[Teszt] For Honor
Kapcsold jtk: For Honor (pc)
Eddig 94 hozzszls
Oldern
2017. februr 17.
pntek 18:10


Vannak nha jtkok, amikor nhny ra utn azon jr az agyam, hogy mgis: hogy a francba nem sikerlt ezt mr korbban msoknak megalkotni? Ennyire nem fr bele az v vgre idztett blockbusterek..iz, tkletesen simra csiszolt, s gyakran legalbb ennyire meglepetsektl mentes AAA-gyngyszeremek mellett egy kis kisrletezs? A Ubisoftnak most mgis belefrt, s gyans, hogy ezttal nem csak a kiad jrt jl, hanem a jtkosok is, a For Honor ugyanis valban egy egyedi, de sznfolt lett az online multiplayer jtkok palettjn.

Definilom a jtkot gyorsan: vgy egy adag Dark Soulst, annak minden szivatsabb rszvel (belertve a fizikt, az esseket, a krnyezeti veszlyeket), szd meg raks verekeds jtkbl klcsnztt mechanikval (vdhetetlen tmadsok, fogsok, hitstun, recovery frmek, stb), majd az egszet helyezd bele egy divatos – s egyre inkbb kikerlhetetlen – online keretbe, szintlpsekkel, presztzselssel, speck kpessgekkel, ezer meg egy megnyithat trggyal, szezonokkal, mindennel. Jl hangzik? Ez nem csoda: a For Honor fejleszti mintha ppen idben dbbentek volna r, hogy a Dark Souls vagy a Witcher sikerei mellett csak id krdse, hogy mikor jn egy fejleszt, aki normlis bdzs mellett elll valami kzpkori akcijtkkal, amely hasonl ambcikkal br, mint az adott vre sznt Call of Duty: hogy a mfaj rajongit hossz heteken, hnapokon t leksse elg tartalommal. Ebben a versenyfutsban most a For Honor volt a leggyorsabb.Az els dolog, amit tnyleg le kell szgezzek a jtk kapcsn: ezt bizony jl sszeraktk. Kitalltk a tmt, sszefogdostk hozz azokat az elemeket, amik a clt a lehet legjobban szolgljk, s a vgeredmny egy friss hatssal br, de kzpkori bunys-moba-akci hibrid lett. Mr nhny meccs utn viszonylag gyorsan felismerni az ellenfelek sziluettjrl, testtartsrl, sebessgrl, hogy kikkel van dolgod, a prbajok brmelyik pillanatban halloss vlhatnak mindkt (vagy tbb) fl szmra, s egszen frisst rzs az, hogy a bunys jtkokban alapvetnek szmt mechanikk ennyire organikusan illeszkednek ebbe a jtkba is. Drasztikus vltozs szmomra az, hogy mg a Dark Souls esetben siktva hztam ki a netkbelt az Xbox 360-bl, mondvn: engem itt ne szopasson senki, addig a For Honornl teljesen becslettel megyek bele az egszbe. s nem csak azrt, mert nyilvn ezt nyjtja a jtk, hanem azrt is, mert gy, ilyen felttelek mellett hajland vagyok prbajozni msokkal. Ez gy tbb, mint szrakoztat. St, kifejezetten addiktv tud lenni – mg akkor is, amikor n hzom a rvidebbet.

Aztn telnek a napok, s a a jtk dizjnjn lv repedseket elkezdem megltni. Nem kiltok apokalipszist, mert nem javthatatlan dolgokrl van itt sz. Amennyire jl sszeraktk a jtkmenetet, hogy A Szent Gr...iz, Szent Clt szolglja, annyira tud fjni ez az identitszavar nha. Most akkor mi a f jtkmdja a For Honornek? Az 1v1-es prbajok, ahol csak magadra szmthatsz? Vagy a deathmatch, esetleg a dominion, ahol nem csak a nagyobb csapatmret szmt, hanem az is, hogy egy vletlenszer kzkatona-tmads bortja-e a tervedet, vagy ahol simn ki lehet kapni gy, hogy amgy teljesen becsletesen, korrekten nyomtad vgig a meccset? Akrmi is a vlasz, a jtk balanszn, szablyrendszern lehetne (s kellene) finomtani. Az 1v1 korrekt, a 2v1 nem lehetetlen, de knosan unfair tud lenni – jogosan, elvgre...nos, kett egy ellen? -, de a 3v1 pldul kifejezetten frusztrl lmny, s nem gy, ahogy egy FPS-ben egy hasonl sszecsaps. Egy shooterben simn meg lehet oldani ezeket a helyzeteket is, egy stamina-alap harcrendszerrel mr kevsb. Flrerts ne essk: nem azrt srok, hogy meg tudjak oldani minden helyzetet, inkbb csak j lenne tudni, hogy a fejlesztk mit tekintenek vgclnak.A jl felptett alapokra ugyanis rhztk az Overwatchbl vagy a modern COD-okbl jl ismert “loot, loot, loot + perkek + presztzselj, mert az neked olyan j lesz” rendszert. Jnnek a szintek, znlenek a trgyak – amik egybknt tulajdonsgokat is nvelnek. Fair a dolog, mert ha valami egy bizonyos elemet nagyon felerst a karakteredben, az ltalban htrnyokkal is jr, mgis kiszmthatatlann teszi a jtkot: most honnan kne nekem tudni, hogy az ellenfelem milyen tvolsgbl kpes fogni, mert pp a fogs znjt erst cuccokkal pakolta magt tele? Vagy mi jelzi, hogy mindent a sebzsre tett r, esetleg gyorsabban fog futni? s ha lenne is ilyen jelz valahol, akkor ltnnk azt normlisan a pillanatok alatt kaotikusba tfordulni kpes meccsek kells kzepn? Tegyk hozz, hogy a meccsek kerett, a “vge a mrkzsnek, gyorsan jjjn a kvetkez” tempt durvn belasst fzisok (amikor jn a loot s az xp) hossz tvon szmomra inkbb unalmasak s akadlyoznak a konkrt jtkban – emiatt ersen az az rzsem, hogy a kevesebb itt most tbb lett volna.

Sok a szveg? Sebaj!

Ha rdekel, hogy hogyan bnzok el a jtkkal, legyen sz akr a dominion mdrl, akr a duelrl, akkor tekintsd meg az albbi videk valamelyikt - gy tfogbb kpet kapsz a jtkrl.

Nem dicsrtem agyon mg a jtk kinzett, pedig megrdemel egy mist: ha mr AAA-bdzs, akkor tnyleg jl odatettk magukat a fejlesztk. Az egy dolog, hogy maga az engine is simn tudja ltvnyban nhol hozni mondjuk a Witcher 3 szintjt, multiplayer jtkknt – az meg egy msik, hogy rengeteg vltozatos animci ad valdi slyt a mozdulatoknak. Ok, mg gy is t tud nha fordulni komikusba az egsz, amikor 2-3 lovag botladozva megakasztja egyms tst jra meg jra, aztn az egyik tzbe gurul, a msik leesik, a harmadikat meg egy kzkatona ti le vgl, de ezt tulajdonkppen a Gyalog-Galopp fanok (mint n) mg rtkelhetik a maga mdjn. Az lmny 99 szzalkban azonban elismeren fogunk csettinteni, mert tnyleg remekl ssze vannak rakva a plyk, az effektek, az animcik: profi, modern darabrl van sz.Mindez mondjuk az online lmny egszrl mr nem teljesen mondhat el: az egy dolog hogy a Ubisoft szerverei alig viselik el a kalandot, s a launch utn is mintha mg romlott is volna a szerverek llapota (mert az els nap alapjn mg bizakodtam, de ksbb sokasodni kezdtek a sztes meccsek, disconnectek). Az mr msik, hogy minl magasabb szintre megynk a matchmakingben, gy lesz egyre kellemetlenebb egy csapatnak, ha ember helyett gpi jtkos ptolja ki a teljes ltszmot. Bntets a tvozsrt? Ranked slyozsok? A szezonokra ptett, “a kzssg verseng a terletekrt s a hatalomrt” megolds mkdik, de a VALBAN hossz tv szrakozshoz mg egy rteg profizmusra s mdostsokra szksg lesz. Normlis ranked md kell, botok nlkl, bntetsekkel, sallangmentesen, s akkor boldog leszek. Most csupn bizakod vagyok.

Nem beszltem a sztorimdrl. Nem vletlen: tulajdonkppen felturbzott tutorial mdokrl van sz, teljesen feleslegesen rgztett prbeszdekkel s “eksnnel” - a 4-5 rnyi tartalom nem fog senkit krptolni, ha vletlenl azt hitte, hogy itt most rdemes csak az egyjtkos tartalomrt megvenni a For Honort. Nem, nem rdemes. Jobb s szintbb az egszre online, s csak online lmnyknt gondolni, ahol vglis brmikor gyakorolhatsz botok ellen is – s akkor nem r majd csalds.

Letlthet tartalmak, season pass?

Nem tudta teljesen levedleni a Ubisoft a nagy kiadi mivoltt (persze ezt hiba is vrtuk), hiszen benne vannak azok a pontok a jtkban, ahol a maximalista jtkosok pnztrcjnak tartalmt be lehet majd hzni. Szerencsre azrt nem unfair a jtk: a kezdeti kiadshoz jr vizulis bnuszok jl mutatnak, a szezon pass pedig senki szmra nem ktelez, hiszen minden j karaktert megkap minden jtkos majd, amikor azok kijnnek – csak pp egy ht elnye lesz a brleteseknek. A trkk? A trkk az, hogy br minden elrhet egyelre ingame Steelbl (amit meccsek s napi kldetsek utn kapunk), de azrt termszetesen mindezt megveheti az ember vals pnzrt is, ha nagyon trelmetlen. Ht persze: ki ne akarna 6000 forintrt 25 ezer steelt? Nem a vilg vge, nyilvn – de mivel a duelen kvl a tbbi jtkmdban a gearek tulajdonsgai szmtanak, gy ez mr a “pay to win” terlet hatra.


Elgedett vagyok a nap vgn? Meglep, de igen. A For Honor roppant ersen kezdett, megmutatvn a foga fehrjt. A jtkmenet baromi jl mkdik, s tbbszr szrakoztat, mint frusztrl – legyen sz brmelyik jtkmdrl. A grafika s a zene a prjt ritktja, az online rendszer pedig els krben ppecl ssze van rakva, hogy a csilivili cuccokkal lefoglaljon mindenkit pr htre – aztn mire felocsdunk a mobilos cmekre emlkeztet reward-ciklusokbl, mr jnnek is az jabb karakterek, ingyen. Ez azrt egy elg j ajnlat. Annyira, hogy ha van affinitsod az online multi, vagy a lovagok/szamurjok/vikingek brmelyike irnt, akkor rdemes vetni egy pillantst a For Honor irnyba.

sszesen: 94 [1-50]
1 | 2
[8] nattila77
mrc 01., szerda 21:34 #94
Vlasz Oldern (#93) zenetre
vonj le 1-et abbl amit adnl s ksz is vagy!

(a gt6 tesztereteknek zenem, hogy a sport tesztje vgn majd 3-at vonjon )
.
febr 27., htf 21:12 #93
Vlasz nattila77 (#92) zenetre
A kvetkez pr tesztnl majd megjelens eltt krnnk tled egy lttamozst, meg egy pontszmkorrigcit, az a biztos!
This Cannot Continue
[8] nattila77
febr 27., htf 16:53 #92
Vlasz Oldern (#87) zenetre
javitsd 7 pontra az eredmenyt es hagyhatjuk a temat
.
[8] nattila77
febr 27., htf 16:51 #91
Vlasz Nami (#86) zenetre
ezert mondom, jo h nem irsz sehova

gondolom neked minden jo jatek 9 pont, nem merlegelsz objektiv dolgokat ( pl h funkcionalisan mukodik e a multi, vagy vanna azert szerverhibak), hogy a meglevo allapot balanszolt-e, van e benne p2w lehetoseg, stb.

tetszik=9pont
lehet neked eleglenne a tetszik-nemtetszik vonal
.
[26] lacapaca
febr 26., vasrnap 20:00 #90
Vlasz Cash Bacsi (#75) zenetre
ppen ez az, hogy van. n pl. eleve gy llok ezekhez, hogy k ingyenes pldnyt tesztelnek. Az r ers befolysol tnyez nlam, mint fogyasztnl. Nveli az elvrsokat. Magasabb a kvetelmnyszint, bosszantbbak a hinyossgok. n ennek megfelelen igyekszem slyozni ezeket a cikkeket, de egyre nehezebb, mert ehhez informlis jtkjsgrs kne. Ami mra mr nincs. 3-4 ezer (vagy mennyi) karakterbe frjen bele, ne legyen szraz, tartalmazzon szemlyes lmnyt, mert azt szeretik, oszt jl van. Ebbl a cikkbl pl. mg csak az sem derl ki, hogy hny helyszn van a jtkban, s hogy mindegyik jtkmd jtszhat-e mindenhol.
Nyilvn nem szmt a kiadknak a lepontozs. Ezrt vannak a megjelens eltti embargk, meg ezrt nem kldenek egyre tbben megjelens eltti tesztpldnyt.
A pontoknak meg nagyobb befolysol erejk van, mint aminek prblod belltani. Sajnos a 8 lett a bvs hatr. Ezalatt sokan mr csak legyintenek s mr a cikket el sem olvassk, a jtkot meg lerjk.
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
[25] Yip Man
febr 26., vasrnap 11:38 #89
Vlasz Yip Man (#88) zenetre
helyesbtenk

legyen -3 pont, mert ideje szaktani azzal az engedkeny s korrupt hagyomnnyal, hogy minden jtk 0-nl tbb pontot rdemel, csak azrt, mert ltezik
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[25] Yip Man
febr 26., vasrnap 11:29 #88
szerintem meg 3 pont, mert mindenki tudja, hogy az eurpai lovagok mellett a feudlis japn hadviselsnek eslye sem lenne labdba rgni

nah
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
febr 25., szombat 13:26 #87
Vlasz Nami (#86) zenetre
Hogy merszeled? Ennek egyrtelmen van egy objektv pontrtke, MEG KELL TALLNI, klnben tvedsz!!!!4
This Cannot Continue
[2] Nami
febr 25., szombat 12:38 #86
Vlasz nattila77 (#85) zenetre
yeah, 9 for me you know, not for everyone, obviously
I shall be quiet as a calm sea! Which is... not... very... quiet.
[8] nattila77
febr 25., szombat 11:43 #85
multi jtk ilyen hibkkal 9 pont... rlk, hogy nem rsz jtkteszteket

(a gamernek sose fogom megbocsjtani a 9 pontos GT6ot )
.
[11] Cash Bacsi
febr 25., szombat 8:41 #84
Vlasz TaiPo (#82) zenetre

The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[41] ssj4vegita
febr 25., szombat 2:35 #83
Vlasz Oldern (#36) zenetre
Szerintem korrektebb lenne, ha kirntok, ha a forgalmaz adta a tesztpldnyt. gy mindenkinek sokkal tisztbb lenne.

Nem ismerem a jtkot, nem jtszottam vele (ellenttben sok olyan emberrel, akik kijelentik, hogy ismerik s youtube video alapjn pontoznak. Gameplayt n is nztem persze) szval nem tudom megmondani, hogy szmomra mennyire relevns vagy nem a pontszm s a teszt (amikkel egybknt semmi bajom), de ez a flrebeszls szemet szrt. Ne tegynk gy, mintha egy nem ltez problmt hoznnak fel az emberek.

KATT!
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az rtelem el tud kpzelni, azt el is tudja rni.
[14] TaiPo
febr 25., szombat 0:38 #82
Vlasz Cash Bacsi (#75) zenetre
Ezt de jl sszefoglaltad! Minden teszt vgre tegyk oda!
www.gamerbajusz.blog.hu
febr 25., szombat 0:35 #81
Vlasz Nami (#80) zenetre
Simn benne van a pakliban, lttunk mr erre pldt (pl. Tekken 6, MKX).
Angry Joe amgy rosszul mondta, a Season Pass itt nem fogja rontani az lmnyt, mivel az esetleges j karaktereket, plykat, jtkmdokat mindenki megkapja majd, grtisz.
This Cannot Continue
[2] Nami
febr 24., pntek 21:59 #80
Vlasz Oldern (#79) zenetre
meg tbbedmagval

nlam mondjuk mg mindig 9 pontos a jtk, br a felsorolt problmk rhejesek s szomorak csak remlni tudom, hogy vltozni fog.
I shall be quiet as a calm sea! Which is... not... very... quiet.
febr 24., pntek 21:07 #79
Vlasz nattila77 (#78) zenetre
Lertam ezeket n is. Annyi volt a f klnbsg, hogy nem tudtam arrl, hogy azok a dolgok, amiket n szimpln szerverproblmnak tudtam be (pl. eltn karakterek), azok valjban a p2p rendszer exploitjai.

picit szigorbb volt.
This Cannot Continue
[8] nattila77
febr 24., pntek 19:54 #78
Vlasz Oldern (#77) zenetre
Pont kb azokat hozta fel, mint te is

Hlzat, balansz, p2w.
s a vge 7 pont.
Pedig egy alapveten multijtkban ezek elg fontosak...

Ugyanakkor azt is megrtem, hogy lehet valakinek sok j meccse is tech gond nlkl, ha 1vs1/2vs2-t nyomsz akkor a tbbi problma sem jelentkezik, teht itt azrt nem mindenki "ugyan azt a jtkot" teszteli (plne ha igaz, hogy pcn problmsabb a net, ill. a csalk is csak ott lteznek - remlhetleg)
.
febr 24., pntek 15:07 #77
Angry Joseph:
KATT!
This Cannot Continue
[10] kos23
febr 23., cstrtk 20:32 #76
Vlasz Cash Bacsi (#75) zenetre
Ez h nem rdekli egy pont rvnyes esetleg itt kvncsi lennk ha pl az USA ign minden ea jtkot lepontozna, fikzna rlnnek neki.
[11] Cash Bacsi
febr 23., cstrtk 13:30 #75
Az emberek tbbsgnek mg mindig halvny lila fingja nincsen arrl hogyan is mkdik ez a tesztpldny, tesztmegrsos dolog s zleti kapcsolat. Kezdjk rgtn azzal, hogy ha egy oldal vagy jsg jl megy, akkor a kiadk szinte tmtt sorokban llva knyrgnek azrt, hogy te rjl a jtkukrl. Kikrtl nem rdekli ket hogy hny pontot fogsz r adni, mert nekik mr eleve az reklm hogy megjelenik a cikk a jtkukrl.

Ha egy cg mint monjduk a Sony "rejtett" hts szndkkal le szeretne fizetni egy tesztert, akkor egy ultraritka, gyjtk szmra felbecslhetetlen rtkkel br, platinaron fut (volt olyan kit amit 75.000-rt adtam el) gynevezet "presskitet" kld a teszternek ami olyan klnleges, ritka s tartalmas pldnya a jtknak, hogy arra valban ultraciki 3 pontot adni ... ez viszont mr a teszter dolga, n szemly szerint simn lepontoztam brmit ha szar ... a Sonyt meg marhra nem rdekli m a dolog, nekik csak az a fontos hogy legyen ltogatottsg s olvasottsg, ha pedig lepontozol egy jtkot pontosan ezt red el vele. Br igazbl az olvasknak marhra mindegy mert nem ltezik olyan pontszm amin ne kezdennek el trollkodni.

Az az ember aki meg egy pont alapjn fog jtkot vsrolni egy olyan EMBER vlemnye alapjn, igen kpzeljtek el a teszter is ember, teht ha sszefossa magt akkor is szubjektv fog maradni, hiba vgzi el a profi objetkkpz sulit, akkor is az marad, az az olvas valsznleg mongolidita, vagy egyszeren csak debil. A teszt clja nem a pontozs, hanem az hogy lerjon minden jt s rosszat is ami a jtkban fellelhet, ez alapjn mr brki dnthet maga ... a pontozs csak egy mutat aminek a legfbb clja hogy becsalogassa a kommentelket s a trollbajnokokat s hogy jkat lehessen vitatkozni azon hogy mirt lett 8,5 pontos a jtk amikor ez bizony egy atomers egyrtelmen 8 pontos cucc!

"Sigh!"
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[11] Cash Bacsi
febr 23., cstrtk 13:18 #74
Vlasz Oldern (#58) zenetre
Na ezrt nem olvastam el soha az utols kb. hrom vben a kommenteket a cikkjeim alatt ... felesleges ... kivve ha alacsony a vrnyomsod s szksged van nmi pluszra ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[8] nattila77
febr 22., szerda 19:12 #73
multionly jatek amiben szar a ranked es allandoak a szerverproblemak, tovabba p2w?

8 pont, mi mas.

(beta nagyon tetszett, de multira nincs idom, igy nem vennem meg soha)
.
[10] kos23
febr 21., kedd 18:07 #72
Vlasz rehynn4 (#71) zenetre
Komolyan lehet ms jtkot kaptam tnyleg, mondjuk n ps4en nyomom s a netem is j.
[54] rehynn4
febr 21., kedd 15:45 #71
Crowbcat videja az online-rl: KATT!

s ez a szolgltats fizets.
"az rzelmi viharokba kavar romnc opcik eddig flrekacsint kamerapozcii" -Walther von der Vogelweide
[26] lacapaca
febr 20., htf 9:49 #70
Vlasz CeXzer (#68) zenetre
*sigh* *sigh*
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
[31] GeePee
febr 20., htf 9:05 #69
legyen a jtk egy 7-es

amgy nekem tetszik...ha egyszer zsenilis a harcrendszer, akkor engem megvett....persze ebbl s a SW Bf-bl is hinyzik az igazi j single md, de pont ezrt nem 9 vagy 10.... de enlkl is kpes lennk lvezettel beletolni 100+ rt ?? igen...akkor meg ??

1-tl 5 pontig nekem azt mutatja egy teszt, hogy mennyire szar egy jtk, 6-10-ig meg azt, hogy mennyire j...ettl fggetlenl lehetne 5 pontos az rtkelsi rendszer, de akkor kevsb lehetne finomhangolni egy pontozst, ott ez 4-es lenne....azzal ugyangy nem rtennek egyet sokan...

n az eddigi 30 v jtszadozsom alatt nem nagyon emlkszem olyan pontozsra, amivel ltvnyosan nem rtettem volna egyet, belertve a net eltti korszakot is...
a tesztek pontozsi szmomra mindig tkrztk egy jtk minsgt, s ha nem is tkletesen rtek egyet, akkor is a helyn kezelem, s tudom, hogy a teszt alapjn rdekel-e engem egy jtk vagy nem........pl: MGS5-t nem tartom tkletes jtknak, de elismerem hogy egyeseknek egy jtktrtneti mrfdk...n ettl fggetlenl a bta kiprblsa utn nem vettem meg....az Unchartd4 sem 10 pontos nlam, mert agyamra ment a feleslegesen sok ra ugrlgats, de sszessgben rdekelt annyira hogy megvegyem, a multi meg coop pedig zsenilis....

a tesztek csak tmpontot nyjtanak, ezt az egyes emberek zlse fellrhatja, de akkor is egy ltalban jl levezetett, objektv s szubjektv elemeket egyszerre tartalmaz rs utn knnyebb lehet a dnts egy beszerzs krdsben, ha pedig valaki btzott, akkor plne....
Az let egy szar jtk, de kurva j a grafikja... PSN id: DerrickHUN
[23] CeXzer
febr 20., htf 7:27 #68
Vlasz lacapaca (#64) zenetre
*sigh*
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[26] lacapaca
febr 20., htf 5:32 #67
Amgy vicces ez a szlssgekben gondolkods mindkt oldal fell gy, hogy emiatt a msik van cikizve. Nyilvn a sajt szempontjai szerint mindenkinek megvan a maga igaza. n is szlssges vagyok. Nlam ez egy 0 ft-ot r jtk. Nyilvn sok mindent rtkelhetnk benne, ami amgy j, de nem szerettem vele jtszani. s nem azrt, mert elkalapltak benne.
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
[26] lacapaca
febr 20., htf 4:54 #66
Prblgatom hogyan lehet zenetet javtgatni. Nem nagyon jn ssze...
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
[26] lacapaca
febr 20., htf 4:49 #65
A plda helytelen. Senki nem kvncsi utna se a buszsofr, se a pilta, se a tbbi ltalad emltett utazsi lmnyre.
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
[26] lacapaca
febr 20., htf 4:45 #64
Vlasz CeXzer (#57) zenetre
A plda helytelen. Senki nem kvncsi utna se a buszsorr, se a pilta, se a tbbi ltalad emltett utazsi lmnyre.
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
[51] KiswechPS3
febr 19., vasrnap 22:01 #63
Ma sajnos megint ocsmnyak az auth serverek, konkrtan nem tudok lejtszani egy meccset hogy ne dobna ki!
If you only knew where I've just been and what I saw
[23] CeXzer
febr 19., vasrnap 20:34 #62
Vlasz Nyarlako (#60) zenetre
Hallod, ez csak akkor mkdik, ha nem vagy egyik f rszese a trtnetnek.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[15] Sunny0402
febr 19., vasrnap 19:18 #61
Vlasz Lavitz (#33) zenetre
Mostanban rettent mrtkben romlik az llapotod. Nem tudom eldnteni hogy valakivel szemben elvesztettl anno egy fogadst s hlyt kell csinlnod magadbl nyilvnosan ez miatt minden egyes nap vagy valban gy gondolod azokat a dolgokat amiket lersz ide de mindenesetre komoly gondok vannak a vilgnzeteddel.

Amgy a teszt frank lett Oldern.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[13] Nyarlako
febr 19., vasrnap 18:18 #60
Folytasstok srcok ezt a szp s konstruktv eszmecsert. KATT!
Steam id.: Nyarlako
[45] Frumoz
febr 19., vasrnap 15:20 #59
Vlasz Totti5 (#52) zenetre
Ht, ha ez megnyugtat, n pl mindenrt magam fizetek, amirl rok.
egy kis malac tff tff tff
febr 19., vasrnap 14:52 #58
Vlasz xboxfreak (#55) zenetre
Nekem mr eltrt az irnia-detektorom, sorry
This Cannot Continue
[23] CeXzer
febr 19., vasrnap 12:43 #57
n azt tartom felhbortnak, hogy a buszsofr nem vesz jegyet! Halljtok, ingyen utazik! A replgp piltkrl nem is beszlve!! Azrt egy repljegy mg csak nem is olyan olcs, mint a buszjegy, azok meg ingyen repkednek ott!! Szerencsre a metrn mr kezdik megoldani ezt a problmt, hogy egyik se utazgasson ingyen, de azrt remlem az ellenrkkel vetetnek jegyet, hogy a metr terletn tartzkodjanak!!!!!!
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
febr 19., vasrnap 11:29 #56
Vlasz Lavitz (#33) zenetre
Normlis esetben a tesztelk ingyen kapjk a jtkot, s nem azrt, hogy jobb pontot adjanak, hanem mert a forgalmazk nyilvn azt szeretnk, hogy minl tbb sajtt kapjon a termkk.

Elkpeszten buta vagy, mr elnzst.
[15] xboxfreak
febr 19., vasrnap 9:57 #55
Vlasz Oldern (#53) zenetre
termszetesen hlyltem
[7] KT-ai
febr 19., vasrnap 7:46 #54
Vlasz Oldern (#53) zenetre
Pontosan errl van sz. Ezrt nem is rtem az olyan hozzllst, hogy "inkbb megvrom a teszteket" meg hogy "remlem j rtkelst fog kapni". Egy tesztbl a tnyszer informcikat rdemes kiszrni, pl. hogy mennyi nagyjbl a jtkid, vagy milyen jtkelemek vannak benne. Vadidegenek vlemnyt rdekes dolog elolvasni, de tl nagy jelentsget tulajdontani nem rdemes neki.
SW-77042455-6602
febr 18., szombat 22:46 #53
Vlasz Totti5 (#52) zenetre
Arrl nem is beszlve, hogy rengeteg jtkot *dobpergs* magunk vesznk meg, s gy teszteljk. Ilyen esetben meg elfogult szemetek vagyunk, hiszen pnzt adtunk rte, gy mr alapbl meg van lve az egsz!

Ezrt a nap vgn, az irnit s mindent flretve: ezek vlemnyek. Mrni, mricsklni, tesztelni a laborban lehet, nem egy filmnl, egy knyvnl, vagy egy jtknl.
This Cannot Continue
[42] Totti5
febr 18., szombat 22:38 #52
Vlasz Oldern (#51) zenetre
Mr csak az a krds hogy akkor ki tesztelje a jtkokat

1, ne a mdia, mert k ingyr kapjk, le vannak fizetve
2, ne a jtkos, mert megveszi s mivel megveszi valszeg tetszik is neki, de ha nem is akkor is fiztett rte s ha bele dglik is a szrakoztat felt nzi

Teht marad a prtatlan, semleges fotelszakrt aki megmondja mindenkinek brmifle tapasztalat nlkl a tutit brmirl.

( a szomor az hogy sok esetben tnyleg gy mkdik mr az online vilg ( a fotelszakrt szemszgbl nyilvn ) )
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
febr 18., szombat 22:28 #51
Vlasz xboxfreak (#50) zenetre
Wow, dv a jtktesztels csodlatos vilgban. Tiszta IGN.
This Cannot Continue
[15] xboxfreak
febr 18., szombat 22:22 #50
Vlasz Oldern (#36) zenetre
Teht vgeredmnyben kaptl egy ingyen jtkot s adtl r egy 8ast. Gratullok. Tiszta IGN. up up and away
[71] zaz
febr 18., szombat 20:07 #49
gy voltam vele,hogy,ha a single j ,akkor megveszem.
Viszont mint olvasom itt a single nem ms mint oktatmd.Akkor n ezt kihagyom.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[1] IamWeasel
febr 18., szombat 19:03 #48
Nagyon szvesen nyomnm, de kicsit nehz gy hogy srn ledobl...Egybknt, nagyon bejn a jtk, csak kezdhetnnek valamit ezzel a szerver dologgal. /s mg mieltt "ja, szar a neted, azrt dobl le" nem, ms jtkokkal gond nlkl tudok jtszani online/
[42] Totti5
febr 18., szombat 17:54 #47
Vlasz Lavitz (#25) zenetre
Sem a Battlefront sem a For Honor esetben nem mondta senki hogy brmifle nagyszabs singleplayer lenne hozz, szval nem volt mit vrni, mert nem volt rla sz. Az nyilvnval hogy szokott lenni valami, de azt mindenki tudja hogy mi, amikor nem a single player md a jtk csapsirnya. Szval rossz cmeket szemeltl ki rugdossra, de ezt nyilvn tudod te is ha kicsit is informldsz s kveted a jtkok lettjt.

Elzetes gretek szerint a Battlefront 2ben lesz single player, szval ott mr felrhatod nekik ha amit grtek azt nem hozzk.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[13] Nyarlako
febr 18., szombat 17:11 #46
Vlasz Nami (#42) zenetre
Jl ltod, a crpg-k sajnos jtkmenetileg nagyon nem nekem lettek kitallva pedig a trtnetk gyakran nem rossz s rdekelne.
Steam id.: Nyarlako
[65] Lavitz
febr 18., szombat 16:55 #45
Vlasz Oldern (#43) zenetre
Elfogadom gy rendben! Ksznm!

J jtkot mindenkinek.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | l jtk streamek!
sszesen: 94 [1-50]
1 | 2
For Honor adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Ubi Soft
Fejleszt: Ubi Soft
Megjelens:
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
8
Ami tetszett
-Nagyon jl kitallt, remekl sszerakott harcrendszer, szrakoztat prbajokkal
-Els osztly grafika
-Nagyon hangulatos helysznek
-Vltozatos kasztok, remek dizjnnal
Ami nem tetszett
-Szoksos szerverproblmk
-Egy-kt tgondolatlan dnts az online rendszerben
Olvasi rtkels: 6,2 (7 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

94 | [Teszt] For Honor

Vikingek, lovagok s szamurjok csapnak ssze egy brutlisan jl kinz kzpkori prbajozs, terletfoglals akcijtkban? Nem egy rossz tlet - de vajon jtkknt is mkdik? Teszteltk a For Honort.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba