[Teszt] The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia
Kapcsold jtk: The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia (ps4)
Eddig 4 hozzszls
ne5h
2018. februr 09.
pntek 09:00
A Namco palettjnak mr egy j ideje szerves rszt kpezik a klnbz feldolgozsok, a cg pedig manapsg mr a kevsb npszer vagy ismert cmeket is hadrendbe lltja. gy trtnhetett, hogy jelen tesztnk alanya, a Seven Deadly Sins is megkapta a maga adaptcijt, mely nem ppen annyira mainstream, mint a Naruto vagy a Dragon Ball.reztk a ksztk is, a NatsumeAtari csapata ugyanis megprblta nmikpp kiemelni a szrke kzpszersgbl a mvt, hiszen nem csak egy sokadik verekeds cmet hoztak tet al, de mindezt megfejeltk egy leegyszerstett kalandjtk mddal is.

A jtk trtnete tbb-kevsb hen kveti a manga esemnyeit, nhol azonban behoz nhny tltelk kldetst. Kldets alatt pedig termszetesen harcra tessk gondolni. A metdus meglehetsen egyszer, feladatunk, hogy a Boar Hat segtsgvel vgigjrjuk Britannia ersen korltozottan beutazhat trkpet, a megfelel helyszneken pedig tbort verni, majd msokat elverni, hogy az gy szerzett informciknak ksznheten jabb f- s mellkes bunyk vljanak elrhetv. rtelemszeren a f tevkenysgek a sztori vgigkvetshez szksgesek, mg a mellkes tennivalk sorn pontokat s trgyakat szerezhetnk, melyek a klnbz fejlesztsekhez szksgesek.Ha mr a fejlesztseket szba hoztam, ez az egyik rdekes pontja a jtknak. Ami miatt pedig rdekes az az, hogy a mellkkldetsek teljestsvel kapunk klnfle trgyakat, melyek a ngyirny, de alapveten krkrs skillfn egy-egy j kpessget nyitnak meg. Ezek kztt tallunk klnfle passzv bnuszokat, gy mint tbb let s hasonlk, de akadnak olyanok is, ami a trkpen val gyorsabb kzlekedst segti. A megnyitott j mdostkbl pedig 3+1-es loadoutokat llthatunk be a karaktereknl, megprblva leginkbb kiegyenslyozni vagy pp ellenkezleg, a lehet legszlssgesebb irnyba elvinni a tmadsaikat.

Mivel a Seven Deadly Sins els sorban verekeds jtk, ezrt nem klnsebben meghkkent mdon a harcok a fszerep benne. Ezekbl rgtn hrom fajtt kapunk. Vannak a klasszikus 1v1 meccsek, melyeknl nha tallkozunk handicapes felllssal is, ilyenkor vagy a mi, vagy az ellenfl csapatban lesz plusz 1 f. Aztn msodikknt szerepelnek az arnaharcok, ahol meghatrozott szm mobot kell a rendelkezsre ll id alatt elpholni. Vgl pedig a gyjtgets, ahol az irnytott karakter nem tud harcolni, csak a vele tart segtt tudjuk gy terelni, hogy a minket fenyeget ellenfelek fel navigljuk.Termszetesen van neknk egy harcrendszernk is, aminl a leginkbb jindulat jelz a fapados lenne. A Seven Deadly Sins nem ppen a msodpercre pontos kombkrl s gyors tmadsokrl szl, sokkal inkbb a Naruto jtkokra jellemz, nmileg egyszerstett sszecsapsokrl. Van 3 eltr alaptmads, amik mell szintn 3 specilis mozdulat is trsul, valamint ktelez kellkknt van jelen minden karakternl egy-egy mindent elspr, vgs csaps. Ez lerva elgnek is hangzana, a valsgban azonban nem fog msbl llni a teendnk, minthogy megtalljuk a leghasznosabb tmadst s azt ismtelgessk orrvrzsig, ha pedig id kzben feltlt a specilis mternk, elsssk a hdenagyoners aduszt. Emell trsul sajnos az utbbi vekben ilyen mfaj jtkban ltott legrosszabb kamerakezels, kiegsztve itt-ott a legnagyobb jindulattal is pocsknak nevezhet plykkal. Valamint ki kell trnem a harcok legnagyobb htultjre: az rtkelsi rendszerre. Tvol-keleti jtkhoz hven itt is minden meccsnk utn rtkel minket a program, ennek metdusa azonban vgig szrke zna maradt szmomra. Srls nlkl, pikk-pakk kitm az ellenfelet, a vgeredmny B, komoly taktikzssal ppen hogy tllem a meccset, amire egy kvr S-sel jutalmaz. Vagy ppen fordtva. Ember legyen a talpn, aki kitallja, milyen szisztma alapjn is doblja neknk a klnbz rtkeket az egyes meccsek vgn.

Nem meglep mdon a trtnetben val elrehalads sorn folyamatosan nyitjuk meg az jabb karaktereket s plykat, elbbieket nem pusztn az egyms elleni bunyk alatt hasznlhatjuk, hanem bizonyos mellkkldetseken is alakthatunk bellk dinamikus dukat. Utbbiak pedig termszetesen az online s offline prharcok sorn lesznek vlaszthat helysznek. Itt pedig vissza kell kanyarodnom a sztorira, ugyanis dacra annak, hogy egy ksz alapot dolgoz fel, mgis nhol rendkvl elnagyoltan teszi. Nlklz brmifle tvezett, csak a harcok eltt s utn kapunk nhny rvidebb videt, valamint az esemnyek kztt is kicsit csapongva ugrl, gy aki nincs tisztn a pontos trtnsekkel, knnyen kapkodhatja a fejt, hogy most ki-mit-hogyan.Szintn nmikpp negatvumknt van jelen a grafika is, mely ugyan ersen cell-shaded dizjn, mg ezzel egytt is a gyengbb kivitelezsbe tartozik. A karakterek majdhogynem faarcak, normlis mimikra s lipsync-re teljesen felesleges szmtani, radsul az egsz nem is egy, de rgtn kt genercival hat rgebbinek. Ezt nmileg ellenslyozand, legalbb a szinkronsznszeknl sikerlt a teljes stbot leszerzdtetni, gy legalbb ismers orgnumok szlaltatjk meg a szereplket.

A The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia legnagyobb gyengesge, hogy nem csak adaptciknt, de verekeds jtkknt is elhasal, gy sem a sorozat rajonginak, sem a mfaj kedvelinek nem lehet nyugodt szvvel ajnlani. Az abszolt fanatikusok taln el tudjk nzni a hibit, mindenki ms azonban knnyszerrel tovbblphet fltte, fleg ha olyan jtkkal lltja prhuzamba, mint a szintn nemrg megjelent Dragon Ball FighterZ. rthet, hogy a Namco szlesteni szeretn a repertorjt, de azrt nem rtana szem eltt tartaniuk, hogy ugyan a Naruto jtkok sem talltk fel a spanyolviaszt, a CyberConnect2 jtkai azrt egy stabil minsget legalbb kpviselni tudtak.

febr 09., pntek 11:12 #4
Vlasz Trishtan (#3) zenetre
Nem is arrl volt sz, mennyire j vagy sem az anime (nekem abszolt bejn, a manga is), hanem hogy egyelre kevsb ismert, mint mondjuk egy Naruto vagy Bleach. Valamint az se segt neki, hogy nem ez az egyetlen, ami a Nanatsu no Taizai nven fut (br a msikat Seven Mortal Sins-nek fordtjk).
I am such a B.A.
[7] Trishtan
febr 09., pntek 11:00 #3
"cg pedig manapsg mr a kevsb npszer vagy ismert cmeket is hadrendbe lltja."
Na, az egyik legjobb anime a Netflixen (ami jl mutatja, milyen a tbbi).
febr 09., pntek 10:46 #2
Kpeken jl nz ki pedig.
"This is our time to medicate..."
[13] Nyarlako
febr 09., pntek 10:44 #1
Az ilyen liszenszelt cmek akrmilyen shovelware vackok akkor is el lesznek adva mert megvan r a weeb vevkr akik a szaros budipaprt is megvennk ha a kedvenc animjk van a csomagolson.
Steam id.: Nyarlako
The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Namco
Fejleszt: 10tacle Studios
Megjelens: 2018. febr 09.
Kategria: Verekeds
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
4
Ami tetszett
+ Nagyjbl h feldolgozs
Ami nem tetszett
- A legtbb elemben elnagyolt
- Amiben j, abban is gyengbb, mint a rivlisok
Olvasi rtkels: Mg nem rtkelte senki!
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

4 | [Teszt] The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia

A Namco jabb adaptcival jelentkezik, ezttal azonban a kevsb npszer Seven Deadly Sins adja az alapot, a jtk pedig egyszerre prbl verekeds s kalandjtk lenni. A kt irny kztt azonban nem tud hibtlanul egyenslyozni.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba