[2016] Az év legjobb játékai: 30-11

Az év legjobb játékai: 30-11

Gamer3652016.12.29. 20:30

Folytatódik a Nagy Visszaszámlálás az idei év 50 legjobb játékával, melyek listáját ezúttal is a Ti szavazataitok alapján állítottuk össze. Következzen a második húszas csomag, sok emlékezetes és kiemelkedő alkotással - mint mindig, most is a Ti kommentjeitekkel díszítve.

*Square Enix | 3DS |*Szerintünk: 9 pont

A Chrono Trigger után a második legjobb időutazásos japán RPG, végtelen hosszú történettel, remek lokalizációval. Minden egyes terület valami meglepetéssel szolgál és a happy end nem biztos. (Idave)

Intelligent Systems | Wii U

Az első papírmárióm, de igazán jópofa. A poénok ütnek, a dizájn pompás, a karakterek arcok. (keviny)

Codemasters Birmingham | PC, PS4, Xbox One

*Firaxis Games | PC, PS4, Xbox One |*Szerintünk: 8 pont

A fejlődés körülbelül olyan mértékű, mint a Heroes of Might and Magic-hez képest a Heroes of Might and Magic II. Számomra az XCOM 2 az "igazi" reboot és nem a 2012-es Enemy Unknown. (frg_dnl)

Az előző rész színvonalát hozza, csak felturbózva. Nagyon átgondolt, nagyon taktikus, nagyon szórakoztató. Rengeteg időt lehet beleölni és minden egyes nyereség rendkívül édes győzelem. (AdamMcKraken)

*Capcom Vancouver | PC, Xbox One |*Szerintünk: 6 pont

Nagyon erős nosztalgiafaktorral bír, méltó folytatása az első résznek, a játékot lepauzálva a menüben folyamatosan csodálatos karácsonyi dalok szólnak! (Joel1970)

*Ubisoft Montreal | PC, PS4, Xbox One |*Szerintünk: 8 pont

Ismét egy nagyon hangulatos játék. Rendkívül megdobja az ősember környezet a megszokott Far Cry játékmechanikát. Az állatpajtások ötletesen lettek megvalósítva, a sztori nem nagy szám, de nem is azért szeretjük a Far Cry-t. Miközben játszottam vele, folyton arra gondoltam, hogy de jó lenne, ha a Skyrimnek ilyen lenne a harcrendszere! (AdamMcKraken)

Jót tett a sorozatnak az ősemberkedés, a mamutolás (mamuton lovaglás) nagy élmény. (Szefi)

Nintendo | Wii U

Bár nem vagyok az újrakiadások féltetlen híve, mivel az alapjáték mai sztenderdeken csak emulátorokkal játszható, indokoltnak tartom a remasztizást. A Twilight Princess számomra a definitív Hyrule kaland, bár látszik rajta, hogy az erőfeszítések ellenére afféle "két generáció közé szorult" produktum (kizárólag a vizuális oldalról ítélkezve) - azért a ráncfelvarrás nagyon jól áll neki. (keviny)

*Hangar 13 | PC, PS4, Xbox One |*Szerintünk: 7 pont

Nagyon erős történetvezetés, erős hangulat, élvezetes gameplay és stílusos grafika. (Joel1970)

*Intelligent Systems | 3DS |*Szerintünk: 9 pont

*Codemasters | PS4, Xbox One |*Szerintünk: 9 pont

Még nincs vége, folytatás a következő oldalon a 20-11. helyezettekkel!

EA Canada | PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360

Szinte tökéletes sportjáték, áramvonalas játékmentettel, és évek óta először idegesítő hibák nélkül jött ki. Kár, hogy továbbra is csak az Ultimate Team mód fejlődik látványosan. (galpepe)

A FIFA 09 óta megvolt minden rész, és most éreztem először azt, hogy nem tudok belekötni semmibe. Most aztán tényleg kitettek magukért a fejlesztők. Ahogy minden előző résznek volt valami hibája, vagy gyenge pontja, itt egyszerűen nincs. Mondhatnám úgy is, hogy "a tökéletes futball élmény", amit egy játék nyújthat. De ez leginkább az új motornak köszönhető. Tartalom pedig van bőven, az is több, mint valaha. Futball fanoknak kihagyhatatlan. (kompedli)

Ubisoft Montreal | PC, PS4, Xbox One

Számít, hogy egy játék jó-e, avagy sem? Vagy az a lényeg, mennyire köt le, mennyire szórakoztat? A WD2 a marketingkampány során heves garati ingereket váltott ki nálam, és igaziból a végtermék (pun intended) sem jó: fapados, ötlettelen, klisés, néhol nagyon-nagyon ciki... és ugyanakkor mégis szórakoztató. Nem emlékszem, mikor játszottam végig utoljára sandbox játékot ilyen intenzitással, ahol igaziból semelyik elem sem volt a helyén, és ami igen, az se jól, mégis olyan igazi jó bűnös élvezet, mint lopva bemenni a Ferenc körúti szexshopokba. (Fórumozó)

Számomra az első rész legnagyobb hibája a protagonista volt. Szerencsére sikerült vele szakítani, és egy fokkal feljebb lépni (csak egy fokkal), de ezt leszámítva is egy gyönyörű open world játszóteret sikerült lepakolni az asztalra, megannyi gyűjtögetnivalóval, rengeteg feladattal. Nálam simán egy szinten van a GTA V-tel. (fozelek)

Kitűnő társadalomkritika, és az eddig megjelent legszebb grafika minden platformon! (Joel1970)

A látvány, az a szabadság, ami körülvesz, a hi-tech kütyük már az elején megfogtak és még mindig kitart. San Franciscóban sok lehetőség rejlik, változatos kihívásokkal. Nálam ő az év játéka. (internorby)

*Arkane Studios | PC, PS4, Xbox One |*Szerintünk: 9 pont

Szerelmeslevél az immersive simek rajongóinak. Mintha több játékok csomagoltak voltak egybe. Két alapos végigjátszás után se láttam mindent, de amit láttam, attól letettem a hajam. Kevés olyan játék van manapság, ahol számít, hogyan döntesz és miként cselekszel, a Dishonored 2 köztük van. (casper007)

Az új képességek, az új főszereplő hölgy teljesen pozitiv irányba viszi a jatékot. Te döntesz! Csendes vagy gyilkológép leszel? A helyedben csendes lennék, nagyon élvezetes! (Balu69)

Ez az, ami nem mindenkinek megy: a játékmenet és a környezet ízlésesen simul egymásba, minden a helyén van. A lopakodás az elsőben is jó volt, de most sokkal kevésbé érzi magát a játékos túl erősnek, hála az ügyes pályatervezésnek - ezt kombinálva a képességekkel és kütyükkel tényleg rengeteg alternatívát találni a továbbjutásra. Erre a részre már tényleg áll: a Thief és a Half-Life 2 szerelemgyereke. (theSickness)

*Remedy Entertainment | PC, Xbox One |*Szerintünk: 7 pont

Egy nagyon egyedi megvalósítás, ami nagyon érdekessé teszi a játékot. A sztori, a többszöri újrajátszhatóság, a mellékelt sorozat hozzá, a karakterek rendkívül jók, okosan van megvalósítva és magába szippant. Alig várom a folytatását! Az akció és maga a játékmenet sajnos kicsit középszerűre sikeredett. Nem rossz, csak nem is kiemelkedő sajnos, de abszolút élvezhető. (AdamMcKraken)

Érdekes próbálkozás a sorozatok és a videójátékok összemosására. Kellemes színészi játék egy lebilincselően összezavart történettel, amiben mire kibogozzunk az időfoszlányokat és megfejtjük az összes történetszálat, addigra kellően megkedveljük a nem túl jó fogadtatásban részesülő játékot. Pedig az idő manipulálása baromi élvezetes. De sajnos képességeink változatos tárháza rendkívül könnyűvé teszi a játékot még a legnehezebb fokozaton is. Kicsit kevesebb, illetve zanzásítottabb átvezetők kellett volna, valamint nagyobb kihívást nyújtó csaták és több olyan komplexebb pálya, mint a sokat promózott hidas jelenet. Remélem kap folytatást, mert habár összességében nem lett kiemelkedő, de van benne potenciál, nem is kevés. (Tom)

*Campo Santo | PC, PS4, Xbox One |*Szerintünk: 8 pont

„Urgh, már megint egy sétaszim”, állhattam volna így is neki a játéknak, de bevallom, már az előzetesek is felcsigáztak, nem is véletlenül. Delilah és Henry meglepően jó párost alkotnak, érdekes monológokkal, a hangulatra pedig rádob egy lapáttal az egyedi pályadizájn és Henry természetesnek ható cselekedetei. Egy véletlen esés a szikla széléről, vagy egy-két megjegyzés a környezetre apróságnak tűnik, de épp annyit dob a Firewatch összképén, hogy az egyik legjobb létező sétaszimnek lehessen nevezni. És az idei év egyik legjobb „kalandos nyári élményének”. (torppapa5)

A Firewatch a sétaszimulátorok állóvizébe dobott kő: néhány pofonegyszerű, de helyén kezelt feature-rel mesélt el egy magával ragadó történetet, amelynek már első perceinél könnybe lábadt a szemem. Ha minimum ennyi játékelem szorulna stílustársaiba, a kutya nem fanyalogna felettük. (Drazse)

*Coldwood Interactive | PC, PS4, Xbox One |*Szerintünk: 8 pont

A mai napig élénken él bennem a 2015-ös E3-as EA konferencia, amikor is egy szeppent szerény figura (Martin Sahlin) megjelent egy kis vörös gombolyag macsekkal, akit Yarny-nak nevezett. Már akkor nagy közönségkedvenc lett a kis figura, aztán eljött az idei év eleje és a játék megjelent. Káprázatosan szép grafika, igazi mondandóval bíró történet és csodálatos zenei anyag társult mellé, ami nálam az eddigi legjobb indie élményt hozta. Minden forintot megért a játék számomra. Köszönöm Coldwood Interactive, hogy létrehoztátok e csodát! (Bogyi007)

Meglepően kellemes és szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak a kis Yarny kalandjai. A fotorealisztikus helyszínek miatt pedig olyan, mintha tényleg ott lenne az ember. Van benne kihívás bőven, de pont annyi, amennyi kell. Simán a legjobb indie játék volt idén. (kompedli)

Egy végtelenül szerethető játék, egy őszinte üzenettel és egy kedves főhőssel. Remek ötletekkel és feladványokkal, teli játék csodás tájakkal. Igaz, lehetne változatosabb a puzzle-ök terén és kicsit jobb irányítást is elbírt volna, de még így bőven megéri végigjátszani. (eandre)

Nagyon ritkán - generációként maximum 2-3 alkalommal - uralkodik el rajtam az az érzés, amikor legszívesebben kezet ráznék a készítőkkel, amiért szívüket-lelkület beleadták a játékukba. A helyszínek gyönyörűek, a feladatok ötletesek, némelyik muzsika már-már szívfacsaróan szép, Yarny, a "fonalróka" pedig az utóbbi évek egyik legszerethetőbb játékfigurája. (Doom)

*Insomniac Games | PS4 |*Szerintünk: 8 pont

Még úgyis simán dobogós nálam, hogy az utolsó 10 százalékra kissé kifullad, mert a játékmenet minden egyszerűsége ellenére elképesztően szórakoztató tud lenni, hála főleg a zseniális fegyverarzenálnak, és szinte mindvégig képes tartani a változatosságot. Nálam nem fő szempont, de azért külsőre is rendre le tudott nyűgözni. (theSickness)

Még mindig élvezetes és ki tud kapcsolni, a Pixar minőségű grafikától meg egyenesen besír az ember. (arpi0912)

Féltem, hogy az idézőjelesen új rész csak a film miatt kellett és nem fognak vele igazán foglalkozni, de szerencsére nem így lett. Kellően megváltoztatták ahhoz, hogy új élményként hasson. A játékra egyszerűen jó ránézni. A fegyverek ötletesek, a grafika mesés, a helyszínek változatosak és mindig valami újdonsággal dobják fel az amúgy is remek játékmenetet. Egy szerethető játék egy ikonikus párossal, akiket a mai napig nem tudtam megunni. (eandre)

Rettentően hasonlít az elsőre, de akkor sem remake! Egy szó szerint megelevenedett Pixar rajzfilm, amibe úgy bele tudok feledkezni órákra, mint a lányom a Jégvarázsba. Pixelizert minden játékba! (fozelek)

Amikor egy Pixar mese megelevenedik a TV képernyőjén a Te irányításod alatt. Valahogy így lehetne jellemezni a Ratchet & Clanket. Két végtelenül szerethető főhős bámulatosan mesés kalandjait követhetjük végig, miközben természetesen megmentjük a Galaxist. Mindezt Cpt. Qwark narrációjával fűszerezve, ami még a legnagyobb faarcokat is mosolyra fogja fakasztani. Szórakozás garantált! Kihagyhatatlan. (Tom)

Az előző részekkel egyáltalán nem játszottam, csak mint gamer benne volt a köztudatomban. Ez a játék viszont megmutatta, milyen egy igazán jó lövöldözős, gyűjtögetős, remek grafikájú kalandjáték. (R-Win)

*Playdead | PC, PS4, Xbox One |*Szerintünk: 10 pont

Az év indie játeka, logikai játéka és horrorjátéka egyben számomra az Inside. A Limbo sem volt rossz egyáltalán, ez az alkotás viszont azonnal örök klasszikussá vált a szememben. A rettenetesen nyomasztó, szürreális és kegyetlen világ, a stílusos grafika, valamint az elmés feladványok mind kiemelik az indie játékok szürke tömegéböl. (Nyarlako)

Gyönyörűen fakó, tökéletesen irányítható és teljesen beteg utópia, ami minimálisan az agyadat is megtornásztatja. Méltó utódja a Limbonak. (fozelek)

A Limbo készítőinek új játéka, ami egy remekbe szabott színtiszta zsenialitás. Alapvetően egy 2D-s ügyességi és logikai játék, melynek egyedisége a prezentációban rejlik. Mindenféle szöveges beszéd nélkül, átvezető videók nélkül meséli el a történetét képi hatások segítségével, olyan remekbe szabottan páratlanul, amit sosem fogsz elfelejteni. Ha minden indie játék ilyen minőségi lenne, akkor a PS Plus ingyenes kínálata egekbe lenne magasztalva. (Tom)

Amit vagy imádsz vagy nem tudod felfogni a sikerét. Én imádom, a grafikáját, a hangulatát, azt, hogy amikor azt hiszed, megértettél valamit a világbó,l amibe kerültél, egy még görbébb tükröt kapsz az arcodba. (Livingbox)

Indie Game of the Year. Egy csoda, olyan történetet mutat be, amely megismerése után napokkal is azon jár az agyad. Nagyon mély gondolatvilágot prezentál, többszöri végigjátszás ajánlott. Illetve a secret ending egész más kontextusba helyezi a játékot. (gabi1818)

Anno a Limbo is nagy kedvencem volt, ez nincs másképpen az Inside című játékkal kapcsolatban sem. A minimalista megvalósítás, a magával ragadó atmoszféra, a logikai feladatok - igaz, ezek nem éppen a komplex kategória tartoznak -, tehát mindent összegezve, nálam a szóban forgó produktum minden részletében favorit. (FTS)

*genDESIGN | PS4 |*Szerintünk: 7 pont

A kutyamadár gardírozása örökre szóló élményt jelentett. Zseniális a lény állatszerű viselkedése, és persze kicsit az idegeinkre megy a makacssága, de akinek volt már házikedvence, annak nem ismeretlen ez a fajta viselkedés és talán még többet is jelent neki ez a játék. De nem csak az ember-"állat" kapcsolat remek megjelenítése, hanem az elképesztő mélységek és magasságok ábrázolása is feledhetetlenné és szédületessé teszi az élményt. Az Ico és a SotC után ez ismét egy "lelke van játék", és valamiért ezt csak Uedáék tudják. Nekem az örök toplistám elejére került a játék (pár másikkal holtversenyben). Remélem legalább tízévenként kapunk egy hasonlót! (zsozsa)

Zseniális logikai-platformer játékmenete, művészeti stílusa, érzelmekkel teli története üde színfolt a mai játékok rengetegében. Ha nem is lesz örök klasszikus, így is az év legmeghatározóbb játékélménye. (maccc)

Hiába a számtalan technikai hiba, elavult grafika és mechanika, ha valami olyan érzelmi többletet tud adni, mint ez a játék, amit évek óta nem tapasztaltam. Egyszerűen nem tudok haragudni rá. Csak megköszönöm Uedának ezt a csodát, hogy végül ő és csapata összehozta. (TidusFamous)

Ueda zsenialitását Trico együgyűsége sem tudta számomra annyira beárnyékolni, hogy ne azt kapjam, amit vártam az ICO és a SotC után. Az élmény, az érzések, a környezet, a történet, az irányítás és a kamerakezelés is mindhárom játékban felejthetetlen. (DanTes)

*Blizzard Entertainment | PC, PS4, Xbox One |*Szerintünk: 9 pont

Hát nem kell ragozni. Aranyos (hiába keresnéd meg az embert, aki Meit kitalálta, hogy megöld), jól felépítettek a pályák, a karakterek kidolgozottak, folyamatosan jönnek az újdonságok. Ha csapatba összeáll az ember, úgy az igazi. Nagyon pozitív, hogy csalókkal sosem találkoztam a játékban. Genji 4ever. (Battousai-HUN-)

Alapvetően semmi világmegváltó újdonság nincs benne: Team Fortess 2 továbbgondolva. Ennek ellenére az idei év legjobbja nálam. Premiernapi vétel volt, és minden fillért megért. Elképesztően addiktív és szórakoztató. Szívből ajánlom mindenkinek a kipróbálását. (Revanchist)

Egyértelműen a legtöbbet játszott produktum a listámon, hiszen májusi megjelenése óta szinte minden nap elindítom legalább egy meccs erejéig. Hiányosságai és a Blizzard-tempó ellenére valószínűleg még évekig így is fogok tenni, hála a folyamatos támogatásnak és a rendszeres update-eknek. A játék pedig minden egyes frissítéssel jobbá, erősebbé válik. (Drazse)

A játék a legelső gameplay videót követően szerelem volt, így nagy érdeklődéssel vártam a megjelenést. Nem is kellett csalatkoznom a Blizzardban, mert ismételten egy hihetetlenül hangulatos programot tettek le az asztalra; egy játékot, ami odaszögez a képernyő elé, játszatja magát és folyamatosan fejleszti a játékost. Tény, hogy egyén szinten nem olyan mély, ellenben csapatjáték révén a résztvevőknek nagyon is össze kell dolgozniuk egymással a siker érdekében. A játék folyamatosan bővül, fejlődik, a balanszon állandóan javítanak, és a seasonal eventek is folyamatos újítást hoznak - de hát egy hosszú távra tervezett, multi játéknál ez elvárható. Hogy nincs sztori mód, az sokaknak fájó lehet, bár a kísérő animációk tökéletesen kielégítik ezt az igényt. Utóbbiak közül az Alive a favorit, így kell kérem kinőznie egy cool "mesének" most, 2016-ban. (Necroman Mk2)

Folytatás holnap 2016 tíz legjobb játékával!

Ha tetszett a cikk, és megteheted, akkor támogass minket patreonon!

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Új projektek a Lariannál, bemutatkozott a Kingdom Come: Deliverance II - ez történt csütörtökön

Továbbá: F1 24, Fabledom, Darkest Dungeon II, V Rising, Human Fall Flat 2, Cozy Caravan, Remnant 2.

12 órája
2

Lovagregény újratöltve: bejelentették a Kingdom Come: Deliverance 2-t

Mi már egy hete tudjuk, de csak most szabad róla beszélni. A Plaion és a Warhorse Studios párosa bejelentette a sikeres lovagregényük folytatását, a Kingdom Come: Deliverance II-t.

1 napja

Botany Manor

Egyedül sétálgatni egy viktoriánus kori udvarházban, feljegyzéseket olvasgatni és virágokat növeszteni? Izgalmasabb, mint hinnéd! Tesztlaborba vittük a Botany Manort.

1 napja
2

Baldur's Gate fejlesztővadászat, Ghost of Tsushima gépigény – ez történt szerdán

Továbbá: Sea of Thieves, Potionomics, Crow Country, Mullet Mad Jack, Dementium: The Ward.

1 napja
3

Sok jó indie 20 percben is elfér - Nintendo Indie World Showcase összefoglaló

A kis címek is tudnak izgalmasak lenni: a Nintendo legújabb indie-specifikus adásában láttunk is jó néhányat - nem csak Switch-re! Összegyűjtöttük nektek a látottakat.

1 napja
6

Children of the Sun

A Devolver Digital továbbra is remek érzékkel karolja fel az ígéretes, egyedi, kreatív projekteket. René Rother debütáló alkotása sem lóg ki a texasi kiadó portfoliójából. Na de miért érdemes odafigyelni rá? TESZT!

2 napja
1

Műsoron az indie-k, folytatódnak a leépítések – ez történt kedden

Benne: Nintendo Indie World Showcase beharangozó, Take-Two és Kwalee leépítés, Rolling Hills bejelentés, Capes és Athenian Rhapsody megjelenési dátumok.

2 napja
4

Game Pass: mozgolódás április második felében

A hónap második fele talán elsőre csendesebbnek tűnik a megszokottnál, de még így is számos izgalmas premier címet találhatunk a listában.

2 napja
1

A Nintendo kihagyja a Gamescomot, Keanu Reeves lesz Shadow hangja – ez történt hétfőn

Továbbá: No Rest for the Wicked, One Piece Odyssey: Deluxe Edition, Sand Land, Telebbit, Horrific Xanatorium.

3 napja
17

Ereban: Shadow Legacy – Árnyakkal sunnyogó

A sunnyogást az árnyakba olvadással keverő koncepciójával az Ereban már korán felhívta magára a figyelmet. A játékot a régi idők nagy lopakodós címei iránt érzett határtalan tisztelet hívta életre. De ebből vajon mennyit sikerült átemelni és jól értelmezni? Teszt!

4 napja

EDGE #397 pontszámok

Dragon's Dogma 2. Rise of the Ronin. Alone in the Dark. Princess Peach: Showtime! Izgalmas címek. Rendkívül vegyes pontozás.

4 napja
21

Heti megjelenések

4 napja
2

Stellar Blade fejlesztői napló, Final Fantasy VII Remake harmadik rész morzsák- ez történt pénteken

Továbbá: Sea of Thieves, Palworld, GTA+, The Rogue Prince of Persia, Crash Bandicoot 4: It's About Time.

6 napja
14

Drágul az EA Play, jön az új Remnant 2 DLC - ez történt csütörtökön

Továbbá: Fallout 4, WRATH: Aeon of Ruin, Beyond the Ice Palace II, Nanuka: Secret of the Shattering Moon, Heading Out, Ascendant Studios, Warhorse Studios.

7 napja
8

PlayStation Game Catalog: az áprilisi felhozatal

Tales of Kenzera: ZAU. DAVE THE DIVER. Animal Well. Indie premier dömping az előfizetéses szolgáltatás kínálatában!

8 napja

A The Triple-i Initiative-en túl – ez történt szerdán

Benne: Dead Space, The Bridge Curse 2: The Extrication, Let Bions Be Bygones, Super Monkey Ball Banana Rumble, Reigns: Beyond.

8 napja
2

Ilyen volt a The Triple-i Initiative

45 perc, majdnem ugyanennyi játék. Összefoglaljuk a lényeget.

9 napja
6

Hungame.Blog: TOP 50 magyar játék és interjúsorozat

A Hungame.blog alkotói folyamatosan próbálják a hazai játékfejlesztés történelmét és különböző aspektusait érdekes-színes formában tálalni a nagyközönség számára. Toplisták, interjúk, mutatjuk a tutit!

9 napja
6

Final Fantasy progmetál koncert: MondoConra jön a Chocobo Band

Remek hírt hozott a tavaszi szél, meg a MondoCon szervezőcsapata, akik a Final Fantasy zenei felhozatalát a progresszív metál stílusában fogják nektek asztalra teríteni a Chocobo Band segítségével.

9 napja

Augusztusban jön a Star Wars Outlaws, bővül a Mortal Kombat 1 – ez történt kedden

Továbbá: Dredge filmadaptáció, Battlefield, 63 Days, Blizzard x NetEase, Runa, Amber Isle, Echoes of Elysium, Tales from Candleforth, Dicefolk, Hidden Grove, Prince of Persia: The Sands of Time Remake.

9 napja
9

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==