Gamer365 podcast E3 2011 - Nintendo & többiek
Eddig 32 hozzászólás
liquid
2011. July 07.
Thursday 19:19


Ééééés itt a kizárólag az idei Electronic Entertainment Expo-ra koncentráló Gamer365 podcast második epizódja. Ebben a részben a Nintendo-ról, és náluk is elsősorban a Wii U bejelentésről lesz szó - plusz végigszaladunk a nagyobb kiadók kínálatán is.

Átenszión: a hanganyag néhol szókimondó szövegeket tartalmaz, így a gyermekek, és az ilyesmire érzékenyek kellő óvatosággal közelítsenek felé.

A második rész a lenti lejátszó segítségével most azonnal meghallgatható, vagy akár le is tölthető (link a lejátszó alatt) későbbi fogyasztás céljából.

 


[LETÖLTÉS] GAMER365 PODCAST: E3 2011 - NINTENDO & TÖBBIEK


[34] CHASE
Jul 17., Sunday 15:19 #32
Nagyon jók lettek a mostani podcastek, köszi.
A Wii U-s vélemények közben egyfolytában bólogattam, főleg a "gimmick keresés" megfogalmazás tetszett.

Viszont továbbra is úgy gondolom, hogy a Wii U nem (csak) nekünk készült, hanem leginkább azokat célozza be, akiket a Wii megfogott, és őket akarják úgymond "továbbléptetni" hardcore-abb irányba, és nekik még csábítóbb lehet ez a gép, meg a funkciói, mintha azt mondanánk, hogy vegyél egy X360-at, PS3-at.
És azért nem kis rétegről beszélünk, tízmilliókról.

És egy javaslat: szerintem jó volna, ha ilyenkor, amikor beszéltek valamiről, pl. Iwata konferencia, akkor bevágnátok a hanganyagot hozzá, és más esetben is hasznos lenne.
http://mbti-lelektanitipusok.hu/eletmuveszek/estp/estp-vallalkozok-altalanos-jellemzese/
[2] Donika76
Jul 13., Wednesday 0:14 #31
Ez egy kicsit nagyon elbaszott valami Ipad utánzat akar lenni?
[24] maccc
Jul 11., Monday 19:35 #30
Válasz bp (#26) üzenetére
Én meg az ilyen másokat lesajnáló "celebeken", akiknek közük nincs a témához és azokon mosolyognak, akik le tudták írni, elmondani a saját véleményüket
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[5] Paragon
Jul 11., Monday 18:21 #29
Sokkal több konkrétum kéne a gépről, az alapján lehetne valami okosabbat mondani.
[54] Doom
Jul 11., Monday 17:46 #28
Válasz zolesz2 (#25) üzenetére
Viszont belegondolva anno mindenki temette a Wii-t, hogy sehol sincs a két HD konzolhoz képest, mégis az fogyott a legjobban. Hogy a Wii U mennyire fogja megállni a helyét, ezek után megtippelni se merném. Első blikkre azt mondanám kijön egy gép, ami erősebb valamivel mint a 360 / Ps3, rá egy évre meg kijönnek ezeknek az utódai, amik még attól is többet tudnak, így megint lenne némi szakadék tudásban. Aztán lehet akkora siker lesz mégis, hogy a N gépéből megy el a legtöbb.
Jul 10., Sunday 18:09 #27
Válasz bp (#26) üzenetére
Ja kérlek, ilyen a popszakma.
And since you asked: no. It's massive.
[5] bp
Jul 10., Sunday 12:59 #26
Azért azon mindig elmosolyodom mennyire jól tudnak egyesek a kanapéból észt osztani
[3] zolesz2
Jul 10., Sunday 12:07 #25
Válasz dreampage (#3) üzenetére
"Vajon a DS és a Wii menetelése után megtörténhet, hogy a 3DS + Wii U párossal a cég visszasüllyed az N64-es / GC-s idők szintjére? "

Vagy még annál is mélyebbre. Hardveres tudás szempontjából ugyanis az N64/GC még valamennyire pariban volt aktuális versenytársaival, viszont a Wii U esetében nagyon úgy néz ki, hogy ez nem így lesz. Csinálnak egy olyan platformot, amely arra van kárhoztatva, hogy tisztes távolságban kullogjon a többiek után. Ehhez a másik nézőpont dologhoz meg tényleg nem kell célhardver, ha nagyon akarjuk, akkor egy gombnyomás kérdése az egész.
Zsákutcának látszik a cucc és könnyen nagy bukta lehet belőle.
Jul 09., Saturday 11:17 #24
Válasz Necroman Mk2 (#23) üzenetére
A rend kedvéért: a Black Ops tudja ugyanezt offline multiban is. De (talán nem voltam elég világos): nem az a lényeg, hogy online, vagy offline, hanem az, hogy ebben nincs semmi új, az élményt (némileg más formában) most is megkapod más platformokon is.
And since you asked: no. It's massive.
Jul 09., Saturday 10:18 #23
Szerintem rosszul közelíted meg a tablet kérdését, meg a CoD helikopteres bónusza nem a legjobb példa, mivel az ONLINE, a Wii U viszont OFFLINE azaz egy gépnél kínál közösségi multiplayert. Szerintem ezt a fogócskás minijáték szemlélteti a legjobban.
A másik meg hogy elfelejtik sokan, hogy a gép nem csak tabletet tartalmaz, hanem használhatod hozzá a Wii Remote-t is. Persze az új "kisablak" jó ötletnek bizonyul, bár szerintem railshooterhez nem éppen a legmegfelelőbb, arra még mindig jobb a Wiimote.
Oh, és régi címek? Ebből az következtethető, hogy a Wii U-t azoknak szánják, akik korábban Wii-t vettek, mivel nekik nem volt se Assasins Creed, se Darksiders (utóbbihoz megjegyzés: ha jól tudom, ott egy időben érkezik a többi géppel), így ennek a vásárlórétegnek ezek újak lesznek.

Amúgy jó összefoglaló volt.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[17] dpb
Jul 09., Saturday 1:56 #22
Válasz 1000rr (#21) üzenetére
Akkor hivatalosan is ő a legszimpatikusabb. Bár sokan elmehetnének szinkronszinésznek is.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[29] 1000rr
Jul 09., Saturday 0:28 #21
Válasz dpb (#20) üzenetére
Liquid
A 21.század nem egy szupermodern Hi-Tech világ hanem egy 99%Faszkalapoktól hemzsegő posztapokaliptikus senki földje....
[17] dpb
Jul 08., Friday 22:45 #20
Ki mondta azt, h "DE HÁT ÉN JÁTÉK BUZI VAGYOK..."? Nagy pacsi neki!
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[8] Kannibál
Jul 08., Friday 15:08 #19

..csak sza-ka-szo-san működik az agyam..
Jul 08., Friday 12:20 #18
Válasz shearer (#5) üzenetére
Király volt, tényleg jobb volt, mint az előző podcast! Kb mindennel egyetértettem én is!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[21] Ordel
Jul 08., Friday 11:31 #17
A múltkori résznél említett hiányérzetet ezennel visszavonnám. Baromi jól szórakoztam, köszi!
@MateFitus, PSN ID: Ordel87
[24] Fabri
Jul 08., Friday 11:20 #16
Nagyon jó lett
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
[54] rehynn4
Jul 08., Friday 11:16 #15
Válasz Alwares (#14) üzenetére
A Biót én is nagyon várom, ritka PC-s vásárlásaim egyike lesz.
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
[59] Alwares
Jul 08., Friday 11:06 #14
A Wii U helyét én se látom a piacon, csak erre a koncepcióra ráépíteni egy gépet szerintem hiba. Úgyis akiknél ilyen probléma van, hogy foglalt a TV mert valaki játszani akar (NAGYON) a másik meg nézni a kedvenc soriját, ott előbb utóbb úgyis érkezik majd egy másik Tv. Ez a japánoknál poén lehet, ahol kevés a hely és nem lehet az egész lakást telezsúfolni tvkkel. A gép ereje meg még inkább rátesz egy lapáttal. A Nintendo 2012-ben belép a jelen generációban. Epic fail. Ki akar még egyszer játszani a már 5 éves Assassins Creedel, csak azért mert a kezedben ott egy baszom tablet amin ott a térkép.
Tetszik a gép, csak nem látom értelmét, miért lenne ez jó nekem a Wii, Xbox360 (és PS3) mellé.

Most hogy játszogattam az utóbbi napokban a Zeldával meg a Gothic-al, rájöttem, hogy az őszi besza-behu felhozatalból engem igazán már csak két játék érdekel. A Skyrim és az új Zelda. A többi valahogy nem. Kedvenc műfajom a nyugati fantasy rpg és ezekből olyan kevés van mostanában.
A Zelda meg szimplán jó lesz. A Wii-éra végére el is sikerül készíteni azt a játékot ami ki is használja a Wii adottságait.
A másik ami abszolute érdekel, az a Bioshock Infinite. Amilyen szinten egyedi és istentelenjó művészi design-al volt megáldva az első rész, úgy érzem ennél is legalább annyira fog szárnyalni a csapat fantáziája. És én ezt várom egy játéktól. Nyűgözzön le, olyan helyszínekre vigyen el amiket elképzelni se tudok. Ha Afganisztánban akarok lövöldözni akkor inkább jelentkezek a seregben. Hmm a második világháborús lövöldék kora lejárt, a moderneké mikor fog? Én már nagyon unom. A Cod4 óta ugyanarra a sémára épül az egész.
.titanic {float: none;}
[7] Doberman
Jul 08., Friday 10:25 #13
Ez a podcast kifejezetten tetszett. A vitán felül legjobb szikra a' melyik csapat melyik sorozatot készítse' volt. Én ezt azzal hoznám össze, hogy kirakni két szép nagy listát mindkét részből és az olvasokra bízni annak kombinálást. Lehetne szavazni érvelni, majd a végén ti összegeznétek és jöhet belől egy podcast megemlékezés ahol nagy szakértelemmel summáznátok a szeánsz lényegét.
Stupid people everywhere, but I ain't got time to care!
[57] renz
Jul 08., Friday 10:14 #12
Mosolyogva és egyetértően bólogatva hallgattam végig.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[54] rehynn4
Jul 08., Friday 9:31 #11
Abszolút átérzem és osztom a szkepticizmust a Wii U-val kapcsolatban, de szerintem felesleges visszavárni a céget a "vörös óceánba" és ideje megbarátkozni a "másság a másság kedvéért" hozzáállással, mert ugyanabban az arénában, ugyanolyan géppel/kontrollerrel és funkciókkal az N-nek esélye sincs a másik kettővel szemben.

Az online-ról szóló híresztelések (ráhagyják a third partykra a saját felületeik fejlesztését) egészen borzalmasan hangzanak.
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
[5] ujitso
Jul 08., Friday 1:25 #10
A GC kontrollere nem volt az igaziHOGYMIII
[46] csavar
Jul 08., Friday 1:17 #9
Válasz csavar (#8) üzenetére
"podcats" - egy új szó?!?
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar
[46] csavar
Jul 08., Friday 1:14 #8
Ez a podcats (kettő együtt) pontosan olyan volt, mint az idei E3!
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar
[24] maccc
Jul 08., Friday 1:10 #7
Amúgy teljesen egyetértek a hallottakkal.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[24] maccc
Jul 08., Friday 1:09 #6
Az új Bia.-val csak az az egyetlen probléma, hogy egy olyan második világháborús szériáról van szó, ami nagyon komoly történettel, és felejthetetlen karakterekkel rendelkezett. Ezért akkora csalódás az a bohókás co-op cucc, teljesen jogosan. Aki szerette, megvette a Bia. részeket az ezért vette, így szerintem is teljesen ökörség volt erre elvinni a sorozatot.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[26] shearer
Jul 08., Friday 0:43 #5
Jó volt ez is, köszönet érte! Engem is meglepett, hogy a Bioshock 3 itt a gamer365-ön milyen keveseket érdekel. Igaz, akit meg igen, azt annál inkább. Én magam is nagyon várom, az első rész talán az elmúlt öt év legjobb FPS-e, a második is tisztességes darab volt, de ez a harmadik, ez még kegyetlenebbül durva jó lesz.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[33] sQr
Jul 08., Friday 0:24 #4
Valóban nagyon jó volt hallgatni, mint ha a vágás alatt hatni kezdett volna az előtte elfogyasztott "hangulatfokozó". : ]

Amikor a törött kontroller és az FF szóba került az egy nagyon emlékezetes pillanat volt. Ahogy kiszakadt a valódi játékos a megfontolt emberből... :'D
Nintendo. Szót sem érdemel most. Nekem - kövezzetek meg - tetszik a tablet koncepció. Saját szobám van, saját TV-m, senki nem nyúlkál bele - de max a budira is magammal tudom vinni a Zeldát. Egy kérdés viszont felmerült. Miért nem lehet két tablet kontroller nálam? - azon túl hogy drága. Amúgy ötletért nem kell messzire menni. A DS duplakontrollerét hozzák át nagygépekre... nem túl eredeti - én fricskaként elsütném az exWii nevet: Revolution.
Far Cry 3. Tomb Raider. Legjobban várt címek. Csodálatosan néznek ki. Izgalmasnak néznek ki. Jó játéknak néznek ki.

Hirtelen ennyi. Nagyon jó volt a podcast. Várom a következőt. : ]

update: Ohhh. Még valami. Ninja Theory fikázás rosszul esett... azért az Enslaved szerintem egy igen üdítő színfoltja volt az utóbbi idők videojáték termésének... persze annak, aki játszott vele.
Twitter: sequeeer
[111] dreampage
Jul 07., Thursday 23:10 #3
Nagyon jó volt meghallgatni, szerintem jobb lett, mint az első fele.

A Nintendo Wii U prezentáció tényleg botrányos volt, és igen, nagy kérdés, hogy mire mennek ezzel a géppel, aminek az "újításai" nekem elég izzadtságszagúak, kicsit erőltetett az egész. Vajon a DS és a Wii menetelése után megtörténhet, hogy a 3DS + Wii U párossal a cég visszasüllyed az N64-es / GC-s idők szintjére?

A külsős játékok közül engem egyértelműen a Rage, Tomb Raider, BioShock Infinite fogott meg nagyon. A Mass Effect 3 részéről többet vártam sokkal, ha a harcokat mutatják, számomra az semmi. Radar alatt maradt érdekes módon a Skyrim, ami pedig egy igazi nehézsúlyú versenyző, én remélem, hogy kellően bereklámozzák ősszel, különben bukás lesz a nagy CoD-Battlefield párharc oltárán.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[5] akmal888
Jul 07., Thursday 21:44 #2
Most őszintén: FF10 Chocobo versenyén én is a falat ütöttem
"You know what they say about the leading man? He never dies."
[44] Szemy666
Jul 07., Thursday 21:35 #1
Nah ezt is leszedjük. Az előző résznél elfelejtettem oda írni, hogy köszi, meg hogy fasza volt, (a rövidsége ellenére), mert rohadék voltam.