Kapszulatesztek - 2017 június I.
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2017. június 08.
csütörtök 12:00
Kedves Olvasó! Itt a június - a jelenlegi sorok pötyögése közben is hozzzátapad a könyököm az íróasztalhoz, pedig MÉG nincs itt az a nagy kánikula, amit az idei nyárra jósoltak. Na de az uborkaszezontól is messze vagyunk - jelenlegi felhozatalunkban még a május második felében megjelent finomságokból szemezgetünk.

Reptile segedelmével VR sisak mögé bújva te is készítheted a rókafogó zacseszt, ugyanis a Detached vérbeli, izé, űrbeli hullámvasutat kínál. (Nem mellesleg Klári kollegínánkat is egyszer kikezdte már a tavalyi Gamescomon.) Aztán NSzF - Vega mereng egy jót az Old Man's Journey segedelmével. Zsepit készítsetek, mert könnyes menet lesz! Oldern Tokió mélyén hentelte a szörnyeket a Operation Babel: New Tokyo Legacy című NIS őrületben. Siklara pedig a gyereknap után szabadon, szabad gyermeki lélekben tesztelte a Skylar & Plux hiánypótló platformjátékot.

Ugye nem is rossz a mostani felhozatal? Jó olvasgatást kívánunk!
>>

jún 08., csütörtök 23:45 #4
Válasz mcmacko (#3) üzenetére
Nem hiszem, bár most nem találom az S-es Detached pólót a fiókban. A többi csak pár kisebb cucc volt, amiket elosztogattam a munkahelyemen a diákok közt, mert nem igazán volt érdemes sorsolni őket (két toll, egy pendrive, 2x 3 eurós ajándékkártya, két szilikonkarkötő - és mind G2A-s )
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jún 08., csütörtök 23:38 #3
Válasz siklara (#2) üzenetére
Az a loot nálam van?
Kikeresem holnap reggel, azt tolunk rá valami nyerőset.
"This is our time to medicate..."
jún 08., csütörtök 19:51 #2
Válasz nonkeat (#1) üzenetére
Kár, hogy a fentiek alapján egy kicsit túl szimpla lett, pedig engem is nagyon érdekelt, és egy leárazáskor végig is fogom vinni, mert irtó hangulatosan néz ki, és a Napok romjai beütés is vonz (egyik kedvenc könyvem).

A Detachedhez szörnyű emlékeim fűződnek a tavalyi gamescomról, mert életemben nem voltam még olyan rosszul, mint a demója kipróbálása után, viszont a szenvedésért cserébe legalább adtak a fejlesztők egy zsák lootot.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[12] nonkeat
jún 08., csütörtök 16:44 #1
[Old Man's Journey]
Akkor is végigtolnám, ha egy jobbra nyilat kellene nyomni 3 órán keresztül.
És annyiba kerül mint elmenni a galériába...
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

3 | Dupla adag SoulCalibur VI

Bemutatkozik Ivy és Zasalamel.

0 | Utolsó trailer: Past Cure

Holnap érkezik a pszichológiai thriller.

wiiu 1 | Ingyenes Super Mario Odyssey frissítés jött

Új játékok és öltözékek érhetőek el.

16 | Egymillió felett a Kingdom Come

Van ok az örömre a Warhorse Studios-nál.

ps4 5 | Death Stranding: bővül a stáb

Troy Baker és Emily O'Brien is csatlakozott.