[Teszt] Sushi Strikers: Way of the Sushido
Kapcsold jtk: Sushi Strikers (wiiu)
Eddig 4 hozzszls
mcmacko
2018. jlius 11.
szerda 19:00
Mi trtnik, ha a vilgon eluralkodik a szusi-krzis, az emberek kedvenc eledele csak a hatalmilag kivlasztottak jussa lesz, a prnp pedig csak htozik a mennyei eledel irnt. Termszetesen megjelennek a lzadk, s mg a szusi-rzk is a felszabadtk prtjra llnak.
Kellen elrugaszkodott s rlt felts? Hja, krem – a Sushi Striker nem kisplyzik, amikor bohks anime marhulst kell az asztalra tenni. Illetleg a Nintendo kpernykre; a Way of the Sushido alcmmel rkez jtk ugyanis 3DS-re, valamint Switchre is megjelent, a Nintisek nagy rmre.A fenti mondat nem csak res lzung – a Switchen tesztelt Szusicsaps ugyanis remek kis jtk lett, amelyet kellen innovatv akci-puzzle jtkmenettel wasabizott ssze az indieszero tapasztalt kis csapata. A jtkmenet kzponti eleme a szusiharc, ahol futszalagon rkez szusitlakat kell megfeleltetett tpusaik szerint sszelncolni, majd az gy sszekombzott (azaz a lezablt) tnyrokat az ellenflre suhinthatjuk, ezzel cskkentve azok leterejt. sznl kell lenni, a temp nem a csigknak lett kitallva, radsul vannak specilis stratgik, buffok/debuffok, powerup szer mdostk, s a kalandunk sorn szusi-rzk is hozznk csapdhatnak, akiket Pokmonok mdjra gyjtgethetnk.Ezt a sok zagyvasgot vidm anime-tvezetkkel, s visual novelekre jellemz narratv szakaszokkal dobjk fel a ksztk. Radsul a nehezedsi grbe fokozatos, az egsznek van egy kifejezetten kellemes hzsa, a jtk pedig sokig doblja az emberre a horgokat, gy a 150 plya teljestse eleinte tartalmas s mks kihvsnak tnhet. A jtk legnagyobb hibja, hogy a mechanika egy single kampnyt nehezen tlt meg nismtls nlkl, radsul a japn meskbl szoksos hzzuk-nyjtjuk trtnetmesls is bejn a kpbe.A ktfle irnyts kzl mind a tapicskolsnak, mind a gombnyomkodsnak megvan a maga elnye. Az ujjunkal trtn vezrls rtelemszeren fokozza az immerzit. Megvan abban a dg, amikor az ujjunkkal pccintjk r az ellenflre a tornyosul tnyrhegyeket. A gombos irnyts viszont a nehezebb harcoknl (a cikkirnak legalbbis) picit pontosabbnak, br kevss dinamikusnak tnt. Aprop, Switchen van helyi s online multi is, gy erre sem lehet kifogsunk.

Jfle kis mulatsg a Sushi Striker – simn ajnlhat szlesebb kznsgnek is. Kt dolog miatt vagyunk vele szigorak. Egy: a fentebb emltett hosszabb tv tnyrhajigls kzben az ember r-rkvn egy kis pihenre. Kett: a jelenlegi ra slyos tlzs, nagyjbl a felrt kellene rulni a Szusivillantkat.

[37] Fieldtom
jl 13., pntek 11:53 #4
Mr a demt feladtam. Tlhypeolt kzpszer.
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[7] AtisR
jl 12., cstrtk 11:46 #3
Demt kiprbltam: Mobilon ingyen, taln.
Ami engem zavart anno, hogy eShop-ban s a Nintendo youtube csatornn is, tl nagy figyelmet kapott, mikzben pl. a Bomb Chicken tk csendben jelent meg.
N id: AtisER
[22] friedmannt
jl 12., cstrtk 9:37 #2
szmomra rdektelen tucat eshop jtk kategria ez a jtk.
a teljes rat, retail megjelenst nem rtem.
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
[25] Hwopapa
jl 11., szerda 22:03 #1
Demt kiprblva nagyjbl a cikk vgkvetkeztetsre jutottam - olcsn (nagyon olcsn - ott van eltte a Mario tennis es a dlc) megri, taln mg pon is lehet, de addig biztos nem...
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
Sushi Strikers adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Nintendo
Fejleszt: 10tacle Studios
Megjelens: 2018. jn 08.
Kategria: Puzzle
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
7
Ami tetszett
- jpofa krts;
- jszer jtkmenet;
Ami nem tetszett
- tltelkszer mozzanatok;
- brutlis r;
Olvasi rtkels: 3,5 (2 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

4 | [Teszt] Sushi Strikers: Way of the Sushido

Bet a szusikrzis, ilyenkor jnnek a szusifelszabadtk, mi pedig csak kapkodjuk a fejnket ebben a sznes kavalkdban. A Sushi Strikers: Way of the Sushido Switch verzijt cipeltk a tesztlaborba, a mka kzben pedig lezabltunk pr szusitlat a futszalagrl.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba