Assassin's Creed - teszt
Kapcsold jtk: Assassin's Creed (x360)
Eddig 63 hozzszls
Warhawk
2007. December 05.
Wednesday 18:50
gy gondolom kevesen vannak, akik nem vrtk ennek a jtknak a megjelenst. Az Ubisoft marketing gpezete szinte tkletesen mkdtt, a megfelel idben kaptuk az aktulis AC-adagot, hol egy ltvnyos vide, hol nhny kp, hol egy kvr interj a jtk bombz producervel (ez utbbi kvetend plda, tbb j - l - nt a jtkiparba!). Mindezek ellenre sikerlt gy-ahogy titokban tartani a jtk fbb pontjait, gy a temrdek mdia anyag utn is bven maradt jdonsg.

Azt tudtuk, hogy a jtk a Szentfldn, a keresztes hbor korban jtszdik, azonban voltak zavar kis utalsok arra, hogy taln nem csak ebben az egy idszakban fogunk tevkenykedni. Nos, ez igaz, illetve mgsem. A kulcssz: emlkek. Mghozz genetikus emlkek! A jtk szerint ugyanis gnjeinkben nem csak az eldeink tulajdonsgai, biolgiai jellemzi vannak belekdolva, de mlyebben minden snk emlke is ott van. rdekes pldval szemlltetik ezt, azt mondjk, hogy az, amit az llatok sztnnek neveznk, az igazbl a szleik emlkei. Szerencstlen fhsnk, Desmond knytelen a sajt krn rjnni erre a tnyre, miutn elraboljk, majd egy ismeretlen helyre viszik. Itt megtudja, hogy van egy gp, mely el tudja hozni ezeket a gnekbe gyazott emlkeket, neki - illetve egyik eldjnek - pedig nagy szerepe lesz/volt egy hihetetlen erej trgy elkertsben. s Desmondrl ezennel ennyit, nha mg tallkozunk vele, azonban e rvid felvezet utn megismerhetjk a jtk igazi hst (Vagy antihst, egy orvgyilkost ki nevezne hsnek?), Altairt.

Altair teht egy orvgyilkos, mghozz a profi fajtbl. Mivel az idpont 1191, ezrt nem rendelkezik olyan, az lett (illetve az letoltst) megknnyt szerkezetekkel, mind a tvcsves puska s hasonl finomsgok, gy knytelen a jl bevlt korabeli mdszereket hasznlni. rdgi gyessg s atletikussg, nhny les penge s a tmegben elvegyls kpessge. Mindezek azonban nem segtenek, mikor egy flresikerlt kldets utn nem csak magt, de az egsz klnt veszlybe sodorja. Ezek utn szinte termszetes, hogy nem nznek r kifejezetten js szemmel, ballpse majdnem az letbe kerl, azonban szerencsjre (s a minkre is, hlyn nzne ki egy fszerepl nlkli jtk) “csak” rangjtl lesz megfosztva. Ahhoz, hogy rgi sttuszt s megbecslst visszanyerje, kilenc nagyhatalm embert kell eliminlnia - innentl pedig elindul maga a nagybets jtk.

Arra az elzetes anyagokbl mr szmthattunk, hogy a jtk szp lesz. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy ennyire! Kevs sz van arra, amit az Ubinl sszedobtak, illetve nem is, hiszen a csods, gynyr s temrdek egyb jelz pont arra vr, hogy elhasznljuk a jtk lttn. Lthattunk mr hatalmas vrosokat, st, manapsg lassan divat lesz, hogy a csszer plyk helyett hatalmas metropoliszokba dobjk be a jtkost, azonban az AC-ben lv hrom vros (Jeruzslem, Damaszkusz s Acre) olyan mesterien kidolgozott, melyre mg nem igazn volt plda. De nem csak ezek, a kztk lv terlet is temrdek apr szpsget rejt, kis falvak, elhagyott romok, magas tornyok, egyszeren nem lehet betelni a ltnivalkkal. Ha pedig bernk egy vrosba, jn a kvetkez meglepets, a tmeg. Nem szimpln sok ember tlti be az utckat, rengetegen vannak, nhol mozdulni sem lehet tlk! Ami pedig a legjobb az egszben, hogy a temrdek dolgra igyekv ember ellenre sosem ltni a mshol olyan gyakran elfordul clipping hibkat, mindenki szpen elmegy a msik mellett, mint a valsgban.

Amikor kigynyrkdtk magunkat a vrosban s a tmegben, akkor induljunk el, bele a kzepbe! A kvetkez meglepets akkor lesz, mikor megltjuk Altairt gyesen elsasszzni a tmegben, kikerlve, arrbb tesskelve az tjban lv jrkelket. Ennyire emberszer, folyamatos s lettel teli animcit nem sok helyen lehetett eddig ltni. Szksgnk is lesz arra, hogy szpen elvegyljnk a tmegben, hiszen csak gy juthatunk majd clpontjaink kzelbe. Azonban amint elkezdnk futni a tmeg hirtelen egy mozg akadlyplya szerept lti magra, folyamatosan beletkznk valakibe, felborulunk, elesnk. Agresszvan arrbb tudjuk lkni ilyenkor a jrkelket, azonban ehhez j idzts kell, de mg gy is a kelletnl jval nagyobb felfordulst fog okozni, ami, tekintve munknkat nem biztos, hogy j dolog. Mit lehet akkor csinlni, ha gyorsan el akarunk valahova jutni a vrosban? A vlasz egyszer, a hztetkn ugrlni.

Az Assassin’s Creed egyik legjobb pontja, hogy a vrosokban brmi megmszhat. Olvasstok el jra, minden! Az utols mellkes falon is van valami kiszgels, melybe Altair belekapaszkodhat, s feljebb hzhatja magt. Mindez pedig szinte teljesen automatikusan megy, a hasonl, hztetkn pattogs jtkoktl eltren itt nincs egy ugrsra hasznlhat gomb. Nem is kell, ugyanis amint sietsre fogjuk a dolgot, Altair magtl fog ide-oda pattogni, szinte mindig oda ugorva, ahova mi gondoljuk. Taln gy elsre furn hangzik, de jtk kzben nagyon gyorsan bele lehet jnni s nincsen annl menbb rzs, mikor vadmacskaknt pattogunk az emberek feje felett. A ksztk radsul totl ki is hasznltk hsnk falmsz kpessgt, rengeteg szp magas hely van, melyeket lmny megmszni s onnan olyan kilts trul elnk, amit szavakban kifejezni nem lehet.

A jtk irnytsa egybknt teljesen egyrtelm, gyorsan megtanulhat s rendkvl knnyen hasznlhat. Ez klnsen a csatkban kristlyosodik ki, ahol nhny gomb hasznlata mellett (komolyan, van egy tmads, vdekezs s egy visszatmads gomb) olyan szint ltvnnyal s mensggel lesz dolgunk, amit utoljra taln egyik-msik Prince of Persia jtkban lthattunk. Esetleg az zavar lehet, hogy br van, mikor tucatnyian tmadnak rnk, egyszerre legtbbszr egy ember prbl neknk jnni. A valsgban biztos nem gy lenne, azonban itt nem jnne ki jl, ha egy flresikerlt akci utn egy marknyi zsoldos egyszeren rgbis mdra rvetn magt hsnkre. Br gy visszagondolva, biztos lenne benne motivci...

Nagyon nincs vge, katt az oldalvlasztra a folytatsrt!

>>

sszesen: 63 [1-50]
1 | 2
[2] .Victory.
Jan 07., Saturday 15:52 #63
megunhatatlan. rk kedvenc
[20] kakasu
Feb 28., Sunday 0:21 #62
J jtk.Gynyr grafika,szabadsg,rszletes vros,nha mg vicces is,remek mellkldetsek,s fkldetsek.Csak sajna a kldetsek minden vrosban ugyanazok,s ez a jtk vgig megy.Viszont kellen nehz.Szerintem j game.82%
[2] Alpr
Jul 31., Friday 12:17 #61
nagyon tetszik
Sosem az szmit, hogy mit mrt teszel hanem az szmit, hogy amit teszel azrt tisztelyenek.
[2] Norbika
Jan 07., Monday 20:34 #60
Iszonyat nagy jtk, memory4-nl jrok de egytaln nem unom,imdom.
[2] rahstah
Dec 24., Monday 13:38 #59
sztem ez a jtk csodlatos elemeket tartalmaz, a jtkmenete viszont ... , nagyon bzom abban, hogy a msodik rsz jtkmenetre tbb energit tudnak fordtani, hiszen a grafikus motor mr kszen van, gy csak a csods akcik
kidolgozsra kell koncentrlni
"a szoks lncai tl gyengk ahhoz, hogy szre vegyk ket addig, amg tl erss nem vlnak ahhoz, hogy el brjuk szaktani ket"
[1] Dffk
Dec 11., Tuesday 20:21 #58
..ht ezt a gammt jol eltalltk=)nemrg vittem ki , jo izgalmas rsznl hagytk abba,jccotam volna mg vele=) nembaj ujra elkezdem addigis gynyrkdk a vrosokban.
mindenkinek csak ajnlani tudom=)
3
[31] Daniel
Dec 09., Sunday 23:57 #57
Vlasz muerte (#56) zenetre
Az els s az utols mondatod nagyon megfogott
Gamertag: Tiszi
[14] muerte
Dec 09., Sunday 17:17 #56
en el vGYKO AJULVA A Gammatol. Jatszom vele egy ideje es megis egesz az elejen tartok, folyton elbambulok a megvalositason, ami egyszeruen fenomenalis. Hihhhetetlen. De nekem a tobbi is bejon. Namal perpill Ez a jatek.
Ami nem ol meg az erosit
moderator Ghz
Dec 09., Sunday 14:52 #55
Vlasz daveski (#54) zenetre
Nem is rd gondoltam akkor amikor a mai ifjsgot emltettem Termszetesen mint ahogy mr az elbb is lertam, tny, hogy vannak unalmas szakaszai a jtkmenetnek. n ezt egyszeren gy oldottam meg, hogy kt naponta jtszottam vele 1-2 rt. gy kt-hrom htig tkletes szrakozst nyjtott nekem. n tnyleg lveztem a lovaglst a gynyr tjakon, lveztem a csatkat amikor krbe forogva, vgzed ki a katonkat egyms utn, egy kombincis sorozatban. lveztem a zszl s Templomos lovagok keresglst, szvattam az rket, kinyrtam az idegest koldusokat meg bolondokat s tbbszr is neki futottam 1-1 "fellensgnek" mivel mindet ki lehet gy vgezni, hogy szinte szre sem vesznek. n emelem a kalapom a fejlesztk eltt mert brutlis munkt fektettek ebe a jtkba. Vannak hibi s igen lehetett volna egy kicsit vltozatosabb a jtkmenet de mivel manapsg minden jtknak gy lk neki, hogy nem vrok tle sokat, gy n nagyon pozitvan csaldtam, s lveztem a jtk minden perct. De mondom jra klnbzek vagyunk
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[2] daveski
Dec 08., Saturday 16:20 #54
Vlasz Ghz (#52) zenetre
Taln elhamarkodott volt az tletem a harcrendszerrel kapcsolatban. Taln valban vgig kellene jtszanom a jtkot, de ht ppen ezt akarom mondani, hogy nincs inger vgigjtszani. Mert azt ugye mr egy pr ra jtk utn is ki lehet jelenteni, hogy a jtk unalmas. Az ifjsg lehet hogy el van knyeztetve, n 32 fltt sem ifjnak, sem elknyeztetettnek nem rzem magam (sajnos), hozzd hasonlan sok mindent lttam mr, az irrelisan magas elvrsom pedig annyi, hogy ne legyen a jtk unalmas. Legyen olyan szrakoztat, mint volt mostanban a Halo3, a Jericho, a Tomb Raider, a Conan, a Timeshift s mg tudnm folytatni a sort, amikkel piszok jl szrakoztam, s ebbl mr azt is lthatod, hogy a hozzllsom nem "semmi sem elg j". Csak ez nem elg j. Pedig rgta vrtam, s a csalds miatt ragadtam tollat. De mivel hozzrt vagy, s tnyleg felcsigztl a trtnet ksbbi alakulsval, azt hiszem nekikezdek mg egyszer.
[24] stimpy.
Dec 08., Saturday 12:54 #53
Vlasz Ghz (#52) zenetre
Az utols mondatod nagyon igaz.Sajnos.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
moderator Ghz
Dec 08., Saturday 12:04 #52
Vlasz daveski (#50) zenetre
Nem mondom, hogy nincs iazsg abban amit mondasz, de azrt a szavaidbl kiderlt, hogy nem sokat jtszottl a jtkkal... Nagyon j a story, mind a jvben mind a mltban. Isteni a jtk vge, ha ltod amit ltni kell.... Azrt kell a tbbi fegyver mert ez nem egy pop vagy brmilyen ms szint nyomkodom a gombot minnl gyorsabban jtk. Itt kombzni s counter attakozni kell, klnben a jtk vge fel kinyrnak mint a szart. Nem kell, hogy mindenkinek bejjjn ezrt vagyunk klnbzek. Csak ne alkossunk egy 20+ ra jtkmenettel rendelkez alkotsrl 1 ra utn vlemnyt. Kicsit elvan knyeztetve az ifjsg manapsg s fleg az ilyen semmi sem elg j hozz llsoknak ksznhet az, hogy a fejleszt stdik mr lasan nem tudnak megfelelni az irrelisan magas elvrsoknak....
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[1] myreds
Dec 08., Saturday 11:08 #51
Vlasz gamer2 (#49) zenetre
gy van rszemrl is!
[2] daveski
Dec 08., Saturday 9:11 #50
Figyeljetek mr, emberek...Le szabad rni ilyen nyltan, hogy ez a jtk UNALMAS?! Se nem platform/akci, se nem RPG, kt szk kztt a fldre...Valahol olvastam, hogy ezt a jtkot az aktulis Prince of Persia helyett csinltk. Inkbb annl a cmnl maradtak volna, kpzeljtek el ezzel a grafikval...Harcrendszer? Szerintem alig tbb, mint a Pirates of the Caribbean vagdalkozsa, a PoP pldnl maradva ez meg sem kzelti a herceg lvezetes/ltvnyos/kombs harcait. Ja, hogy itt stikba kellene gyilkolni? Akkor minek a kard? Persze ez a fajta harc relisabb, csak ppen fapofval nyomom s nem lvezem, mint ahogy azt sem, hogy egy rn bell a tizedik ugyanolyan toronyra kell felmsznom, hogy haladjon a sztori...Alwares vlemnye az enym is, nem tudom belelni magam a jtkba,itt valami nem jn t...s vgl, hogy visszakanyarodjak kedvenc pldmhoz, itt a grafika tnyleg bdletes, de mirt adott tbb rmt mr az ELS PoP mess grafikja? No, ezzel csak azt akartam mondani, hogy csaldott vagyok.
[16] gamer2
Dec 07., Friday 20:08 #49
vrjuk a pc-s verzit
"A problmk azrt vannak, hogy megoldjuk ket, a rejtvnyek pedig azrt hogy problmt okozzanak " XD
[24] stimpy.
Dec 07., Friday 15:42 #48
Vlasz boksz (#47) zenetre
n is szeretek.Ez mentett meg a totlis csaldstl.Hogy a hangulat azrt ott van a szeren.Nlam akkor halott egy game igazn,ha az nincs meg.Akkor lehet akrmennyire kidolgozott s vltozatos,szmomra nincs benne let.ha nincs hangulat.Ebben van azrt.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[15] boksz
Dec 07., Friday 13:28 #47
Vlasz stimpy. (#46) zenetre
persze, kicsit igaz.
a haverom meg l hal rte, szeret csak gy mszklni a vrosokban, hallgatni a vros zajt, stb.
Uncharted utn ( mert az aztn ott van minden tekintetben a szeren, szerintem az v jtka lesz ) kicsit ms volt.
az meg tudott fogni lelkileg is, fordulatos, vltozatos, stb volt.
PS3 ID: boksz " amit a szervezet megkvn... meg kell neki adni "
[24] stimpy.
Dec 07., Friday 13:12 #46
Vlasz boksz (#45) zenetre
Morbid plda...de sajnos igaz...mondjuk picit tl is van dramatizlva....
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[15] boksz
Dec 07., Friday 13:11 #45
Nagy marketing reklm volt krltte, alig vrtam, megvettem s 20 ra utn rjttem, hogy GTA utnzat, cscs grafikval ( mert arra nem lehet panasz ).
A monotonits az ami miatt eladtam : mszni,kihallgatni, lopni, brgyilkolni, futni. Ez ment llandan egyre nehezed ellenfelekkel s CSCS GRAFIKVAL.
Tnyleg j a harcrendszer is meg minden, csak hinyzik belle valami ami benne volt a GTA-ban is s n gy gondolom, hogy ezzel a monotonitssal lett eltolva. A mindig ugyanazt " csinlsval ".
Olyan mint egy tkletes n akivel meg akarsz ismerkedni, sok jt hallottl rla, gynyr meg minden, s mikor tallkoztok majd magad al csinlsz... csak pp egy a bkken a n halott...
Ez az n vlemnyem...
PS3 ID: boksz " amit a szervezet megkvn... meg kell neki adni "
[1] levi.s
Dec 07., Friday 12:46 #44
ha a sidequestek s legfkbb maguk a fmuftik kiiktatsa nem lennnek atomprimitvek, akkor akr mg j jtk is lehetne. risi csalds. hitmani kidolgozottsg, sszetettsg, taktikt ignyl (a tesztben nem rtem mifle taktirl van sz. vagy az lenne a taktika, hogy a 2 mdszer kzl vlasztunk? mgmegyek bum. ennyi, nemtbb. utna meg lehet futni az rk ell VS. zzda, menekls) szmtana az ember a marketing alapjn, erre kapunk egy gta hit&run tutorial mlysg kldetssorozatot.
ltvny valban korrekt, de fl ra alatt kb hozzszokunk a gynyrsghez s alapp vlik. ugribugrival ugyanez a helyzet. egy teljesen felsznes "lovagkori pkembergta", pedig sokkal de sokkal tbbet kihozhattak volna belle. egyedl a sztori menthetn meg, csak azt meg ugye hagyjuk flbe, hogy el tudjuk adni a msodik rszt is.
[26] RolEnD_
Dec 06., Thursday 20:00 #43
A teszt korrekt, lnyegre tr. Teljes mrtkben egyet rtek vele, szinte csak a monotonts az, amit negatvumknt tudnk emlteni. Ez egy ktelez jtk!
Dec 06., Thursday 19:51 #42
A cikk j a jtk is j viszont van egy problmm nem fut el a gpemen s x-et csak fl vi bizonytvn utn kapok
Ha brmi fontosabb, mint az n egm, akkor megyek, elkapom s lelvm!
[19] Hellfrost
Dec 06., Thursday 17:34 #41
Vlasz DarkVenom (#40) zenetre
Na igen, csak az a szomor, hogy ugye nem rg is volt egy eset, ami sok ms mellett megkrdjelezi a kritika hitelessgt, pont ez a baj, hogy mindenki nz minden baromsgot, csak pp magt a jtkot nem, mikor megtli
[64] DarkVenom
Dec 06., Thursday 14:28 #40
Vlasz Hellfrost (#34) zenetre
Szerintem addig isten egy cucc, mg ki nem jnnek a teszteredmnyek, aztn az ltalnos kritikai visszhanghoz alaktja mindenki a sajt vlemnyt. Ha ajnroztk a progit, tovbbra is hdekirly marad, ha lehztk, akkor hirtelen "na megmondtam hogy nem is olyan j".
Thrills, Chills, Kills!
[19] Hellfrost
Dec 06., Thursday 13:10 #39
Vlasz bixiboy (#38) zenetre
Lehet gy van, sose tudni, de nekem akkor is az az rzsem, hogy sok elrendelt jtk vgzi a szekrny mlyn, esetleg hamar eladva, nem csak itt megy ez gy, minden szemetet megvesz mindenki, amirl a mdia elhiteti, hogy az neki kell, egyszerbb bedlni ezeknek mint gondolkodni gy tnik...
[12] bixiboy
Dec 06., Thursday 12:55 #38
Vlasz Hellfrost (#34) zenetre
azoknak az embereknek, akiknek a hype-ot megteremtik, valszeg be is jn a jtk, de k nem ide jrklnak frumozni
egybknt kircsi lett a teszt, tetszik, hogy nem lett erltetve a lehzs, gy is kiderltek a hibi, grat
Dec 06., Thursday 10:26 #37
Vlasz Project1083 (#30) zenetre
n is gy vagyok. Pont olyan bartnnek val csaj. Egy rangsorban jval elrbb tennm mint brmelyik Playboy-os mpicst. Ha mr Playboy... hnyni tudnk az jsg kpeitl. Mind a belltsoktl, mind az agyon PS-ezett kpeiktl. Olyan mintha viaszbbukat ltnk.
No time like the present.
Dec 06., Thursday 10:20 #36
Vlasz DarkVenom (#29) zenetre
Nekem mg mindig maga az isten. Eszmletlenl bejn de akkor sem 10 pont. Mellesleg nekem a sztori annyira lekttte a gondolataimat, hogy az ismtlds nem is zavart.
No time like the present.
[73] zaz
Dec 06., Thursday 9:49 #35
szuper jtk! br 25 ra utn mr egy kicsit unom.
De ha nem tetszene nem toltam volna bele 25 rt
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[19] Hellfrost
Dec 06., Thursday 9:28 #34
Vlasz DarkVenom (#29) zenetre
Ez nagyon jellemz sajna manapsg, teli vagyunk stehetsgekkel, akik egyetlen kprl is pontosan meg tudnak tlni egy jtkot, az hogy esetleg jttszunk is vele mr nem is opci. Ha nagy a hype, meg aztrtajazgen akkor tuti remek anyagrl van sz (tom hogy ezt pont lehztk, de rthet a lnyeg), ha esetleg a szomszdnak mr megvan, akkor meg ktelez vtel. Aztn meg meglepdnk ha nem olyan mint vrtuk, de akkor meg mr nincs visszat, kifizettk, j s kssz, csak azrt is. Sajna a legtbben gy mkdnek. Egyszer tuti beszerzem ezt a jtkot, br azrt durva, hogy ilyen rvid jtkidvel is tud unalmas lenni valami
[59] Alwares
Dec 06., Thursday 8:30 #33
Vlasz Project1083 (#4) zenetre
Jade? Hmm azrt nem zavarnm ki az gyambl
.titanic {float: none;}
Dec 06., Thursday 8:22 #32
Vlasz Project1083 (#4) zenetre
Ht igen...S szerintem elg lapos is...
Clozd meg a Holdat, ha elhibzod is, a csillagok kzt landolsz...
[24] stimpy.
Dec 06., Thursday 2:46 #31
Vlasz DarkVenom (#29) zenetre
Biztos vagy benne,hogy ugyanazok az emberek mondjk ezt akik akkor azt,vagy csak ltalnostasz?Egybknt meg nem mindegy?Alapvet emberi tulajdonsg a remny s a jhiszemsg.s a tnyek beltsa is.Kivtelesen ezek nem negatv tulajdonsgok.SZERINTEM!
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
Dec 06., Thursday 2:44 #30
Vlasz stimpy. (#22) zenetre
Off.
Persze hasonlo velemenyen vagyok en is ami a noket illeti.Csak arra reagaltam hogy szerintem nem egy klasszikus bombano,ilyen kedves aranyos "girl next door" forma.Mas kerdes hogy nekem ez a tipus jobban bejon mint egy playboy cimlaplany.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[64] DarkVenom
Dec 06., Thursday 0:52 #29
rdekes, hogy most mr mindenki szerint egy kzepes-tlagos-j cucc az AC, 2-3 hete meg mindenkinek maga volt az isten. Ennyire gyorsan vltoznak a hype/antihype passztszelek?
Thrills, Chills, Kills!
[34] Ray
Dec 05., Wednesday 23:39 #28
Akarom!!Most!!Azonal!
Neked,mint kvlllnak...mi a vlemnyed az intelligencirl?
Dec 05., Wednesday 23:22 #27
Vlasz stimpy. (#23) zenetre
Ott van a "lehet" az elejn. Amgy csak egy hasonlat akart lenni, mivel a jtk sztem valban kicst olyan, mint egy gynyr, m kiss butcska s res n.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[24] stimpy.
Dec 05., Wednesday 23:18 #26
Vlasz ChaosCrash (#16) zenetre
Fele akkora sem volt,mint a Halo 3-nak.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Dec 05., Wednesday 23:17 #25
Vlasz carville (#11) zenetre
szintn szlva szerintem szomr,hogy a szpsget manapsg csak az alapjn mrik,hogy mennyire sztnzi kzimunklra az embert.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Dec 05., Wednesday 23:16 #24
Amgy,hogy kicsit ON legyek.Csak beleolvastam a cikkbe,de szerintem tbbet tnyleg nem r a jtk.Br nekem bejn hangulatra,de ha vlasztanom kellene a tehnikai kidolgozottsg s a vltozatossg kztt,akkor n az tbbit vlasztanm.Szerintem mg legalbb aennyit kelelt volna dolhgozni a jtkon,mint eddig s akkor jtkmenetben is vltozatos s eredeti lehetett volna s akkor az lehetett volna,mintg amilyet elvrtunk.Korszakalkot produktum.gy csak egy szp,de felejts jtk lett,ami jobb sorsra lett volna rdemes.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Dec 05., Wednesday 23:12 #23
Vlasz theSickness (#13) zenetre
Etz azrt kicsit ers.Egy ember bels rtkeirl vlemnyt formlni egy ltala eladott produktum alapjn.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Dec 05., Wednesday 23:11 #22
Vlasz Project1083 (#4) zenetre
A kisugrzsa az ami nekem bejn.Teljesen fggetlenl a jtkkultrtl mondom.Nerm egy bomban(br nem rossz e tren sem),de nem is felttlenl szexulis vonzatban szp.Ami engem illet szszor inkbb egy ilyen artc,mint egy bomban.
s mondom teljesen fggetlenl a jtkkultrtol ez a vlemnyem.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
Dec 05., Wednesday 22:53 #21
Szerintem is magas neki az a 8.9, egy 7,5 krli rtkels relisabb.
[10] porub11
Dec 05., Wednesday 22:49 #20
n nyomtam p3-on a haveromnl, a hangulata, az atmoszfra tnyleg j, meg az is feltnt, hogy tnyleg mindenre fel tud mszni altair. egybkn sztem nem ez lesz az v jtka
"We make choices... But in the end... our choices... make....us..." (BioShock Trailer, Andrew Ryan)
moderator hzx
Dec 05., Wednesday 22:46 #19
7/10
The big print giveth, and the small print taketh away.
[59] Alwares
Dec 05., Wednesday 22:41 #18
89 relis pontszm, tbbet nem nagyon rdemelne, nekem elg nagy csaldst okozott, mert hiba olvastam el eltte az adott korrl szol knyveket, nztem meg filmeket, a jtk nem azt adta a mit vrtam. Az egsz kicsit trnelmi millmet mr alalbl tkn rugta a sci-fi szl amivel mind a mai napig nem tudtam teljesen kibklni. Ez elveszett, ht ez van, rszemrl mg j lehet, viszont mg valami nagyon nem volt meg benne. Egyszeren kptelen voltam belelni magamat. s itt valami nagyon hinyzik. Nagy tmeg az utcn, annyira nem tnik letszernek. Mindegyik vrosban gyakorlatilag ugyan azt csinljk s hh, a fizikjuk tnyleg j, meg az a pr reakci ami van. Esetemben a hype negatv irnyba slt el, nem kicsit, nagyon. De nem is tudom, lehet majd ksbb rkapok erre a jtkra, de inkbb bzok a msodik rszben. Viszont hogy ne csak negatvumot rjak kiemelnm a grafikt ami tnyleg nagyon ltvnyos lett, csak a pr NAGYON ismtld trgy/plet zavar egy kicsit. Az baromi j mikor felmszok a tornyokba, krlnzek, aztn lebukfencezek a szalmba...
.titanic {float: none;}
Dec 05., Wednesday 22:31 #17
Ja a legfontosabbat kifelejtettem
Ennek a jtknak nagybets SZTORIja van , de olyan ,h az mr a jtkosban is nyomot hagy DURVA! (rengeteg spoiler van ,de nem itt a helye , pedig jlenne ha vkinek elmeslhetnem , kijnne bellem )
Dec 05., Wednesday 22:29 #16
Nagony-nagyon j teszt lett ...teljesen j s korrekt!

n 1000/1000 -re prgettem ki aztn eladtam , sajna vannak kisebb hibi , meg amiket hinyolok , ezeket itt megosztanm!

Ezt a jtkot azzal reklmoztk ,h h minden interaktiv minden megmszhat...de annyira ezt tuszkoltk a fejnkbe ,h az mr tnyleg LOL , durva marketingje volt a jtknak sz mi sz , visszatrve az interaktivitasra ,megmszhatsgra : csak annyit ,h engem ez egyltaln nem hozott lzba nem tartotttam ugymond nagy cuccnak ezt ...kb olyan szinten volt mint ,h tudom ,h a Call of Duty-ban lehet lni fegyverrel.Egyik kedvenc kiado/fejleszt-m az Ubisoft , de sztem ezt vhogy benztk , nemtudom ,h msok mennyire voltak elszllva ettl a fcsrtl
***
A msik ,dolog a monotonits ...unalmasak a mellkkldik , ugyanazok a prbeszdek, van prfle kuldetstipus s ennyi a repertor

Ha n csinltam volna a jtkot ,akkor bizots ,h SOKKAl , DE SOKKAL tbb dolgot raktam volna fleg a vrosokba , ezt ugyrtem ,h vmi INTERAKTIVITST , a mszhatsgon kivul ...lehessen vmit csinlni a jtkban , nem felttlen egy RPG szinten st biztos ,h neM ...nagyon sokat jtszottam a jtkkal majd 2 hten keresztul napi 12 rkat s jttek el az aprbb hibk , pl civilekkel kapcsolatban , sok a bug , s ugye az ismtlds ...de mondom ez elbb emlitett dolgokat hinyoltam de nagyon
mekkora KIRLYSG volt mr az elejn mikor le kellett ugrani a magaslatrl azzal az lcval ,h nem flunk a halltl (nem irnam le nem akarok spoilert az ) aztn a toronyba fel s ... gy megmentettk az erdt a tulervel szemben...
Ez nagy TLET volt szerintem a jtkban ,de tbb nem volt a kszitk fejben

Tbbet majd a teztemben rok
[111] dreampage
Dec 05., Wednesday 22:15 #15
Korrekt lett a teszt, ahogy a jtk is. n olyan 8-8.5-re rtkelnm, ha kellene. J jtk, gyermekbetegsgekkel a jtkmenetet illeten, de a folytatsokban taln ezeket is orvosoljk majd.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[9] FNorberto
Dec 05., Wednesday 22:11 #14
Sztem simn megrdemelt volna legalbb 9,3-at.s sztem Jade jl nz ki,"Kinek a pap,kinek a papn"
PSN ID: FNorberto
sszesen: 63 [1-50]
1 | 2
Assassin's Creed adatlap
18 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Ubi Soft
Fejleszt: Ubi Soft
Megjelens: 2007. Nov 16.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
8.9
Ami tetszett
Bmulatos ltvny
Lebilincsel hangulat
Ami nem tetszett
Unsig ismtld feladatok
Olvasi rtkels: 13.9 (114 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

63 | Assassin's Creed - teszt

Teli voltunk gretekkel. Egy l, llegz vilg, egy egyszer, mgis ltvnyos harcrendszer, nem utols sorban pedig egy lebilincsel trtnet. A krds pedig maradt: Lehet az ilyen elvrsoknak megfelelni? A vlasz, mint mindig nem egy egyszer igen, vagy nem.

6 | Assassin's Creed: mg nincs vge

Arra termszetesen szmtani lehetett, hogy az Assassin's Creed zleti sikerei biztostkot jelentenek a folytatsok szmra - most vgre a Ubisoft is megerstette mindezt.

18 | Assassin's Creed sikerek

Alig egy hete, hogy boltokba kerlt az Assassin's Creed, a jtk mris komoly eladsi adatokkal bszklkedhet - derl ki a Ubisoft legfrissebb zleti jelentsbl.

42 | Assassin's Creed ltnivalk

Szerencsre mr nyakunkon van a borzasztan gretes Assassin's Creed megjelense - lljon itt mg a megjelens eltt egy vgs kpadag a jtkrl.

38 | Assassin's Creed: az utols trailer

A kzpkori brgyilkos itt toporog az ajtban, s azt vrja, hogy beengedjk: a Ubisoft felltte a megjelenst megelz utols trailert az Assassins's Creed-bl. Lgy zene, ltvnyos akci.

151 | Assassin's Creed problmk

Kisebb-nagyobb problmk tttk fel a fejket a Ubisoft Montreal-nl az gretes Assassin's Creed vgs munklatai kzben, mindkt konzolos verzi esetben.

16 | [GC] Assassin's Creed - kikti ltkp

Ht darab j screenshot rkezett a Games Convention-rl a Ubisoft montreal-i stdijnak sokak ltal vrt multiplatform fejlesztsrl, az Assassin's Creed-rl.

36 | [E3] Assassin's Creed demonstrci

A Microsoft konferencin egy egszen hossz s kommentlt jelenetet lthattunk, mely teljesen ingame volt - ez kvetkezik most, ldzssel, gyilkolszssal s sok-sok ugrndozssal.

33 | Assassins Creed ngyesfogat

Hallugrs a sznakazalba

15 | Assassin's Creed trailer

Ltvnyos ingame kedvcsinl.

29 | Assassin's Creed: a sztori

Kezd oszlani a homly az Assassin's Creed krl: az Ubisoft fejleszti videnaplja a jtk httrtrtnetvel, hsnk cljaival, a helyszenekkel, s mgttes tartalommal foglalkozik. A jelek szerint a sztori jval komplexebb, mint amilyennek elsre tnt...

18 | Assassin's Creed duplzs

A ltszat nha csal.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba