[Teszt] One Piece: Pirate Warriors 3 - Deluxe Edition
Eddig 2 hozzszls
ne5h
2018. jnius 24.
vasrnap 12:00
Aligha meglep, hogy Japn egyik legsikeresebb sorozata a szigetorszg jelenleg legnpszerbb konzoljra is megjelenik. A One Piece szria teht a Switch-et is betmadja, a Szalmakalapos kalzok pedig ezentl szinte brhol kpesek lektni minket. De mennyire is sikerlt jl ez az adaptci?A vlasz rviden, nagyon jl. Az Omega Force remek munkt vgzett a jtk portolsval, nhny aprsg azonban bosszant lehet. De ne szaladjunk ennyire elre. A Pirate Warriors 3 a Deluxe Edition alcmmel valban egy extrkkal megpakolt kiads, gy a jtkhoz korbban kiadott DLC-k itt mr indulsnl a csomag rszt kpezik. Ezzel egytt a korbban megismert funkcik nagy rszt ezttal sem kell nlklznnk.

Ennek ksznheten megkapjuk az alapul szolgl anime/manga-sorozatot tbb-kevsb hen feldolgoz sztori mdot (Legend Log), az annak kldetseit brmikor ismtelhet funkcit (Free Log), valamint a specilis kihvsokat tartogat jtkmdot (Dream Log). Az egyetlen nagyobb hinyossg a jtk tbbjtkos funkciihoz kthet, mivel a port kizrlag loklis multiplayert tmogat. Ez viszont tabletop mdban kicsit problms lehet.A nehzsg mindssze a kijelz mretbl fakad, ilyenkor ugyanis a megfelezett kpernyn knny elveszni az egybknt knnyen kaotikuss vl harcokban, valamint a szria trtnetben egyidejleg legtbb megjelen ellenfl sem segt ezen. Emiatt a jtk ezen lehetsgei nmileg csorbulnak, a hordozhatsg itt teht inkbb htrny. Szerencsre ennek szges ellentte az egyjtkos jtk. A kldetsek felptse tkletesen passzol ahoz, hogy szinte brhol kikapcsoldsknt beizztsuk a Pirate Warriors 3-at, mivel az egyes kldetsek 10-20 perc alatt lezongorzhatak.

Termszetesen a maximalistk az egyes misszik teljestse utn mindegyikhez visszatrhetnek, hogy a rejtett feladatokat s minden mellkes tennivalt teljestsenek, ezltal kitolva az egybknt sem rvid jtkidt, mivel a harmadik rsz az eddigi legteljesebb feldolgozsa a One Piece sorozatnak, mely a Dressrosa arcig bezrlag a jtk teljes cselekmnyt felleli. Ha pedig ezzel vgeztnk a mr emltett Dream Logban mg tbb kldets vr minket.sszessgben a One Piece: Pirate Warriors - Deluxe Edition kpben teht egy jabb minsgi Switch portot ksznthetnk, mely egyedl a kicsit korltozott tbbjtkos funkcik, valamint az online lehetsgek hinya miatt lehet elmarasztalhat. Aki azonban arra vgyik, hogy akr a buszon is oszthassa a pofonokat Luffy-kkal, az keresve sem tallhat jobb opcit.

[21] bandee23
jn 24., vasrnap 18:22 #2
De jl hangzik. Ha nem lenne itthon kismilli jtk akkor tuti vennm. A Wii-s rszekkel jtszottam, azok nem a legjobbak. Ellenben a GBA-s nagyon j.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[19] herooftime
jn 24., vasrnap 15:49 #1
halkan megjegyzem hogy mr volt hordozhat vltozata a jtknak vitra KATT! (igaz ennek jobb a grafikja s alapbl bvtett)
Amerikai cgek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japnban is. Japn cgek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.