Jól fogy a Gothic 3
Kapcsolódó játék: Gothic 3 (pc)
Eddig 4 hozzászólás
lovas
2007. March 12.
Monday 13:31
Tavaly októberi megjelenése óta félmilliónál is több példányban kelt el a Gothic 3. A JoWood Productions égisze alatt megjelent harmadik rész ezzel a teljesítménnyel a legnépszerűbb német fejlesztésű szerepjátékok díszes társaságában foglalhat helyet, ráadásul az előző epizódok mögött sem marad el eladások tekintetében.

[10] Zargul
Mar 12., Monday 19:43 #4
Válasz carville (#3) üzenetére
Mégis sok ember hivatkozott a Gothic 3-ra, hogy mennyivel jobb mint az Obli. Amúgy én is azt mondom, hogy két különböző dolog.
You must rally the Horde and lead your people to their destiny!
[37] carville
Mar 12., Monday 17:34 #3
Válasz Roxas (#2) üzenetére
Nem ahhoz kell hasonlítani. Abszolút nem szabad, teljesen más.
A háromban tényleg próbáltak rá hajazni a lineáris sztori lazításával, de kb ennyi, úgy hogy ha egy Oblivion 2-t vársz tőle, nem a te játékod.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[37] Roxas
Mar 12., Monday 17:19 #2
MEgéri ez egy oblivion utan?
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[37] carville
Mar 12., Monday 14:38 #1
Úgy hogy jöhet a kiegészítő! Normális sztorival. Az 1-2 sztorijához nyomába se ért... (CSak az alap felállás volt jó, aztán gyakorlatilag le is ragadt ott, majd a végére egy összecsapott baromságot sikerült kitalálniuk.)
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

xbox1 1 | Doom Eternallal erősít a Game Pass

A Zenimax-akvizíció máris meghozza áldásos hatását.

0 | PSVR kontroller a szabadalmi irodánál

Japánban védették le az új designt.

3 | Resident Evil VIII prevgenre is?

A Capcom megfontolja a platformok szélesítését.

0 | Előkeveredtek a klasszikus Metal Gear-ek

MG, MGS, MGS2 - mindez a GOG kínálatában.

0 | [Érkezési Oldal] 2020. szeptember - 40. hét

Múlt heti áttekintő, jövő heti előretekintő.