[Teszt] Mario Kart 8 Deluxe
Eddig 18 hozzszls
drag
2017. mjus 18.
cstrtk 17:15
Ha rosszmjak szeretnnk lenni, akkor mondhatnnk, hogy a Switch jelenlegi kt legjobb s legnpszerbb jtkhoz bsgesen elegend egy Wii U is. Az igazsg azonban az, hogy ha valami, akkor a Mario Kart 8 Deluxe tkletesen bemutatja, mirt is tnik - legalbbis jelenleg - eszeveszett nyernek ez az egsz Switch koncepci. Azon fell persze, amit mr hrom ve tudunk: hogy minden idk taln legjobb Mario Kart jtkrl beszlnk - ami most nem mellesleg mg jobb lett.A bsges egyjtkos tartalom (32+16 plya, 8+4 bajnoksg, 4+1 gposztly) ellenre a Mario Kart sava-borsa mindig is a multiplayer volt, ami gy nyjtott knnyen tanulhat, brki szmra instant fogyaszthat szrakozst, hogy hossz tvon is lehetetlen volt runni, ksznhet a kell mlysgnek s minsgnek. Ez az ominzus knny fogyaszthatsg pedig most mg egyszerbb s mg knyelmesebb vlt, a Mario Kart 8 Deluxe-ot ugyanis jtszhatjuk otthon, jtszhatjuk t kzben, jtszhatjuk a retyn, jtszhatjuk tvrl, jtszhatjuk tabletrl. Jtszhatjuk brhogy. s mg csak extra kontroller sem kell hozz, hiszen egy darab Nintendo Switch konzollal s egy darab Mario Kart 8 Deluxe szoftverrel kszen is vagyunk, out-of-the-box megkaptuk a zsenilis ktfs multiplayert. Mint ilyen, a Mario Kart 8 Deluxe jelenleg A definitv Switch jtk. Mindezt gy, hogy eredetileg nem is erre a platformra kszlt - rlet.St, nemcsak Switch jtkknt definitv a Deluxe kiads, hiszen ez egyben a Mario Kart 8 definitv verzija is. A Wii U vltozathoz megjelent sszes DLC mellett bekerlt a jtkba 5 j karakter, valamint egy msodik power-up cipelsnek lehetsge is, az igazn nagy dobs azonban a Battle md, amely eddig csak mmel-mmal ltezett a nyolcadik rszben, most azonban megkaptunk hozz minden fldi jt. Ez egszen konkrtan 8 dediklt arnt s 5 klnbz jtkmdot jelent, ahol egyedl vagy csapatban kell harcolnunk a legklnflbb szablyok szerint: a megszokott lufipukkasztgats mellett akad rmegyjtgets s egy nagyon rdekes rabl-pandr-jelleg verzi is. A lnyeg, hogy a hagyomnyos versenyekhez hasonlan itt is multiban sajtolhatjuk ki a maximlis lvezetet - st, itt taln mg hangslyosabb elem a msik szivatsa, gy egyszer matematikai mvelettel kiszmthat, hogy jabb 40 ok szletett, amin bartsgok mehetnek tnkre.Maga a jtkmenet egybknt nem sokat vltozott a Switch verzival, de nem is nagyon kellett neki, hiszen az alapjtk ilyen tekintetben tnyleg cscssznvonalat kpviselt. A plyadizjn mind a ltvnyt, mind a vltozatossgot, mind pedig a kreatv megoldsok mennyisgt tekintve elkpeszt, klns tekintettel az antigravitcis rszekre, ahol aztn vgkpp elereszthettk fantzijukat a ksztk. Az irnyts pedig hiba egyszer, a drift-mechaniknak ksznheten mindig tudunk tovbb tkletesteni techniknkon s veinken - plne most, hogy bekerlt egy harmadik szint drift-turb is a jtkba (Ultra Mini-Turbo).

A Mario Kart 8 Deluxe igazbl nem tartogat tl sok meglepetst: mg bvebb, mg tartalmasabb s mg szrakoztatbb formban knlja fel neknk jbl a gokartos mfaj legutbbi alapvetst. Ilyen minsg mellett ennl tbb nem is kellene, a Switch sajtossgaihoz s erssgeihez tkletesen illeszked lmny miatt azonban taln minden eddiginl jobban igaz: ha ltezik olyan videojtk, ami el kortl, nemtl s gaming XP-tl fggetlenl brkit oda lehet ltetni, akkor a Mario Kart 8 Deluxe mindenkppen ilyen.

Mario Kart 8 Deluxe | Platform: Switch
Kiad: Nintendo | Fejleszt: Nintendo

A Mario Kart 8 Wii U verzijrl kszlt rszletes tesztnket itt olvashatjtok!

mj 26., pntek 8:24 #18
A Mario Kart szinte az egyetlen olyan sorozat, aminek minden egyes rsze tkletes s hossz tv szrakozst nyjtott, s nyjt a mai napig is.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[36] Fieldtom
mj 22., htf 12:46 #17
Vlasz MagicT (#16) zenetre
Nekem biztosan nem.
Addig nem fogok eljutni.
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[13] MagicT
mj 20., szombat 21:24 #16
Vlasz Fieldtom (#14) zenetre
10k vr score felett kezddik az igazi jtk
kapcsolat: magasvaritamas@freemail.hu
[23] CeXzer
mj 20., szombat 15:17 #15
Nekem az a bajom, hogy nagyon szorosak ltalban a meccsek, s ha mondjuk top 3-ban megyek 2 krn t, majd az utols kr msodik felben bekapok 1-2 piros tekit egyms utn, az jelenthet 12. helyet is simn, mert hiba voltam 3. vgig, ha a 12. is csak 1.5 mp-el van mgttem.
A dupla trgyak miatt pedig szerintem sokkal gyakrabban dntik el a trgyak a versenyt, mint a WiiU verziban, s nem rzem gy, hogy ki tudom vdeni, hiba tartalkolok. Persze lehet n vagyok a bna. Mindenesetre a kedvem nem megy el attl, hogy nha utolsnak futok be, akkor is megunhatatlan mka.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[36] Fieldtom
mj 20., szombat 8:36 #14
Vlasz CeXzer (#13) zenetre
Tegnap nyomtam online. Msodik alkalommal. Elszr simn a dobogn voltam mindig, volt, hogy els is lettem. Tegnap viszont az 1150 pontommal n voltam a "leggyengbb", majdnem minden ellenfelem 2000 felett volt s a legjobb hely, amit elrtem az az 5. volt. Akrmit csinltam, eslyem sem volt nyerni. gy, hogy a plyk nagy rszt ismerem, mint a tenyeremet, wiiu-n beletettem kb 70 rt. Szval elvette a kedvemet az online versengstl egy kicsit, de legalbb lesz id msik jtkra. 😀
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[23] CeXzer
mj 20., szombat 0:29 #13
Vlasz eandre (#12) zenetre
rtettem, csak mikor majd 2500-3000 krnykn lv emberkkkel versenyzel, akkor ms lesz a kpe a jtknak, s oda nagyon hamar el fogsz jutni. Gondolom mg magasabban mg olyanabb, nekem ez a sznt mr pont elg kihvs. Abban egyetrtek, hogy brmilyen sznvonalon szrakoztat, de gondolom az eredmnyt szeretnk elrji az pont azt jelentette, hogy nem csak kezdk ellen tudjon dobogra kerlni.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[15] eandre
mj 20., szombat 0:20 #12
Vlasz CeXzer (#11) zenetre
n csak arra reagltam, hogy nem kell sok id, hogy sikert rjen el.
[23] CeXzer
mj 19., pntek 23:44 #11
Vlasz eandre (#10) zenetre
Beosztott csupa ezressel s els lettl egy jtkban? Azrt ebbl mg ne vonj le tl nagy kvetkeztetseket.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[15] eandre
mj 19., pntek 20:20 #10
Vlasz Frumoz (#8) zenetre
n letoltam a kupkat utna jtszottam egyet online s rgtn els lettem. Nem hiszem, hogy sok idt ignyel, de lehet h a CTR-be tett napoknak ksznhetem.
[31] Matild
mj 19., pntek 16:55 #9
Vlasz Frumoz (#8) zenetre
De hiszen ez egy casual jtk, egy casual konzolon.

KATT!
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[45] Frumoz
mj 19., pntek 16:11 #8
Megvettem, de csak ezzel kne jtszanom, semmi mssal, ha valami eredmnyt is szeretnk elrni. Nem casual szrakozs.
egy kis malac tff tff tff
[46] soliduss
mj 19., pntek 14:27 #7
" ltezik olyan videojtk, ami el kortl, nemtl s gaming XP-tl fggetlenl brkit oda lehet ltetni"

Ez a mondat minden sszefoglal amit a Nintendo az elmlt 30 vben letett az asztalra....

Nemrg szereztem egy DS-t s egy Inazuma elevent... n 32 vesen Diahard hardcore fankknt ugyan rmmel tolom mint a 7 ves lnyom... vagy a 4 ves kisfiam

Ennyi, a nintendo megcsinlta.
mj 19., pntek 9:54 #6
Nagyon gondolkodom a beszerzsn. Nyri programnak idelis lenne. Csak mr Wii U-n ott figyel, ugyebr...
"This is our time to medicate..."
[36] Fieldtom
mj 19., pntek 8:59 #5
Double dippeltem.
s simn megrte, mr csak a drag ltal emltett out of the box multi lmny miatt is, arrl nem beszlve, hogy a gyerekek tudnak segtsg nlkl jtszani, a kartok ugyanis a plyn maradnak, -mg azon a frnya rainbow road-on is- a deluxe vltozat kartjaiba beptett "antennk" segtsgvel.(a segtsg opcionlis)
A battle md pedig csak hab a tortn.
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[23] CeXzer
mj 19., pntek 8:08 #4
Vlasz Coooler (#3) zenetre
Az nem is, viszont az, hogy oda viszem magammal, ahova akarom, az mindenkpp.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[23] Coooler
mj 19., pntek 7:07 #3
Wii U-n ott van a legjobb jtkok kztt. De szmomra ennyi plusz tartalom nem indokolja, hogy jbl megvegyem ha lesz Switch-em...
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
mj 18., cstrtk 20:18 #2
Vlasz MagicT (#1) zenetre
Igen, az extra kupkat nem szmtottam hozz eredetileg.
Found.
[13] MagicT
mj 18., cstrtk 20:08 #1
DLC kel sszesen 48 verseny plya van ,azt hiszem..
Online ha minden igaz.. kezdetben vletlenszeren adja a 100 vagy 150cc t ... ksbb ahogy n a pontunk, mr 200cc t es tkrpalyakat is ad.. igy mg tovabb nyjtva a szavidot..
kapcsolat: magasvaritamas@freemail.hu