[Teszt] NieR: Automata
Kapcsold jtk: NieR: Automata (ps4)
Eddig 63 hozzszls
ne5h
2017. mrcius 14.
kedd 07:00
A PlatinumGames az utbbi vekben egyre biztosabban vvta ki magnak a nem mindennapi jtkok alkotjnak djt. Dacra annak, hogy mennyi projektbe vgtak bele mostanban, tbbnyire biztosra vehettk a tlk megszokott minsget, ezzel egytt pedig azt is, hogy mindig kpesek valami jat vinni a mr bevlt formulkba. Ebbe a sorba ll be a NieR: Automata is, amivel viszont mr-mr sikerlt tlendlnik annak a bizonyos lnak a tloldalra. Ahogy a mvelt zbg mondja, a kevesebb nha tbb, ez az rzs pedig nem egyszer fogott el a jtk sorn.A Fld, a tvoli jvben. Az idegenek ltal lepottyantott gpek szisztematikusan nspngoljk el a bolyg lakit, minek kvetkeztben k a Holdon keresnek menedket. A veresgbe azonban nem nyugodnak bele, elkezdik tervezni a vlaszcsapst, aminek keretben androidok seregvel indulnak a gpszrnyek ellen. A hbor azonban elhzdik, igazi nyertes nincs, vesztes viszont akad bven, kztk Fldanya is, akit alaposan megtpznak az sszecsapsok sorn. Ebbe a forgatknyvbe csatlakozik az androidok legjabb, YoRHa szrijnak harci (Battle Style) osztlyba tartoz 2B. A feldert (Scanner Style) 9S-szel kiegszlve feladatuk igen egyszer; minden lehetsges mdon oda kell vgni a gpeknek.

A NieR: Automata egy (szp magyar kifejezssel) semi-open world hack n’ slash jtk, megfejelve nmi RPG elemmel. A "semi" jelz nem vletlen, a terlet nagysgt tekintve kzelebb ll a nylt vilghoz, tennivalk tekintetben viszont inkbb a sandboxhoz konvergl, ezrt nem is igazn knny ezen a tren bekategorizlni. s ha ez mg nem lenne elg, nhny tovbbi jtkot is magban foglal: shoot ’em up, twin stick shooter, 2D platformer, 3D platformer, mindezekhez pedig mg a kamert is igaztja, a fellnzettl a side scrolleren s izometrikus nzeten t egszen a szabad kamerig. Az egyes szekvencik kztti vlts pedig gyakran kldetsek, illetve a szabad kborls alatt trtnik, sokszor olyan gyorsan vltva, hogy csak kapkodjuk a fejnket.Dacra ennek a vegyesfelvgottnak, az Automata elssorban hack n’ slah, annak viszont kifogstalan. Br sszetettsgben nem r fel pldul a Bayonetthoz, gy is kellen sokoldal. A klnfle tpus fegyverekkel kt eltr leosztst hasznlhatunk egyszerre, amik kztt akr a tmadsok sorn is vlthatunk, ezltal tovbbi kombkat hozva ltre. A kzelharci csapsokhoz pedig remek kiegszts a folyton velnk rpkd kis robot, a Pod, amit leginkbb tvolsgi fedeztze miatt fogunk bevetni. De hogy mg ez is kicsit rnyaltabb legyen, nem pusztn egy Pod ll majd rendelkezsnkre, mindegyik ms s ms tmadsi formval rendelkezik, kiegsztsknt pedig extra kpessgekkel ruhzhatjuk fel ket.

Ha mr a kpessgek szba kerltek, mindenkppen szt rdemel az Automata fejldsi/fejlesztsi rendszere, ugyanis ehhez hasonlval nem gyakran tallkozunk. Kezdskpp rgtn az a tny, hogy szintlpsekkel csak passzvan fejldik a karakternk, minimlis mrtkben nvelve tmadsi erejt. Az igazi trkk ennl jval, nos, trkksebb. Arrl van sz, hogy a kpessgek hasznlata nem szinthez, hanem pnzhez kttt. Adott ugyanis egyetlen nagy slot, amibe klnbz chipeket pakolhatunk be (elvgre mgiscsak egy androidot terelgetnk). Minl hasznosabb a fejleszts, annl nagyobb helyignnyel rendelkezik az adott chip. A duplacsavar pedig ott jn be a kpbe, hogy a kezdetben korltolt helyet nem szintlpssel tudjuk bvteni, pusztn csak meg kell vennnk az ehhez szksges mdostsokat. s itt ki kell trnem egy szokatlan fejleszti dntsre (tbb is lesz mg), mgpedig, hogy a HUD egyes elemei szintn ilyen chip formjban vannak jelen, teht ha valami extra informcit szeretnnk a kpernyn, akkor az ms hasznos kpessg ell veszi el a helyet – a jtk elejn konkrtan a HUD elemei teszik ki a rendelkezsre ll helyek felt.Szintn rdekes helyzet ll el, ha esetleg elhalloznnk. A Dark Souls-okhoz hasonlan itt is visszatrhetnk a tett sznhelyre, hogy begyjtsk korbbi testnket, azonban itt sokkal nagyobb a ttje, mint a From Software jtkaiban. Ez kt dologbl addik. Az els, hogy a jtk egszen kimrten hasznlja az automatikus mentst, ellenben rendszeresen emlkeztet minket r, hogy ljnk a manulis lehetsggel, a msodik pedig, hogy a hallkor az ppen aktulis chipjeinktl is megfosztanak minket. Ha pedig nem tudjuk begyjteni korbbi modellnket, nemcsak a nehezen megszerzett mdostsoktl bcszhatunk el, hanem az esetlegesen meglpett szintektl is, ugyanis az ahhoz szksges XP-re is keresztet vethetnk.

Jval egyszerbb dolgunk lesz a fegyverek fejlesztsnl, ezeket a kovcsnl tudjuk magasabb szintre tornszni, ha kell mennyisg alapanyagot gyjtttnk ssze. Nem meglep mdon minl ersebb szeretnnk tenni egy-egy darabot, annl ritkbb eszkzket kell felhajtanunk rte. Fejleszteni a chipjeinket is tudni fogjuk, egszen pontosan fuzionlni. (Ilyesmi volt a Platinum-fle Transformersben is. - a szerk.) Az azonos szinten lv ramkrket egyesthetjk, ezltal ersebb bnuszt kaphatunk. Figyelnnk kell azonban arra is, hogy ilyenkor megn a mdostott chip helyignye is.Emltettem korbban, hogy egyes fejleszti dntsek knnyen megkrdjelezhetek, ez az rzs pedig a jtk nhny elemnl erteljesen eljn. A HUD elemeinek belltsai mellett szintn emltsre mlt, hogy a kldetsek - mert ugye az RPG elemek kz tartoznak a f- s mellkkldetsek - indtsa eltt nem tudjuk azok nehzsgi szintjt megllaptani, csak ha mr elkezdtk, illetve arra sincs lehetsgnk, hogy egy kldetsbl kilpjnk, csak ha elbukjuk vagy meghalunk. Bizonyos helyzetekben nehezen lhetjk meg, hogy a szabad kamera hirtelen vlt fix llsra s vice versa, ezltal nha knyes szitucikat eredmnyezve. Ez szintn vezethet knny elhallozshoz, ami kiegsztve a fentebb taglalt Souls mechanika mdostsval pillanatok alatt tornszhatja fel a pulzusunkat. Azt pedig csak a vgre fznm hozz, hogy a klnbz kampnyokbl add eltr jtkmenetnl is megvonhatjuk a szemldknket.Ha ki kell emelni egy elemet, ami az egybknt elkpeszten ramvonalas harcrendszer mellett a NieR: Automata vzt jelenti, az mindenkppen az audio rszleg. Rg tallkoztam ennyire tkletesen eltallt szlamokkal, amik nem pusztn a tevkenysgekhez, de a helysznekhez, a prbeszdekhez s gy ltalnossgban mindenhez kivteles mrtkben passzolnak. Hasonlan remek munkt vgeztek a szinkronsznszek, st, azt is meg merem kockztatni, hogy az angol orgnumok nem csak megkzeltik, de nhol tl is szrnyaljk a japn kollgkat. Az pedig kln dicsretes, hogy nem csak a karakterek kaptak ktnyelv szinkront, hanem a zenei bettek is eltrnek a klnbz audio-svokat vlasztva.

Sajnos vizulis oldalrl mr nem szerepel ilyen jl a Platinum alkotsa. A ltvny szempontjbl kis tlzssal elz genercisnak titullhat Automata tereptrgyakkal, ellenfelekkel, nha komplett plyarszekkel jtssza el a pop-up vltozatos formit. Cserbe a jtk kzel stabil 60 FPS-sel robog, br nhol hajlamos az 50-es tartomnyba albukni. Amellett sem mehetnk el, hogy a karakterek tbbsgnek a jtk sorn nemhogy lipsync-je, szjmozgsa sincs, valamint, hogy a szinkron sem mindenhol teljes, vannak prbeszdek, ahol csak feliratot kapunk.Mindezekkel egytt a NieR: Automata egy zig-vrig Platinum jtk, ami vltozatos tleteinek hla sokszor legalbb annyira formabont, mint amennyire frusztrl tud lenni. Amikor azonban minden jl mkdik - mert ilyen pillanatbl azrt bven akad -, akkor a vgletekig tkletestett harc s a tkletes zene prosa magval ragad lmnyben rszest mindenkit.

NieR: Automata | Platform: PS4 (tesztelt), PC
Fejleszt: PlatinumGames | Kiad: Square Enix


A PC-s megjelens utn mg visszatrnk a NieR: Automathoz.

sszesen: 63 [1-50]
1 | 2
[13] NandorHUN
mrc 17., pntek 22:35 #63
Vlasz Oldern (#61) zenetre
Inkbb az elbbi jtszik be.
Szerintem Rising megrt 9 pontot, mert tnyleg j jtk volt, de ez a game hosszabb, tartalmasabb, nem olyan sivr a trtnete, nem lineris s komplexebb is, hogy az OST-ket ne is emlsem. Nem 10 pontos jtk, de Risingnl jobban sikerlt, szintem minden szempontbl.
Xbox One | Steam | Uplay | Origin jtkok, GOLD elfizetsek // AKCIS R !! https://hardverapro.hu/apro/xbox_one_jatek_kulcsok__gold_elofizetes/ https://hardverapro.hu/apro/steam__uplay_jatekok/
[25] rob
mrc 17., pntek 2:12 #62
Vlasz Istike55 (#59) zenetre
Rendben.
ONE / PS4 / 3DS XL
mrc 16., cstrtk 7:23 #61
Vlasz NandorHUN (#60) zenetre
Nem ugyanazok teszteltk, s a mfaj sem ugyanaz. A Rising vegytiszta *khh* hack'n'slash.
This Cannot Continue
[13] NandorHUN
mrc 16., cstrtk 2:14 #60
Lehet csak n vagyok gy, de n keveslem a 8 pontot, szerintem jobban sikerlt mint a Metal Gear Rising: Revengeance - ami oldalon 9 pontot kapott.
Metacritic-on is 90-en ll, vagyis elg sokan adtak 90-100 pontokat r hivatalos reviewerek kzl is.
Xbox One | Steam | Uplay | Origin jtkok, GOLD elfizetsek // AKCIS R !! https://hardverapro.hu/apro/xbox_one_jatek_kulcsok__gold_elofizetes/ https://hardverapro.hu/apro/steam__uplay_jatekok/
[1] Istike55
mrc 14., kedd 17:52 #59
Ide nekem! Most!
[13] Nyarlako
mrc 14., kedd 17:36 #58
PC verzi elrendelve, Niert meg a Drakengard 3mat is nagyon szerettem ez meg mg sokkal jobbnak grkezik.
Steam id.: Nyarlako
mrc 14., kedd 16:33 #57
Vlasz Beegabor (#56) zenetre
Inkbb 4, legalbbis a msodik kampny vgi preview alapjn.
I am such a B.A.
[3] Beegabor
mrc 14., kedd 16:27 #56
Minimum 3 vgigjtszs van a cuccban,ha a sztorit teljesen meg akarjuk ismerni
[44] multishoot
mrc 14., kedd 15:38 #55
A demtl nem estem hanyatt, de imdom a hns mfajt s a Platinumot, szval egyszer biztosan beszerzem, gy az Andromeda s Persona utn... nyr vgn.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[8] sti
mrc 14., kedd 14:37 #54
A platinum jatekai azok amik nagyon tetszenek papiron, nagy elannal bevasarolok beloluk aztan uvoltve vagom ki mindig a gepbol...ezt majd talan a Bayonetta 2 utan kiprobalom mert ez meg raadasul annyira papiron se tetszik. Akkor mar inkabb a Nioh!
mrc 14., kedd 13:56 #53
Vlasz rehynn4 (#52) zenetre
Ajv!
This Cannot Continue
[54] rehynn4
mrc 14., kedd 13:56 #52
Vlasz Oldern (#51) zenetre
Tudom, hogy idegest llandan az orrodat fjni, de hidd el, hamar tl leszel a Nthn, Drake.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
mrc 14., kedd 13:51 #51
Abban megegyezhetnk hogy 2B > minden ms > Nathan Drake
This Cannot Continue
[40] Kuresz
mrc 14., kedd 13:49 #50
No offense, csak kvncsi voltam. A nioh-t mondjuk nem hasonltanm ssze sem a horizon-nal sem a nier-el, szerintem mind a 3 ms.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
mrc 14., kedd 13:47 #49
Vlasz Kuresz (#45) zenetre
A jtk az els 10 rban olyan szopatsokat megcsinl (Yoko Taro ide vagy oda), hogy nyugodt szvvel nem dobtam volna r a 9-et. Plusz az ominzus megkrdjelezhet dntsek miatt nlam lefel billent a mrleg nyelve. Ettl fggetlenl nem tartom rossz jtknak. A Horizonnal pedig mr csak a mfajbeli eltrsek miatt sem clszer sszevetni.
I am such a B.A.
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 13:47 #48
Vlasz Kuresz (#47) zenetre
Nioh?
egy kis malac tff tff tff
[40] Kuresz
mrc 14., kedd 13:46 #47
Vlasz KiswechPS3 (#46) zenetre
A nier-re mi az alternatva, ami tbbet kapott?
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[51] KiswechPS3
mrc 14., kedd 13:44 #46
Vlasz Kuresz (#45) zenetre
Tok mas a ket jatek a Horizon az o mufajaban kiemelkedoen jo!
If you only knew where I've just been and what I saw
[40] Kuresz
mrc 14., kedd 13:38 #45
Vlasz Frumoz (#44) zenetre
Ok, j ez az rtkels is. Csak ha a Horizon megrt 9-et, ezt nem rtem, hogy mirt nem. De ez mr csak szrszl hasogats, j jtk lett, ennyi a lnyeg.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 13:16 #44
Vlasz Kuresz (#43) zenetre
CSAKNYOLC???
Ne mr.
egy kis malac tff tff tff
[40] Kuresz
mrc 14., kedd 13:14 #43
8? rdekes. Mindenhol 9,5-10 pontokat kap, htvgn prbltam, br egyltaln nem rdekelt a jtk, de most kb az v jtka nlam.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[33] Laza
mrc 14., kedd 13:14 #42
2B ruhja lehull az nmegsemmist hatsra?

KATT!
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[12] nonkeat
mrc 14., kedd 12:45 #41
PC-n, 4K-ban, 60fps-sel.
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
[54] rehynn4
mrc 14., kedd 12:14 #40
Vlasz Frumoz (#39) zenetre
Nekem ez nem ekkora dolog m.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 12:11 #39
Vlasz rehynn4 (#36) zenetre
Amint invalid a szemelyeskedesed (necc belatni, hogy luftra futottal), mar nem is erdekes a magyarazat.
egy kis malac tff tff tff
[31] Matild
mrc 14., kedd 11:57 #38
J ltni, hogy a Platinum Games "jra" a cscson. Instant vtel lesz, hiba hagy hidegen az eredeti NieR.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[54] rehynn4
mrc 14., kedd 11:57 #37
Vlasz rehynn4 (#36) zenetre
Illetve rdemes
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[54] rehynn4
mrc 14., kedd 11:56 #36
Vlasz Frumoz (#35) zenetre
Cool, de nem tartozol magyarzkodssal, nekem teljesen OK, amit csinlsz.

s tkre egyet is rtek veled abban, hogy rdekes lenne nem rajongkkal teszteltetni a jtkokat.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 11:52 #35
Vlasz Oldern (#31) zenetre
Cuki a bromance, de Oldernnel abszolt nem ellensges a viszonyunk (rgen, taln 10 ve mg volt ennek nevezhet, de akkor fiatalok voltunk s kellett a pnz).
Azta inkbb csak szrkldunk, szerintem is rti.
A lenti kommentem (a 2. s a 14.) arra irnyult, amit a legutbbi podcastben mondott, hogy nem tesztelheti a jtkot, mert nincs PS4-e. Illetve az eddigi kommentjeibl ltszik, hogy elfogult a jtkkal szemben.
Kpes hozni az objektivitsi szintet, de szerintem nem olyan jtkrl, amit ennyire vr.
Ugyangy pl Stingertl se rdekelne klnsebben a Mass Effect tesztje, s tled sem a Zelda (ms krds, hogy tled amgy egyb se, de ez itt irrelevns).

A Platinumra nem vagyok "megsrtdve" (vicc vagy, fiam), a legtbb jtkuk nem tetszik, mert mg ha j is a gameplay, olyan balfasz emszthetetlen kontextusba teszik, hogy ne akarjak vele jtszani.

Abba meg pont itt felesleges belektni, mivel jtszom annak ellenre, amit mondok, mert nem ez az els eset - alapveten nagyon sok mindenflvel jtszom annak ellenre, hogy mi a vlemnyem rla. Nyilvn nem rdekel, de ott a 2016-os vrl rt blogom, ami maga a kontradikci. Filmekkel is ugyangy vagyok, van mfaj, amivel sokat prblkozom, htha megltom benne azt, amit ms (pl. ott a Dark Souls, aminek mind a ngy rszt megvettem, htha megszeretem - nem gy lett, ellenben pl a Bloodborne).
egy kis malac tff tff tff
[56] legolas
mrc 14., kedd 11:51 #34
Vlasz zaz (#6) zenetre
Ott ONE neked r a twiccs
PSN ID :Legolas-70HUN XBL Arpi70 Akai-Videoton hifitorony, piros-kk-zld stroboszkp lmpa a hangulatfnyrt, Gold Star 2 fejes VHS lejtsz (tuningolt)
mrc 14., kedd 11:49 #33
Vlasz rehynn4 (#32) zenetre
J, ht azrt ti kicsit tbbszr csaptatok itt ssze az elmlt fl vben, mint az egszsges mennyisg. De mindegy is, szerintem a tovbbi szemlyes vitkat rdemesebb privtban lerendezni, mert ez mr csak marginlisan rinti a Nier Automatt ezen a ponton.
This Cannot Continue
[54] rehynn4
mrc 14., kedd 11:47 #32
Vlasz Oldern (#31) zenetre
Nyilvn. A brtollnokoz njt mr elfojtja

n meg mg csak nem is csipkeldtem, s nzd meg, hogy kiakadt.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
mrc 14., kedd 11:45 #31
Vlasz rehynn4 (#30) zenetre
Szerintem csak csipkeldsrl van sz, nem veszem n ezt magamra.
This Cannot Continue
[54] rehynn4
mrc 14., kedd 11:41 #30
Vlasz Frumoz (#28) zenetre
n csak tled ltok itt (is) hadjratot Oldern ellen. Ugyangy kpes hozni az itt megszokott objektivitsi szintet, mint brki brmilyen jtk esetn, ezt lthattuk mr tbbszr. Javaslok vastagabb brt, sokat fog segteni.

s igen, szerintem tkre nem konstruktv, ahogy ltszlag meg vagy srtdve a Platinumra. De az tkj, ha nyitsz kicsit. Legrosszabb esetben meg folytathatod a nagy contrarian imidzs ptst Mindkett lehetsg megri a jtk rt.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 11:37 #29
Vlasz Oldern (#25) zenetre
Japn + ni karakterek + zls, ez oximoron.
egy kis malac tff tff tff
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 11:36 #28
Vlasz rehynn4 (#26) zenetre
Vagy nyltsgra, hogy adok eslyt neki. Nyilvn nzpont krdse, de nyilvn a lenti beszlsod nem konstruktv beszlgetst clzott.

Folytasd nyugodtan a volt kollgid elleni dhs hadjratot, cs.
egy kis malac tff tff tff
[33] Laza
mrc 14., kedd 11:34 #27
Vlasz Frumoz (#24) zenetre
Azrt ilyen direkt mdon nem megyek az ilyesmire nekem az is elg, ha pl a Skyrimben megllhatok nha megcsodlni a csajszi kvetmet
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[54] rehynn4
mrc 14., kedd 11:32 #26
Vlasz Frumoz (#18) zenetre
n nem vernykolok, hanem nagyon rlk, hogy jl sikerlt s van hozz gpem, mert jn PC-re mrciusban.

Mindenesetre furcsa nsorsront hajlamra vall, hogy nekifutsz valaminek csak azrt, hogy utna majd "vernykolhass" rla. (Most bebiztostottam a csakazrtispozitv review-t, ugye? )
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
mrc 14., kedd 11:30 #25
Vlasz Frumoz (#24) zenetre
Azrt ez kt kategrival zlsesebb (KETTVEL, you get it!)
This Cannot Continue
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 11:28 #24
Vlasz Laza (#23) zenetre
gy rzem, egy jabb ltens Senran Kagura rajongt ksznthetek?
egy kis malac tff tff tff
[33] Laza
mrc 14., kedd 11:25 #23
Vlasz ne5h (#22) zenetre
Az csak a szksges minimum ... az utbbi tlet jobban hangzik

Amgy nem vagyok az a fajta, aki egy DoA jtkban is a leng cscsket frkszi, de a NieR (majdnem Nioh-t rtam ) demjban mgis valahogy nyugtatlag hatott, hogy futs kzben folyamatosan ki-ki villan a ruha all valami .... s gy tnik ez jobb vlaszts, mint a cscsk nvelse, mert annak bambulshoz szembl kell nzni a karaktert, ami megakasztja a folyamatos jtkot, mg a jtkok 99%-ban a hts fertly van a kpernyn
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
mrc 14., kedd 11:18 #22
Vlasz Laza (#21) zenetre
Az els kp dedikltan ennek szentelse nem elg? Egybknt volt egy olyan tlet is, hogy a kpeknl csak 2B buttshotokat hasznltunk volna.
I am such a B.A.
[33] Laza
mrc 14., kedd 11:16 #21
Ha mr rtkeldoboz ... nekem hinyzik az 'Ami tetszett' fejezetbl a ruha all kivillan popsi mltatsa. Vgre egy dt jts ... a sok hatalmas jtkbeli cscs utn mertek valami jat bevllalni
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 11:13 #20
Vlasz Oldern (#19) zenetre
Az elg szerny.
egy kis malac tff tff tff
mrc 14., kedd 11:11 #19
Vlasz Frumoz (#14) zenetre
Ugyan mirt? Kt shrine van csak itthon 2b seggnek szentelve, most az tlzs?
This Cannot Continue
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 11:10 #18
Vlasz rehynn4 (#16) zenetre
Amgy neked meg gped sincs hozz (nem is lesz, hisz decemberig csak Zeldzol, utna meg Mariozl), szval a te vernykolsod invalid.
egy kis malac tff tff tff
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 11:07 #17
Vlasz rehynn4 (#16) zenetre
Megvan a jtk, pajtikm, talicskzz vissza a halomra, ahonnan jttl.
egy kis malac tff tff tff
[54] rehynn4
mrc 14., kedd 11:04 #16
Vlasz Frumoz (#14) zenetre
De te gyis messzirl elkerld a Platinum jtkait, szval nincs lovad ebben a versenyben.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 11:00 #15
s hol van a dobozkp az rtkeldobozbl?
egy kis malac tff tff tff
[45] Frumoz
mrc 14., kedd 10:59 #14
Vlasz Oldern (#10) zenetre
h, az Indexhez mr tl j r vagy.
Mondjuk e jtk kapcsn - no offense meg minden ms - nehezen tudom elkpzelni, hogy objektv legyl.
egy kis malac tff tff tff
sszesen: 63 [1-50]
1 | 2
NieR: Automata adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Square Enix
Fejleszt: 10tacle Studios
Megjelens: 2017. mrc 10.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
8
Ami tetszett
+ Megannyi jtk kombinlsa egyben
+ Fluid, tkletesre csiszolt harcrendszer
+ Kivl audis rszleg, remek zenk
Ami nem tetszett
- Megkrdjelezhet fejleszti dntsek
Olvasi rtkels: 7,5 (9 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

63 | [Teszt] NieR: Automata

A Drakengard-szria spin-offja visszatr, a PlatinumGames s Yoko Taro elhozta a kultjtkk vlt Nier folytatst. A NieR: Automata mg elrbb rept minket a jvben, az androidok hborja pedig egszen formabont receptet vonultat fel. Teszt.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba