Kapszulatesztek - 2017 június I.
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2017. június 08.
csütörtök 12:00
Kedves Olvasó! Itt a június - a jelenlegi sorok pötyögése közben is hozzzátapad a könyököm az íróasztalhoz, pedig MÉG nincs itt az a nagy kánikula, amit az idei nyárra jósoltak. Na de az uborkaszezontól is messze vagyunk - jelenlegi felhozatalunkban még a május második felében megjelent finomságokból szemezgetünk.

Reptile segedelmével VR sisak mögé bújva te is készítheted a rókafogó zacseszt, ugyanis a Detached vérbeli, izé, űrbeli hullámvasutat kínál. (Nem mellesleg Klári kollegínánkat is egyszer kikezdte már a tavalyi Gamescomon.) Aztán NSzF - Vega mereng egy jót az Old Man's Journey segedelmével. Zsepit készítsetek, mert könnyes menet lesz! Oldern Tokió mélyén hentelte a szörnyeket a Operation Babel: New Tokyo Legacy című NIS őrületben. Siklara pedig a gyereknap után szabadon, szabad gyermeki lélekben tesztelte a Skylar & Plux hiánypótló platformjátékot.

Ugye nem is rossz a mostani felhozatal? Jó olvasgatást kívánunk!
>>

jún 08., csütörtök 23:45 #4
Válasz mcmacko (#3) üzenetére
Nem hiszem, bár most nem találom az S-es Detached pólót a fiókban. A többi csak pár kisebb cucc volt, amiket elosztogattam a munkahelyemen a diákok közt, mert nem igazán volt érdemes sorsolni őket (két toll, egy pendrive, 2x 3 eurós ajándékkártya, két szilikonkarkötő - és mind G2A-s )
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
jún 08., csütörtök 23:38 #3
Válasz siklara (#2) üzenetére
Az a loot nálam van?
Kikeresem holnap reggel, azt tolunk rá valami nyerőset.
"This is our time to medicate..."
jún 08., csütörtök 19:51 #2
Válasz nonkeat (#1) üzenetére
Kár, hogy a fentiek alapján egy kicsit túl szimpla lett, pedig engem is nagyon érdekelt, és egy leárazáskor végig is fogom vinni, mert irtó hangulatosan néz ki, és a Napok romjai beütés is vonz (egyik kedvenc könyvem).

A Detachedhez szörnyű emlékeim fűződnek a tavalyi gamescomról, mert életemben nem voltam még olyan rosszul, mint a demója kipróbálása után, viszont a szenvedésért cserébe legalább adtak a fejlesztők egy zsák lootot.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[12] nonkeat
jún 08., csütörtök 16:44 #1
[Old Man's Journey]
Akkor is végigtolnám, ha egy jobbra nyilat kellene nyomni 3 órán keresztül.
És annyiba kerül mint elmenni a galériába...
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat