[GC] PlayStation Vita összeállítás
Eddig 55 hozzászólás
drag
2011. August 18.
Thursday 07:37
A szerdai nap folyamán alaposabban is megismerkedtünk a PlayStation Vita-val (amit a mai napon egyébként folytatunk majd), és természetesen a játékokat is kipróbáltuk - készítettünk egy gameplay montázst a kiállított címekből.

A videóban az alábbi játékok bukkannak fel: LittleBigPlanet, Little Deviants, Super Stardust Delta, Everybody's Golf, Asphalt Vita, F1 2011, ModNation Racers, Resistance: Burning Skies, Uncharted: Golden Abyss


Összesen: 55 [1-50]
1 | 2
[56] legolas
Aug 19., Friday 15:28 #55
Nagyon tetszik a gép és elsőként veszem meg, ha megjelenik. Uncharted és társai szinte PS3-as grafikával pazar lesz.Egyetlen dolgot nem szeretnék, ha csak átiratokat kapnánk majd a gépre és a Sony jó szokásához híven nem hanyagolná a gép szoftverellátottságát mint ahogyan azt a PSP-vel tette egy jó ideig.
[1] treck
Aug 19., Friday 7:51 #54
Válasz Sunny0402 (#51) üzenetére
Csak annyi, hogy kicsit már unom, hogy minden Sony hírnél (de nem csak ott..) a Sony-t méltató, és Apple-t magasztaló hozzászólásaidat kell olvasnom. Igazából még ezzel sem lenne baj, ha Apple hírekhez írnád.

A munkám miatt rengeteg emberrel találkozom (fiatalokkal és idősebbekkel is) és azt a következtetést vontam le, (nagy átlagban) hogy az iphone tulajdonosok 70-80% legalább, csak "arcolásból" vette meg a készülékez! A funkciók/szolgáltatások nagy részt nem is használják/tudnak róla.

Az általad felhozott Adidas-os példa nem jó. Inkább a Replay-t hasonlítanám az Apple-hoz. Ott is az ár nagy részében a nevet fizeted meg. (na jó, ez szinte minden márkás termékre igaz) A Replay-ben 40-50k Ft-tól kezdődnek a farmerek (akad jócskán 70-80k Ft-ért is), pedig ugyan olyan minőségű, más márkás cuccot sokkal olcsóbban is meg tudsz venni! (az ártól függetlenül világmárka, viszont a rendszeres vásárlóik egy gazdagabb rétegből származnak, akiknek nem gond otthagyni egy vásárlás alkalmával 400-500k Ft-ot. Urambocsá' jól teszik, ilyen termékekre is szükség/igény van, és ha nekem is lenne annyi pénzem, valószínűleg én is szórnám! )

Egy átlagos fizetésből élő ember, nagy megszorítások nélkül nem nagyon tud rendszeresen Apple kütyüket vásárolni, ezért is mondom, hogy hasonlóan a Replay-hez, az Apple is egy "premium" márka.

Az előző hsz.-emben is benne volt, hogy "tisztelet a kivételnek" és most is tartom, akinek nem inge ne vegye magára!

De én ezt így látom, ezt tapasztalom!

Egy kicsit elmentünk már a hír témájától! Bocs az OFF-ért!
[5] ujitso
Aug 19., Friday 0:21 #53
Válasz treck (#48) üzenetére
> "Lehet, hogy addigra tényleg kijön az új iphone, de az is biztos, hogy a Vita árának a többszörösén!"

1) addigra _biztos_ kijön, és 2) az iPhone-t relatív kevesen veszik függetlenítve – az előfizetéses csomagok ára pedig változó. Ha akarnék, holnap vehetnék egy iPhone-t tízezerért; igaz, a havidíj számomra megfizethetetlen lenne. Tehát nehéz összehasonlítani a kettőt, mert más árszabási modell.

> "Szerintem az Apple termékek mindig is gyengék voltak ár/érték arányban!"

Ez kb. 5-6 éve volt úgyahogy igaz, a PPC érában (szigorúan globálisan beszélve: itthon ugye minden drága ). Nagyon nehezen tudja a többi gyártó alullicitálni árban az iPadet, például. Az újabb MacBook Aireket dettó – bár ez a tény annyira nem szemetverő, hiszen hasonló "subnotebookok" / netbookok kaphatóak olcsóbban, csak ugye nagyobbak, gyengébbek és a build quality is messze elmarad. Teljesen kompetitíven áraz manapság az Apple.

> "Ipad-ra pedig sosem lesz olyan tartalmas játék, mint egy aktuális handheld-re, mivel nem játékra lett kitalálva a platform."

Ööö, a PC sem "játékra lett kitalálva".

> "Hány megás a legnagyobb ipad játék? Fogadok, hogy 3-4 gigának még a közelében sincs!"

Ez igaz, de hol itt az összefüggés? A legnagyobb DS játékok olyan 256-512 megát nyomhatnak ROM dumpban – a platform mégis sokkalta sikeresebb, mint a PSP. Oh, és állítólag jobb játékok is vannak rá, de én ezt ugye csak hallásból tudom.

(Infinity Blade 600 mega, btw)

A fenti claim chowder ellenére nekem nagyon szimpatikus a Vita. És nagyon örülök, hogy a Sony legalább megpróbál lépést tartani a változó piaci körülményekkel (khmnintendokhm) – ugyanakkor nem tudom, mennyire lehet sikeres a Vita egy olyan világban, ahol a legtöbb potenciális vásárlónak már ott lapul a zsebében egy hasonló szolgáltatásokkal / játékokkal rendelkező handheld, amit éppen okostelefonnak hívnak.
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 21:53 #52
Válasz Sunny0402 (#51) üzenetére
Hát sokan hidd el csak divatból vesznek Apple dolgokat nem mondom hogy mindenki de sokan mert már csak az én környezetemben is van 3 olyan ember aki csak divatból vett iphone-t és kis sem használják! Ezért fizetik havonta a nagy lovét -.-"
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[15] Sunny0402
Aug 18., Thursday 20:53 #51
Válasz treck (#48) üzenetére
Tulajdonképpen mi a bajod? Az, hogy leírtam a véleményem? Nem szaroztam, vagy fikáztam a Vita-t, és azt sem mondtam hogy az Apple űberfasza és mindenki vegyen azt Vita helyett. Kérlek emeld ki a mondandómból azokat a részeket, ahol éppen másokra akarom "ráerőltetni a kedvenc kis telómat, vagy táblapécémet".

Az, hogy a te ( biztos nem kicsi, hanem naaaaaaagy és okos ) agyadban úgy képzeled el, még nem arcolásra vesznek egyesek iPhone-t. De persze nyilván itt is van kivétel, mint minden másban. Attól, hogy a 13 éves hülyegyerek mindenkinek azzal henceg, hogy 32 000Ft-ba kerül az új ADIDAS cipője még nem lesz egy szar divattermék az ADISAS, hanem a baromi jó márka marad, ami rohadt sikeres az egész világon.

De nyilván mindenki pénzes sznob, akinek Apple terméke van.

Tényleg sajnálom az ilyen embereket, mint amilyen Te is vagy. Ha a te szemszögedből nézem, akkor PS 3-at csak az Anime buzi, és elvont emberek vesznek. Xboxon csak bunkó parasztok vannak, akik idióták is, mert fizetnek a LIVE-ért. Adidast a pénzes barmok vesznek. Apple cuccokat a pénzes sznob balfaszok. BMW-vel a borotvált fejű, kigyúrt, hülye, tahó macsóállatok járnak. Mercédesszel a.... és még napestig sorolhatnám a baromságokat.

Jó cuccokat gyárt az Apple és azért veszik az emberek, nem pedig azért mert rajta ficeg egy félbeharapott alma a hátulján.

Na várj, neked GT logó van az avatarodban, akkor te fizetett Pléjsztésön reklámember vagy, így már mindent értek.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[20] ARTURUS
Aug 18., Thursday 18:31 #50
Válasz Inzagi (#35) üzenetére
Ez mind kurvajó egyedül a kamera trágya de az a 3ds ben is nem tudom mért nem lehet elöl hátul egy 1-2 megapixeles cuccot használni alig lenne drágább.
Dum spiro spero!
[1] treck
Aug 18., Thursday 18:22 #49
Válasz Sunny0402 (#28) üzenetére
Az előző hsz.-em erre ment.
[1] treck
Aug 18., Thursday 18:17 #48
Te valami fezetett Apple reklám ember vagy???

Lehet, hogy addigra tényleg kijön az új iphone, de az is biztos, hogy a Vita árának a többszörösén! Szerintem az Apple termékek mindig is gyengék voltak ár/érték arányban! (értsd: túl drága ahhoz képest amit tud) A mai világban szinte csak menőzésre használják! A pénzes sznoboknál felkapott márka. (tisztelet a kivételnek!) Mondom ezt úgy, hogy kb. 1 évig nekem is volt iphone-om, ami megadta magát. Használtam vettem egy barátomtol, nagyon jó árban. De így utólag még annyit sem ért!

Ipad-ra pedig sosem lesz olyan tartalmas játék, mint egy aktuális handheld-re, mivel nem játékra lett kitalálva a platform. Hány megás a legnagyobb ipad játék? Fogadok, hogy 3-4 gigának még a közelében sincs!

Kicsit azt érzem a hozzászólásaidon, minta a kis kedvenc telód/tábla pc-det próbálnád ráerőltetni mindenkire! Hogy ˝márpedig akkor is az almás cuccok a legkirályabbak!˝

Javíts ki, ha tévednék.
[36] kiső
Aug 18., Thursday 17:56 #47
Hihetetlen, hogy ilyen grafikát és sebességet a kezébe foghat az ember. A Sony ezt kurvára összehozta.
[15] Sunny0402
Aug 18., Thursday 16:33 #46
Válasz NandorHUN (#45) üzenetére
"Az túlzás hogy elmegy, bár lassam már grafikai szinten nem lesz hova fejlődni" - jó vicc
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[13] NandorHUN
Aug 18., Thursday 16:14 #45
Válasz pajcsi (#44) üzenetére
Ezek az igények .... Az túlzás hogy elmegy, bár lassam már grafikai szinten nem lesz hova fejlődni
Xbox One | Steam | Uplay | Origin játékok, GOLD előfizetések // AKCIÓS ÁR !! https://hardverapro.hu/apro/xbox_one_jatek_kulcsok__gold_elofizetes/ https://hardverapro.hu/apro/steam__uplay_jatekok/
[18] pajcsi
Aug 18., Thursday 15:55 #44
Válasz Sundesz (#43) üzenetére
Hát jah, aKZ3 és GoW3 meg épp csak elmegy kategória.
Aki játékos létére azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[12] Sundesz
Aug 18., Thursday 15:39 #43
Válasz Inzagi (#42) üzenetére
De, 256 vram és ugyan ennyi rendszermória van. Sajnos ez eléggé korlátozza is a PS3-at, bár az Uncharted 3 azért tűrhetően néz ki.
PSN ID: Sundesz
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 15:30 #42
Válasz Sundesz (#40) üzenetére
Ha azt mézük akkor ebben több van mint a ps3ban nem? Mert ott abból az 512-böl 256 nem vram?
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 15:25 #41
Válasz Sunny0402 (#37) üzenetére
Szerintem ez bőven elég neki!
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[12] Sundesz
Aug 18., Thursday 15:22 #40
Válasz Sunny0402 (#37) üzenetére
Minek kellene több? Nem fog párhuzamosan több programot futtatni, X-ben és PS3-ban sincs több. Ne a smartphone/tablet-ból indulj ki. Ráadásul a GPU-nak lesz külön 128 MB vram.
PSN ID: Sundesz
[21] Driver
Aug 18., Thursday 15:20 #39
Válasz Inzagi (#35) üzenetére
Egy ilyen minőségű listát is kérek a készülő AAA játékokból,akkor frankó lesz a gép.
-Mert ez önmagában kevés-
-Ελευθερία ή θάνατος-
[24] Fabri
Aug 18., Thursday 15:15 #38
Nagyon jó kis gép lesz és a játék felhozatallal sem lehet bajunk.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
[15] Sunny0402
Aug 18., Thursday 15:04 #37
Válasz Inzagi (#35) üzenetére
Csak 512mega ram?
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 14:45 #36
Ha valakit érdeklen
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 14:45 #35
Platform Name: PlayStation Vita
Model number: PCH-1000 series
CPU: ARM(R) Cortex(TM)-A9 core (4 core)
GPU: SGX543MP4+
External Dimensions: Approx. 182.0 x 18.6 x 83.5mm (width x height x depth) (tentative, excludes largest projection)
Screen: 5 inches (16:9), 960 x 544, Approx. 16 million colors, OLED (Touch screen) Multi touch screen (capacitive type)
Main memory: 512MB
VRAM: 128MB
Rear touch pad: Multi touch pad (capacitive type)
Cameras: Front camera, Rear camera
Frame rate: 120fps@320x240(QVGA), 60fps@640x480(VGA)
Resolution: Up to 640x480(VGA)
Sound: Built-in stereo speakers, Built-in microphone
Sensors: Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope, three-axis accelerometer), Three-axis electronic, compass
Location: Built-in GPS (3G/Wi-Fi model only), Wi-Fi location service support
Keys / Switches:
PS button
Power button
Directional buttons (Up/Down/Right/Left)
Action buttons (Triangle, Circle, Cross, Square)
Shoulder buttons (Right/Left)
Right stick, Left stick
START button, SELECT button
Volume buttons (+/-)
Wireless communications:
Mobile network connectivity (3G/Wi-Fi model only)
IEEE 802.11b/g/n (n = 1x1)(Wi-Fi) (Infrastructure mode/Ad-hoc mode)
Bluetooth(R) 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)
Slots/Ports:
PlayStation Vita card slot
Memory card slot
SIM card slot (3G/Wi-Fi model only)
Multi-use port (for USB data communication, DC IN, Audio (Stereo Out /Mono In), Serial data communication), Headset jack (Stereo mini jack) (for Audio (Stereo Out/Mono In)
Accessory port
Power: Built-In Lithium-ion Battery,AC adaptor
Supported Music: MP3 MPEG-1/2 Audio Layer 3, MP4 (MPEG-4 AAC)
AV content: WAVE (Linear PCM)
Videos: MPEG-4 Simple Profile (AAC), H.264/MPEG-4 AVC, High/Main/Baseline Profile (AAC)
Photos: JPEG (Exif 2.2.1), TIFF, BMP, GIF, PNG
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 14:32 #34
Válasz Sundesz (#30) üzenetére
Éppen ezeket akartam még én is írni
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[12] Sundesz
Aug 18., Thursday 14:28 #33
Válasz NandorHUN (#32) üzenetére
PSP-n egy analóg volt, azt én se szerettem benne. Ez esetben remélhetőleg jól fog működni a két analóg kar.
PSN ID: Sundesz
[13] NandorHUN
Aug 18., Thursday 14:13 #32
nekem tetszik, bár az a baj, hogy az ilyen lövöldözőseket nehéz lesz rajta irányítnai, psp-vel is ez volt a bajom
Xbox One | Steam | Uplay | Origin játékok, GOLD előfizetések // AKCIÓS ÁR !! https://hardverapro.hu/apro/xbox_one_jatek_kulcsok__gold_elofizetes/ https://hardverapro.hu/apro/steam__uplay_jatekok/
[5] caverinha
Aug 18., Thursday 13:49 #31
must have a gép!
a játékok közül eddig a resistance-et szerettem volna elsőként beszerezni hozzá,de asszem mégis csak az uncharted lesz az első majd utána resistance és ezt követően lbp
nagyon várós!
[12] Sundesz
Aug 18., Thursday 13:18 #30
Válasz Inzagi (#29) üzenetére
Grafikánál ilyen szinten sokkal fontosabb az irányítás, amiben a Vita hatalmas előnyben van a dedikált gomboknak hála, és akkor a hátsó tapipad, az érintő képernyő, meg a six-axis csak hab a tortán.
PSN ID: Sundesz
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 13:13 #29
Válasz Sunny0402 (#28) üzenetére
Hát nem tudom de erre a gépre nagyon is más játékok van mint mondjuk telora mert ezek sokkal kiforrtabbak a játékok, és ha lesz elég sok minőségi játék szerintem nem nagyon fognak a gépnek bezavarni! ipad amúgy is kiesik szerintem a mértei miatt.
De szerintem ne is várj hasonló minőségi játékokat azoktól.
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[15] Sunny0402
Aug 18., Thursday 13:05 #28
Válasz Inzagi (#27) üzenetére
Mikor is jön a Vita? Nem tudom pontosan, jövőre?

Addigra biztosan itt lesz a következő generációs iPhone és iPad, kíváncsi leszek mi lesz itt, mert ez bizony kőkemény harc.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 12:57 #27
Válasz Sunny0402 (#26) üzenetére
Nem kell szégyenkezni csak mindenki azt irkálta régebben ilyen grafikát tud az ipad is meg az iphone ami lásuk be kicsit túlzás.
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[15] Sunny0402
Aug 18., Thursday 12:47 #26
Válasz Inzagi (#24) üzenetére
4mag vs 2 mag
4gb ram vs 512mb ram

Kint van X ideje vs még meg sem jelent. Ugye érzed a különbséget a két gép között? Nem értem miért kéne az iPadnak szégyenkeznie.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[12] Sundesz
Aug 18., Thursday 12:46 #25
Válasz Sunny0402 (#23) üzenetére
Szép az is, ez nem vitás, csak hiányoznak a gombok róla.
PSN ID: Sundesz
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 12:42 #24
Válasz Sunny0402 (#23) üzenetére
Hát ez igen csak elmarad tőlük! Itt még a fények sem dinamikusak egy kicsit sem Nézd csak meg az Uncharted-et azért van egy kicsi különbség nem?
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[15] Sunny0402
Aug 18., Thursday 12:37 #23
Válasz Inzagi (#22) üzenetére
KATT!
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 12:18 #22
Amúgy tényleg ehhez képes sehol sincsenek az ipad és tárasi most néztem videókat játékokról! Már csak az Asphalt is egy vicc azokon ehhez képest!
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[15] Sunny0402
Aug 18., Thursday 12:04 #21
Válasz Alwares (#19) üzenetére
5-6000Ft körül lenne reális egy zsebkoznolos játék ára szerintem.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[48] soliduss
Aug 18., Thursday 11:49 #20
Válasz Alwares (#19) üzenetére
Aki premierkor akar játszani az fizeti a 10 e Ft-ot. Aki nem az kivár. De ez nem a gép hibája, ilyen a piac.
[59] Alwares
Aug 18., Thursday 11:40 #19
Válasz chrss (#12) üzenetére
Hat akkor rohadjanak meg az egesszel ugy ahogy vannak :-D 10-12k-t en egy nagygepes valtozatert is ritkan adok, foleg mikor ilyen rohamosan mennek le az arak...
.titanic {float: none;}
Aug 18., Thursday 11:36 #18
Hát azért engem érdekel pár a nyitó kínálatból is
,, You cannot change your fate Prince! No man can! "
[21] Inzagi
Aug 18., Thursday 11:33 #17
Jöhetne a gép mert már megvenném Asphalt Vita azt hittem szarabb kellemeset csalódtam! Még egy god of war-t megnéznék a gépen biztos brutál lesz az is!
Mielőtt kritizálod helyes írásom! Magyar nyelvet én tanultam(és tanulom is még) mert nem ez az anyanyelvem!
[25] Ikaruga
Aug 18., Thursday 11:33 #16
Nem rossz de ezek közül talán 1 vagy 2 ha érdekelne. Mire kiforrja magát addigra talán az ára is közelít a megfizethetőhöz. Akkor talán. Addig meg jó az ami van.
A világon az ész van elosztva a legigazságosabban, mindenki úgy gondolja hogy neki elég sok van...
Aug 18., Thursday 11:33 #15
Nagyon szépen néz ki mindez. Viszont kíváncsi leszek arra, hogy mikor fognak majd valóban "új" címek megjelenni a gépre, amik remélhetőleg "nevet" fognak adni majd a gépnek.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[48] soliduss
Aug 18., Thursday 11:33 #14
Válasz Alwares (#8) üzenetére
Simán full áras lesz a software mint a psp-nél , meg mint a 3ds-nél.
[15] torppapa5
Aug 18., Thursday 11:29 #13
Jó kis gép lesz ez, ha le lesz valamikor árazva lehet beszerzek egyet.
[18] chrss
Aug 18., Thursday 11:11 #12
Válasz Alwares (#8) üzenetére
szerintem simán full áras szoftverek lesznek.
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
[33] sQr
Aug 18., Thursday 11:07 #11
Nagyszerű válogatás, bár most hogy nézem, a nyitókínálat közül aránylag kevés érdekel. De lényegtelen, a további külsős fejlesztések és lehetséges exkluzívok úgy is bőven ellátnának... kell nekem egy ilyen gép. Hmm.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
Aug 18., Thursday 10:45 #10
Jó kis gép! Egyszer lehet én is veszek egyet.
let the sun never blind your eyes
[9] bLz
Aug 18., Thursday 10:39 #9
Jajj, de megfogdosnék én is egyet.
Az analóg karok milyenek voltak? Mennyire voltak precízek, érzékenyek, stb.? Lehet velük klikkelni?
Fear the old blood
[59] Alwares
Aug 18., Thursday 10:36 #8
Válasz soliduss (#7) üzenetére
Megy a duma hogy ilyen proci, meg olyan Gpu-chip és húúú ez annyira azért nem jó. Hát meg lehet nézni az okostelós játékokat, nevetséges. Kb a Halo 1 szintjét érik el, néhol egy-két fake-effektel megbolondítva. De ne keverjük ezeket bele, fanatasztikus amit letesz az asztalra a Vita. Kíváncsi vagyok mennyire fog fogyni a mostani piacokon.
Meg hogy mennyi lesz az ára a szoftvereknek. Én max 25 dollárt adnék egy ilyen játékért.

De még ez a Golfos játék is milyen jól nézki! Meg a többi is, néha-néha már komolyan jelen generációs látvány ez!
A külföldi sajtó nagyon dícsérte a Resistance-t is.
.titanic {float: none;}
[48] soliduss
Aug 18., Thursday 10:24 #7
Válasz Geridus (#3) üzenetére
Ezen videó után kérdem én mutassatok valami hasonlókat "okos" telefonon.

Jó kis montázs.
[34] Laza
Aug 18., Thursday 10:17 #6
Na, ha jönnek majd a jó játékok akkor hamar le fogom cserélni a 3DS-t.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
Összesen: 55 [1-50]
1 | 2