Heavenly Sword - teszt
Kapcsold jtk: Heavenly Sword (ps3)
Eddig 165 hozzszls
antaru
2007. October 14.
Sunday 08:15
Frfiak ezreit dnti le lbairl
Te oly hosszan vrt PlayStation3 exkluzv, te hzcm, megvlt jtk, ami majd jl megmutatja! Ezek az elvrsok ugyangy igazak voltak a Heavenly Sword-ra, akr a LAIR-re. Ma mr vilgos, hogy br hatalmas potencillal rendelkezett, a srknykaland a rossz kiadi dntsek s az ezzel rerltetett irnytsi md ldozataknt vgezte. Az (n.) szaksajt alacsony pontszmokkal tpte le szrnyait s rngatta vissza a magasrptnek grkez jtkot a realits talajra.

Mi a helyzet a Heavenly Sword-dal? Ugyanaz. Szinte szrl-szra ugyanaz a trtnet.

A kiad fotkkal, videkkal, fejleszti interjkkal s jtszhat demval, mondhatni az sszes mdiumot megkongatva harangozta be a sikervromnyost, a rajongk pedig templomot emeltek neki az internet frumai adta alapokra, nnn maguk hrdetve tovbb a mennyekbe val bebocsttats eljvetelt.
A messis azonban hazugnak tltetett s keresztre feszttetett: a vilg videojtk-teszteli kzel sem rtkeltk maximlis pontszmmal a Ninja Theory jtkt.

A felhozott negatvumok kzt kiemelked helyen szerepeltek a harcrendszerrel szemben tmasztott kifogsok, a tbbjtkos md hinya s a jtk rvidsge.

AKIRT A HARANG SZL
A Heavenly Sword egy feudlis, fantasy vilgban jtszd trtnet, melynek kzppontjban a cmet ad varzskard ll. Egy a mennyekben kovcsolt kard, mely birtokost hatalommal ruhzva fel, legyzhetetlen harcoss teszi, de nem rkre: a fegyver elrabolja hordozja leterejt. Vget nem r hbork folytak rte, jelenleg az alvilgi erk ltal is tmogatott, rlt Bohan kirly kvnja magnak, hogy segtsgvel kiterjeszthesse uralmt a vilgra. Megtallja a kardot gondosan rejt klnt s hadba kldi seregt annak megszerzsre. A maroknyi csapatnak pedig csak egy eslye marad: ha a klnfnk lnya, Nariko a kardot hasznlva - s ezzel sorst megpecstelve - szembeszll Bohan-nal
A Heavenly Sword vrbeli akcijtk, ezltal harcrendszere egyben az ternek is tekinthet, mellyel valban volt problma, de mg a jtszhat demonstrci idejn. A fszerepl Nariko hrom eltr harcmodorban kzd: az alapllsban vgzett gombkombincik a gyors (speed), az L1-gomb nyomvatartsa mellettiek a tvolsgi (range), az R1-vel pedig az ers (power) tmadsok hajthatk vgre.
A vdekezshez nem kell mst tenni, mint az ellenfl ltal alkalmazott tmadsnak megfelel harcmodorban tartani a vrs hsnt. Ezt megknnytend, az ellenfelek tmadst sznek jelzik: a kkek a speed, a srgk a power, a pirosak pedig a vdhetetlen csapsok, ellk a jobb kar segitsgvel kell eltncolni.
Sikeres vdekezsnl, jl idztetten nyomott hromszg gombbal, Nariko azonnal l ellentmadsra kpes s ez volt az a momentum, ami a kritikusoknak szemet szrt: tl knnyen meg lehetett csinlni. A boltokba kerlt, ksz jtkban ez mr ki lett javtva, ami ltal ltrejtt egy knny, egyszer, nem kontroller-zsonglrk szmra is lvezetes harcrendszer, telis-tele kombkkal s kellemes meglepetsknt, tkletes sixaxis kihasznlssal.

SIXAXIS MENNYORSZG

Hasonmsok szmra dikmunkt ajnlok!
Ha az ellenfl tmadsai Nariko-t a levegbe emelik, elg egy gyors kontroller-lendts ahhoz, hogy a Mennyei Kardot, mint lncos csklyt ellenfelbe mlyesztve visszarntsa magt hozz s visszatmadjon. Ez az apr elem eddig mg nem ltott, j sznt visz a kzdelembe, s a legfontosabb, hogy megakadlyozhat vele a hallos tnc ritmusbl val kiess. A kardon kvl lfegyverek is szerepet kaptak a jtkban, melyek szintn a mozgsrzkelvel hasznlhatk. Az gyk, kzi gyk, eldobott trgyak, illetve a msodik jtszhat karakter, Kai (Nariko hgnak) nylpuskja azonos elven mkdik. A lvs gomb nyomvatartsval a kamera lvedk nzetre vlt, az id pedig lelassul. A kontroller dntgetsvel sz szerint bele kell vezetni a lvedkeket, nyilakat a clpontokba. Tkletes alkalmazsa ez a tilt-szenzornak, taln nem tlzs kijelenteni, hogy ilyen szempontbl vilgels a jtk, de a rekorddntgets sora nem ll meg itt.

Nincs vge, katt az oldalvlasztra a folytatsrt....

>>

sszesen: 165 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
[20] kakasu
Feb 28., Sunday 0:29 #165
nvalaki magyarzza el nekem, h mirt rossz a "Kombs, upgradelõs harcrendszer"? vagy csak ebben a jtkban htrny?
tegnapeltt 9:12 #164
Sajnos ma mr ez a divat.Marketingelni 1000-rel,utna a produktum pedig csalds.K@pjk be a szemt pnzheshinakiadk!H@ll rjuk!
[24] stimpy.
Oct 16., Tuesday 23:05 #163
Vlasz V_Karesz (#162) zenetre
s most n mit csinljak,ha te nem lvezed?Szerinted rdekel?Pedig n sem vettem annyira komolyan a dolgot,nem is rdekel az sem,hogy testvrek e vagy sem.Csak arra reagltam,hogy szerinted ahasonlsg kimerl a magassgban meg a hajsznben ami pedig majdnem minden testvrnl eltrt.Nekem csak ez volt a furcsa.
A szemlyeskedst meg tartogasd otthonra ha megkrhetnm,ha jl emlkszem n nem kezdtem el veled szemlyeskedni.Nem tudok mit csinlni azzal,ha a mimiza lelked ennyire kiborult az tbbi hsz-emen.Szerintem innentl kezdve kerljk egymst.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[23] V_Karesz
Oct 16., Tuesday 22:05 #162
Vlasz stimpy. (#158) zenetre
Stimpy ezt mr nem lvezem. Ha otthon is ilyen vagy, akkor asszem rlne a nvred, ha nem lenntek testvrek.
Ki mondott ilyet, hogy ellenkez nemek nem lehetnek tesk? Csak annyit lltottam, hogy rendszerint a tesk kztt szokott lenni valami hasonlsg, fleg ha azonos nemek (magassg, szem, haj, alkat...).
Visszatrve az eredeti felvetshez. Nariko s Kai kicsit hasonltanak szerinted, de a trtnet szerint mg gy sem testvrek. Ezen meg az sem vltoztat, ha te mgis gy gondolod, hogy annak kne lennik. PONT
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[64] DarkVenom
Oct 16., Tuesday 17:03 #161
Taln a Halo 4 majd csak s kizrlag online nyomhat game lesz, a HS2 pedig hosszabb, s akkor taln lesz kt 9+pontos game
Thrills, Chills, Kills!
Oct 16., Tuesday 16:00 #160
Vlasz V_Karesz (#157) zenetre
Engem nem bntottl meg, az biztos. Termszetesen egy is csak egy vlemnytkztets, nem tbb.
De annyi biztos: szavatossg szempontjbl gigszi szakadk ttong a kt jtk kztt - ami mit sem r, he nem jn be az egsz gy, ahogy van.
[64] DarkVenom
Oct 16., Tuesday 15:53 #159
Vlasz stimpy. (#158) zenetre
Taln a posts tud valamit...(bocsi, ezt nem hagyhattam ki)
Thrills, Chills, Kills!
[24] stimpy.
Oct 16., Tuesday 15:45 #158
Vlasz V_Karesz (#156) zenetre
Csakhogy ez nem egy manga rajzfilm.
Ennyi ervel egyetlen testvr sem testvr aki kissebb,mint a btyja vagy nvre s ms szna haja.
n sem vagyok aza nvremmel.Vrjunk csak.Dehta nemnk is klnbzik.n fi vagyok lny.Ht akkor mr biztos nem vagyunk testvrek.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[23] V_Karesz
Oct 16., Tuesday 13:59 #157
Bocs, ha megbntottalak a vlemnyemmel, nem akartam senkinek rosszat ezzel.
Egyszeren csak lertam amit gondolok. Az rtktletem szerint 9,5 pluszos az a jtk, ami minden tekintetben fln a korbban megjelent hasonl stlust kpvisel jtkoknak, nekem ehhez kpest a H3 picit alatta maradt a megjelent vlemnyeknek. Ahogy nlad meg a HS r kevesebet, mint a metacritic-en megjelen tlagok. Szerintem ebben nincs is semmi rossz. A frum meg gondolom arra val, hogy megosszuk egymssal a gondolatainkat, st akr ktekedjnk is kicsit. De mg egyszer szorri, ha ezzel brkit megbntottam.
A jtklmny viszont egyrtelmen mindenek felett ll, ezrt is rtkelem nagyra mindkt jtkot.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[23] V_Karesz
Oct 16., Tuesday 13:50 #156
Vlasz stimpy. (#154) zenetre
Vazzz
Ennyi ervel minden egyes manga rajzfilm sszes szereplje destestvr, mert hasonlt az arcuk.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
Oct 16., Tuesday 13:44 #155
Vlasz V_Karesz (#141) zenetre
Ezekszerint az nem lehet tzpontos jtk, ami grafikailag nem utast maga mg minden ms jtkot?
n alrom, hogy a Halo 3 grafikjnl szebb a Gears vagy a majdani Crysis s a Killzone 2 is, de abszolt nem ronda, st, nhol igencsak rcsodlkozs, radsul az emltett konkurensek egyikben sincs olyan monumentalits, mint a Halo 3-ban.

A single rvidebb, ha normlon tolod. De kib*szott jk a helyek, j a ltvny, j a sztori, van monumentalits s hatalmas hangulatbomba az egsz. Eltrplsz a vilgban rzed, hogy nem te vagy a kzppontja mindennek, hanem te vagy benne egy kis porszem. Na j, MC szemlyben taln egy nagyobb porszem. pp ez ellenslyozza a relatv rvidsget.

A multiplayer pedig tkletes. Ezen nincs mit magyarzni.

Emellett a jtk tele van olyan "aprsgokkal", mint a rendkvl eltallt fegyverarzenl, a jtkmenet lvezetes ritmusa, a valban hasznlhat jrmvek, a ktyk, MINDEZ megfejelve a replay mddal, a fnykpezssel, a felvtelek rgztsvel, a fjlmegosztssal, a kiforrott Matchmakinggel, valamint a Forge mddal, amiben t lehet varilni a plykat, s nem utols sorban sajt jtkmd-varicik is kszthetk, amelyeket a Live-on is meg lehet msokkal osztani.

Szval egy "picit" ers ez a ktekedsdi.

De hagynm, ez nem Halo 3-as hr, csak ha mr gy elkerlt...
[24] stimpy.
Oct 16., Tuesday 13:42 #154
Vlasz V_Karesz (#153) zenetre
IgNeked tbb kell?hajszn s magassg?
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[23] V_Karesz
Oct 16., Tuesday 13:41 #153
Vlasz stimpy. (#146) zenetre
Stimpy, nem vitatkozni akarok. Elhiszem, hogy neked nagyon hasonltanak. Nekem pedig tbb kell annl, hogy az arcban tnyleg van valami hasonlsg, amit betudhatunk a modellez stlusnak is.
Ismersi krmben az destestvreknl tbb hasonlsgot szoktam felfedezni, de ezek mr izlsek s pofonok.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
Oct 16., Tuesday 13:32 #152
Vlasz antaru (#150) zenetre
Ami ksik....
Oct 16., Tuesday 13:31 #151
Vlasz V_Karesz (#144) zenetre
n adtam neki egy hetest, ezesetben tkletesen illik hozz ez a pontszm, egy tzeddel nem r tbbet vagy kevesebbet.
[28] antaru
Oct 16., Tuesday 13:29 #150
Vlasz DarkVenom (#149) zenetre
Vagy ha lenne PS3_ra 2-3 cim, amit az ellentbor orra al drglhetnek, e helyett, inkbb..
Dlamn Gaelach
[64] DarkVenom
Oct 16., Tuesday 12:11 #149
Vlasz olcsi (#148) zenetre
Lehet, hogy teljesen ms lenne a fogadtatsa, ha nem lett volna Messisknt hype-olva a bejelentse utn.
Thrills, Chills, Kills!
[20] olcsi
Oct 16., Tuesday 11:54 #148
Egy csak szingliben jatszhato jatek 5-8 oras jatekidovel egyszeruen NEM erdemel tobbet kozepszerunel (ami a legtobb kialakult rendszerben 6-8 kozottet jelent). A HS rengeteg pozitivummal probalja mindezt - kivaloan - kompenzalni, amiert valoban ennek a kategorianak a felso reszeben a helye, de ez a jatekido egyszeruen nevetseges. Ahogy elnezem, a vasarlok jol reagaltak a dologra, magyarul melyen az elvarasok alatt teljesit. Persze ertheto, en is inkabb kikolcsonzom egy hetvegere 4 juroert, mint megvegyem 65ert.
XBL: oliverio
[64] DarkVenom
Oct 16., Tuesday 10:19 #147
Vlasz V_Karesz (#141) zenetre
Nhny cikknl szoktak "szerintemek" lenni, azaz tbben is elmondjk a vlemnyket, igaz, ezek sokszor nagyon egybevgnak.
Thrills, Chills, Kills!
[24] stimpy.
Oct 16., Tuesday 3:20 #146
Vlasz stimpy. (#145) zenetre
Hajszn ugyanez.Egyik fekete,msik szke.Vagy kt testvrnek egyeznie kell a hajsznknek?
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Oct 16., Tuesday 3:18 #145
Vlasz V_Karesz (#142) zenetre
Ez vicces.Egy minimum 10 vvel fiatalabb lny,persze,hogy alacsonyabb.A vgotgt szem,pedig nem jelent semmit.Nekem kt unokahgom van,az egyiknek kajak vgott szeme van a msiknak meg majdnem akkora,mint egy szilva.Pedig destestvrek

Arcra hasonltanak.Nagyon is..
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[23] V_Karesz
Oct 16., Tuesday 1:45 #144
Ltom mra is sikerlt rtapadnia a szavazgomb als tartomnyra nhny elvakult flesznek, aki soha nem jtszott a jtkkal. Klnben hogyan lett volna a tegnapi 54 szavazat/7.8-as tlagbl mra 60/7.3?
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[23] V_Karesz
Oct 16., Tuesday 1:39 #143
... bizti ugyanazt nztk? Nariko magas, vrs, izmos, enyhn vgott szemekkel, Kai alacsony, fekete, vkony, nagy szemekkel.
Nem ltom a hasonlsgot.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[23] V_Karesz
Oct 16., Tuesday 1:36 #142
Vlasz stimpy. (#132) zenetre
... bizti ugyanazt nztk? Nariko magas, vrs, izmos, enyhn vgott szemekkel, Kai alacsony, fekete, vkony, nagy szemekkel.
Nem ltom a ahsonlsgot.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[23] V_Karesz
Oct 16., Tuesday 1:31 #141
Vlasz antaru (#127) zenetre
rtelek s gy gondolom megrtelek, de ne sarktsd krlek azt amit rtam.
12,5 pont sose lesz semmi, mert a max 10-bl vonogatom n az tdket, tizedeket. Szerintem a H3 nagyon j, de nem tkletes ha a grafikt, s a szinglit nzzk. Kzel tkletes jtk pedig az lehet, ami nem csak online jtklmnyben, hanem minden szegmensben bereli az addigiakat. De ezzel egytt is a HS fl rtkelem persze.
rdekes azrt ilyenkor elvenni a metacritic sszefoglal almanachjt ahol a HS 8/10-et kapott a kritikusok (51 rtkels) szerint, s 8,8/10-et a felhasznlk szerint. Ezek alapjn rzem taln tlzan negatvnak az rtkelsedet.
Tetszenek egybknt azok az oldalak, ahol tbben is rtkelnek, esetleg teret engednek a kollgk ellenvlemnynek is cikken bell. Taln ti is hasznlhatntok...
KATT!
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[64] DarkVenom
Oct 15., Monday 20:57 #140
Vlasz Lord Piccolo (#137) zenetre
Olvasi rtkels = mire vrsz?
Ht....
Thrills, Chills, Kills!
[24] stimpy.
Oct 15., Monday 20:53 #139
Vlasz Lord Piccolo (#137) zenetre
Ez lenne az idelis ,de nagyon sokan egyltaln nem ez alapjn pontoznak.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[10] Ryo san
Oct 15., Monday 20:39 #138
Vlasz Saya (#134) zenetre
Majd lesz elbb vagy utbb,ugyanis pnz beszl
Shenmue3! Tallkozunk Japnban... Psn id:RyosanHUN Live id:Ryo sanHUN
Oct 15., Monday 18:56 #137
Vlasz DarkVenom (#116) zenetre
Te birka (bocs) az azt jelenti, hogy milyenre szmitasz! Nem azt, hogy pontozz le egy meg nem jelent jtkot!
[11] FooLman
Oct 15., Monday 15:31 #136
Vlasz Saya (#135) zenetre
Mert a hardver gyrtk rnevelik az ignytelensgre. Amikor a driver hazudik a szoftvernek a VSyncet illeten, az emberek mr szre sem veszik, hogy vg a kp, mert megszoktk.
Amikor az FPS ugrl 20 s 120 kztt, az mr fel sem tnik, hiszen minden ilyen.
Hrom olyan jtk van, amire azt merem mondani PC-n (amit eddig lttam...), amiben van gyors mozgs, s azt mondom, hogy nem ignytelen a kivitelezse. Pinball Illusion, Jazz the JackRabbit, s MotorHead. A tbbi az szra sem rdemes. (ilyen szinten. Van egy csom j jtk, trtnetet, jtklmnyt alapul vve...)
Konzolon ez eddig nem volt ennyire jellemz, fleg nem az AAA cuccokra. s ez igaz mindhrom "nextgen"-re. taln a Wii-re legkevsb, de ott is csak azrt, mert mg mindig a GC hatrait feszegetik csak.
...ami gma bugzik, az lma efix marad...
[9] Saya
Oct 15., Monday 15:20 #135
Vlasz FooLman (#131) zenetre
Mirt is???
[9] Saya
Oct 15., Monday 15:05 #134
Vlasz KiswechPS3 (#33) zenetre
Akkor mirt nincs Crysis PS3-ra?
[9] bwoay
Oct 15., Monday 14:07 #133
Vlasz FooLman (#131) zenetre
ehhez nem kell pontozni. lehet a jtk vgn egy pro-kontra lista,
s ott felsorolni jt-rosszat,
ami alapjn mindenki eldnti magnak,
hogy adott dolog nla mennyit nyom a latban.
br akkor meg azon menne a vita, hogy "ez mirt lett must buy jtk,
amikor le van rva, hogy blah blah blah"
Life sucks. Pray more.
[24] stimpy.
Oct 15., Monday 13:53 #132
Vlasz V_Karesz (#125) zenetre
Ehetzz kpest gy nznek ki,mint kt tojs.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[11] FooLman
Oct 15., Monday 13:25 #131
Pont az j genercinl kell lepontozni mindent, amiben VSync hiba van. Nlam legalbbis azonnali diszkvalifikci a jutalma minden bevgsnak.
s most mindenki a 60FPS, meg bergrafika hv, erre azt meri mondani, hogy a Vsync nem fontos? Ja, PC-n. De ott alapbl ignytelenek az emberek...
...ami gma bugzik, az lma efix marad...
[13] attilaK
Oct 15., Monday 13:13 #130
Nagyon szpek a kpek .
".:..:."
[2] NEXUS6
Oct 15., Monday 12:21 #129
Pr sz a gmrl is:
kicsit nehezebbre csinlhattk volna, meg az gyessgi/logikai rszek is sszetettebbek lehetnnek, felptenek hatalmas plyt, aztn csak tk kicsi rszn lehet mozogni!
A csajszi sem teljesen szimpi, dgs bgys vrs, azzal nincs gond, de nem cspom ezeket a nagyarc csajszikat. A hangja sem az a csillingel csicsergs. A negatv fhsk annyira jl sikerltek, hogy tnyleg utlni lehet ket, de mintha pp ez lenne a lnyeg, mert pozitv hsk sincsenek igazn. Nariko hga, nos kicsit megvltozott tudatllapot, az apja egy tah, a kln meg azonkvl, hogy nha magra hagyja a nagy csihipuhiban Narikt igazn sokat nem tesz le az asztalra.

Bohan viszont kirly!
You and I, we are one. We are versions of the same - Screaming in digital
[28] antaru
Oct 15., Monday 11:08 #128
Vlasz sovietakos (#123) zenetre
gy talltk, de attl mg a testvre. De ha nem is vr szerinti, akkor is testvreknt kezelte.
Dlamn Gaelach
[28] antaru
Oct 15., Monday 11:07 #127
Vlasz V_Karesz (#114) zenetre
Mindig lesz valaki, akinek nem tetszik a pontozs, ez mr csak ilyen.

De, ne hlyskedj mr...
Ha nincs benne "A" dolog, akkor mnusz fl pont, ha nincs benne "B" dolog, akkor mg mnusz 1???
Az ilyen gondolatmenet vgn lesz a Rez, meg a Katamai Damacy 1-2 pontos.
De menjnk ezzel a gondolatmenettel. Adnl r 8,5-et. Viszont ha lenne benne mg 20 ra tartalom, semmi grafikai gliccs, megnyithat cllvlde jtk meg Tekken-md, meg mittomnmi, akkor 12,5-re jssz ki.

Ez nem gy mkdik. Az is tny, hogy nem gy pontozom, mint a tbbiek (st, sajt rtkelsem szerint a HS-re mg ennl is egy kicsit kevesebbet adtam volna). De nem is gy mint a papr oldalakon teszik msok. Azt olvasva n is gy reztem rgen, hogy nincs kedvem 8 pontos szarokkal jtszani. Pedig ht a mutat akkor van kzpen, ha 5,5-t mutat.

Szemlyesen azt szeretnm, ha nem lennnek pontszmok a tesztek vgn, sokkal jobban tetszik az olyan egyszavas lepecstels rtkelst, amit mg az 'elfelejtettemanevt' klfldi magazinban lttam, a PS1-em megvsrlsa idejn.
Volt benne Ktelez megvenni! (Must buy), Prbld ki mieltt megveszed (Try B4 U Buy), Csak klcsnzd! (Rent it), stb.
Az a lap mr nincs sehol. Mg az EDGE sem tud elszakadni a pontoktl, pedig nagyon aprbetvel rjk ki.
Dlamn Gaelach
[20] tomix23
Oct 15., Monday 10:03 #126
"annak ellenre, hogy indtsnl 2GB-nyi adat telepl fel a HD-re" Pedig ez j dolog, nem koptatja az olvasfejet.

A jtkkal nem jtszottam mg, de kiprblnm a negatvumok ellenre is.
H30s
[23] V_Karesz
Oct 15., Monday 9:55 #125
Vlasz sovietakos (#123) zenetre
Igazad van, nem testvrek. Kai-t csak rkbefogadtk.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[73] zaz
Oct 15., Monday 9:39 #124
mr ltom hogy nem veszek ps3-at amg ki nem jn a Final Fantasy XIII...
ez nagy sz egy olyan embertl (N) aki hatalmas Ps2 fanboy volt s biztos volt benne ,hogy a ps3 gondolkods nlkl lenyomja a 360-at....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Oct 15., Monday 9:30 #123
Kai Nariko huga ezt meg honnan vetttek, vagy n jtszottam egy msik gmval...
who lost exclusives lost pride:p
[38] playmore
Oct 15., Monday 9:00 #122
Vlasz V_Karesz (#114) zenetre
Nem ktzkds szempontjbl, de a Halo 3 megtlse nem igazn eshet ilyen alapokra. Az a jtk elssorban a multiplayerre lett kihegyezve, akrmilyen furcsa is. Lehet h rvidek a plyk, de semmivel sem rvidebbek mint ann a Halo 1-ben (inkbb hosszabbak) csak ppen a mai elvrsoknak megfelelen gy vannak tervezve, hogy a maximlis akcit nyjtsanak, akr 4 fs co-op esetn is. Nagyon felhztk a jrmves plyk szmt s gy ltalban nagyon prgs lett. az egsz jtkmenet. Hogy ez j-e mindenki dntse el.

A HALO3 legnagyobb ereje mg mindig a multi. Nem egyszeren "csinlok egy szobt azt lnk", hanem egy teljesen az alapoktl multiplayerre kiptett iszonyatosan profin megtervezett kzssgi fellet az egsz, ahol ezerfle jtkmdban harcolhatsz, teljesen testreszabhatod magadat s a rang vagy a statisztikarendszerrl nem is beszltem. A plyaszerkeszt s a videvg / kplop program ami azonnal feltlti a netre a ksz produktumokat pedig hatalmas lehetsgeket rejt magban. Ettl persze lehetne a H3 jtkideje vgtelen (minthogy valsznleg az is lesz, mert ezt elg nehz tlszrnyalni, valsznleg a legtbbet jtszott jtk a H3 lesz vekig), de nem az
Cheers, love! The cavalry's here!
[64] DarkVenom
Oct 15., Monday 1:36 #121
Vlasz bixiboy (#118) zenetre
A DMC3 meg 20 ra normalon.

Thrills, Chills, Kills!
[23] V_Karesz
Oct 15., Monday 1:33 #120
Vlasz bixiboy (#118) zenetre
Ja, vagy aki ltta a Quake 1 vgigjtszst 666 msodperc alatt, az sem felejti el sose. - asszem ksbb leszortottk 500 mp al is.

Plyainduls - rocketjump - plyaelhagys...
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[23] V_Karesz
Oct 15., Monday 1:31 #119
Vlasz DarkVenom (#116) zenetre
Tkre egyetrtnk. Ezrt is rtam, hogy le kell vgni kpzeletben minden pontszmbl a fanboy-ok s anti fanboy-ok rtkelst. El is nevezem ezt fanboy/hype hnyadosnak.
Pl, sajt szmtsaim (hasracsaps + tapasztalat) szerint ez HS-esetben 0,5-tel, H3-nl pedig 0,8-cal mdostotta negatv irnyba a vals szmokat, gy a fanboy/hype hnyadossal mdostott rtk 8,3 - HS s 9 - H3, ami mr igen kzel ll az n "objektv" valsgomhoz.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[12] bixiboy
Oct 15., Monday 1:28 #118
de most pl eszembejutott, a devil may cry milyen hossz volt? 5-6 ra max
volt olyan "kldets", hogy tugrottam a msik oldalra, s ennyi volt
irrelis kvnalmakat tmasztunk a jtkok fele
[12] bixiboy
Oct 15., Monday 1:21 #117
sztem ezzel az 5-6 rs jtkidvel semmi gond nem lenne
egy gz van, hogy ma mr gy tekintenek pl egy heavenly swordra, mintha tnyleg valami mennyei dolog lenne, akkora hype vezi
kzben meg csak egy szimpla gyessgi jtk, ignyesen elksztve, nem arra val, hogy hetekig jtszd
[64] DarkVenom
Oct 15., Monday 1:14 #116
Vlasz V_Karesz (#114) zenetre
Az olvasi rtkelsekkel csak az a baj, hogy a mg meg nem jelent, hrekhez s cikkekhez kapcsold jtkokat is lehet pontozni, s sok birka (bocs) pontozza is.
Thrills, Chills, Kills!
sszesen: 165 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4
Heavenly Sword adatlap
16 v felettieknek Tindzsereknek
Kiad: SCEE
Fejleszt: Ninja Theory
Megjelens: 2007. Sep 25.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nem ismert

A szerkesztsg rtkelse:
7.5
Ami tetszett
Tetrlis elads, remek irnyts mg sixaxis-szal is, rlt mret tmegjelenetek, felntt tartalom
Ami nem tetszett
Csaldst okoz grafikai hibk, gyors vgigjtszhatsg
Olvasi rtkels: 14.9 (74 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

165 | Heavenly Sword - teszt

A PlayStation3 exkluzv, amitl mind a rajongk, mind a kiad nagyon sokat, mondhatni, hogy csodt vrtak. A csodk s az gretek azonban csak rszben teljesltek be a Heavenly Sword boltokba kerlsvel. Szerelem s csalds egy csomagban.

16 | [GC] Heavenly Sword Gameplay

Kardozs, kardozs s kardozs - nagyjbl gy foglalhatnnk ssze a Heavenly Swordbl kvetkez gameplay videt - szerencsre mindezt feldobtk nmi rdekfeszt feladvnnyal s csodaszp helysznekkel.

80 | Heavenly Sword: 10 GB hanganyag

Hogy mi minden fr egy Blu-ray lemez-re? Mondjuk tz gigabjtnyi hanganyag - a Ninja Theory PlayStation 3-as akcijtka, a Heavenly Sword ugyanis ennyivel dolgozik.

37 | Itagaki ismt beszlt

Ismt hallatott magrl a Dead or Alive producere, a kisebb-nagyobb beszlsai miatt hrhedt Tomonobu Itagaki, aki ezttal a PlayStation 3-as Heavenly Sword-ot vette clba.

21 | Heavenly Sword dem a hten

Mr j ideje beszlnek a kzelg Heavenly Sword demrl, pontos dtumot azonban idig mg nem halhattunk. Ma vgre fny derlt a sokak ltal vrva vrt idpontra.

51 | [E3] Heavenly Sword gameplay

Nem csak trailer formjban lthattuk a Heavenly Swordot, hanem az E3-on kint van egy rvid jtszhat dem is, nmi tvezetvel megspkelve - most ez kvetkezik.

6 | [E3] Heavenly Sword trailer

Egszen friss trailer futott be PlayStation 3 knlatnak egyik leginkbb vrt darabjrl, a Heavenly Sword-rl - a Ninja Theory jtka tovbbra is csodaszpen nz ki.

40 | Heavenly Sword: mennyei kpek

A PlayStation 3 idei knlatnak egyik kkve a Heavenly Sword: a Ninja Theory kaszabols akcijtkbl kiragadott j kpek minsgi, s roppant ltvnyos kalandot grnek.

32 | Heavenly Sword: mennyei kpek

Tz remek, s els sorban kalandjaink szintn csods helyszneit kiemel screenshot rkezett a PlayStation 3 exkluzv knlatt erst Heavenly Sword-rl.

17 | Heavenly Sword: gy Kszlt...

Egy gyanthatan ksbb sorozattl bvl "gy Kszlt..." filmecskvel jelentkezik a Heavenly Sword. Az els rsz a jtk motion-capture-lt animcinak rejtelmeibe vezet be.

34 | Heavenly Sword s a Hsk

A tegnapi, tizennyolcadik Heroes / Hsk epizd elejn nmi Playstation 3 akci volt megfigyelhet: hseink a Heavenly Sword-el jtszottak. Most ti is megnzhetitek...
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba