Guitar Hero III: Legends of Rock - teszt
Kapcsold jtk: Guitar Hero III: Legends of Rock (x360)
Eddig 92 hozzszls
Warhawk
2007. november 06.
kedd 18:00
Kezdjk a legfontosabbal: A Harmonix kiszllt. Akik nem rtenk, annak kicsit bvebben, a Harmonix, aki a Guitar Hero els kt rszt fejlesztette jelenleg az MTV/EA prosnak gyrja ersen a Rock Bandet, gy az Activision/Red Octane pros a szakmban mr ismert (Tony Hawk sorozat, valaki?), azonban a stlusban totl joncnak szmt Neversoftnak adta ki a harmadik rsz elksztsnek feladatt. Nem tnik nagy dolognak? Pedig az, hiszen a Guitar Hero msodik rsze sokak szerint mr a tkletessg egy olyan fokt rte el, ahol mr csak rontani lehet egy esetleges folytatssal. Ezek utn persze minden rajong remegve vrta, milyen lesz a harmadik rsz, de most megnyugodhatunk: a Legends of Rock nem lett rosszabb, mint az eldk. Nhol kicsit ms, de rosszabb semmikpp.

A jtk alapjai termszetesen maradtak a rgiben, adva van a gitr, adva van egy hero (gyk: Te, kedves jtkos) s adva van nhny tucat j kis dalocska, melyre a hero rzhatja a gitrjt. A dolog technikai rszbe hadd ne menjek bele, amennyiben valaki az elmlt veket egy lakatlan szigeten tlttte volna, az olvassa el az elz rsz tesztjt, onnan megtanulhatja a kezdlpseket. Ezek helyett lssuk, mi az, amiben a Neversoft vltoztatott, hozzadott, vagy elvett.

Kezdjk az utbbival, az els dolog, amit kivettek a csomagbl az a kbel. Igen, a Guitar Hero III Les Paul gitrja (vagy Kramer, ha valaki a PS2 vltozatot szerzi be) minden platformra totlisan kbel nlkl, vagy trendibb nven wireless kivitelben rkezik. Nagy lps ez, mr a msodik rsznl is azrt picsogtunk ezrt, teht felttlen rm, hogy vgre megoldottk a srcok. A gitr egybknt alakjtl eltekintve ugyanolyan, mint az eldje, t gomb, egy penget, egy whammy bar, egyedl a Wii verzi szmt kivtelnek, ahol a wiimote-ot bele kell helyezni a gitrba, gy adva meg a rezgs lehetsgt, illetve azt, hogy a flrepengetsek hangja a “gitrbl” szljon. Ennyit a “hardverrl”, (illetve mg annyit, hogy ezttal a gitr kettszedhet, gy knnytve a szlltst), lssuk mi vltozott magban a programban!

A fmenben azonnal szembekerlnk az egyik legfontosabb jdonsggal, a co-op karrier lehetsgvel. A feladat nagyjbl ugyanaz, mint egyjtkos mdban, adva van nhny egymst kvet setlist, azokat kell haverral vgiggitrozni. A szl s co-op karrier szmai kzt van nmi eltrs, rtelemszeren kikerlt nhny olyan nta, ahol az egyik embernek nem sok szerep jutott volna, ezeket duett-bart szmokkal “helyettestettk”. A gz az, hogy ezeket a szmokat csak duettben nyithatjuk meg, egybknt sehogy nem tallkozhatunk velk. Amennyiben egyedl llnnk neki a rock legendv vlsnak, gy szintn kapjuk sorra az egyre nehezed setlisteket, azonban az elz rsztl eltren most egy egyszerbb sztori is trsul hozzjuk. Tnyleg nem kell sokra szmtani, az egyes listk kzt egy nhny msodperces animciban lthatjuk, hogyan alakul bandnk helyzete, hogyan lesznek a garzscsapatbl a legnagyobb sztrok.

Az elz rsz ismeri emlkezhetnek az encore-ra, azaz arra, hogy egy lista utols szma vgnl a kznsg radst kr, ekkor lehetsgnk van egy jabb ntt elgitrozni. jdonsg a Boss Battle md, ahol egy-egy hres gitros (Slash, Tom Morello) hv ki minket egy meccsre. A dolog gy nz ki, hogy adva van egy kis gitrszl, melyet felvltva kell eljtszanunk. A Star Power talakul, ilyenkor klnbz “fegyvereket” lehet nyerni, ha sikeresen eljtsszuk az adott dallamot, majd ezen fegyvereket (van itt minden, egy-egy billenty meghibsodsa, a dallam neheztse, stb.) a gitr fgglegesbe lltsval aktivlhatunk ellenfelnk szlja kzben. Vicces kis jtkmd lett ez, nhny hibval: Elszr is, nagyjbl hrom ilyennel fogunk tallkozni a karrier kzben, msodszor a klnbz fegyverek nagyon nincsenek kiegyenslyozva, melyek egyes csatkat - de klnsen az utolst - iszonyatosan megnehezthetik, vagy pp baromira knnyv tehetik. Sajnos ez a md co-opban nem l, a basszusgitros knytelen lesz vgighallgatni, ahogy trsa - remlhetleg - brillroz.

Oh, igen, a co-op md csak karrier mdban rhet el egy gpen - legalbbis ha nem vagy X360 tulaj. k ugyanis els indtskor (felttelezve, hogy Live-ra van ktve a gp) letlthetnek egy patchet, mely bekapcsolja ezt a jtkmdot a Quick play opciban is. Msik gpek tulajai? Remlhetleg elbb-utbb k is kapnak egy ilyen kis meglepit. Lehet azonban egyms ellen versengeni, a rgrl ismert face-off s pro face-off mellett a fent emltett battle-mode az egyedli jdonsg. A kiegyenslyozatlansg itt is feltnik, mg taln jobban, mint a karriernl, valahogy gy rzem, mintha ez a fajta jtk egy ksza tlet lett volna, amit helykitlts miatt benne hagytak volna a vgleges vltozatban.

Van viszont masszv online tmogats (s ezt a rszt PS2 tulajok ki is hagyhatjk sajnos)! Nem csak leaderboardok, internet segtsgvel az sszes egyms elleni jtkmd jtszhat, co-opban is nyomulhatunk, egyedl a karrier nem elrhet. Termszetesen a rendszerek kzt van eltrs, gy mg a PS3 kiads nem tmogat semmilyen bart-listt s gy csak random emberek ellen gitrozhatunk, addig a Wii vltozatban - a szoksos jtk specifikus friend-code segtsgvel - mr bartokat is hvhatunk. Ktsgkvl az X360 verzi online mdja a legbartiabb ebben a tekintetben, hiszen killhatunk ismeretlenek ellen s bartainkat is pillanat alatt beinvitlhatjuk a jtkunkba, illetve itt pillanatok alatt hozz tudunk frni a letlthet dalokhoz. Termszetesen a PSN Store is knlni fog extra dalokat, a Wii verzi azonban nincs felksztve a ksbbi kiegsztsre. Az online jtk mellett a ksztk a lassan megszokott vl webkettes fegyvert is bevetik, a guitarhero.com oldalon statisztikkat nzegethetnk a teljestmnynkrl, csapatokat alkothatunk, st akr rajongkat is gyjthetnk!

MG NINCS VGE, KATT AZ OLDALVLASZTRA A FOLYTATSRT!
>>

sszesen: 92 [1-50]
1 | 2
[20] kakasu
febr 28., vasrnap 0:24 #92
Ennek a jtknak bszke fggje voltam tavaly, ezrt a 2007-es TOP5 kpzeletbeli listmon gy emlkszem a harmadik volt. Mindenesetre a Rock rk, ahogy ez a jtk is. Ajnlom a stlus kedvelinek, meg azoknak az embereknek akik egy j LAN Partyn megunjk a Call of Dutykat vagy Counter Strike-ot , vagy amit tolnak. A drga mulatsgrl meg annyit, hogy ahhoz kpest nem drga ez. Ez a jtk megri az rt. Csak hol tallod meg a PC-s verzit? Ritka mint Hitlerben a jindulat.
nov 28., szerda 11:47 #91
Vrom a Szjharmonika s a Cimbalom Hero-t!
NeverNameD
[55] axl
nov 20., kedd 19:13 #90
amugy sztem ennel a jateknal abszolut nem szamit a platform, mert itt tenyleg nem a graf. a lenyeg, az iranyitas meg mindenhol ua. es nem hinnem h nagy gepigenye lesz
Rubber-Chicken-With-A-Pulley-in-the-Middle
[55] axl
nov 20., kedd 19:11 #89
Vlasz gamer2 (#88) zenetre
csak lesz...
Rubber-Chicken-With-A-Pulley-in-the-Middle
[16] gamer2
nov 20., kedd 15:21 #88
van guitar hero 3 pc-re is tudttok?????
"A problmk azrt vannak, hogy megoldjuk ket, a rejtvnyek pedig azrt hogy problmt okozzanak " XD
[1] zs0ltee
nov 17., szombat 14:32 #87
sziasztok! elakadtam a jtkban! ha lehet egyeltaln olyat! whammy-t kapok mindig battle mdban! azt hogy tudom megszntetni? m nyomkodtam mindent ssze vissza de nem segtett! elre is kszi a vlaszt!
[16] gamer2
nov 17., szombat 10:38 #86
kirly magyari akkor tlleg vedd m meg gitrral egytt
"A problmk azrt vannak, hogy megoldjuk ket, a rejtvnyek pedig azrt hogy problmt okozzanak " XD
[16] gamer2
nov 17., szombat 10:38 #85
nagyon
"A problmk azrt vannak, hogy megoldjuk ket, a rejtvnyek pedig azrt hogy problmt okozzanak " XD
[16] gamer2
nov 17., szombat 10:38 #84
nagyon
"A problmk azrt vannak, hogy megoldjuk ket, a rejtvnyek pedig azrt hogy problmt okozzanak " XD
[11] rdong
nov 14., szerda 23:07 #83
Vlasz Pelgrin (#82) zenetre
Kszi. Akkor beszerzem az elzt is.
Jtszani tudni kell. :)
[3] Pelgrin
nov 14., szerda 7:50 #82
Vlasz rdong (#81) zenetre
Igen az.
PS ID: MagTher, GamerTag: Arwenke
[11] rdong
nov 13., kedd 22:33 #81
Tnyleg egy krds. Ez a vezetk nlkli gitr visszafel kompatibilis az elz rsszel?
Jtszani tudni kell. :)
[11] rdong
nov 13., kedd 13:37 #80
A dem s az elolvasott teszt alapjn... tutira vev vagyok erre a jtkra. Nem gondoltam volna, hogy szimpla controllerrel is rkra oda szgez a monitor el.
Jtszani tudni kell. :)
[24] stimpy.
nov 11., vasrnap 22:14 #79
Vlasz axl (#78) zenetre
Nyilvn pont azrt,mert ilyenekre tartogatja.
s szerintem teljesen igaza van.Aki komolyan foglalkozik ilyesmivel az nyilvn ignyes az ilyesmire s ldoz r.s ez ldozatokkal jr ms dolgokban.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[55] axl
nov 11., vasrnap 14:30 #78
Vlasz Madroy (#67) zenetre
hallod, es meg most akar venni uj akusztikusat 130e Ft-ert... mondom neki, hogy hulye (a vicc, hogy mozira meg sosincs 1000 Ft-ja )

na mind1, kinek a pap... en jol elleszek a GH-val is (a FoF-al eltoltott idobol kiindulva ), akinek meg nem jon be az egesz koncepcio, az kerulje el jo messzire, nem tudok mast mondani (amugy edekes, mert engem meg a Halo nem hozott lazba, egy kicsit se mondjuk az is lehet, hogy azert, mert os-PC-s leven mar rengeteg FPS-sel volt dolgom, es eddigi informacioim szerint nem a Halo-szeria a spanyol viasz az nekem a Duke Nukem 3D es a Doom 2 volt )
Rubber-Chicken-With-A-Pulley-in-the-Middle
[12] bixiboy
nov 11., vasrnap 11:29 #77
Vlasz DarkVenom (#76) zenetre
???
ja hogy mai megjelentkn mai jtkokkal kell jtszani? mindegy...
[64] DarkVenom
nov 10., szombat 19:20 #76
Vlasz bixiboy (#75) zenetre
Gondolom te 1080p-ben Tetrisezel.
Thrills, Chills, Kills!
[12] bixiboy
nov 10., szombat 18:39 #75
bazz, a GH-ra gondoltam, mint ellensg
egybknt amiket mondtl, azok mind igazak a GH-ra: lvezetes gameplay, j grafika/design, minsgi hangok (zenk), kirly hangulat; egyedl a fordulatos trtnet nincs meg, de azt gondolom nem ebben a jtkban kell keresni
a rgi jtkokat inkbb, mint pldt hoztam fel az egyszer de nagyszerre
[20] Madroy
nov 10., szombat 18:03 #74
Vlasz bixiboy (#72) zenetre
Te Bixi komolyan nem hiszem el amiket rsz A tartalom nlam nem abban nyilvnul meg, hogy 5000 szarsgra kell odafigyelni egyszerre (tengeralatjrszimultor) hanem ezekben: lvezetes gameplay, j grafika/design, fordulatos trtnet , minsgi hangok, kirly hangulat. Persze lehet egy jtk gy is j, ha ezek kzl nincs meg vmelyik benne, de ilyenek hogy tetrisz meg pong bazdmeg ezek annak idejn korszakalkot jtkok voltak, mert az egsz jtktrtnelem elejn voltak, mg hasonl se volt hozzjuk, de ne a mai jtkokhoz hasonltgasd mr ket mert ez kb. olyan, mintha a bicinglit hasonltgatod a honda versenymotorhoz, mind a kettnek 2 kereke van meg gurul de vtizedek vannak kztk. Amgy meg hol vagy te nekem ellensg, azrt mert rtl vmit amit n mshogy gondolok na ne hlyskedj mr.
Captain Cartman yohoho !
[12] bixiboy
nov 10., szombat 15:50 #73
Vlasz Madroy (#70) zenetre
te, berakok mg pluszba 6 plyt, 8 sniperest, 2 tankot, nmi nvnyzetet, sok kis mancskt s mris kaptam egy jobb jtkot, hisz tartalmasabb, nem?
[12] bixiboy
nov 10., szombat 15:48 #72
Vlasz Madroy (#63) zenetre
j dolgokat mondasz, de rossz ellensget pcztl ki magadnak
a jtkokat nem biztos, hogy tartalmassguk szerint kell csak szemllni, mert elg sok rgi jtk e logika alapjn szar, vagy pl. mit mondasz a pongra vagy a tetrisre?
s akkor egy cscs tengeralattjr-szimultornl nincs jobb a vilgon, mert egyszerre ezer dologra kell figyelni benne?
[64] DarkVenom
nov 10., szombat 0:24 #71
Vlasz Madroy (#70) zenetre
Attl, hogy valami mainstream, mg lehet ignyes, a kett nem zrja ki egymst, de valljuk be, a Halo szlesebb krhz szl, mint az Okami mondjuk
Thrills, Chills, Kills!
[20] Madroy
nov 09., pntek 23:42 #70
Vlasz DarkVenom (#68) zenetre
Mind a kettt el lehetne venni, csak az a klnbsg, hogy a Halo egy ignyes, tartalmas jtk, de mondjuk a hypeja az mr tnyleg tbb,mint tlzs, viszont ebben egyet rtnk, a gh tnyleg olyan, mint a wii, azt is nagyon szeretem
Captain Cartman yohoho !
[64] DarkVenom
nov 09., pntek 23:17 #69
Vlasz DarkVenom (#68) zenetre
Most ltom, csak Axl-t ismteltem, ezerbocs
Thrills, Chills, Kills!
[64] DarkVenom
nov 09., pntek 23:16 #68
Vlasz Madroy (#67) zenetre
A Guitar Hero partyjtk, nem ugyanaz a kznsge, mint az ltalad emltett "jobb" jtkoknak. Ha egy Okami vagy BG&E pnzgyi buksrl van sz, nem a GH-fle cuccokat kell elvenni, hanem mondjuk a Halo-fle, szintn emltett mainstream vonalat. A Guitar Hero nekem olyan a jtkok kztt, mint a Wii a konzoloknl.
Thrills, Chills, Kills!
[20] Madroy
nov 09., pntek 23:10 #67
Vlasz axl (#64) zenetre
Ht igen ez a dolog msik rsze a mainstream, ami szintn megrne egy vitt, de n inkbb gy vagyok vele, hogy inkbb a mainstream jtkok jjjenek, mint a casualok, mert azokkal n mg mindig jobban elvagyok, kuzinod meg gy ltszik, hogy a gitrozsban hardcore azrt ez a 350e nem semmi, a tartalomhoz visszatrve a sztem mondjuk a PGR 4 az 1hez kpest sokkal tbbet fejldtt, mint a guitar hero 1 a 3.hoz kpest, de nyilvn a stlusoknak megvannak a maguk hatrai, amiket nehz tlpni, tl szrnyalni.
Captain Cartman yohoho !
[64] DarkVenom
nov 09., pntek 23:01 #66
Vlasz Madroy (#52) zenetre
Az a srkny engem nagyon flhz vgott: *(vkony hangon, csillog szemek)* Come on, catch me!
Thrills, Chills, Kills!
[55] axl
nov 09., pntek 22:45 #65
Vlasz Warhawk (#62) zenetre
tudom, es a GH2 szamait is at tudja konvertalni (bar elvileg sokaig tart es sokat is foglal), ugyhogy gyakorlatilag pc-n is van GH2
Rubber-Chicken-With-A-Pulley-in-the-Middle
[55] axl
nov 09., pntek 22:44 #64
Vlasz Madroy (#63) zenetre
nyilvan szinpadon allni (viszont sokkal tobb gyakorlas kell hozza, es dragabb is: kuzinom mar siman beleolt 300-350 000 Ft-ot, ugyanis mar a 2. gitarjat zuzza, vett uj erositot is, elektronikus hangolot, mikrofonallvanyt, kb. 2 havonta uj hurokat, jack-dugok, aprosagok + kb. 2 het alatt elkopik nala a boltban kaphato legerosebb pengeto [vagy elhagyja] a GH meg egy jatek, nyilvan akkor is szorakoztatonak kell lennie, ha nem tudsz honapokat ragyakorolni, nincs 1 heted megtanulni egy uj szamot es csak heti 2-3 orat szansz jatszani...) csak ez nem adatik meg mindenkinek, nekik jo a GH (pl. en abszolut bena vagyok a gitarozashoz, de itt legalabb par percre gitaristennek erezhetem magam, ahogy lealazom Slash-t ) autoversenyzesnel is nyilvan az igazit vezetni nagyobb elmeny lehet... az autos jatekok meg pont az a mufaj, ami nem igazan ujul, inkabb csak lassan fejlodik (grafika, hangok, fizika, autovalasztek, jatekmodok stb. de a lenyeg mar evek ota valtozatlan).

az, hogy nehany (sot, eleg sok) jo jatek elbukik a megfelelo reklam miatt, az sajnalatos teny, de arrol szvsz. nem ez az egy szem jatek tehet, inkabb a sokkal inkabb mainstream jatekok, a.k.a. FPS-ek, illetve egyeb akcio-mufajok... gondolj csak bele: mekkora hype-ot es mekkora penzeket forditottak a Halo 3 es a GoW reklamjara... (pl. a BG&E jo pelda volt, en is mindig azt hozom fel, mert szamomra az utobbi par ev legmeghatarozobb elmenye volt, csak a Fable es a PoP oT tudta behozni nalam)
Rubber-Chicken-With-A-Pulley-in-the-Middle
[20] Madroy
nov 09., pntek 19:40 #63
Vlasz axl (#60) zenetre
Ok Axl szrakoztat meg minden n tlem mindenki abnnyit jtszik vele amennyit akar, de szerny vlemnyem szerint jval tbb tartalom van egy jl sszerakott auts jtkban, mint egy olyan jtkban, ami abbl ll, hogy a kpernyn lthat aktulis gombokat nyomod meg, s ajkkor jl szl a zene.De mondom ez az n vlemnyem, aki akar jtszon vele n mg azt se bnom, hogy sokan veszik meg, engem az zavar igazbl ebben az egszeben, hogy a kiad tudjk, hogy egy ilyen koncepcival ami ennyire populris rengeteget lehet szaktani, s ez al rakjk a kemny marketing pnzeket, mg a hardcore jtkokat meg a legtbbszr csak azok ismerik, akik bjjk a netet/offline sajtt, s gy ezekbl sokszor rohadt kevs fogy, s ezrt nem is lesz folytatsuk. Amgy krdezd meg kuzinod, hogy melyik az igazi lmyny, amikor kinn ll a sznpadon s ott tpi, vagy amikor a tvbl jn a zene folyamatosan, mert elg gyorsan nyomta be a gombokat Nah gy rzem ezt a guitar hero tmt ki is mertetk, most elmegyek alszom pr hnapot, s bekszlk a wiifit elleni kampnyomra .
Captain Cartman yohoho !
nov 09., pntek 19:40 #62
Vlasz axl (#61) zenetre
Egybknt az USB-s gitrok (pl GH2-) megy PC-n is a FoF-al...
nope
[55] axl
nov 09., pntek 19:24 #61
Vlasz axl (#60) zenetre
amugy gitaros kuzinom is tok jol elszorakozott a Frets on Fire-rel (ingyenes pc-s jatek, kavzi GH-klon ), pedig egy 160k-s gitaron tolja es fellepeseik is vannak
Rubber-Chicken-With-A-Pulley-in-the-Middle
[55] axl
nov 09., pntek 19:20 #60
Vlasz Madroy (#48) zenetre
megneznem, hogy hol kapsz 20-25k-bol gitrat ES erositot... amugy meg attol, hogy megveszed, meg nem biztos, hogy tudsz majd rajta jatszani, de lehet, hogy mar a behangolasnal elakadsz... aztan, ugyan apro, de allando kiadasokkal jar: hurkeszlet, pengetok, jack-dugok stb... (kuzinom gitarozik)

ezzel szemben a GH-t megveszed, elmondja, hogy hogy kezd el a jatekot, es ezek utan akar csak heti egy-ket orara is leulhestz jatsznai, nem kell gyakorolni, mert ez ugye egy JATEK.

,,olyan dolgokat csinlhass meg bennk, amiket a val letben nem" ezzel sztem mindent el is mondtal: tegyuk fel, hogy veszel gitart es kiegeszitoket, tegyuk fel, hogy tudsz is jatszani rajta. mennyi az eselye, hogy szinpadra allhatsz kozonseg elott? valamennyi biztosan van, de nem lesz mindenkibol szupersztar, aki gitart vesz a kezebe...

szoval pl. ilyen alapon az autoversenyeknek sincs sok ertelme, mert a csaladi kocsival is tudsz furikazni, az "csak" annyiban ter el az igazi versenyektol, mint a GH egy rockkoncerttol...

szinte nulla grafika. es? egy jateknak az a celja, hogy szorakoztasson, ha ezt igy eri el, akkor kit izgat a grafika... persze kell a szep grafika is, de arra mas jatekok vannak ott. ha minden jatek egyforman szep lenne, es relative nem is lenne viszonyitasi alap, akkor baromira meg lehetne unni azokat is, igy is a "csunyabb" jatekok miatt "szepek" csak. bator dolog, ha valaki a tartalom ujitasaval, nem a grafika fejlesztesevel akar jatekot eladni. igaz, a GH3-mal sok kockazatot nem vallaltak, mert a korabbi reszek megalapoztak a sikeret
Rubber-Chicken-With-A-Pulley-in-the-Middle
[20] Madroy
nov 09., pntek 19:02 #59
Vlasz bixiboy (#58) zenetre
Te ez most komoly vagy vmi rossz vicc? Figyelj PGR4 vs MSR : 20x szebb grafika, 5 vros , sokkal tbb aut, mototrok, sokkal szebb animci, 10x jobb fizikai engine, ez ltal sokkal lethbbvezetsi lmny vagy ezek n eked semmit se szmtanak?
Captain Cartman yohoho !
[12] bixiboy
nov 09., pntek 18:40 #58
Vlasz Madroy (#57) zenetre
de fogadjunk, ha megkrnlek se tudnd lerni miben tbb/msabb
[20] Madroy
nov 09., pntek 18:36 #57
"a pgr4-et se prblom platinumra, mert ugyanaz mint a 3, st az MSR
gt-vel meg ps-en jtszottam, azta miben ms?"
Ezzel el is mondtl mindent arrl, hogy mennyire valk neked ezek a jtkok, PGR 4 miben tbb/jobb/msabb az MSRnl eldobom az agyam bazdmeg , hagyjuk is ezt, mert nincs neknk mirl vitatkozni gyltom.
Captain Cartman yohoho !
[12] bixiboy
nov 09., pntek 18:08 #56
Vlasz Madroy (#54) zenetre
egybknt meg nem prblom meg a halo 3-at heroicon kitolni, mert a halo 2-t prbltam legendary-ban, s sokkal jobb lmny volt az
a pgr4-et se prblom platinumra, mert ugyanaz mint a 3, st az MSR
gt-vel meg ps-en jtszottam, azta miben ms? vgre vannak mr ms plyk is benne, mint a laguna seca, a deep forest, a midfield raceway meg ezek?
[12] bixiboy
nov 09., pntek 18:01 #55
Vlasz Madroy (#54) zenetre
ezer rmmel kihagyom
ebben meg prblj meg, vagy ms expert fokozaton jtszani, kb ugyanott vagyunk
[20] Madroy
nov 09., pntek 17:49 #54
Vlasz bixiboy (#53) zenetre
De attl nagy rockstar leszel, ha a poligonokbl sszerakott , letextrzott kznsg tapsol neked
Prblj meg reflexbl klekeni a Halo 3ban heroicon vagy a Pgr 4ben a platinumra hajtva, megnznm nagyon. s tnyleg krva j ez a QTE csak kb. a Dance Dance Revolution ta ltezik, ami egy ps1es jtk csak ott nem "gitroztl" hanem tncoltl ez m a korszakalkot tartalom, azt kvnom neked, hogy ilyen szint jtkokkal jtszl mostantl, mint ez, s hagyd ki a mostanban megjelen tucatszar fpseket/auts gameket (pl. crysis, gt5 proluge) .
Captain Cartman yohoho !
[12] bixiboy
nov 09., pntek 17:24 #53
Vlasz Madroy (#48) zenetre
ahhoz kpest mekkora bercasual cucc, nzd meg a legtbben kemnyen megszenvednek vele, mert itt bizony meg kell tanulnod valamit, mg a 600-ik auts cuccban vagy fpsben szinte reflexbl kzlekedsz a helyszneken, s annyira minimlis jdonsg rzetet sem nyjtanak, mint egy fa*vers
amgy wc-t pucolni sztem mg letben sem rdekes, de nem akarom vdeni a simset mert azt n is rhellem (annak ellenre egy tletes cucc)
hlyesget beszlsz amgy, a j jtkoknak pp ez az ismrve, hogy brki el tud velk lenni, s sztem rocksztrokbl is viszonylag kevs van, szal ez is olyasmit ad amit az letben nem tehetsz meg, mert ennek a jtknak a lnyege nem csak a gitrozs, hanem a rocksztrsg!
baromira nem fogod gy rezni magad attl, ha igazi gitrt veszel a kezedbe
[20] Madroy
nov 09., pntek 17:21 #52
Vlasz DarkVenom (#50) zenetre
De a vge a llegjobb Randey is rkap a heroin herora
Captain Cartman yohoho !
[24] stimpy.
nov 09., pntek 15:40 #51
Vlasz DarkVenom (#50) zenetre
LOL!
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[64] DarkVenom
nov 09., pntek 15:35 #50
Vlasz stimpy. (#47) zenetre
A gyerekek kemnyen Guitar Herot nyomjk, Stan s Kyle eszmletlenl gyesek, a tbbiek ujjonganak. Randy ltja, hogy a srcot rockjtkot jtszanak, mire belelkesl, bedugja az erstjt, s elkezd valdi gitron zenlni, mire a gyerekek furcsn nznek: gitron jtszani mr gz, tl oldschool.
Egybknt j kis rsz, a Guitar Hero-n keresztl mutatja be a tipikus rockbands filmeket.
Thrills, Chills, Kills!
[5] Ryuzaki
nov 09., pntek 12:14 #49
Tegnap vettem egy wireless gitrt a ps2mhz, ez volt az egyetlen a boltban. s azok az arcok, mindenki gy bmult mikor mentem hazafel Nem mindennapi lmny ez a jtk, fantasztikus szmokkal. Rgtn lenyomtam 6 rt, de szerintem ennyi. Idegest, hogy mediumon a 7es setlist-bl semmit sem tudok eljtszani, az easy pedig tl knny(br biztos a technikmmal van a gond, slideolni kellene, de nem megy)

Ha valakit rdekel egy 2 napos wireless gitr ps2hz, 1 v garival, rjon zenetet. (Csak meg ne gondoljam magam
http://gamer-planet.freeblog.hu http://jatekertekelesek.blogspot.com
[20] Madroy
nov 08., cstrtk 23:59 #48
Vlasz stimpy. (#47) zenetre
Szval sztem a Guitar Hero egy casual baromsg, kb. olyan, mint a sims , sokat adnak el belle, populris mert olyan dolgokat csinlsz benne, amit a val letben is lehet/szoktl, de n szemly szerint rhhellem az ilyen cucokat mert a video jtkok ara valk, hogy olyan dolgokat csinlhass meg bennk, amiket a val letben nem vagy legfeljebb egy letfogytiglani brtnbntets mellett tehetnl csak meg, nem brom flfogni, hogy mirt j az, hogy bellsz a tv el s jnnek a gombok QTE rendszerben aztn nyomogatod ket egyms utn s akkor a gp normlisan lejtszik 1 elre felvett zent, ha mr vki gitrozni akar azt nem jobb lenne lben csinlni, ahol sajt magad alaktod a dallamot, kitapasztalod csnjt-bnjt a dolognak? Nem sokkal lvezetesebb ? Ugyangy a simsben pucolod virtulisan a wct mert az olyan trendi. Ezeket a val letben is ugyangy megteheted csak sokkal jobb a grafikja a dolognak, s mg rdekesebb is. A south parkban pot erre vilgtanak r abban a jelenetben amit rtam, de nzztek meg s le fog esni. Szval n gy ltom ezt a dolgot, nem akarom szapulni a jtkot csak az n csrmet mindig basszk ezek az bertrendi casual cuccok, mert ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy ezekben milyen szinten egyszer minden a grafiktl a tartalomig s hogy milyen szinten sokat adnak el bellk, s hogy az ignyes jtkokbl, amibe nem kis munka van befektetve meg sokszor mennyire keveset (BGEandE, Pscyhonauts) .
Captain Cartman yohoho !
[24] stimpy.
nov 08., cstrtk 22:47 #47
Vlasz Madroy (#46) zenetre
Ezt fejtsd m ki bvebben,mert baromira nem tudom elkpzelni milyen sszefggs lehetsges a kt dolog kztt.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[20] Madroy
nov 08., cstrtk 22:10 #46
n azt mondom nzztek meg az j south park rszt, fleg mikor Randey Marsh lben gitrozik s a gyerekek reakcijt r, s utnna el lehet gondolkodni azon, hogy mennyire j s ignyes jtk is ez.
Captain Cartman yohoho !
[2] Sz-a-bika
nov 08., cstrtk 18:13 #45
Vlasz nti (#44) zenetre
A jtk is j, de ha valamire akkor szerintem a songlistre nem lehet panasz. Van itt minden ami szmt, s a "noname" bandk is ismertebb szmokkal vannak benne reprezentlva.
www.granturismofever.hu
[3] nti
nov 08., cstrtk 16:03 #44
Zsenilis tlet, npszer jtk, szarabbnl szarabb szmokkal.
One good thing about music, when it hits you feel no pain...
nov 08., cstrtk 15:16 #43
Vlasz Ryuzaki (#41) zenetre
PS2-n mindegyik gitr szereti a msikat gy tudom.
X360-on biztos.
PS3- s Wii-n meg ez az els GH...

Platformok kzt pedig nem mennek a dolgok elvileg.
nope
sszesen: 92 [1-50]
1 | 2