[Bréking] Visszatáncolt a Microsoft
Eddig 807 hozzászólás
Oldern
2013. június 19.
szerda 22:44


Nem kellett sok időnek eltelnie, hogy a Microsoft az idei E3-on és az Xbox One leleplezésénél bemutatott, megszorításokkal és online követelményekkel teletűzdelt rendszerét kukába dobja. A cég úgy látszik, hogy hallgat az igen kemény kritikákra: nincs többé DRM, és nem kell internethez kapcsolódnod a játékok használatához!

A változtatások, röviden és tömören:

Korlátlan ideig játszhatsz offline a játékaiddal. Egyetlen egyszer lesz kötelező az internet használata: amikor a megvásárlást követően regisztrálod az Xbox One masinádat a Microsoft rendszerébe. Ha ezt követően offline akarsz játszani a játékaiddal, időkorlát és aktivációs megkötések nélkül megteheted majd.

Megszűntek a cserékkel és adásvételekkel kapcsolatos megszorítások. Eladhatod saját játékaidat, illetve megvásárolhatod másokét, pontosan úgy, ahogy eddig is tehetted a jelenlegi generációs konzolok esetében.

Az Xbox One játékok régiófüggetlenek lesznek. Ha tehát PAL-os gép tulajdonában megtetszik egy NTSC-s játék, akkor nem lesz akadálya az importnak. Azt egyelőre nem tudni, hogy kötelező érvényű-e a régiómentesség, vagy a kiadókra lesz bízva.

A Kotaku infói szerint egyébként úgy néz ki, hogy a gép első indításakor egy patch kerül majd letöltésre, ami befrissíti az Xbox One operációs rendszerét, és ezáltal lehetővé teszi majd az offline játékot, aktiválás nélkül.

[Friss] A nagy változtatás következtében néhány korábban tervezett funkciónak is búcsút kell mondanunk cserébe. Nem lesz például family share, amely azt biztosította volna, hogy tíz "családtaggal" megoszthatod játékaidat. Nem lesz elérhető emellett minden játékod sem, ha egy másik gépen jelentkezel be a profiloddal, csak azok, melyeket digitális formában vásároltál meg - az eredeti tervekkel ellentétben a lemezeket is magaddal kell vinned.

Összesen: 807 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...17
[18] angrod
jún 23., vasárnap 23:12 #807
Válasz FredPerry (#806) üzenetére
KATT!
"If you ever go to hotel, be sure to bring your own towel. You never know where hotel towels have been." -Towelie
[55] FredPerry
jún 23., vasárnap 22:08 #806
Válasz ThomasJR (#805) üzenetére
Ki a fasz nézne közben?
[10] ThomasJR
jún 23., vasárnap 18:25 #805
Válasz angrod (#791) üzenetére
Látom te is pont arra gondoltál a kinect-el kapcsolatban, mint én Engem senki se fgyelgessen meg amikor asszonnyal huncutkodunk...
[4] HUN_GERGO
jún 22., szombat 15:33 #804
Válasz theSickness (#679) üzenetére
Ez csak a te agyszüleményed, hogy a sony is hasonló dolgokat akart, szó se volt róla, még a februári bemutatón se. Akkor még az xone a kanyarba se volt. Felejtsd el az egészet.
Mindenből a legjobbat választom, így a konzolból is. PlayStation. :)
[55] FredPerry
jún 22., szombat 13:07 #803
Válasz Vulpio (#802) üzenetére
Rengetegen fognak PS4-et venni, de szerintem sincs bajban az MS. Ha megmaradtak volna a korlátozások, akkor is szvsz tömegesen mentek volna Xboxot venni. Nem a hazai piacról van szó természetesen, de nem is belőlünk élnek.
[10] Vulpio
jún 22., szombat 13:01 #802
Válasz theSickness (#792) üzenetére
ezt miből szűrted le?... szerintem egyáltalán nem ártottak neki és nem is vesztettek rajta semmit... sőt ,mindenki a Microsoft konzoljáról beszél, olyan mintha a PS4 nem is létezne....
Cannibals for Human Rights
[55] axl
jún 22., szombat 13:00 #801
Válasz Đoma (#800) üzenetére
KATT!
Rubber-Chicken-With-A-Pulley-in-the-Middle
[40] Đoma
jún 22., szombat 11:07 #800
800
Háromféleképpen mehetnek itt a dolgok! Jól, rosszul, és ahogy én akarom!
jún 22., szombat 9:20 #799
Válasz cody (#796) üzenetére
Ez nem a Sony hatalma, hanem a vásárlóké.
[37] Hunk2
jún 22., szombat 4:44 #798
Válasz tomi888 (#797) üzenetére
2013 biztos nem lesz, egy évet várni kell.
"Élni és élni hagyni"
[16] tomi888
jún 21., péntek 22:31 #797
És az még mindig áll,hogy itthon nem tudom használni a játékokat,mert nem lesz még kishazánkban HUN live?Vagy nyugodtan megrendelhetem külföldországból majd?
[8] cody
jún 21., péntek 21:25 #796
Vegre az 1. jo hir a Ms kapcsolatban.Erdekes, a regiofuggetlenseget csak igy megoldottak ,hirtelen,mikor mar kesza konzol.nem is kell vszinu semmi mas hozza csak egy kis patch az op rendszernek es mehet a gyartosorra.azert a sonynak nem kis hatlama van.
[40] Kemuri
jún 21., péntek 20:54 #795
Válasz Vulpio (#790) üzenetére
Felszopó elõjátéknak kicsit drága.
Az ellenszenves ember már a reggelit hozzáértéssel kezdi.
[26] lacapaca
jún 21., péntek 18:51 #794
Válasz Zp-Sasuke (#793) üzenetére
Ugye? Az előző koncepció nekem is jobban tetszett...
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[2] Zp-Sasuke
jún 21., péntek 18:40 #793
Uhhh. deszánalmas az MS
jún 21., péntek 18:10 #792
Válasz Vulpio (#790) üzenetére
Elég sokat ártottak maguknak és a márkanévnek, szóval nem hiszem.
[18] angrod
jún 21., péntek 17:24 #791
Kimentek az E3-ra megmutatni ki a fasza gyerek. Amikor rájöttek, hogy ez nem lesz jó (hogy is volt akkor az a rengeteg előrendelés?), hirtelen gondoltak egyet és "Á, hagyjuk, kuka az egész, maradjunk a bevált receptnél inkább" felkiáltással tökönszúrták magukat. Way to go MS. Remélem a Személyes Intimszféra Ellenőr és Szívritmus-detektor (a.k.a. Kinect) is kikerül a kötelező csomagból és akkor megint az exkluzív címek döntenek.
"If you ever go to hotel, be sure to bring your own towel. You never know where hotel towels have been." -Towelie
[10] Vulpio
jún 21., péntek 17:01 #790
amúgy lehet, ez a nagy pálfordulás is a terv része volt , "veszekedés után, jobb a szex" marketing...
Cannibals for Human Rights
[26] lacapaca
jún 21., péntek 15:56 #789
Válasz theSickness (#788) üzenetére
Ezért lettem volna kíváncsi a végeredményre én is. Mert hinni én is sok mindent hiszek, tudni már kevesebbet tudok. Ha tudnám nem lennék rá kíváncsi.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
jún 21., péntek 15:51 #788
Válasz lacapaca (#786) üzenetére
Oké, csak a talán meg az ígérgetés nem csak nem elég, de nem is történt meg.
Be kellett volna jelenteniük, hogy ez van, de a konkurenciánál 35-40%-kal olcsóbban kapod a játékokat már premierkor is. Akkor talán máshogy álltak volna hozzá az egészhez, de ez is csak egy talán.

A játéktrendekkel én sem értek egyet, de nem hiszem, hogy épp ezen változtatott volna a rendszer.
jún 21., péntek 15:47 #787
Válasz Quentaro (#784) üzenetére
Vagy lehet nézni úgy is, hogy az E3-as kínálat alapján jobb volt a One.
Épp ezért örülök az MS visszalépésének DRM-ügyben, ám haverok és a co-op miatt valószínűleg (elsőre) PS4-be fogok beruházni.
[26] lacapaca
jún 21., péntek 15:00 #786
Válasz theSickness (#783) üzenetére
Igen, és a jelenlegivel szemben ez lett volna egy másik útvonal, aminek hatására TALÁN olcsóbbak lehettek volna a játékok, TALÁN minőségibbek lettek volna, TALÁN, TALÁN...lehet megoldhatták volna kevesebb megkötéssel is, egyszerűbben. Nem tudom. Mindenesetre nekem a jelenlegi irányvonal sem tetszik, a játékok túlárazottak, sablonosak, egy kaptafák, 1-2óra után unalomba fulladóak, buták, stb.stb. Tisztelet a ritka kivételnek. A végeredményt megnéztem volna.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[21] Driver
jún 21., péntek 14:51 #785
Válasz Quentaro (#784) üzenetére
Marketing szempontjából veszítettek egy kicsit megjelenés előtt, ez nem vitás. De egyáltalán nincs tragédia, bőven idejében léptek, az egyesek által már előre vizionált Ps4 hegemónia immár nem lesz több, mint szimpla fantázia kategória. Mondhatni Sony rajongói álom. Sokan már előre ittak a medve bőrére feleslegesen.
-Ελευθερία ή θάνατος-
[2] Quentaro
jún 21., péntek 14:38 #784
Válasz Driver (#771) üzenetére
Ezzel rengeteget veszítettek így is. Hány olyan kommentet olvastam, hogy eddig x-es volt, de most vált... Ha már ez a gondolat csak megfogalmazódik valakiben - hogy a PS4 egy opció - akkor az MS már problémás szituban van.

A PS4 még így is olcsóbb, és erősebb -> tehát ha a racionális megfontolás győz az emberekben, nem pedig a márkahűség, és a marketing...
GranTurismoFever.hu Offerings to the god of speed
jún 21., péntek 14:29 #783
Válasz lacapaca (#779) üzenetére
Ezt értem, de az ár túl magas.

Nem csak közvetlenül értem, bár nem elhanyagolható tény, hogy 15k-t egy adathalmazért, vagy egy el- és kölcsönadható, kézzel fogható játékért adok ki. Túlzás. Szemben akár a PC-s árazásokkal szemben.

A nagyobb ár az, hogy túl sok a megkötés. Mintha azt mondanák, hogy csak akkor hallgathatok zenét a mobilomon, ha mozgásban vagyok. Ez legalább ekkora baromság. Mindezt pedig tetézték a sokszoros megkötéssel.

Lehet, hogy tényleg kiadói szemléletváltás kellene. Mert ha így haladunk, az egekig emelik a költségeket, és vele együtt a szoftverekből is többet akarnak kivasalni, csakhogy amennyire a digitális disztribúció felé megyünk, legalább annyira trend a digitális árak alacsonyabban tartása, amit viszont a jelek szerint még csak fontolóra sem akarnak venni.

Szeretnék nem én állni a f@sz rosszabbik végén, ha már én vagyok a fogyasztó és belőlem szeretnének megélni.
Ha ők nem tudnak egy olyan koncepcióval előállni, amely nekik is megfelel ÉS számomra is elfogadható, az nem hiszem, hogy az én bajom kellene, hogy legyen.

Nem sz@rok rá, mennyire tudnak pénzt kisajtolni a játékokból, hiszen ez kihat a kiadó működésére, és ezzel rám is, mint játékosra. De ez a probléma nem az én problémám, nem nekem kellene megoldanom, nem rajtam kellene behozniuk azt, amit kutya kötelességük lenne valahogy önerőből megoldani.

A visszhangból ítélve sokan gondolkodnak hozzám hasonlóan. Az MS pedig hallgatott a visszajelzésekre, és nem azért, mert jófejek, hanem mert az emberek voksoltak, ellehetetlenítve ezt a borzalmas koncepciót.
[26] lacapaca
jún 21., péntek 14:12 #782
Már pedig biztos lehetsz benne hogy a következő generációban már nem lesznek lemezes verziók. És elég megnézni hogy a kizárólagosan csak digitálisan letölthető játékok mekkora fejlődésen mentek keresztül. Milyen árért kapsz milyen minőséget. Ha ez a mentalitás menne ennek köszönhetően a "nagy" játékoknál is, azt azért nem lehetne elmondani hogy a korlátozásokért nem kapsz cserébe semmit.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[16] N'd'Raash
jún 21., péntek 14:01 #781
Válasz lacapaca (#779) üzenetére
Ez ne legyen a jövő. Minden állást nem lehet feladni, mert akkor azt csinálnak velünk amit akarnak. Ha mindenki birka lenne és hagynánk magunkat terelni, akkor a vége az lenne hogy csak digi, full DRM, always on stb, PLUSZ a játékok is cső hulladék filmek. Kellenek aduk a kezünkbe, hogy ne érezzék nyeregben magukat.
!-!-! HA AZ IGEKÖTŐ AZ IGE ELŐTT ÁLL, EGYBEÍRJUK !-!-! Nem adok egy fillért sem Kapuk Vilinek és a Picipuhának, nem érdemlik meg.
[21] Driver
jún 21., péntek 13:56 #780
Válasz Mclane227 (#778) üzenetére
Nézőpont kérdése
-Ελευθερία ή θάνατος-
[26] lacapaca
jún 21., péntek 13:53 #779
Válasz theSickness (#776) üzenetére
Kizárólagos digitális disztribúció. Ez lesz a jövő. Szerintem nem mindegy milyen irányból lépünk majd bele. Most lehetett volna rálátás, hogy ezzel mihez is fognak kezdeni a kiadók. A megkötésekért cserébe, amik miatt elméletileg magasabb bevételre kellene hogy szert tegyenek, kapunk-e minőségibb, tartalmasabb, esetleg olcsóbb játékokat. Mernek-e majd kísérletezni, nagyobb kockázatot vállalni. Megnéztem volna, hogy egy ilyen feltételek mellett XO-ra készülő játék hogyan teljesít, lettek volna-e eltérések egy Ps4-re készülő játék mellett. Mondjuk ehhez megfelelő felhasználói bázis is kellett volna, de például ezekre kíváncsi lettem volna.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[3] Mclane227
jún 21., péntek 13:36 #778
Válasz Driver (#777) üzenetére
Igazad van
[21] Driver
jún 21., péntek 13:19 #777
Válasz csomi (#774) üzenetére
Ebben a formában sokkal komolyabb versenyre számíthatunk, ami számunkra csak jót jelent minden szempontból. Talán immár vége lesz a sokak által használt " fos XboxOne, a Ps4 a király" gondolkodásmódnak is. Igaz, azok akik ezt a szemléletet gyakorolják, sem így, sem úgy, nem lettek volna új doboz tulajdonosok.
-Ελευθερία ή θάνατος-
jún 21., péntek 13:11 #776
Válasz lacapaca (#772) üzenetére
Még mindig nem látom: mi lett volna ebben a jövő?
Csupa olyan újításról volt szó, amelyek vagy anyagilag érintenek rosszul, vagy az intim szférádat sértik vele.
Valahogy nem így képzelem el az innovációt.
[21] csomi
jún 21., péntek 13:08 #775
Válasz lacapaca (#772) üzenetére
Nem tud versenyezni az egyik a masikkal. Lasd rezsicsokkentes. Az egyik a satan, ordogtol valo a masik meg a jatekosok mekkaja.
[21] csomi
jún 21., péntek 13:07 #774
Válasz Driver (#771) üzenetére
Persze meg az egesz architekturat arra alapoztak amin most fo a fejuk hogy indulasra elfogadhaton mukodo formara hozzak. Nyilvan csak probalkoztak.
[32] CHASE
jún 21., péntek 13:00 #773
Válasz playmore (#710) üzenetére
Akkor ne csodálkozzatok, hogy pl. egy Resident Evil 6 tetszik nekem.
Na ott izzadni kell.
[26] lacapaca
jún 21., péntek 12:59 #772
Válasz csomi (#770) üzenetére
Sony-nál ki tudja mit gondoltak el eredetileg. Nem is ez a lényeg. Így viszont lett volna két eltérő koncepció alapján működő konzol, versenyezhetett volna egymással a két üzleti modell. Persze lehet hogy a sok negatív visszhang miatt, és azzal hogy ennek a rendszernek az előnyeit nem tudták kihangsúlyozni (talán mert még nekik sem volt teljes elképzelésük az egészről, meg szerintem a megvalósíthatóságot, koncepciót sem gondolták még át teljesen) az Ms nagyon bukóból indult volna, és emiatt ez a modell nem tudta volna magát kifutni. Mindegy. Ez most már így lesz. Következő generációban jön majd minden csőstül, és akkor még majd választási lehetőség sem nagyon lesz. Pont emiatt is lett volna jó ha az egyikük egy kicsit kitapossa az utat, és valamiféle irányvonalat mutat a jövőnek.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[21] Driver
jún 21., péntek 12:56 #771
Könnyen elképzelhető, az egész szituáció a MS részéről tudatos volt. Egyszerűen bekóstolták a felhasználókat és egyben a piacot is, feltehetőleg a Sony részéről is hasonló tervek voltak kilátásban, de gyorsabban kukázták magát a koncepciót.
-Ελευθερία ή θάνατος-
[21] csomi
jún 21., péntek 12:39 #770
Válasz lacapaca (#766) üzenetére
Pont ez a baj, hogy most jarnak mindketten kulon utakon. Legalabb is attol amit eredetileg elgondoltak.
[21] Driver
jún 21., péntek 12:39 #769
Válasz theSickness (#749) üzenetére
Nem kell csodálkozni, Ők a világpolgárok. Nekik lényegtelen hol élnek. Kaja, pia, pénz legyen mindig, a többi mellékes. Nem kár értük, jó helyen vannak, az összes mehetne tőlem minél előbb
Az Ő mentalitásuk igencsak sok kárt okoz a közgondolkodásnak itthon.
-Ελευθερία ή θάνατος-
[21] csomi
jún 21., péntek 12:37 #768
Válasz CeXzer (#767) üzenetére
Ld. 760.
[23] CeXzer
jún 21., péntek 12:32 #767
Válasz csomi (#760) üzenetére
Újra nem válaszoltál, már harmadjára. Szerintem azért, mert te is tudod, hogy a kiadóknak jobb, nekünk meg rosszabb, ennyi.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[26] lacapaca
jún 21., péntek 12:29 #766
Válasz csomi (#752) üzenetére
Most már nincs. De ha a Ps4 és a XO is külön utakon járt volna, lett volna.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[21] csomi
jún 21., péntek 12:28 #765
Válasz theSickness (#763) üzenetére
Ertem mit mondasz, de egy ido utan az ember megtanulja elfogadni a masik velemenyet. Ehhez ido kell es persze egyenenkent valtozik kinek mi az elfogadhato meg. Alapjaban veve amit elmondtam az az embertiupus az ami kiakaszt. A tobbiek szamomra csak a vilag nagy allatkertjet gazdagitjak. Termeszetesen velem az elen.
[10] b47xnz
jún 21., péntek 12:27 #764
Válasz lacapaca (#750) üzenetére
Az a legszebb amikor ugyanaz az ember mondja hogy azért nem vesz xo-t mert bablabablababla utána mikor már okafogyottá vált a kifogása akkor meg ugyanannak az ellenkezője miatt rossz az xo és bablabablababla.
zoltán, bannnnnnnoltzoltan, bzoltan aki a többévvel ezelőtti bannolasa óta is akkora félisten, hogy a mai napig is rettegve látjak bele bárkibe az elfajzott psc-s emigránsok ha idekeverednek
jún 21., péntek 12:24 #763
Válasz csomi (#753) üzenetére
Tudod, az őhozzá hasonló mentalitású emberekből a környezetemben is kijutott, és bátran állíthatom, hogy igen destruktív ez a gondolkodásmód, az meg egyenesen undorító, ahogy megpróbálják ráhúzni a legtöbb emberre.
Számalmas és undorító az ilyen, számomra nem kívánatos elem.
Ha csak ezektől megszabadulna az ország, már kellemesebb légkörben élhetnénk. A baj csak az, hogy jóval kevesebben is lennénk, már ha ez egyáltalán baj.
[10] b47xnz
jún 21., péntek 12:24 #762
Válasz lacapaca (#750) üzenetére
Az a legszebb amikor ugyanaz az ember mondja hogy azért nem vesz xo-t mert bablalbalba utána mikor már okafogyottá vált a kifogása akkor meg ugyanannak az ellenkezője miatt rossz az xo és balbalblablab.
zoltán, bannnnnnnoltzoltan, bzoltan aki a többévvel ezelőtti bannolasa óta is akkora félisten, hogy a mai napig is rettegve látjak bele bárkibe az elfajzott psc-s emigránsok ha idekeverednek
[40] Kemuri
jún 21., péntek 12:23 #761
Válasz csomi (#746) üzenetére
Hát elég érdekes gondolkodásod van.
Nekem picit amolyan túlerõltetett objektivitásnak tûnik.
Az ellenszenves ember már a reggelit hozzáértéssel kezdi.
[21] csomi
jún 21., péntek 12:22 #760
Válasz CeXzer (#756) üzenetére
Hagyjuk. Nincs mar messze az ev vege. Jovo ilyenkorra tobbet tudunk.
[26] lacapaca
jún 21., péntek 12:22 #759
Válasz CeXzer (#754) üzenetére
Na de ne csak engem győzködjél, hanem mindenkit! Kell nekik a pozitív visszajelzés, így nem fogják tudni hogy jó irányban haladnak-e
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[21] csomi
jún 21., péntek 12:22 #758
Na vegre egy kozos pont. Befejeztuk egymassal! Most mar menjunk sorozni...
Összesen: 807 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...17
Friss hírek

21 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

6 | Anthem: a vége még nem a vég

Részletek az endgame lehetőségekről.

6 | Resident Evil 2: variációk egy témára

A remake sem nélkülözi a grafikai beállításokat.

xbox1 16 | Jordan X Xbox: cipőcsoda

Remekül néz ki, ráadásul a talpa zölden világít!

2 | Earthfall: júliusban jönnek az idegenek

Ha valakinek nem lett volna elég a Left 4 Dead vesszőfutása...

ps4 0 | Black Clover: jelentkezz a bétára

Júliiusban indul a PS4 exlkuzív bétaprogramja.