunori Yamauchi nemrégiben az olasz MultiPlayernek adott interjút, melyben szó esett a Gran Turismo 5-tel kapcsolatos legfontosabb kérdésről, a megjelenés időpontjáról.

102 | Gran Turismo 5: utolsó negyedév?

Az utóbbi napokban erősen szaporodtak a Gran Turismo 5 idei megjelenése felé mutató jelek. Most újabb bizonyíték érkezett, a játék Gamescomos adatlapján a 2009 Q4 időpont olvasható.

149 | [GSC] Gran Turismo 5: 1000 autó, 80 pálya

Befutott néhány lényeges infómorzsa a Gamescom kapcsán a Gran Turismo 5-ről: megjelenési dátum továbbra sincs, megtudtunk azonban néhány dolgot a tartalmat illetően.

80 | Gran Turismo 5: a karácsony csak pletyka

Az utóbbi napokban többen is kiszúrták, hogy az amerikai Amazon webáruház december végi megjelenési időpontot ír a Gran Turismo 5-re. A Sony szerint színtiszta spekulációról van szó.

120 | Gran Turismo 5 Prologue eladások

Sokakban fel szokott merülni a kérdés, hogy mégis hogyan engedheti meg magának a Sony és a Polyphony Digital, hogy eddig készítse a Gran Turismo 5-öt. Hát így.

66 | Kazunori Yamauchi interjú

Az E3 után a hivatalos amerikai PlayStation blognak sikerült egy interjút készítenie a Gran Turismo sorozat szülőatyjával és a Polyphony Digital fejével, Kazunori Yamauchival.

72 | Gran Turismo 5: a megjelenési dátumról

A Polyphony Digital feje, Kazunori Yamauchi nemrég az Autoweek stábjának adott interjút, melyben szó esett a Gran Turismo 5 megjelenési dátumáról is. Na persze nem konkrétan.

78 | [E3] Gran Turismo 5 trailer

Ennyit a különféle előzetes és prológ változatokról: most először a tényleges Gran Turismo 5-öt is szemügyre vehettük, bemutatták ugyanis az első trailert az ötödik részről.

110 | Gran Turismo 5 - csicsergő madárkák

A Prologue változat körülötti felhajtás mára lecsendesedett, így a Gran Turismo 5 végleges verziójának leleplezése napról-napra valószínűbbnek mondható: sokak szerint az E3-on hullik majd le a lepel, ám könnyen lehet, hogy a lényeg már most kiderült.

71 | Gran Turismo 5 Prologue Spec III trailer

Friss trailer érkezett a mai napon a Gran Turismo 5 Prologue legfrissebb kiadásáról, amely kedvcsináló a Polyphony Digital-tól megszokott stílust és minőséget képviseli.

23 | Jövő karácsonykor jöhet a Gran Turismo 5

Bár a Gran Turismo sorozat esetében általában nem érdemes mérget venni a megjelenési dátumokra, legalább a debüt tervezett időpontja kiderült az ötödik résszel kapcsolatban.

88 | Gran Turismo: online és PSP

A Gran Turismo sorozat mögött álló Polyphony Digital elnöke, Kazunori Yamauchi nemrégiben arról beszélt, hogy grandiózus terveik vannak online téren.

123 | [E3] Gran Turismo 5: 2010?

A Polyphony Digital csapatától már megszokhattuk, hogy nincsenek határidők közé szorítva, éppen ezért aktuális játékukat rendre csak akkor adják ki, ha az valóban kész van - itt az újabb példa.

57 | Yamauchi a Gran Turismo 5-ről

A ComputerAndVideogames.com stábja nemrégiben egy interjú keretein belül elbeszélgetett a Gran Turismo sorozat felett bábáskodó Kazunori Yamauchi-val, aki többek között a jövőbeli terveiről is elárult egy s mást - szóba került például a törés és a Gran Turismo Mobile is.

21 | Gran Turismo 5: Yamauchi a törésről

Úgy tűnik, hogy mostanság minden napra jut egy hír a Gran Turismo 5-el kapcsolatban: a játék producere most egy gyakran előkerülő témáról, a törésről beszélt.

21 | Gran Turismo 5 Prologue videóadag

Most már csak napok választanak el bennünket a Gran Turismo 5 "Prologue" hivatalos megjelenésétől, így vélhetően az utolsó adag kedvcsinálót van alkalmunk leközölni a játékról.

130 | GT5 Prologue: Ferrari F2007

Nyálcsorgatós gépjármű a Gran Turismo 5: Prologue európai / amerikai verziójában: a jövő héten debütáló Gran Turismo 5 Előzmény autókínálata a Ferrari F2007-tel erősödik. Képek.

176 | GT5 Prologue: egymillió előrendelés

A Gran Turismo sorozat mindig is Európában vonzotta magához a legtöbb vásárlót, így nem meglepő, hogy a hónap végén megjelenő Gran Turismo 5 "Prologue"-ot rengetegen rendelték elő.

137 | Gran Turismo 5 Prologue pillanatképek

A Nyuszi utólagos húsvéti ajándékként hozza el az európai játékosoknak a Gran Turismo 5 Prologue-ot, ha már a teljes verzióból valószínűleg nem kapunk idén. Csinos képek a porondon.

290 | Gran Turismo 5: csak 2009-ben

Akik esetleg még reménykedtek a Gran Turismo 5 idei európai megjelenésében, azoknak most csalódniuk kell, kiderült ugyanis, hogy a játék csak 2009-ban kerül a boltokba.

83 | Gran Turismo 5 Prologue látnivalók

A türelmetlenebb rajongók minden bizonnyal már megvásárolták a japán PS Store-ról (vagy esetleg dobozos formában) a Gran Turismo 5 "Prologue"-ot - a többiek friss képekkel vígasztalódhatnak.

28 | Gran Turismo 5: kiskarácsony

Nyakunkon a karácsony, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már a Gran Turismo 5 is ezzel reklámozza magát. A Télapó bevonszolja az ajándékokat, aztán elhajt a csajozós verdával.

66 | Gran Turismo 5 "Prologue" - irány London

A szerencsés japánok már a héten belekóstolhatnak a Gran Turismo 5 "Prologue"-ba, mi viszont várhatunk 2008 elejéig - addig kénytelenek leszünk beérni néhány új képpel.

65 | Cell az Xbox 360-ban

Cell processzor az Xbox 360-ban? A PlayStation 3 már 299 dollárért hazavihető? A Gran Turismo 5 a jelenleg legkeresetebb PS3 játék? A New York Times szerint így van...

13 | Gran Turismo TV ízelítő

Természetesen nem a sorozat egy új epizódjáról van szó: a Gran Turismo TV a Gran Turismo 5 (és a "Prologue") egyik újítása, ami folyamatosan frissülő tartalmat kínál majd.

61 | GT5 Prologue: Subaru mánia

Decemberben jön a Gran Turismo 5: Prologue és vele egy rakás kipróbálható járgány - és ez még mindig csak előzetes a 2008-ra datált igazi GT5-ből. Friss képek, fekete Subaru-val.

87 | Gran Turismo 5: Prologue - képek start előtt

A japán Playstation Store-ból már erős két hete tölthető a Gran Turismo 5 Prologue demója. Mi egyelőre nem kaptunk belőle, de a teljes verzióból értelemeszreűen nekünk is jár - decemberben.

25 | [TGS] Gran Turismo 5 Prologue gameplay

Lehet az ovális daytona-i pályán szuperbénán vezetni? Persze, hogy lehet! Gran Turismo 5 Prologue gameplay videó olyan sofőrrel, akivel nem szeretnénk találkozni az utakon...

12 | [TGS] Gran Turismo 5 Prologue trailer

Az idei Tokyo Game Show egyik kötelező résztvevője a Gran Turismo 5 Prologue. A GT-sorozat új felvonása online multit támogató "előzetessel" mutatkozik be év végén. Trailer.

47 | Gran Turismo 5 Prologue Blu-ray-en is

Eddig még nem volt teljesen tiszta, hogy pontosan milyen formában kapjuk majd kézhez a Gran Turismo 5 előzetes verzióját, a Prologue-ot, ma azonban ez is tisztázódott.

52 | Gran Turismo 5 Prologue - ingyen

Ingyenes lesz a korábban fizetős letöltés formájában terjeszteni tervezett Gran Turismo 5 Prologue. A jövőre megjelenő GT5 "előjátékát" továbbra is a Playstation Network-ről lehet majd leszipkázni.

131 | [GC] Gran Turismo 5 gameplay + trailer

Már korábban megígérték nekünk, hogy a Games Convention-ön kipróbálható lesz majd a GT5 előzetes verziója, a Gran Turismo 5 "Prologue", és ez nem is történt másképp - meg is érkezett a játékról az első, igencsak szépséges gameplay videó. Update!

44 | Gran Turismo infómorzsák

Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo sorozat producere nemrégiben a Best Car magazinnak adott interjút, amelyben elárult néhány új dolgot a sorozat jövőjével kapcsolatban.

107 | Gran Turismo 5 "Prologue" képlavina

Úgy tűnik, hogy nincsen nap Gran Turismo hír nélkül: ma éppen új képek érkeztek az ötödik rész előzetes változatáról, a "Prologue"-ról, méghozzá nem is akármennyi.

20 | Gran Turismo 5 "Prologue" részletek

Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo sorozat producere nemrégiben a japán Famitsu magazinnak adott interjút, amelyben elég sok új dolgot elárult az ötödik rész készülő előzetes verziójáról, a "Prologue"-ról - lássuk, hogy mi is készül a Polyphony Digital boszorkánykonyhájában.

49 | Gran Turismo 5 "Prologue" - belülről

Három darab új screenshotot tudunk mutatni a Gran Turismo 5 októberben érkező kedvcsináló változatáról, a "Prologue"-ról - bemutatkozik az új belső nézet.

101 | Gran Turismo 5 "Prologue" képek és trailer

A múlt héten lezajlott E3-on egy ízletes trailer formájában már megcsodálhattuk a Gran Turismo 5 "Prologue"-ot, most pedig egy újabb remek kedvcsináló érkezett a Polyphony Digital játékáról, méghozzá rengeteg új screenshottal karöltve.

135 | [E3] Gran Turismo 5 képek & trailer

Befutott néhány csinos kép az év végén érkező GT5 ízelítőről, a Gran Turismo 5 "Prologue"-ról - a Polyphony Digital játéka igen meggyőzően fest, még akkor is, ha a megjelenés elég távolból (2007 vége - Prologue; 2008 vége - GT5) integet.

157 | Gran Turismo 5 csak 2008 végén?

Nagy valószínűséggel csak 2008 végén fog a boltokba kerülni a Gran Turismo 5, a fejlesztő Polyphony Digital feje, Kazunori Yamauchi ugyanis elmondta, hogy a lehető legtökéletesebb formában akarják kiadni az amúgyis rendkívül sok fejlesztési időt igénylő játékukat.

348 | Gran Turismo 5: friss tudnivalók

Régóta nem hallottunk már a Gran Turismo 5 felől, az egyik francia magazin azonban nemrégiben egy exkluzív interjú keretein belül beszélgetett a játék producerével, Kazunori Yamauchi-val, aki számos újdonságról - köztük korábban már pletykált dolgokról is - lerántotta a leplet.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

6 | Cyberpunk 2077: a bejelentések is csúsznak

Csak jövőre beszél a DLC-kről és a kiegészítőkről a CDPR.

pc,xbox1 0 | Cuphead: kiegészítő csak 2021-ben!

Tovább csúszik az ígéretes The Delicious Last Course.

pc,xbox1,ps4 6 | Watch Dogs: Legion online csak 2021-ben!

Jövő év elejére csúsznak az online csatározások London utcáin.

pc,xbox1,ps4 13 | Metro Exodus: a következő generáción

PlayStation 5 és Xbox Series X|S változatok érkeznek jövőre.

4 | Project EVE: beköszönés boss-szal

Az első gameplay egyből a dolgok közepébe csap.