[DLC] Nioh: Bloodshed's End
Eddig 6 hozzszls
ne5h
2017. oktber 06.
pntek 12:00
A monds szerint a cscson kell abbahagyni, ez pedig teljes mrtkben igaz a Nioh-ra is. A Team Ninja a zsenilis alapjtk mell hrom kiegsztvel kszlt, az utolsra azonban ltni lehet egy kis kifradst. Ezrt ez a lehet legmegfelelbb, hogy vgs bcst vegynk William dmonokkal s szellemekkel teli hborjtl. Persze csak miutn mg rk tucatjait tltjk el az eddigi legkemnyebb csatrozsokkal.Ugyanis a Bloodshed's End nevt nmileg meghazudtolan ahelyett, hogy pontot tenne a vronts vgre, inkbb vgtelen lehetsget biztost arra, hogy tovbbra is meglls nlkl szabdaljuk a yokai rmek vgelthatatlan hadt. Trtnt ugyanis, hogy az amrita utn vvott harcokat lezr DLC egyben egy teljesen j jtkmdot is elhozott, ez pedig nem ms, mint az Abyss. Ezt leginkbb a Bloodborne dungeonrendszerhez lehetne hasonltani, azonban annl jval komplexebb. Mg inspircis forrsknt szolgl trsban vges szm szintekkel rendelkez kihvsokat gyrthattunk magunknak, addig az Abyss-nak sosincs vge. Itt ugyanis az egyms utni szinteknek csak akkor szakad vge, ha gy sikerl elhalloznunk, hogy nincs velnk hsges s segtksz rszellemnk. Addig viszont megszmllhatatlan boss vr arra, hogy kardlre hnyjuk ket. A dolgunk azonban nem lesz ilyen egyszer. Mgpedig azrt, mert minden szinten ngy mdostval kell szmolnunk, hacsak nem semlegestjk ezeket a hozzjuk rendelt terleteken. Ha teht a lehet legegyenlbb felttelekkel (remlem rezhet a szarkazmus) szeretnnk szembeszllni az ellenfelekkel, akkor bizony minden nehezt krlmnytl meg kell szabadulnunk. A pontot az i-re pedig az Abyss jutalmazsi rendszere teszi fel. Ennek rtelmben kaphatunk gynevezett defiled trgyakat, melyek tulajdonsgait csak azutn ismerhetjk meg, miutn tvoztunk az Abyss-bl. Ameddig azonban bent vagyunk s sorra vesszk a szinteket, ezek a trgyak egyre ersebbek lesznek, gy teht clszer megprblni minl mlyebbre jutni annak rdekben, hogy az lk vilgba visszatrve a lehet legjobb trgyakat tudhassuk magunknl. A lehetsgek s a kihvs nagysgt szemlltet, ez az els olyan aspektusa a jtknak, amit kettnl tbb rsztvevvel is elindthatunk, az Abyss bugyraiba ugyanis kt segtt is vihetnk magunkkal.Az Abyss mellett ezttal is vr rnk egy rvid trtneti szekci, amely vgleg(?) lezrja William harct az amritt hajszol vres hborval. Mieltt azonban letehetn a katant, nem kisebb ellenfllel kell szembeszllnia, mint az egyik legveszlyesebb dmonnal. A Bloodshed's End emellett a jtk valaha volt legjobb plyadizjnjait tvzi, mindezt megfejelve az alapjtk egyik leginkbb embert prblbb kldetsnek felptsvel, ahol egyms utn kell vennnk a boss-harcokat. Ha pedig ezen is tl vagyunk, ismt izzadhatunk egy keveset, amikor rjvnk, hogy a mellkkldetsek mg ezekre is kpesek rlicitlni. Ahogy a koront minden szenvedsnkre az j s egyben utols nehzsgi szint, a Way of the Nioh teszi fel. Tekintve, hogy mr az eltte lv Way of the Wise-ban sem volt ritka a 800-900 krli ajnlott szint, nem lenne meglep, ha az utols fokozaton a bvs ezres hatrt is megugornk.

Br az j kihvsokban s nehzsgi szint emelsben megegyezik eldjeivel, mgis eltr tlk a Bloodshed's End, hiszen ezttal be kell rnnk az j ruhaszettekkel s fegyverekkel, nem kapunk j fegyvertpust. Mentsgkre legyen mondva, hogy a hinyossgot a mr meglv eszkztr j trkkkkel val felruhzsval ellenslyozzk, gy pldul vgre a low stance-es dual katana is kapott nhny j mozdulatot. s ha mr az j dolgoknl tartunk, termszetesen ezttal sem hinyozhatnak az j vdszellemek, mint pldul a babaarc Janomecho (nem tudok elg hangos VGRE!! vltst elengedni ennek rmre) vagy a... de ez mr spoiler lenne.A Bloodshed's End teht lezrja a Nioh majd' egsz ves plyafutst, s itt megragadnm az alkalmat, hogy magt a season pass tartalmt is mltassam. A Dragon of the North, Defiant Honor s Bloodshed's End hrmasa tkletes pldja egy jl felptett tervnek, ahol az alapjtkban megismert pillrekre szinte mrnki precizitssal ptkeznek, teszik ezt gy, hogy az egyszeri jtkosok mellett az elhivatott fanatikusok is bven kapjanak tennivalt. A kibvtett eszkztr, az j nehzsgi szintek s vgl az Abyss gondoskodnak rla, hogy a hozzm hasonl elvetemltek ismt rk szzait csepegtessk a jtkba, kiegsztve mindezeket a trgyrendszer apr vltoztatsaival s az j eszkzkkel s szellemekkel. Az alkalmi dmonvadszok szmra pedig a trtnet kibvtse mellett az ramvonalastott kooperatv opcik nyjtanak segtsget, hogy biztosan diadalmaskodhassanak a kldetsek vgn. s itt ki kell trni arra a szimpatikus megoldsra is, miszerint a Team Ninja munksemberei a DLC-kkel egytt mindig kszltek ingyenes frisstsekkel s jtsokkal is, gy azok is profitlhattak bellk, akik mg nem vsroltak be a brletbl.A Bloodshed's End felteszi a koront a Nioh bvtmnyeinek lehetsgeire, egyttal pedig azt is biztostja, hogy a bcs ne csak hossz, de kihvsokkal teli is legyen. Az rkon tvel trtnet vgre ugyan pont kerl, a ksztk azonban nem varrnak el minden szlat, gy btran remnykedhetnk egy msodik rszben.

okt 07., szombat 2:23 #6
Vlasz kis (#5) zenetre
Azrt drga a Soul match, mert sokadik alkalommal akarod ugyanazt hzni. Jobban jrsz, ha ugyanaz a fegyver kiesik magasabb szinten s tperkeled. A temperinggel mr ki is tudod vlasztani, milyen perk kerljn r, nem kell random rollolni.
I am such a B.A.
[35] kis
okt 07., szombat 0:03 #5
Ja, s amgy a soulmatch gusztustalanul drga. A bkmet 14-rl 15-re felhzni 15 milli, elmentek anytokba.
Persze kapok 20-as szintt egy molylepktl is, de az picsba sincs az els szintrl felhzott divine cuccaimhcoz kpest.
okt 06., pntek 17:43 #4
Egyszer taln eljutok idig, de mg mindig az els DLC-ben dekkolok.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[35] kis
okt 06., pntek 15:17 #3
Tnyleg picit megfradt a vgre, de mg igy is bven az lvezhetsgen bell marad. Az utols fnk meg WOTD-n, te j g!
Nekem elg volt. Ksz TK, ez frfi munka volt.
[33] Laza
okt 06., pntek 15:15 #2
Nlam kiemelkeden a Nioh volt az v jtka ... felfrisstette a Souls formult, egyben betapasztott egy ttong rt, ami egy igazn ts s rszletgazdag keleti kultrra s harcmodorra, stlusrt kiltott. El sem tudtam volna kpzelni jobbat, mint az utbbi vek kedvencv vlt Souls formulra ptkez jtkstlus s a keleti harcmodor s mitolgia tallkozsa.

Remlem lesz mg folytatsa.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[37] Fieldtom
okt 06., pntek 14:37 #1
Jhet majd a game of the year kiads decemberben.
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom