TopTíz - a legjobban várt játékok

TopTíz - a legjobban várt játékok

dragCsető Zsolt2008.08.09. 11:58

Az elmúlt egy hétben arról szavazhattatok, hogy mely játékokat várjátok a leginkább: az E3 után nyilvánvalóan több tucat fejlesztés került a figyelem középpontjába, ám a toplistára szokás szerint csak tíz darab kerülhetett fel. Lássuk tehát, hogy a Gamer365 olvasói szerint mely címekre kell a leginkább odafigyelni.

FALLOUT 3

Bethesda Softworks / 360, PS3, PC / 2008 ősz

Fejes91: "Vedd az Oblivion-t és öntsd nyakon a Fallout világával. Ha pedig ebben a világban találkozol egy über brutál szuper mutánssal, egyszerűen vedd elő a mini atombombavetőt, és az ellenből csak egy gombafelhő marad."

PRINCE OF PERSIA

Ubisoft Montreal / 360, PS3, PC / 2008 ősz

axl: "Az Idő Homokja trilógiát imádom, és úgy látom, hogy az új rész annak ellenére, hogy gyökeresen szakít az eddig megszokott (és remekül működő) játékmenettel, képes előnyére változni, egyedi látványvilággal, nyitottabb játékmenettel és még jobban kidolgozott harcokkal. Kell!"

FAR CRY 2

Ubisoft Montreal / 360, PS3, PC / 2008 ősz

Alwares: "Végre valós helyen harcolhatunk. SZABADON. Ez a játék a nagybetűs szabadságról fog szólni. Lehetőségek tárháza, és a jó meleg Afrika. Persze szép is lesz nagyon: ha már nincs Crysis, ez is megteszi grafika terén..."

casper007: "Az a tény, hogy Afrika vadregényes tájain vehetünk részt egy polgárháborúban, már megérné a pénzét. Ha belegondolunk, hogy ebbe dinamikus időjárás, erkölcsi döntések, hatalmas, szabadon bejárható terület, elképesztő grafika, és még ezernyi apró dolog is tartozik, akkor elmondhatjuk, hogy az év egyik legkomolyabb címe lesz."

KILLZONE 2

Guerrilla Games / PS3 / 2009 február

e.vid: "Az eddig látottak és hallottak alapján remek multiplayer szekcióval fog rendelkezni, mindenképp megér egy misét."

stilo18: "Némi túlzással azt is mondhatnám, hogy a jövő év PS3-as kínálatából ez az egyetlen cím, amit biztos hogy megveszek. Eddig sehol máshol nem látott látványvilág, ami nem is biztos, hogy a hiper szuper texturák miatt fog elsöpörni mindent hanem a fegyver töltés és a hangulat, amit áraszt magából, amit csak a Killzone tud."

FINAL FANTASY XIII

Square-Enix / 360, PS3 / 2009

Truner: "Ehhez a játékhoz nagyon úgy áltam hozzá, hogy "jaj, megint egy Final Fantasy, de tuti az X-2 szintjén fog állni". Megláttam az E3 trailert, és ez teljesen megváltozott. Nagyon csodálatosan fest ez a játék."

Victor1103: "Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy a konzolos szerepjátékok listáján ez a cím az etalon és a mérce is egyben. Ugyan tényleges gameplay-t még nem láthatott a közönség, de a napvilágra került trailerek olyan minőségi ugrásra engednek következtetni, melyből leszűrhető, ez a mérce nagyon magasra lesz helyezve."

MIRROR'S EDGE

EA DICE / 360, PS3, PC / 2008 ősz

domib: "Annyira lenyűgöző a világa, annyira gyönyörű, és annyira tetszik maga az egész koncepció, hogy muszáj volt az első helyre tennem. Egy kicsit meseszerű, de mégis úgy érzem, hogy könnyen előfordulhat, hogy a jövőben tényleg arra a megoldásra lesznek kényszerítve, amire ez a játék épül."

Fejes91: "Remekül kitalált utópia (ami az utópiákkal ellentétben még akár meg is valósulhat, lásd London belvárosában minden sarok és metróállomás be van kamerázva). Tökéletesen biztonságos város. De milyen áron? Mindenütt kamerák, lehallgató készülékek. A kormány minden lépésünket figyeli. Lehetetlen bizalmas információkat közölni bárkinek is. Hacsak nem bérelünk fel egy küldöncöt, akik villámgyorsan rohangálnak és ugrálnak a háztetőkön az átlag ember (és rendőr) számára láthatatlanul."

FABLE II

Lionhead Studios / 360 / 2008 október

axl: "Az első rész maga volt számomra "A" videójáték, számtalanszor végignyúztam már, és a be nem tartott ígéretek és viszonylag kevés illetve kidolgozatlan lehetőség és sok kihagyott ziccer ellenére máig nagyon pozítív a véleményem vele kapcsolatban, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy egy hete indítottam el körülbelül a 10. karakteremet. A második rész csak rátesz minderre még 2 lapáttal, szebb-jobb-több, ha a beharangozott és beígért dolgoknak csak a fele megvalósul, már szörnyen boldog leszek (és még páran)."

dreampage: "Ebben a játékban a nyilvánvaló hangulata és kiváló kinézete mellett annyi innováció van, amelyet egy tucat más játék megirigyelhetne. Több lesz, mint egyszerű RPG és remek történet, ez valóban egy mesebeli élet lesz, amit élhetünk, akár a barátainkkal együtt."

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED

LucasArts / 360, PS3, PC, PS2, PSP, NDS / 2008 szeptember

Gulandro: "Már önkívületben is fénykard hangokat adok ki, olyan régen nem volt egy értékelhető SW játék."

Shadow: "Ez a játék a kedvenc Star Wars játék sorozat nyomdokaiba lép, a Jedi Knight-éba. Csak itt a környezet interkativ lesz, hihetetlenül jó lesz a grafika, a történet és a fizika+irányitás. Ebben a játékban elöször tényleg Sith-ként érezhetjük magunkat, ahol az erőt tényleg mi uraljuk."

GEARS OF WAR 2

Epic Games / 360 / 2008 november

axl: "Az első részt imádtam/imádom. Hiába támadják sokan (jogosan) az egyszerűséggel és a komoly, világrengető újítások hiányával, a gyönyőrű (bár kissé fakó és műanyagszerű) grafika, az autentikus hangok (különösen gondolok itt a szinkronhangokra!) és zene, a pergő játékmenet, a jól eltalált irányítás, a szüntelenül zajló, filmszerű harc és a coop mód számomra feledhetetlen szórakozássá teszi mind a mai napig. A második részt sem a beharangozott újítások miatt várom, hanem hogy ugyanebből kapjak még többet. Ha a harcnak egy ilyen kis szelete ilyen izgalmas tudott lenni, akkor kíváncsi vagyok, hogy maga a háború mennyire lesz jó."

porub11: "A rendezvous nevű trailer kellőképpen jelzi, mennyire adrenalindús játékot fogunk kapni, az első rész nagy szerelmese vagyok, nagyon várom a folytatást."

RESIDENT EVIL 5

Capcom / 360, PS3 / 2009 március

casper007: "A sorozatot korábban nem szerettem, de az az anyag, amit eddig kézhez kaptunk, mindenképpen meggyőző. Ez egy igazi túlélő-horror lesz, ahol az eszünket is használnunk kell majd, nem csak vaktában lövöldöznünk. Engem első sorban a videókból és a képekből áradó hangulat fogott meg."

konzolcowboy: "Számomra a Resident Evil akkor vált fogalommá, amikor PS1-en találkoztam a Resident Evil második részével. Azóta a sorozat rajongója vagyok. A negyedik, és az ötödik rész nagyon tetszik, attól függetlenül, hogy nem a régi megszokott Resident Evil utat követik."

theSickness: "A RE4-től anno nem vártunk semmit, ami aztán hatalmasat robbantott. Nálam a mai napig simán benne van a Top 10-ben, ha csak az akciójáték kategóriát vesszük, akkor simán az első háromban csücsül. Az ötödik rész szemmel láthatóan a negyedik nyomdokain halad, csak mindezt nagyobb méretben, még gyönyörűbben és co-op lehetőséggel teszi. Újabb alapmű."

Ha tetszett a cikk, és megteheted, akkor támogass minket patreonon!

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Bemutatkozott a Marvel Rivals, bezár a Smilegate Barcelona - ez történt szerdán

Továbbá: NOTTOLOT, Doronko Wanko, Boomeroad, Metal: Hellsinger, Hellgate: Redemption, Yellow Brick Games, No Man's Sky.

16 órája
6

PlayStation Plus: az áprilisi hármas

Űrvarázsló, kockaland és kicsontozott rogulike.

1 napja
7

South Park: Snow Day! - Kabbe gyíkok, megyünk hógolyózni!

South Park, ám ezúttal szolgáltatásalapú multiplayer hack n slash formájában. Avagy lehet-e várat építeni Kula Bából?

1 napja

Stellar Blade

A nagyközönség előtt próbálhattuk ki a SHIFT UP közelgő akciójátékát. De a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk.

1 napja
4

Judas részletek, új Marvel játék közeleg - ez történt kedden

Továbbá: It Takes Two, Another Crab's Treasure, The Stanley Parable, V Rising, Dollhouse: Behind the Broken Mirror.

1 napja
1

The Thaumaturge – Depresszió és ördögűzés Varsóban

Vannak azok a játékok, amiket úgy lehet a legkönnyebben jellemezni, hogy fél pillanat alatt lehozzák az embert az életről, de jó értelemben véve, a The Thaumaturge pedig pont egy ilyen cím. A lengyel Fool’s Theory legújabb alkotása már a Steam Next Festen bemutatott demójával belopta magát...

2 napja

Stellar Blade demó, live service játék a Bend Studio-tól - ez történt hétfőn

Továbbá: Cyberpunk 2077, Final Fantasy XVI, The Elder Scrolls, Judas, handheld Xbox élmény.

2 napja
9

Heti megjelenések

3 napja
6

Outcast: A New Beginning - visszatér a kitaszított

Ulukai visszatérése egy hihetetlen történet. Szinte nem is lehet annak a szentimentumnak megfelelni, amivel a játékos az első epizódra gondol vissza. Most huszonöt évvel később nem csak Laura Palmer, de Cutter Slade is visszatért, így megnéztük, mit tudnak Adelpha lakói kínálni számunkra 2024-ben. Teszt!

4 napja
5

Taxi Life - über kis taxi?

Verőfényes katalán napsütés, és kellemesen ismerős nyíltvilágú játékmenet, mindez közel 460 kilométernyi barcelonai úthálózattal megspékelve. A Taxi Life-tól sokat vártak a könnyed polgári járműszimulátorok fogyasztói, és bár az alapok ígéretesek, ez a taxitársaság bizony messze van még a piacvezetőtől...

4 napja
4

Dragon's Dogma 2 - a sárkány éve

A Dragon’s Dogma cím azoknak is ismerős lehet, akik a 2012-es, mára már ikonikussá vált játékkal nem is játszottak, hiszen 2020-ban egy Netflix animációs sorozat is igyekezett bemutatni ezt a különleges világot. Nagy kihagyást követően, a napokban azonban megjelent a játék folytatása, amely még kifinomultabb játékmenetet, és még grandiózusabb kalandot ígér!

5 napja
27

Csúszhat a GTA VI, törölt Overwatch 2 tartalmak - ez történt pénteken

Továbbá: Final Fantasy XVI, Soulframe, Assassin's Creed Jade, SWORN, Larian Studios.

5 napja
9

A Future Games Show-n túl – ez történt csütörtökön

Shadows of the Damned: Hella Remastered, Broken Roads, Dead Island 2, Soul Covenant, Maliki: Poison of the Past, Blackout Protocol, Inazuma Eleven: Victory Road, Loretta, Anomaly Collapse, Shinji Mikami.

6 napja
2

Több mint 40 játékkal töltötte meg a csütörtök estét a Future Games Show

Összefoglaló a 90 perces traileráradatról.

7 napja
9

Rise of the Ronin

A Team Ninja ismét maradt a bevált formulájánál, ezúttal azonban egy nyílt világba ültette azt. A nagyobb játéktérrel pedig egy nagyobb közönség felé is nyitni akartak. A végeredmény? Nem hibátlan felemelkedés, de érdekes fúzió.

7 napja
6

Final Fantasy VII Rebirth

Eltelt idestova több, mint negyed évszázad, mióta boldog tizenévesként először tudomást szereztem arról a csodáról, amit Final Fantasy 7-nek hívnak.

7 napja
14

Marvel 1943 leleplezés, Chrono Odyssey erődemonstráció – ez történt szerdán

Továbbá: Golden Lap, Shin Megami Tensei V: Vengeance, Alpha Protocol, Dragon Ball: Sparking! ZERO, Epic Games Store, CorpoNation: The Sorting Process, Final Fantasy VII Rebirth, Card-en-Ciel, Foundry.

7 napja
13

Brothers: A Tale of Two Sons Remake

2013-ban a filmiparból érkező Josef Fares egy rendkívül egyedi debütáló alkotással vetette meg a lábát a videojátékok világában, aminek a koncepciója a mai napig egyedülállónak mondható. Ez elég indok arra, hogy egy évtizeddel később felpiszkálják a játékosok következő generációjának?

8 napja
5

Plunderstorm, avagy a WoW battle royale – ez történt kedden

Továbbá: Project Birdseye, Rise of the Ronin, Riven, Bleak Faith: Forsaken, Overwatch 2, SINce Memories: Off the Starry Sky.

8 napja
3

Game Pass: mozgolódás március második felében

A hónap végén debütál a Microsoft előfizetéses szolgáltatásában a Diablo IV! De talán a többi érkezőre is megéri odafigyelni.

9 napja
9

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==