[Teszt] Shaq Fu: A Legend Reborn
Kapcsold jtk: Shaq Fu: A Legend Reborn (ps4)
Eddig 4 hozzszls
Ghz
2018. jnius 16.
szombat 21:15
Az 1994-ben megjelent Shaq Fu-ra manapsg szoks ilyen knnybe lbadt szemes gynyrsggel visszagondolni, hogy de rg is volt, meg milyen szp is volt s amgy nem is volt az olyan rossz!

Trjk ht le a nosztalgia mzes-mzos nylvnyait, DE! Annyira rossz volt a jtk, hogy szinte el sem hisszk. Mr igazbl akkor sem szmtott egy nagy eresztsnek, 24 vvel ksbb pedig plne nem. A Shaq fu: A Legend Reborn egy indiegogo-n indtott projekt volt, aminek sikerlt sszeszednie a krt sszeget, hogy minden platformra megjelenhessen. A fejlesztk br j pr vig ksztettk a jtkot, tudtk tartani az gretket, gy idn jniusban sikeresen meg is jelentek szinte minden elrhet platformra.A formuln vltoztattak egy kicsit gy az 1:1 ellen harcot a msodik rsz mr teljes egszben egy beat ’em up stlusra cserlte, termszetesen Shaqqel a fszerepben. Aki ebben a rszben egy knai rvt jtszik, akit maghoz vett egy kung-fu mester s megtantotta mindenre amit csak tudott. (Pff.) A trtnet szerint Shaqnek be kell vltania a prfcit, ami szerint a kivlasztott. Ez azzal jr, hogy le kell gyzni a fld szinte sszes celebritijt, akikrl kiderlt, hogy dmonok s mindenfle csnya eszkzzel tartjk az emberisget egy egysejt szintjn. Rnk hrul ht a feladat, hogy megmentsk ket. (Micsoda nagybets Trash! - macko)Maga a jtkmenet egy borzasztan leegyszerstett "jobbra mens" tde, ami br teljesen jl nz ki, viszont pontosan annyira egyszer mint az uralom alatt tartott emberisg IQ-ja. A sima tgetsen kvl van 3 extra tmadsunk s ennyi. Nagyjbl 3-4 ra alatt vgig lehet menni minden plyn s utna semmilyen motivci nem marad, hogy jra nekilljunk a jtknak. Maguk a harcok elkpeszten repetatvek, a boss sszecsapsok is ltalban egy knnyen kiismerhet mechanikra plnek, utna meg csak jn a szoksos sz nlkli gomb nyomkods. Amgy kapunk itt Paris Hiltont, meg rasszista Mel Gibsont s termszetesen Donald Trump sem hinyozhat, hiszen elg sok minden rla szl gy 2018-ban.Az egyetlen dolog ami taln megmenti a jtkot az a humor. Nagyon gyakran hasznl nrnit a Shaq Fu. Pldul utalnak r, hogy tisztban vannak vele, hogy elg rvid a jtk s, hogy mennyire kirly lett volna egy co-op md. Sajnos ez azrt elgg karcs gy, valamint elgg szubjektv is, hiszen ami az egyik embernek vicces az a msiknak egy erltetett valami. n ettl fggetlenl egsz jl szrakoztam ez alatt a pr ra alatt, viszont a 20 dollros rat egy kicsit taln soknak tartom a jtk jelenlegi llapotban. Ha esetleg veszik rendesen s lesz hozz tartalmat is nyjt DLC akkor egy kiegsztett kiads sokkal jobb dealnek tnik mint amit most kapunk a pnznkrt. Aki tudja prblja ki, htha rkattan, mindenki ms vrjon mg vele egy kicsit, htha lesz ez jobb, vagy olcsbb is.

jn 18., htf 19:34 #4
A bns lvezet mintapldnya.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
jn 18., htf 18:13 #3
Michael Jordan: Chaos in the windy city, valakinek ismeros? Bueller, Bueller? Az volt a nagy kiralysag.
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden HUN /// PS4 iD: Durden91
[13] szako
jn 18., htf 13:58 #2
Switch-en ingyenes azoknak, akik megvettk az NBA Playgroundot.

Nekik biztosan megri az rt.
[30] Sakee
jn 18., htf 13:22 #1
Igen, minima azrt egy COOP belefrhetett volna,de gy..
SakeeHUN@XBLive,ProjeCt Scorpion ONE X, BFV/nOOb, van Szamszung telephnom is meg Csomi is.
Shaq Fu: A Legend Reborn adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: 10tacle studios
Fejleszt: 10tacle Studios
Megjelens: 2018. jn 05.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
5
Ami tetszett
+ jl nz ki
+ vicces
+ nincs benne semmi kirvan bnt (az eredeti rsz utn ez nagy sz!)
Ami nem tetszett
- unalom 22-es mretben
- nulla jrajtszsi lehetsg
- rvid
Olvasi rtkels: Mg nem rtkelte senki!
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

4 | [Teszt] Shaq Fu: A Legend Reborn

A Shaq Fu bszke (?) rsze a legendsan rossz jtkok listjnak, ennek megfelelen nem vrtunk sokat a kvzi folytatstl sem. A dolog pikantrija: egszen jl el lehet szrakozni a Legend Rebornnal, egyszersgben kezelve a jtkot egy kzepesen izgi beat 'em up ti a mancsunk.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba