Gamescom játékszemle – második felvonás
Eddig 6 hozzászólás
siklara
2016. September 23.
Friday 16:00
LichtspeerLichtspeer, das super fantastisch, olvastam döbbenten a kezdőképernyőn, és máris éreztem, hogy valami szokatlan, a tavalyi Mother Russia Bleeds-hez fogható élmény vár rám. Kár is tagadni, hogy ez a germanizmustól nem mentes lengyel csoda volt a kedvenc indie gyöngyszemem az idei gamescomon, hiszen olyan egyszerű, mégis annyira élvezetes!
A Lichtspeer egy rózsaszin lándzsadobó szimulátor, foglalta össze nekem röviden a lényeget a kedvesen, és kicsit talán eszelősen mosolygó Bartosz Pieczonka. Egy germán mítoszokból táplálkozó, egyszerre ősi és futurisztikus világban találjuk magunkat, ahol az istenek megidéztek egy elegáns fegyvert hordozó bajnokot, hogy szétcsapva a wurst zombik, hipszter jégóriások, gonosz űrtörpék, pingvin vikingek, és egyéb helyi lakosok közt helyreállítsa az univerzum egyensúlyát. A Germonauttá válás rögös útjára lépve jó kis intergalaktikus zenére dobálhatjuk a lándzsáinkat, de arra is figyelnünk kell, hogy harci tudásunkkal elnyerjük az istenek tetszését, máskülönben hatalmas NEIN! kiáltások közepette elpártolnak mellőlünk, és meghalunk, újra meg újra. A pályák túlélését követően egyrészt kapunk egy részletes értékelést a teljesítményünkről, másrészt elérhetővé válik a vásárlóképernyő, ahol LSD-ért (ez az intergalaktikus pénznem, nyilván) összevásárolhatunk mindenféle bizarr, félig német nevű új képességet, amelyekkel messzebbre, vagy pontosabban hajíthatunk egyszerre akár több rikító rózsaszín lándzsát is.


ACHTUNG! Jó hír azoknak, akik hozzám hasonlóan szívesen ritkítanák a morózusan menetelő, csónakázó és repülő ellenfeleket, szednék darabokra a méretes bossokat, és menőznének a lefejezős szuperkombókkal, hogy a rage quit-et indukáló NG+ játékmóddal is rendelkező lengyel remekmű jövő kedden érkezik!


Lichtspeer | PC, PS4
Fejlesztő: Lichthund | Megjelenés: szeptember 27.

Lapozz tovább, hisz a következő oldalakon a Regalia és a Transport Fever játékokkal ismerkedhetsz!
<<
>>

Sep 24., Saturday 13:55 #6
Válasz Hwopapa (#4) üzenetére
Lehet, de abban a bő negyed órában, amit eltöltöttem vele, nagyon élveztem, csak egy ponton túl qrvanehéz.
Mondta is a fejlesztősrác, hogy a későbbi pályák már nagyon nehezek, úgyhogy a Dark Souls-okon edzettség kimondottan előny.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Sep 24., Saturday 13:36 #5
Miután az OTTD folyamatosan fent van a gépemen, a Transport Feverre nagyon kacsintgatok!
nope
[25] Hwopapa
Sep 24., Saturday 12:44 #4
Válasz siklara (#3) üzenetére
Lehet ez is olyan, mint a legtöbb ilyen idióta játék, hogy az első nagy röhögés után full unalom lesz. Remélem nem és lesz valamelyik hónapban PSN plushoz
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Sep 24., Saturday 11:52 #3
Válasz Hwopapa (#1) üzenetére
Engem még ott a helyszínen, második nap.

Jövő héten érkezik, és szerintem én ezt tesztelni akarom.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Sep 24., Saturday 11:08 #2
Válasz Hwopapa (#1) üzenetére
Das Walrus!
"This is our time to medicate..."
[25] Hwopapa
Sep 24., Saturday 9:30 #1
A Lichtspeer kiégetett így korán reggel
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Friss hírek

1 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

12 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

59 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.