HALO 3 - teszt
Kapcsold jtk: Halo 3 (x360)
Eddig 142 hozzszls
liquid
2007. September 23.
Sunday 22:00
A Halo 3 2007 legfontosabb Xbox 360 jtka, st, taln gy ltalban a legfontosabb jtk az jgenercis Microsoft konzol lettrtnetben. A Halo ugyanis maga az Xbox, utlag nagyon nehz lenne elkpzelni a gp plyafutst Master Chief s dszes kompnija kalandjai nlkl. Ha nincs Halo, akkor nincs Xbox, slussz s passz, ne ragozzuk tovbb a nyilvnvalt.

Gondolvn azokra, akik az elmlt hat vet egy nagyon tvoli, szigoran videojtk-mentes szigeten tltttk: a Halo FPS, frszt prszn ster, vagyis sajt perspektvbl szemllt s irnytott akcijtk. A Halo vilga csinos sci-fi univerzum, annak minden ktelez sszetevjvel. Az emberisg a roppant elsznt Covenant hordkkal hborzik a fentmaradsrt, vltoz sikerrel: az emberi oldal adusza Master Chief, aki kellkppen titokzatos, s kellkppen android szuperharcos ahhoz, hogy kultikus, s szerethet hroszknt szvesen bjj a brbe. A Halo 2 utols kocki alaposan lgva hagytk a jtkost, a Covenant belhbork nmileg sztcincltk az ellensget, de az letben maradt vallsi vezet s kveti ennek fejben elindultak a Fld fel, hogy az sszes Halo (nagyon si, nagyon pusztt mestersges gyr-plantk) aktivlsval beindtsk a szerintk rgta esedkes apokalipszist. Az univerzumnak annyi, hacsak...

Master Chief nem lp kzbe ismt, s nem keni el (nan, hogy ismt!) a Covenant szles szjt. A Halo 3 errl szl, a ktsgbeesett, s ktsgtelenl epikus kzdelemrl. A sztorit rszletesen lerni bn, s roppant buta dolog lenne, a Halo 3 dugig van kisebb-nagyobb meglepetsekkel s vratlan fordulatokkal. Az egyszeri Halo-rajong fejben legalbb annyi krds cikzik, mint a hetedik knyvrt sorba ll Harry Potter fanatikusban. Mi trtnt a nekivadult risvirgra emlkeztet Flood-fnk, a Garvemind vendgszeretett lvez Cortana-val? Hol tallhat a titokzatos Brka, s mi a szerepe? Tlli e Master Chief a vgs nagy kldetst, vagy felkerl a neve a hbor hsi halottainak hossz listjra? J hr a rajongknak: mindenre megkapjuk a vlaszt, a Halo 3 rtelmesen lezrt, az els s msodik rszben elindtott trtnet-szlat kielgten elvarr trilgiv bvti a sorozatot. Tallkozni fogsz mindenkivel, akivel tallkozni akarsz, rgi bartok s rgi ellensgek trnek vissza - gyakran a feje tetejre fordtott formban, gy olyan oldalon is fogsz harcolni, ahol eddig mg nagyon nem harcoltl... Taln fejezzk is be, ez itt nem a spoilerek helye. A Halo 3 sztorija, j, tisztessgesen sszerakott, gyakran egy hullmvast menetsebessgvel kzleked trtnet, ahol a msodik rsszel ellenttben (a single player kampnyban) kizrlag Master Chief-et fogod irnytani - igaz, az Arbiter sem lesz tl messze. Hbor, hsiessg s hall - az eposzi mretek fel kacsingat sci-fi kalandok H-bets szenthromsga a Halo 3 esetben is megbzhatan mkdik.

Ha mr gyis szba kerlt a szenthromsg: a Halo mindig is erre plt, nem csak sztori, hanem a jtkmenet tekintetben is. A Halo tbbek kztt azrt j, mert tkletes a balansz a “fegyverek - grntok - odacsapok” hrmas kztt, a harcok kitnen mkdnek, s mindig lvezetesek. Most is azok. A harmadik rsz alapjaiban nagyon hasonl a msodikhoz: gyesen adagolt akci-gombcok, egyms tetejre halmozva, fincsi jrm-szsszal alaposan meglocsolva. A klnbsg: a Halo 2 nagy adag akci-fagyi volt, a Halo 3 pedig igazi, mesterien sszerakott dessg-kehely, j, izgalmas zekkel. Az jdonsgok listjnak kiemelt szerepli a Felszerelsek: a kln gombra appliklt felszedhet - aztn aktivlhat - cuccok (egy lehet nlad, s lecserlheted) alapveten befolysolhatjk a harci stratgidat. Pajzsgrnt, gravitcis lift, ellenfelet elvakt szerkenty, pajzstlt, pajzsszv, vagy akr ideiglenes sebezhetetlensg... a sort lehetne folytatni, pont kell mennyisgben llnak rendelkezsre ahhoz, hogy a jtk els harmadban elkezd kiismerni, s aktvan hasznlni ket. Szorul a hurok? Dobj le magad el egy gmbpajzsot, ugorj a kzepbe, s tmenetileg nem kell flned a feld irnyzott lvsektl s grntoktl - viszont msok is bemszhatnak al. Mretesebb Covenant csapat caplat feld? Hajts eljk egy pajzsszvt, aztn knld meg ket egy grnttal. A Felszerelsek a csatk vltozatossgt mozdtjk el - sikeresen.
A Halo 3 ugyanakkor bsgesen adagolja az gy fegyvereket, s az j jrmveket is. A Brute-ok brutlis Trzsfnkeitl elkobzott masszv kalapccsal akkort csaphatsz, hogy akr tbben is elszllnak tle. Az egyszerre kt kzben is forgathat Mauler, a Covenant pisztoly-shotgun komb kzelrl hallos - pont gy, ahogy a villmgyors Spiker is. Nehzfegyverzetre vgysz? Ok, akkor akassz el egy gpgyt, vagy egy raktavett az llvnyrl, esetleg kapd fel (a kampny vge fel) a Bungie ltal rgta ddelgetett, de csak most debtl lngszrt. A kamera ilyenkor tvlt third-personbe, vgan dalolva szrhatod az acl / robban / lngol hallt az ellenfeleidre. Nem elhanyagolhatak a jrmves sszecsapsok sem, a Halo 3 itt sem kt kompromisszumokat, gyakorlatilag a szria eddigi sszes jrgnya visszatr... s kapsz jakat is, fegyverekkel felszerelve (Hornet - az UNSC “vadszgp”, Brute Chopper - plazmagys brutl-motor), illetve csapatszlltsi clbl (Mongoose - ktszemlyes quad, Prawler - ngyszemlyes Brute jrm).

Nincs vge, katt az oldalvlasztra a folytatsrt!

>>

sszesen: 142 [1-50]
1 | 2 | 3
Mar 15., Thursday 14:25 #142

Rise and shine, Mister Freeman - rise... and shine.
[20] kakasu
Feb 28., Sunday 0:32 #141
Na ez az a jtk ami miatt elbb vagy utbb venni fogok egy 360-t. Nagyon szerettem az eddigi rszeket is. Ezt sem hagyhatom ki. Egyedl a metal gear solid tudja nlam a halo-t beelzni.
[14] muerte
Oct 24., Wednesday 13:29 #140
Pr napja tolom s nagyon tetszik pedig az elzektl nem jultam el. Magval ragada hangulat s a jtkmenet.
Ami nem ol meg az erosit
[8] Dae_dead
Oct 09., Tuesday 14:01 #139
EDGE 181 - 10 / 10. Azonnal kell vennem egy 360 Elite-et. =o)

[ D a e ]
"I consider shmups to be the last real classic game genre still alive."
Oct 07., Sunday 11:56 #138
kirly
This is the way the world ends
[1] Gabex01
Oct 06., Saturday 14:18 #137
Vlasz Djuree (#132) zenetre
Warhawk Solid Snake(kgy) bartunkra gondol a Metal Gear-bl.
PSN ID:HUNGABY
[9] QInfo
Oct 04., Thursday 10:27 #136
Ms. Hogy a fenbe tudsz annyit rni ,hogy 30-as a rangod? Jzusom
[9] QInfo
Oct 04., Thursday 10:27 #135
Vlasz dreampage (#134) zenetre
Erre rtam, hogy "rlk, hogy megvltozott, nyitottabb lettl."
Van fejlds
Mig emlkszem az rzsre, ahogy lertnk a gyrre az els rszben. Ergo a jtkban benne volt a lehetsg, az is szmt, hogy ki nzi. Nem szabad mindent a felfogott, rzkelt dolog nyakba varrni. Mi is szmtunk, nagyon is. Gondolj a szntvesztkre (attl mg pl. piros van Most lettl alkalmas, hogy - az elz genercis gpen mr nagyrszt megvalstott, de most kiteljesed - Halo-lmnyt befogadd
[111] dreampage
Oct 04., Thursday 10:08 #134
Vlasz QInfo (#133) zenetre
Nekem az els rsz megvolt, csaknem vgigjtszottam, de tovbbra is azt mondom, ott s akkor nem tetszett. A msodikat csak prbltam, de az sem jtt be. Ez a formula - szmomra - most forrta ki magt igazn. Xboxon tovbbra is a Doom 3 s a Far Cry Instincts a kedvencem.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[9] QInfo
Oct 04., Thursday 9:45 #133
Vlasz dreampage (#130) zenetre
Ez nem lehet az a Dreampage, aki a Doom-ot nyomatta a Halo-val szemben, miszerint a Halo egy gyenge FPS, mely totlisan hidegen hagyja s nem rti a sok hlye hype-olt...
"kiforrott, hibtlan, s nem utols sorban hangulatos FPS"
Sajnlhatod az 1-et s a 2-t, mert a fekete dobozon azok is ilyennek szmtottak, csak az eltlet nagy akadly...
rlk, hogy megvltozott, nyitottabb lettl.
[30] Djuree
Oct 04., Thursday 8:46 #132
warhawk vlemnyben ez van:
"hasonlan nagynev „Kgys” kollgjnak"
ez mi lenne? nem tudok rjnni?
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[30] Djuree
Oct 04., Thursday 8:40 #131
ki rta a csikket?
egsz j lett! (maga a jtk mr nem annyira... )
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[111] dreampage
Oct 03., Wednesday 13:26 #130
Vlasz Lyrix (#129) zenetre
Ez a problma, hogy csak lttad, de nem prbltad. Ha megismernd, rjnnl, mirt akkora a felhajts krltte. Rnzni egy dolog, benne lenni egy egszen ms.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[3] Lyrix
Oct 03., Wednesday 13:14 #129
Jtszani nem sikerlt vele, de lttam a bpgmsn, az az igazsg, hogy sokkal tbbet vrtam egy ennyire beharangozott jtktl.
Game Based Lifeform
[32] manga02
Sep 28., Friday 22:18 #128
Vlasz antaru (#112) zenetre
Miutn visszaolvastam, nekem is bntotta a szemem, de mr ks volt (nem mintha szmtana )
[9] bongeszo
Sep 27., Thursday 6:21 #127
Vlasz theSickness (#126) zenetre
akkor ez nagyon nagy gz!
take it easy
Sep 26., Wednesday 23:35 #126
Vlasz bongeszo (#125) zenetre
Sajnos ez ilyen mindenhol...
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[9] bongeszo
Sep 26., Wednesday 22:13 #125
valaki jtszik coop-ban?
Mert nekem ha coop-ban jtszom a kt oldalon fekete csk van, mintha 4:3 mdban lenne a tv-m, de nem! Tud valaki segteni, hogy ez gy termszetes vagy be lehet lltani normlisra????
1366*768-as tv-m van!
take it easy
[11] Pukhi-zik
Sep 26., Wednesday 21:51 #124
Vlasz Bogyi007 (#122) zenetre
n is ,s nem is lesz sajt gpem amig nem lesz megbizhato.
Meglep mdon nem Gobbi Hilda gondolatait s vlemnyt irtam le.Teht :Szerintem!!!
[25] rob
Sep 26., Wednesday 20:48 #123
J nagyon a teszt ahogyan az 576 ban is. Gratula / liquid /.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[31] Bogyi007
Sep 26., Wednesday 17:41 #122
Ht sajna ebbl egyenlre kimaradok a jtk s a gp hinyban. Elkeseredettsgemben megyek is inkbb betltm a feketbe az els vagy a msodik rszt....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosgynk! A titkt nem tudhatod meg, aki mgis megtudta mr halott! Xbox Gamertag: Hun Bogyi007 PSN ID: Bogyi007
[13] attilaK
Sep 26., Wednesday 13:32 #121
n haza vgtattam vele, de mg nem tudtam megsexulni mert 3-ig mel. De utnna akkora orgit csapok, hogy sztspriccelem az egsz szobt
".:..:."
[11] Pukhi-zik
Sep 26., Wednesday 12:04 #120
Vlasz Aky (#119) zenetre

Meglep mdon nem Gobbi Hilda gondolatait s vlemnyt irtam le.Teht :Szerintem!!!
[27] Aky
Sep 26., Wednesday 9:14 #119
Vlasz Pukhi-zik (#117) zenetre
Velem pontosan ez fog torteni ma 17 ora utan
PSN : Aky82Hun
Sep 26., Wednesday 6:54 #118
Vlasz Ghz (#84) zenetre
Ezt tanusithatom en is.Most kezdtem el Heroicon,egy egesz mas vilag.ebben a formaban kellet volna kezdjem a hulye fejemel.Igy tenyleg igazi kihivas,100x szorakoztatobb szamomra.Persze a Legendaryt azert kihagyom.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[11] Pukhi-zik
Sep 25., Tuesday 23:36 #117
khm.. Annyit mg hozz tennk tnyleg sajnlom ,h kikerlt ez a game is a netre id eltt.Na nem mintha terveznm letem htralv rszben ,h eredeti jtkra pazaroljam a vagyonom..Valahogy vrtam az rsokat amelyek azokat a pillanatokat irjk le mikor alap xboxer (halofan) hazavgtat a dobozzal a kezben s lihegve vrja ,h bele szexulja annak tartalmt xboxnak hvelybe. Akkor ez most el is marad..
Meglep mdon nem Gobbi Hilda gondolatait s vlemnyt irtam le.Teht :Szerintem!!!
[38] playmore
Sep 25., Tuesday 21:42 #116
Vlasz Ghz (#84) zenetre
Ht mr a HALO1-2-t is csak Heroicon lehetett nyomni mert Normalon baromi knny volt, eztn is gy lesz valszeg.
Cheers, love! The cavalry's here!
[57] renz
Sep 25., Tuesday 16:11 #115
Vlasz stimpy. (#114) zenetre
Lyaly ezt ne!
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[24] stimpy.
Sep 25., Tuesday 15:09 #114
Hje Lyzsi
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Sep 25., Tuesday 15:09 #113
Vlasz antaru (#112) zenetre
Azt hittem a hlye baj ly-al
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[28] antaru
Sep 25., Tuesday 14:12 #112
Vlasz manga02 (#100) zenetre
Hlye kifejezs.
De csak akkor, ha nem rod ly-nal a kifejezst.

De ne lgy elcsigzva a helyesrsod miatt, nem akartam sz szerint a szemedre hnyni....
Dlamn Gaelach
[26] Orichalcos
Sep 25., Tuesday 11:48 #111
Nagyon tetszett ez a kis szsszenet.Alig vrom a jtkot.
Egybknt hallotttok hogy mi trtnt a jtkkal? Az endingjre gondolok...
Gamertag: oriic
[21] Gaben
Sep 25., Tuesday 8:46 #110
\"termszetesen\" csak a klnvlemnyeket olvastam. nehz erre brmit is mondani... huhh... n egyltaln nem bnom az online orientltsgot.
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
Sep 24., Monday 20:47 #109
Vlasz Blank (#108) zenetre
Nem sokat ltott belle, de azt mondta, hogy tetszik neki s akrmennyire csak egy gpre van/lesz pnze s Messisknt vrja az MGS4-et, a Halo 3 mellett "nem tud elmenni".
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[6] Blank
Sep 24., Monday 20:40 #108
Vlasz theSickness (#99) zenetre
Talejnak hogy tetszik?
Sep 24., Monday 20:32 #107
szp volt fik. tkletes teszt egy tkletes jtkrl, trilgirl!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[55] KiswechPS3
Sep 24., Monday 20:21 #106
Vlasz Z (#105) zenetre
is ott volt a microsoftnl azon a teszten s leirta tapasztalatait
/* Life runs on Code */
[6] Z
Sep 24., Monday 20:12 #105
Dreamnek mikze volt a teszthez???
Nem vagyok rtatlan s nem vagyok prtatlan, de nem vagyok clpont, hogy trt lss a htamban! ----->www.xboxhq.hu
[2] DWarriorG
Sep 24., Monday 19:47 #104
bocs, de ameddig nem megnem lesz,addig mr egy videt, egy kpet, s egy informcit nem olvasok rla. ellvi a lnyeget,amire mr vagy 2 ve vrok.
[12] bixiboy
Sep 24., Monday 19:29 #103
ltom ide se frt ki a 10-es
pedig tkletes jtk, minden cikk s beszmol szerint, s ahogy sejteni vltem a bta alapjn, egy sokkal szlesebb rteget is megfoghat, mint az eddigi Halo-harcosokat (szmomra Oldern s Dreampage lelkesedse mond a legtbbet)
[57] renz
Sep 24., Monday 19:29 #102
Vlasz theSickness (#99) zenetre
Bzze a ljv! El is felejtettem!
A szombat oks, a vasrnap nekem sem j, mivel melzom. Esetleg a melbl live-on...
A pntek estd be van mr tblzva?
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[11] Pukhi-zik
Sep 24., Monday 19:09 #101
vazzeeg ma nem tudtam kiprblni sokig srztem.. lekstem ,legkzelebb figyelek.
HALO4EVA
Meglep mdon nem Gobbi Hilda gondolatait s vlemnyt irtam le.Teht :Szerintem!!!
[32] manga02
Sep 24., Monday 19:09 #100
Vlasz theSickness (#98) zenetre
Felcsigztl (hogy ez milyen hlye kifelyezs)
Sep 24., Monday 19:06 #99
Vlasz renz (#71) zenetre
Egy esetleges szombat esti co-op benne van a pakliban. Az, hogy a vasrnapon hogyan alakul... legrosszabb esetben Live-on megejtjk.

Aprop: kne vennem egy headset-et is, mert a rgi nem mkdik.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Sep 24., Monday 19:04 #98
Vlasz manga02 (#90) zenetre
A mltkori teszt alapjn igencsak j lett a Legendary fokozat.
Nem azt mondom, hogy simn mentem vgig rajta, de (nekem) valahogy knyebbnek tnik, mint a 2.
Azrt volt egy terem tele Brute-okkal, ahol laza kt rt tltttem. s nem tudtam letenni! NAGYON ll-leraks, ahogy az egyszer script-elt gameplay helyett olyat kapunk, hogy szinte nincst kt egyforma szitu egyazon a helyen.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[8] Xinaf
Sep 24., Monday 18:54 #97
Nagyon kirly lett a teszt, s csak annyit hogy ki szeretnm belle emelni a kedvenc rszemet... szval: ". A harmadik rsz alapjaiban nagyon hasonl a msodikhoz: gyesen adagolt akci-gombcok, egyms tetejre halmozva, fincsi jrm-szsszal alaposan meglocsolva. A klnbsg: a Halo 2 nagy adag akci-fagyi volt, a Halo 3 pedig igazi, mesterien sszerakott dessg-kehely, j, izgalmas zekkel."... gyesen adagolt akci-gombcok s fincsi jrm-szsz, ehhez aztn fantzia kell... amgy grat
[10] loga
Sep 24., Monday 18:22 #96
Amugy lattam ma az egyik boltban egy legendaryval jr sisakot meg egy Halo-s Xbox360at olyan szine volt mint a MC ruhjnak szal olyan sotet zoldes elg jol nezett ki.
Luck is a Skill! Live Gamertag-PSN id:loga1980
[10] loga
Sep 24., Monday 18:20 #95
Koszi a tesztet! Sokban befolysolja hogy mit tegyek a GoW-al asszem csere lesz.
Luck is a Skill! Live Gamertag-PSN id:loga1980
[12] Lenny
Sep 24., Monday 18:12 #94
rmmel olvasom, hogy az els rszre hajaz a single player! Hl' Isten!

J teszt lett, szerencsre spoliler nlkl!
" Ha a szeretet hatalma legyzi a hatalom szeretett , akkor lesz bke. " [Jimi Hendrix]
[13] x-doboz360
Sep 24., Monday 17:24 #93
szpen,sszefoglalt teszt GRAT!
Gamertag: Bubbszy HUN
sszesen: 142 [1-50]
1 | 2 | 3
Halo 3 adatlap
18 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Bungie
Megjelens: 2007. Sep 26.
Kategria: FPS
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.6
Ami tetszett
FPS mestermunka, pazar csomagolsban, robosztus multival.
Ami nem tetszett
Nhol kiss tlsgosan is belengi a nosztalgia.
Olvasi rtkels: 10 (296 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

157 | A Harc vgn

Ha azt mondanm, hogy nem a HALO 3 az idei v legnagyobb videjtk-megjelense, akkor igencsak csnyn hazudnk, Master Chief ugyanis megmutatta: szz szzalkig kpes arra, hogy magra vonja az egsz vilg figyelmt.

142 | HALO 3 - teszt

HALO 3. A jtk, amitl mindenki nagyon-nagyon sokat vr, folytatson taln mg soha nem volt ekkora rajongi nyoms. Milyen a harmadik rsz? Sikerl tugornia az j Halo-nak a sajt maga ltal iszonyatosan magasra pakolt lcet? A vrakozsnak vge, vlaszok kvetkeznek...

54 | HALO 3 bta - prbakr

Holnap indul a Halo 3 rgta, s sokak ltal vrt multiplayer btja. Hrom plya, tbb j fegyver, j lehetsgek, j kihvsok - hrom htig, jjel-nappal, megszakts nlkl. A publikus bta eltt pr nappal alkalmunk nylt belekstolni a jtkba: lmnybeszmol kvetkezik.

13 | Halo Waypoint bemutat

A Halo Waypoint nem j jtk, hanem az Xbox 360 kezelfelletbe pl informcis kzpont s adatbzis - ha gy tetszik, dediklt Halo csatorna a dashboardon. Bemutat vide rkezett.

29 | Halo 3 Mythic Map Pack prilis elejn

A Halo 3 online csatamezin tretlenl harcol jtkosok szzezrei hamarosan jabb bvtmnynek rlhetnek, hiszen hamarosan itt van a Mythic Map Pack.

53 | Halo 3: egymillird meccs

A Halo 3 a megjelense ta folyamatosan ott tallhat a legnpszerbb Xbox 360 jtkok kztt, gy bizonyra senkit sem lep meg, hogy gigantikus mrfldkhz rkezett a harmadik rsz.

43 | Djat kapott a Halo 3

Az EDGE a napokban kivlasztotta az elmlt v felhozatalnak szerintk legkomolyabb innovcit hoz jtkt, amely vgl egy borzasztan ers meznybl kerlt ki.

10 | Halo 3 - megrkezett a Legendary Pack

Megrkezett egy jabb plyacsomag a Halo 3 szmra, 800 pontos letlts formjban: ez lenne a sokak ltal rgta vrt Legendary Map Pack. A csomag hrom plyt tartalmaz.

15 | Halo 3: ingyenes az els DLC

Akik esetleg anno sajnltk kifizetni a 800 MS pontot a Halo 3 els letlthet plyacsomagjrt, azok szmra eljtt a kihagyhatatlan lehetsg, ingyeness vlt ugyanis a pakk.

79 | Xbox 360 eladsi adatok, ajndk XBLA jtk

Br klnfle adatok mr nyilvnossgra kerltek a mltban a Halo 3-rl, a legfontosabbat, vagyis azt, hogy globlis szinten hogyan teljestett a jtk, legfeljebb csak megtippelni tudtuk. A Microsoft most elllt az adatokkal, s az is kiderlt, hogyan teljest az Xbox 360.

22 | Halo 3: a fejlesztsi kltsgek

A Halo 3 a tavalyi v legnagyobb bevtelt hoz jtka volt, m a mai napon kiderlt, hogy a sikerek rdekben sokmillis fejlesztsi kltsgekkel kellett szmolni.

14 | Halo 3: kpek az els plyacsomagbl

December tizenegyediktl tlthet az els multis Halo 3 plyacsomag, a Halo 3 Heroic Map Pack. A csomag hrom plyt tartalmaz, s 800 pontba fog fjni. Kpek, j sok.

26 | Halo 3: tbbjtkos bnusz

rmteli hrek a Halo rajongk szmra: a Microsoft nemrgiben elllt a harmadik rszhez rkez els komolyabb letlthet tartalmat illet rszletekkel.

75 | A Fnk bevette a Nyugatit

Harcias tekintet zldpnclos sprtai csorog Budapest kzpontjban: maga Master Chief az, aki egy hnapig btran figyeli a Nyugati Plyaudvar eltt kavarg tmeget. Fotk a helysznrl.

30 | Halo 3: az els ht

Hiba jelent mr meg a Halo 3, a jtk risi npszersgnek ksznheten tovbbra is szinte napi szinten van alkalmunk beszmolni a harmadik rsz sikereirl. A Microsoft most elllt egy hivatalos kzlemnnyel, amely az els htre vonatkoz adatokat tartalmazza.

16 | Japn szoftvereladsok

A mlt heti japn eladsi listk kvetkezzenek: br nhnyan szmtottak r, taln mgis meglepetsszmba megy a tny, hogy az lre nem ms kerlt, mint a Halo 3.

21 | Halo 3 - jabb rekord

Nem csak az els napi rbevtel szempontjbl alkotott nem mindennapit a mlt hten debtlt Halo 3, a briteknl ugyanis az eladott pldnyszm tekintetben is sikerlt rekordot dntenie.

72 | Reggie a Halo 3-rl

A jelenleg a Nintendo of America elnki szkben cscsl Reggie Fils-Aime a napokban kifejtette vlemnyt a hten debtlt Halo 3-al kapcsolatban.

39 | Halo 3 - invzi

A hten debtlt Xbox 360-as blockbuster, a Halo 3 fantasztikusan teljestett a kasszknl, az risi npszersget pedig mg az Xbox Live sem brta tkletesen.

49 | Halo 3: 170 millis start

Minden eddigi rekordot megdnt els napi bevtellel rajtolt a Halo 3: a Bungie sajtszemszg lvldje a premiernapon laza 170 milli dollrt hozott a Microsoft konyhjra.

82 | Halo 3 - premier Budapesten

A Bungie j jtknak megjelenst nem csak klfldn kvettk felfokozott figyelemmel: az jszakai launch esemnyrl a Gamer365 stbja sem maradhatott le - kvetkezzen a beszmolnk, hatalmas Master Chief szoborral, lvldzssel s hressgekkel.

42 | HALO 3 premierbuli

A sok TGS-es jdonsg utn egy hazai vonatkozs hr: a Microsoft komoly nyitbulival nnepli meg a Halo 3 premierjt: jfli nyitny, kzs jtk, s sok-sok nyeremny vr mindenkit.

42 | Halo 3 tvreklm #2

jabb Halo 3 tvreklm a porondon: masszv csatajelenet diormba merevtve. Kzdelem, mocsok s hall - meg persze Master Chief. Jesszusom, a Fnknek annyi?!

73 | Halo 3 tvreklm

A Microsoft 10 milli dolcsis "Belive" Halo 3 tvreklm-kampnynak els epizdja kvetkezik: mit mesl az reg bcsi Master Chief-rl, s mirt is volt olyan j vele harcolni?

150 | Halo 3 nyeremnyjtk

j nyeremnyjtkunk a hamarosan megjelen ber-FPS-re, a Halo 3-ra koncentrl. Az gymenet a szoksos: lesz tz krdsnk, lesz rjuk sok vlasz, kivlasztod a helyeset (minnl tbbet), aztn a vgn sorsolunk egy nagyot, s sokan nyernek.

51 | Halo 3, ngyszer

Sokan vgjk a mr a centit szeptember huszonhatodikig - ekkor jelenik meg kis haznkban a Halo 3. A Bungie pedig mg az utols eltti pillanatokban is adagolja az j kpeket - most ppen ngyet.

68 | Nyolcezer ves letilts a Halo 3 miatt

A Microsoft a fejleszt Bungie segtsgvel letiltott kt felhasznlt az Xbox Live-rl, amirt azok valahogy bejutottak a zrt kr Halo 3 Epsilon mkra.

65 | Aranyon a Halo 3

A vrakozs egyre elviselhetetlenebb a rajongk szmra - a nagy flelem, az utols pillanatban bejelentett csszs azonban megmaradhat rmlomnak: aranylemezre kerlt a Halo 3.

33 | [GC] HALO 3: single rmk

Halo 3 mozgkp, ezttal a single player szekcibl. Jrmves akci tbb percben, sok lvldzssel, kamers kivitelben. Sztori-spoiler nincs benne - nyugodtan nzhet.

14 | [GC] Halo 3 multiplayer zelt

Bekopogtatott kt darab j mozgkp a Bungie nagyjbl egy hnap mlva megjelen, sokak ltal vrt Xbox 360-as bels nzet lvldjrl, a Halo 3-rl.

64 | Halo 3 - j kpek

Folyamatosan rkeznek a kpek a Halo 3-bl, a grafikai minsg pedig aprnknt br, de egyre inkbb magasabb mrct llt fel. A legjabb adag kp kvetkezik, tbb helysznnel.

47 | Halo 3 kpradat

Brutlis mennyisg j screenshot rkezett az sz legjobban vrt Xbox 360-as cmrl, az alig tbb, mint egy hnap mlva boltokba kerl Halo 3-rl.

69 | Halo 3: hatalmas elvrsok

Alig tbb, mint egy hnap van mr csak htra az idei v legkomolyabb blockbuster cme, a HALO 3 megjelensig, a kt elzmny sikereinek tkrben pedig - cseppet sem meglep mdon - risi elzetes elvrsok veszik krl a Bungie Xbox 360-as FPS-t.

54 | Halo 3: egymilli elrendels

A Grand Theft Auto IV megjelensnek csszsa miatt most mr egyrtelmen kijelenthet, hogy a 2007-es esztend legnagyobb cme a Halo 3 lesz, ezt pedig az elrendelsi adatok is altmasztjk.

52 | Halo 3: online co-op kipiplva

Az elmlt idszakban komolyan aggdhattak a rajongk amiatt, hogy a Halo 3 nem fog tartalmazni online co-op mdot, a mai napon azonban remek hrek rkeztek a szmukra.

91 | [E3] HALO 3 trailer

A Microsoft konferencia fnypontja ktsgtelenl a Halo 3 j, a single player kampnybl kiragagadott jelenetekkel operl trailere volt. Epikus csatk fldn, levegben, s nha az rben is, tmad Covenant hordk, s termszetesen: Finish the Fight...

93 | HALO 3: az els single player kp

A Bungie eddig kizrlag a HALO 3 multiplayer szekcijbl adott ki screenshotokat - most bedobtk a kzsbe az els, ingame kpet a single player porcibl. Master Chief pzol.

73 | Halo 3 Multiplayer kpzn

Egy raks j kp rkezett a Halo 3 multiplayer mdjbl - a mostani adag rdekessge, hogy hrom j plyt mutat be, s a nylt bthoz kpest alaposan feltuningolt vizualitssal br.

40 | Halo 3 bta - szmokban

A Microsoft elrukkolt a mlt htvgn befejelztt nylt HALO 3 btatesztre vonatkoz statisztikkkal: a kzel egy hnapig tart prba elkpeszten sikeresnek bizonyult, hiszen tbb, mint 800 ezren vetettk bele magukat az online kzdelmekbe.

38 | Master Chief bna a Halo-ban

Vajon hogy nyomn Master Chief a HALO 3 btt? A krds klti, a videojtk-hsk a legritkbb esetben jtszanak. Vagy mgis? s ha mr jtszanak, lehet, hogy borzalmasan csinljk?

78 | Szeptemberben jn a Halo 3

rmteli nap ez a Halo fanatikusok szmra: alig nhny ra van mr csak htra a Halo 3 hivatalos btatesztjnek kezdetig, a Microsoft pedig a mai napon vgre bejelentette a Bungie FPS-nek pontos megjelensi dtumt - a vrva vrt idpont egy kattintsnyira vrakozik.

41 | Halo 3 Bta trailer

Mjus tizenhatodikn startol, s jnius hatodikn fejezdik be a HALO 3 sokak ltal vr multiplayer btja. A vrakozst megknnytend j mozgkpes kedvcsinl rkezett...

12 | Halo 3: hivatalos weboldal

A Bungie a mai napon vgre felltte a Halo 3 hivatalos weboldalt, ahol tbbek kztt, screenshotok, artwork-k, s szmos vide kzl lehet szemezgetni.

53 | HALO 3 bta: mjus kzepn

Mjus tizenhatodikn startol, s jnius hatodikn fejezdik be a HALO 3 sokak ltal vr multiplayer btja. A bta hrom trkpet, tbb jtkmdot, s j fegyvereket vonultat fel, valamint fny derl a Nagy Titokra: mit csinl az X gomb a Halo 3-ban?

33 | sszel r vget a harc

A Bungie elllt az els teaser poszterekkel az idei v sokak ltal leginkbb vrt Xbox 360 jtkrl, a Halo 3-rl, amelyeken 2007 sze szerepel, mint megjelensi dtum.

16 | HALO 3: kusslegyenmr

A multiplayer tkzetek egyik legidegestbb aspektusa: a folyamatosan pofz, kromkod, szemlyes lmnyeit perceken keresztl mesl jtkos. A Halo 3 gyes megoldst tall a problmra...

22 | Halo 3: kpek az alfa verzirl

Ma jjel felbukkant nhny kp a Halo 3 alfa verzijrl, gy aki alig brja mr idegileg a jtk tavaszi btatesztjig, gyorsan ugorjon egy szp nagy fejest galrinkba.

208 | HALO 3: brutlis Brute banda

Befutott a mlt hten begrt els Halo 3 "gy kszl..." dokumentumfilm: a htperces filmecske a Brute-okra, s a velk kapcsolatos vltozsokra koncentrl. A gameplay jelenetek sem maradnak el, igaz, egyelre meglehetsen visszafogottan adagoljk ket...

61 | Halo 3 interj

Prgnek a dolgok a Halo 3 hza tjn: jv v elejn multiplayer tesztverzi vrhat, tl vagyunk egy hangulatos reklmon, jv hten pedig tbbperces, lltlag vaskos gameplay jeleneteket is tartalmaz mozgkp rkezik. Most pedig egy interj, j informcikkal...

372 | HALO 3 tvreklm

Befutott a kt hete begrt, hatvan msodperces HALO 3 tvreklm. A Digital Domain ltal hegsztett egyperces kedvcsinl garantlt hangulatbomba minden Halo rajong szmra - st, valsznleg azokat is megmozgatja, akik eddig csak hallomsbl ismertk Master Chief urat...

37 | HALO 3: btateszt rszletek

Hamarosan indul a jelentkezs

38 | HALO 3 kpradat

Sok-sok shot a multi plykrl

41 | HALO 3 kstol & multi demo

Prgnek az esemnyek a HALO 3 hza tjn: december elejn egyperces reklmot nzhetnk meg, 2007 elejn publikus multiplayer btateszt indul, s a Halo 2 tulajok is kapnak a jbl - tavasszal j multi trkpek rkeznek. Plusz van egy j kpnk Master Chief-rl.

38 | HALO 3: j szkenek

...ezttal a Famitsu-bl.

75 | HALO 3 - Az els rszletek & j kpek!

Megjelentek az els kpek s informcik a Bungie j FPS jtkbl. Egy svd magazinnak sikerlt behatolnia a Bungie szupertitkos bzisra, ahol azonnal knvallatsnak vetettk al az ott tartzkod fejlesztket. Lssuk, miket sikerlt kiszedni bellk!

28 | HALO 3 demo hamarosan?

Hamarosan = 2007 elejn

24 | HALO RTS?

Az utbbi napok legizgalmasabb pletykja: a Microsoft tbb vonalon is bvteni kvnja a HALO univerzumot. A szbeszd szerint kt projekt fut a HALO 3 mellett: az egyik valsidej stratgia, a msik pedig egy masszvan multiplayer online jtk. Katt a rszletekrt!
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba