[Teszt] Hyrule Warriors: Definitive Edition
Eddig 9 hozzszls
mcmacko
2018. mjus 17.
cstrtk 09:52
„Juh, vgre megint egy Warriors jtk, radsul az egyik leghangulatosabb, ami megjelent mostanban!” - gondoltam magamban, amikor megkaptam a program tesztkdjt. „Hajjaj, mr megint egy musou, radsul tk ugyanolyan, mint amilyenekkel mostanban jtszottam…” - gondoltam magamban, mikor elindtottam a „Zelds Dynasty Warriors” els plyjt. Pedig tudtam, mire szmtsak, st! kifejezetten vrtam a jtk Switches verzijt. A program mr korbban megjelent Wii U-ra, Liquid atynk pedig komfortznjbl kimozdulva esett neki a jtknak, s kanyarintott rla annak idejn egy kifejezetten pozitv hangvtel kritikt. Most valahogy mgis befsultam a programtl. s mg csak kt rja sem jtszottam vele, mris teljesen elfradtam tle. Az n kszlkemben van a hiba?Szinte biztos. A Hyrule Warriors ugyanis remekl mondja fel a masszv seregeket hentels mfaj sszes leckjt. A harc lvezetes, s karakterenknt eltr. A fejldsi rendszer taln nem annyira trkks, m mgis jelen van, s hzza a tpolsi vgyban forgold jtkost. A ltvny egyenesen pards, Switch mrcvel nzve is. A zenk s a hangulati elemek tkletesen keverik a szoksos Team Ninja/Omega Force atmoszfrt a Zeldk egyedi univerzumrendszervel. Minden klappol, minden szp s minden j. Akkor mi a baj?

Taln az, hogy kicsit sok volt mostanban ezekbl a Warriors legazsokbl. Az elmlt kt-hrom vben fltucatnyi musou jtk jtt le a futszalagrl. s szinte nem telt el fl v sem a legutbb Nintends legazs (Fire Emblem) ta, amihez NAGYON hasonlt a Hyrule Warriors elemi jtkmenete. s akkor a Dragon Questekrl, Arslanrl, a Berzekrl s a tbbiekrl nem is beszltnk.Persze a Switch vltozat nem csak egy egyszer jracsomagols. A program az sszes eddigi DLC-t magba foglalja. A trkp-mdban (ahol klasszikus NES-szer Zelda rcstrkpen lpdelnk elre apr misszikat megoldogatva…), annyi feladat vr rnk, hogy jv ilyenkorig tolhatjuk a henteldt. Ha szeretnnk, tndrkket tutujgathatunk. (Hjj, liszn!) Knnyen belthat, hogy a kis krtyra (vagy letlthet bitfolyamba) tuszkolt tartalom nagyon rendben van. Szintgy a klcsn. Hordozhat formban annyira jl nz ki egyik-msik jelenet, hogy nem gyzd majd a krltted lknek mutogatni. Remek ltni azt is, ahogy hszas-harmincas csapatok szllnak jobbra-balra minden egyes kardcsapsunk utn, kzel tkletes framerate mellett. Sajnos a szint azonban nem konzisztens. Elg, hogy bejjjn egy-kt hevesebb tltsz-effekt (fst, tz), vagy a kpernyre beugr masszv monszta – az FPS mutat akr 10 al is beeshet. Szerencsre ezek csak pillanatnyi belassulsok, a hordozhatsg s a gp erejnek kompromisszumai.Valszn sokkal jobb szjzzel fogadtam volna a Hyrule Warriors definitv kiadst, ha nem teltdk az utbbi idszak hasonl jtkaival. Persze ez nem a jtk hibja, mert az j, korrekt, mit sem vesztett varzsbl a Wii U verzi ta. Viszont a pldm taln a kedves olvasnak is irnyt mutathat. Arrl, hogy kinek mennyire van tele a zskja a LEGO jtkok brlehzshoz hasonlan elcspelt formulval. Vagy arrl, hogy a cikkr kezd kigni, hagyja a fenbe az egszet s inkbb menjen vissza a balettba ugrlni…

[19] herooftime
mj 24., cstrtk 16:59 #9
Vlasz csavar (#8) zenetre
Kis sszehasonlts mennyit javult a jtk switchen

KATT!
Amerikai cgek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japnban is. Japn cgek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.
[45] csavar
mj 19., szombat 11:04 #8
Dokkolt llapotban is elfordul az emltett 10 fps?

Vicc, de anno a Wii U esetben a legtbbet jtszott jtk volt... mint, letem els musou-ja
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
[8] Kinedobj
mj 19., szombat 10:52 #7
Vlasz Kenny (#5) zenetre
Nagyon gz volt!!!
[21] Shifty Fox
mj 19., szombat 10:52 #6
n a Fire Emblem Warriorst tolom s gy megy mint az lom. Tartalom meg brutl sok van benne. Persze ehhez az is kell, hogy nem sok musou-hoz volt eddig kzm gy nem is csmrlttem meg tle.
PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[15] Kenny
mj 19., szombat 10:47 #5
Vlasz herooftime (#4) zenetre
n is leszedtem. Gondoltam ha az angol megjelensre optimizltk volna...
PSN ID: Kenny_hun, WiiU/3DS ID: Kennyhun 3DS: 1736-0687-8661 Switch: SW-4473-7968-9192
[19] herooftime
mj 19., szombat 10:10 #4
Vlasz Kenny (#3) zenetre
n csinltam japn accountot (kb egy perc az egsz) letltttem dragon quest heroes demjt, az nagyon optimalizlatlan switchen azaz ronda s szaggat. taln azrt nem jn.
Amerikai cgek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japnban is. Japn cgek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.
[15] Kenny
mj 18., pntek 21:34 #3
Nekem a Dragon Quest Heroes jobban tetszett. Kr, hogy az nem jn angol nyelven Switch-en...
PSN ID: Kenny_hun, WiiU/3DS ID: Kennyhun 3DS: 1736-0687-8661 Switch: SW-4473-7968-9192
[33] Laza
mj 18., pntek 20:56 #2
Vlasz Rick Dangerous (#1) zenetre
3DS-en prbltam, rettenet gyorsan unalomba fullad.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
mj 18., pntek 19:51 #1
Nagyon szemezgetek vele, de azrt tartok is tle, hogy minden jsga ellenre, a stlusbl fakad repetitv jellege miatt hamar megunnm. Na meg a Switch-em gombjait is fltem
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.