Kapszulatesztek - 2017 augusztus I.
Eddig 7 hozzszls
Stinger
2017. augusztus 02.
szerda 17:00
Az embertelen hsgben vatosan kzeltettnk a Robotmajom ltal kihalszott mindenfle indie s egyb gyngycskk fel, m a forrsg ellenre meglepen rdekes cmek kerltek a tertkre ezttal is.

A hlban a kvetkez jtkok akadtak tertkre. Ugrabugrltunk egy sci-fi krnyezetben a Deadcore parkour vilgban. Egy klasszikus folytatsa rkezik 3DS-re a Kawashima sorozat legjabb rdgi epizdjban. A (tbbek kztt Psychonauts 2-vel elhreslt) FIG fellet els sikeresen kznsg-finanszrozott jtka, a Kingdoms and Castles is bemutatkozik. A Nioh varzslatos tvolkeleti hentelst a legjabb DLC-ben, a Defiant Honorban folytattuk. Vgl, de nem utolssorban egy remeknek grkez, de hibi ellenre is korrekt shooterben (Solstice Chronicles: MIA) aprtottuk az ellent.

Te is aprtsd ht a kapszulkat, j szemezgetst kvnunk!

>>

aug 04., pntek 13:47 #7
Vlasz sQr (#6) zenetre
Ez elg komoly ajnllevl... Na, krlnzek asszem.
let the sun never blind your eyes
[29] sQr
aug 04., pntek 13:39 #6
Vlasz keviny (#1) zenetre
n nagyon szerettem az elz rszeket 3DS-en - tbbek kztt a Devilish Brain training miatt vettem a konzolt. Kr, hogy ennyi idbe telt, amg nyugatra jtt. Mr rgen nincs meg az XL sem s mr inkbb csak Switch-ben gondolkodom. : /
Twitter: seQueeer | Instagram magazine: controller_culture
[19] ARTURUS
aug 03., cstrtk 16:00 #5
goty editiont vrom niohbol
Dum spiro spero!
[15] reptile
aug 03., cstrtk 10:48 #4
Vlasz Stinger (#2) zenetre
git gud!
aug 03., cstrtk 9:35 #3
Vlasz Stinger (#2) zenetre
Hmmmm, jl hangzik!
let the sun never blind your eyes
aug 03., cstrtk 9:07 #2
Vlasz keviny (#1) zenetre
rdekes ez az egsz koncepci amgy... valban van rtelme, ha kitartan mondjuk kt htig, napi 5 percet csinlod. Az a matekos rsz, amikor pl. egyszer szmokat adat veled ssze gy, hogy kzben nem a kpernyn, hanem a mindig a kettvel-hrommal ezeltti eredmny mveleti eredmnyt kell lernod 3 mp idlimittel... na az killer.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
aug 03., cstrtk 6:28 #1
Ezeket a Kawashima dolgokat eddig j messzirl kerltem, de nagyon rdekes az, amit lertl rla. Br az informci fggsgem sokat javult (tnetmentesedett? ) azrt kvncsi volnk, milyen letkort mutatna az reg koponyatltelkem.
let the sun never blind your eyes