[Teszt] Outlast
Kapcsold jtk: Outlast (pc)
Eddig 67 hozzszls
Vega
2013. szeptember 21.
szombat 17:20
Van az a pillanat, bizonyra ismered, amikor egyszeren le kell tenni nhny percre a kontrollert, s megvrni, amg a ktszzas szvvers ismt bell normlisba. Persze a legtbb jtk ezt nehzsgi tskkkel, igazsgtalan boss-harcokkal s gyakran rtelmetlen feladatokkal ri el. Az Outlast ezt az rzst - vagy nevezzk inkbb reakcinak - nyjtja vgtelenre, ugyanis alapbl ilyen, az tdik perctl kezdve egszen a vele tlttt tdik- hatodik ra vgig. Fittyet hny arra az ratlan szablyra, hogy nha azrt rdemes egy kicsit bkn hagyni a jtkost, a pulzust az gbe lki, majd nem is engedi visszallni.Azt hinnnk, hogy nem lehet mr jat mutatni a tll horrorok mfajn bell, holott csak hajlamosak vagyunk elfeledkezni arrl, hogy mennyire megvltozott a zsner az elmlt vek sorn, a legtbb wannabe cm sokkal inkbb nevezhet akcijtknak, vagy ppen a horror elemeket korltozza minimlisra. Pedig mindennek az alapja a folyamatosan fenntartott feszltsg, a kiszolgltatottsg s a flelem. gy nem lehet horror jtkot csinlni, hogy ott a raktavet a fhs vlln, az ellenfelek pedig tmegvel hullanak. s gy sem, hogy valami egszen homlyos sztori van a rejtlyek htterben, amit szz felhasznlbl csak egy rt meg, a tbbi azt sem tudja, mitl is kellene flnie.Ha a jtkos folyamatos rettegsben tartsa rdekben klisket kell felvonultatni, az nem felttlenl baj. Az Outlast egy bezrt, majd jranyitott, termszetesen rendkvl titokzatos elmegygyintzetben jtszdik, a fszerepl pedig a “found footage” horrorok mintjra egy videokamerval van felszerelkezve. Tessk, fl tucat klis azonnal kipiplva, ilyen nyitsrl mr az is hallott, aki letben nem nzett hasonl filmeket.

De mg a hatsvadsz megoldsai is megbocsthatk. A sejtelmes hangulat s a vgig httrben lebegtetett titok helyett jval primitvebb eszkztrral dolgozik, folyamatosan sokkolva s ijesztgetve a jtkost, majd amikor megsznik az ellenllsa, akkor rtve mg egy lapttal tcsap az egsz a hnytats, megbotrnkoztats kategriba. Nem egy intelligens, agyals horror, mgis nagyon nehz hibt tallni a megoldsaiban.Ha kategorikusan kijelentjk, hogy az Outlast tulajdonkppen az Amnesia els rsznek s a Mirror’s Edge-nek a btor keresztezse, nem fogunk messze jrni az igazsgtl. Elbbibl gyesen vette t a ltst biztost erforrs menedzselst, az lland meneklst s bujklst, valamint az irnytott karakter szksgszer gyengesgt, ami miatt a krnyez vilg rmsgeit legyzni nem, csak elkerlni tudja (fegyvert egyszer sem vesz a kezbe). Itt nem fnyforrst cipelnk magunkkal, mint a legtbb horror jtkban, hanem egy kamert, amelynek a bekapcsolsa s az jszakai mdja garantlja azt, hogy mg a legsttebb szakaszokon is rzkelhessk a klvilgot. Kr, hogy az elemek ptlsa nevetsgesen egyszer, klnsebb erlkds nlkl is maximumon tudjuk tartani a szmukat, pedig jt tett volna a nehzsgnek, ha ritksabban vannak ezek elhelyezve.

A sttsg s a kiszolgltatottsg nhny perc utn azt eredmnyezi, hogy mindenkire gyanakodni fogunk. Az intzet ugyanis tele van betegekkel, s legtbbjk inkbb emlkeztet a Fallout ghouljaira, mint egszsges emberre. Elsre szinte senkirl nem lehet tudni azt, hogy ellensges-e, egy id utn pedig annyira elkopnak az idegeink, hogy mindenkirl inkbb rosszat fogunk felttelezni. Ha valaki feltnik egy messzi folyos vgn, vagy kinyl egy cellaajtn, legszvesebben mr-mr fordulnnk is vissza, fggetlenl attl, hogy akar-e bntani minket vagy sem.A pnikszer menekls a horror jtkokban eddig szinte ismeretlen tempt eredmnyez. Nem csak az fps nzet s a kezek-lbak lthatsga miatt jut esznkbe a Mirror’s Edge, de az eszeveszett rohans miatt is. Az esetek tbbsgben rgtnzni kell, egyszeren nincs ugyanis id arra, hogy felidzzk magunkban, merre van a legkzelebbi rejtekhely, elindulunk valamerre, tugrljuk az asztalokat, csapkodjuk magunk mgtt az ajtkat, s remnykednk abban, hogy ldznk elbb-utbb lemarad, vagy msik szekrnyt vizsgl t.

Pazar megolds, hogy kln gomb van arra, hogy kinzznk a sarkok mgl, de nem olyan bumfordi, csals megoldssal, ahogy a kls nzetes fedezkharcokban szoktk ezt megoldani, hanem tnyleg bedlnk egy kicsit, s tnyleg annyi ltunk csak pluszban, amennyi relisan indokolt lenne. s amikor ktsgbeesetten meneklnk, akkor a vllunk fltt htra is leshetnk, hogy rohannak-e utnunk.A platform- s puzzle-elemek szma viszonylag alacsony, a trtnet pedig elg karcs, azon lett volna mg mit dolgozni (rltektl kezdve a termszetfeletti dolgokon t egszen a ncikig mindent beletettek, elbvlen ZS-kategris lett). Ltszik azonban, hogy nem arra ptettek, hogy a fesztett temp mellett majd sokan lellnak olvasgatni s sszerakni a trtnetet, hanem arra, hogy inkbb maguk a helysznek mesljenek.Az egszsggyi intzmny helyett brtnre sokkal jobban emlkeztet intzet a vizualitsval s atmoszfrjval adja a tudtunkra, hogy mi trtnt ott, a felkavar hallok, a legvratlanabb helyeken s helyzetekben felbukkan tllk, a tmegmszrlsok maradvnyai mind-mind olyan elemek, amelyek sokkal tbbet rulnak el arrl, hogy mi zajlott az odarkezsnk eltt. s ebben a csods krnyezetben a szerepek kztti hatrvonalak elmosdnak, az irnytott karakter s mi is teljesen termszetes mdon viselkednk, a kritikus szitucikban is (sikertelenl) prbljuk visszatartani a zihl lgzsnket, a sttben pedig flnk. Aki utl szuperhs lenni a jtkokban, az otthonosan fogja rezni magt az Outlast vilgban.


Amikor elkezdtem jtszani vele, egyszeren kptelen voltam hsz percnl hosszabb adagokban fogyasztani. Fiziklisan ksztett ki, hiba voltam mindenre felkszlve (vagy legalbbis hittem ezt magamrl). Mert a horrorfilmes eszkzk hiba ismerhetk ki teljesen, ha rvid idre elhisszk, hogy mi kerltnk az adott helyzetbe, mris minden felborul (azrt is mkdnek ideig-rig a kzi kamers kamufilmek, mert a nzk egy rsze magba fogadja az illzit). Az Outlast ebben teljest hibtlanul, s akkor is megijeszt, ha tudod, hogy a kvetkez hrom msodpercben meg fognak ijeszteni. Az elmlt vek tucatnyi csaldst kelt horror jtka utn feldls minden vele tlttt perc, mg ha kzben a hideg is rz. Pont ez a kettssg a legvonzbb benne.

sszesen: 67 [1-50]
1 | 2
[41] Kuresz
aug 04., htf 0:11 #67
Tegnap kezdtem el ps4-en es azt kell mondanom, hogy az elmult jopar ev legnagyobb horrorjateka szamomra. Igaz fel orankent szunetet kell tartanom, de egyszeruen nem tudom abbahagyni. A dlc-t is be fogom szerezni, amint vegzek az alapjatekkal.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
febr 07., pntek 15:51 #66
Vlasz Zargul (#43) zenetre
Pedig van ott egy figura, akit el lehet kapni a kamerval...
"This is our time to medicate..."
[15] reptile
szept 28., szombat 21:04 #65
Vlasz rezy (#49) zenetre
Alternatv megolds:
KATT!
[15] reptile
szept 28., szombat 21:01 #64
Vlasz rezy (#49) zenetre
A jtkban van egy kameramozgs-alap motion blur, s ha alacsony a framerate, a blur is ersebbnek tnik. Prbld valahogy gyorstani (pld kisebb felbonts), s akkor a mosds se lesz olyan durva.
[39] getro2
szept 27., pntek 16:20 #63
Vlasz Vega (#58) zenetre
hh! valld be hogy ha mr ennyire tudod nem is jtszottad vgig a jtkot, hanem csak a videkat nzted vgig!

( )
[3] Lackooo
szept 26., cstrtk 23:17 #62
Vlasz KiswechPS3 (#61) zenetre
Ilyen is van benne? Na ezt nem lttam mg.
There's only room for one Boss... and one Snake...
[54] KiswechPS3
szept 26., cstrtk 12:57 #61
Vlasz Lackooo (#55) zenetre
n nem rohangltam sszevissza a jtkba, mert tudtam hogy annak nem lenne j vge, hisz egyszer csak gyis belefutsz Chris Walker-be aki egybl letpi a fejed
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[62] casper007
szept 26., cstrtk 11:19 #60
Vlasz rezy (#57) zenetre
Parancsikonra jobb klikk, ott lennie kell olyan opcinak, ahol ki tudod vlasztani, hogy melyik krtyt hasznlja.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[55] FredPerry
szept 26., cstrtk 9:54 #59
Sajnlom, hogy boxra nem jn, majd taln PC-n kiprblom.
szept 25., szerda 19:54 #58
Vlasz Lackooo (#55) zenetre
A kilenc vides youtube vgigjtszs tbb mint ngy rs.
[1] rezy
szept 25., szerda 19:05 #57
Vlasz Vega (#54) zenetre
Vezrlpultban pedig kirja a vga nevt, szval ltnia kne...
[1] rezy
szept 25., szerda 19:03 #56
Vlasz Vega (#54) zenetre
n is gondoltam r, viszont nem tudom hogy kell belltani, hogy az ersebbet hasznlja! Elvileg vltania kellene ha az integrlt nem brja, annyira nem rtek az ilyesmihez, de szerintem simn el kne futnia... szaggat is kicsit nem csak a kp mosdik valami tipp esetleg, hogy hol kellene tlltani? Gta San Andreas is beszaggat nha, szval vmi gebasz van az biztos...
[3] Lackooo
szept 25., szerda 19:00 #55
Vlasz KiswechPS3 (#52) zenetre
Annyibl ll az egsz, hogy elfutsz A-ba, eltekersz 2 kallantyt, aztn visszafutsz B-be, hogy tovbbjuss. Harc nincs, nha bebjsz a szekrnybe s ennyi. Meghalni szinte nem is lehet, mert ha ldznek s utolrnek, csak tget, ami alig sebez, az leted utna gyorsan visszatltdik semmi instant hall. n youtubeon nztem vgig, 9 darab ~10 perces vide s vge volt. Pedig a csv nha elmlzott.
There's only room for one Boss... and one Snake...
szept 25., szerda 15:14 #54
Vlasz rezy (#53) zenetre
Ha a kp "mosdik", nem pedig szaggat, akkor szerintem nem a performancival lesznek gondok, inkbb az integrlt videokrtyt gondolnm ludasnak.
[1] rezy
szept 25., szerda 14:02 #53
Vlasz Vega (#50) zenetre
KATT! ez a laptop kevs lenne hozz? nem fut tl jl, pedig mindent mediumra tettem!
[54] KiswechPS3
szept 25., szerda 13:46 #52
Vlasz Lackooo (#46) zenetre
rtelmetlen szaladgls ? Ezt fejtsd ki bvebben lgyszves
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[13] BjtsG
szept 25., szerda 13:16 #51
Olyan jkat rtok rla, hogy egy vgigjtszs erejig mg a GTA is pihentetve lenne, csak sajna vasam nincs hozz.
Tag: BojtiTheHun
szept 25., szerda 12:47 #50
Vlasz rezy (#49) zenetre
Nem ilyen (ellenben az Amnesia els rszvel, amiben ez feature).
[1] rezy
szept 25., szerda 12:23 #49
Nem szoktam pc-n jtszani, laptopra feltettem, viszont a kp nagyon mosdik mozgs kzben... a jtk ilyen vagy valami belltsfgg a dolog? Nem talltam erre vonatkoz rszt a settingsben...
szept 25., szerda 11:04 #48
Vlasz Lackooo (#46) zenetre
Jelenleg 4:56 az tlagos hossza a howlongtobeat-en, gy tnik a tbbsgnek t ra krl van a vge.
Milyen egybknt az rtelmes szaladgls?
[14] ultratti
szept 25., szerda 10:57 #47
Vlasz Lackooo (#46) zenetre
s a Tetris is gyorsan lemerl kzben...
[3] Lackooo
szept 25., szerda 10:23 #46
Ez a jtk ritka unalmas, rtelmetlen szaladgls az egsz, s mg csak nem is ijeszt. Ja, s az az 5-6 ra j lesz 2-nek is.
There's only room for one Boss... and one Snake...
[10] Zargul
szept 24., kedd 19:54 #45
Vlasz sti (#44) zenetre
Jogos, rakhattam volna idzjelbe az akcit. Szubjektven rtelmeztem nem kifejezetten egy az egyben stilusknt, amirl vglis prbltam makogni utna.
You must rally the horde and lead your people to their destiny!
[8] sti
szept 24., kedd 10:44 #44
Az AKCIO-horror kiss ers
Nem rossz jatek de szamomra tul paras/nyomaszto. Csak kis adagokban tudtam en is fogyasztani. Olcsobban mindenkeppen beszerzos lehet ha szeretsz fosni jatek kozben
[10] Zargul
szept 23., htf 20:55 #43
Csakhogy az rral szembe menjek: szerintem tipikus akci-horror, az atmoszfra elveszik az erszakos flelemkeltsben. Erszakos alatt azt rtem hogy mindenron fel akar zaklatni, sokkolni, megijeszteni de nem stilusosan hanem barbr mdon teszi. A Doom 3 jutott rla eszembe meg kicsit az Amnesia, de az is csak a menekls vonal miatt, sszessgben az egy pr fokkal jobban sikerlt. A slyos httrrel rendelkez finomabb s kreativabb feszltsgkeltst jobban szeretem, lsd Dark Corners of the Earth, Silent Hillek, Scratches, stb. Na ilyenekbl ltni nagyon keveset (vagy semmit) az utobbi vekben. A Limbot pl mg simn idesorolnm. Visszatrve az Outlastre hogy nmi pozitivumot is mondjak: a videokamers nzet k'rvajo lett, a jtk elejn a gyogy eltt simn zoomolgattam az ablakokat vagy 10 percig, annak pl nagyon megvolt a hangulata de sajnos semmibe nem futottam bele (pedig mekkora sansz lett volna a kszitktl vaze!).
You must rally the horde and lead your people to their destiny!
[6] SideKK
szept 23., htf 20:03 #42
Igazbl annyira para ez a jtk, hogy egy walkthrough megnzse utn sem tudok(merek) tljutni egy bizonyos rszen pedig tudom mit kell csinlni.
i7 3770, 8 GB, GTX 1070, Corsair Obsidian 250D
[6] SideKK
szept 23., htf 15:49 #41
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt.
i7 3770, 8 GB, GTX 1070, Corsair Obsidian 250D
[22] antaru:
szept 22., vasrnap 17:04 #40
Vlasz Vega (#34) zenetre
Csak attl fltem, hogy ha az Outlasttal kezdem, akkor ksbb az Amnesia mr csknak hat.
De mivel az Amnesit mr megvettem, felesleges is gondolkodni azon, hogy melyikkel kezdjem.
Estre hibtlan lesz.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[40] Kemuri
szept 22., vasrnap 16:43 #39
Vlasz Kuresz (#38) zenetre
Azrt nm hiszem. Azt egy msik csapat csinlta, ezt pedig maga Mikami. Majd kiderl.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[41] Kuresz
szept 22., vasrnap 15:48 #38
Vlasz Kemuri (#37) zenetre
Csak ne legyen akkora csalds, mint az j Amnesia
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[40] Kemuri
szept 22., vasrnap 15:45 #37
Vlasz Kuresz (#36) zenetre
Remnykedek az Evil Within-be.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[41] Kuresz
szept 22., vasrnap 15:40 #36
vek ta az els rtelmes horror jtk. Nlam a Dead Space els rsze ta az els igazi horror. Mg tbb ilyen kellene s jra elmondhat lenne, hogy horror, mint jtk mfaj mg igenis, ltezik.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[64] DarkVenom
szept 22., vasrnap 15:21 #35
Szvesen jtszank vele, ha lenne hozz vasam, az elmegygyintzetes tma a gyengm. Br, az ilyen restriktv jtkmenethez mr nincs nagyon trelmem (mrmint ehhez a mikromenedzsels-beoszts dologhoz), s nem a horror miatt...
Thrills, Chills, Kills!
szept 22., vasrnap 14:47 #34
Vlasz antaru: (#27) zenetre
Teljesen ms lmny, mindkettbe bele kell nzni.
[22] antaru:
szept 22., vasrnap 14:21 #33
Vlasz casper007 (#32) zenetre
Bocs, kapkodtam.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[62] casper007
szept 22., vasrnap 14:19 #32
Vlasz antaru: (#30) zenetre
Ahogy axl mondja, a msodik rszt jrastva ajnlom.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[55] axl
szept 22., vasrnap 13:39 #31
Vlasz antaru: (#30) zenetre
Szerintem a "csak olcsbban" kittelt a msodik rszre vonatkozan rtette.
Minden jtk szerepjtk
[22] antaru:
szept 22., vasrnap 13:13 #30
Vlasz casper007 (#28) zenetre
Iz... Az Amnesiat mar megvettem, egy regebbi akcio kereteben, csak eddig pihent.
De mivel az a regebbi, csak azzal kezdem most mar.
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[62] casper007
szept 22., vasrnap 12:33 #29
J rs lett, fokozta az gy is nagy kedvemet a jtkhoz. Az j Amnesia nekem csalds volt, de igyekszem nem The Dark Descent-et vrni. Itt gy ltom, sokkal srbbek az esemnyek, t-hat ra valban tmny zihls. Ki nem hagynm semmi pnzrt.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[62] casper007
szept 22., vasrnap 12:29 #28
Vlasz antaru: (#27) zenetre
Igen, az els Amnesia egy nagyon j jtk! A bujkls s az lland fenyegetettsgrzs mell jn az rlet-rendszer (nem nzhet sokig a szrnyekre, hirtelen esemnyek felkavarjk a karaktert is, nem csak a jtkost) s a lmpaolaj menedzselse, azaz nem vilgthatsz knyedre-kedvedre, mert hamar kifogysz az olajbl s akkor a sttben kell bklsznod ott, ahol igazn szksged lenne a fnyre. A Machine for Pigs mr egy ersen trtnetorientlt s ppen ezrt a jtkmechanikban jelentsen egyszerstett folytats. Az se rossz, de csak olcsbban javaslom a beszerzst.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[22] antaru:
szept 22., vasrnap 11:58 #27
"ha rvid idre elhisszk, hogy mi kerltnk az adott helyzetbe, mris minden felborul"
Most ennek rgtn neki is lnk, de mg az els Amnzia is csak itt nz a gpemen.
rdemesebb azzal kezdeni, mieltt rmegyek az Outlastra?
Kylo Ren is my favorite Disney princess
[40] Kemuri
szept 22., vasrnap 10:51 #26
Vlasz Vega (#18) zenetre
Szerintem is. Jtkban knnyebb beparztatni akr olcsbb eszkzkkel is, hisz ott a sajt bõrmet kockztatom. (tvitt rtelemben persze.)
Mg filmben tõzsgykeres Lynch s Lovecraft rajongknt hamarabb csalnak mosolyt az arcomra az ilyen eszkzk. Pl filmekben a zombikat sosem talltam flelmetesnek.(taln csak gyerekkoromban), de jtkban mûkdnek.
Az ellenszenves ember mr a reggelit hozzrtssel kezdi.
[54] KiswechPS3
szept 22., vasrnap 10:22 #25
Vlasz ssj4vegita (#8) zenetre
s akkor kihagytad az Among The Sleep-et, a DayLight-ot, az Asylumot (idn mr tnyleg megjelenik(?), az Until Dawn-t, a The Vanishing of Ethan Carter s mg lehetne sorolni
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[54] KiswechPS3
szept 22., vasrnap 10:19 #24
J lett a teszt. Ami mg kicsit hinyzott, hogy a ni rszlegben nem tallkozunk egyetlen ni beteggel sem!

A sajt feljegyzsek zsenilisak a jtkban, fleg mikor mr egyre mocskosabb, betegebb dolgokat ltunk, lnk t. Necromantic, valaki ?
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[15] Csabee86
szept 22., vasrnap 10:16 #23
Majd PS4-en lesz beszerzs.
[54] KiswechPS3
szept 22., vasrnap 10:13 #22
Vlasz Red13 (#12) zenetre
Nyugodtan prbld ki a laptopon, az optimalizlatlansg jelz erre a jtkra szerintem hlyesg. Az n Asus N55SF-emen minden maxon tkletesen futott. (1600*900, tv-n 1920*1080-ba is)
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[54] KiswechPS3
szept 22., vasrnap 10:12 #21
Vlasz PsyZed (#19) zenetre
Azrt a Billy-s dolgot sejteni lehetett a vgn
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[9] bLz
szept 22., vasrnap 9:29 #20
Vlasz fozelek (#7) zenetre
A PS4-en PS+-ban oda fogjk adni. Secret Ponchos, Don't Starve s ez lesz az els 3 hnapban ha igaz amit az E3-on mondtak.
Fear the old blood
[7] PsyZed
szept 22., vasrnap 9:23 #19
Vgigjtszottam, ha megteremted hozz az atmoszfrt, lekapcsolod a lmpt, fejedbe nyomsz egy flest s hagyod, hogy beszvjon, akkor nhol baromi pars a jtk! Sokszor trtnt, hogy a plyn elszrt NPC rltek kzelbe se mertem menni, mert alapbl parztam mr a vgn mindentl. Radsul a panelben, ahol lakom, konkrtan a frszt hozta rma szomszd, amikor a kulcsval a zrjban matatott, n pedig az Outlast csatornjban bolyongtam! Iszonyatosan j hangulat horror, szvesen elviseltem volna mg pr rnyi jtkmenetet, ha nagyon ki akarom emelni a negatvumt, akkor a sztori sszeszedetlensgt emltenm. Kapunk elhagyott dosszikat, amik sejtetnek valamilyen esemnyt, de a keret-trtneten kvl a rszletesebb dolgok mikntjeire nem jvnk r. (Who the fuck is Billy?)
PSN: PsyZed
szept 22., vasrnap 8:50 #18
Vlasz Hunk2 (#15) zenetre
Ez szerintem pont forditva mukodik. Az, hogy valami felelmetet keltsen, az sokkal nehezebb ugy, mint megijeszteni valakit. Utobbira sokkal olcsobb, egyszerubb eszkozok vannak.
sszesen: 67 [1-50]
1 | 2
Outlast adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: N/A
Fejleszt: Red Entertainment
Megjelens: 2013. szept 04.
Kategria: Akci/Kaland
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
8
Ami tetszett
+ Mechanikjban s hangulatban is tll horror
+ Behzza a jtkost a vilgba
+ Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt
Ami nem tetszett
- Tlzottan megenged nehzsg
- Karcs, nhol kliss trtnet
- Pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt
Olvasi rtkels: 7,5 (6 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

67 | [Teszt] Outlast

A tll horrorok j rszbl kt dolog kopott ki az vek sorn: a tlls s az igazi horror. Az Outlast nem viccel ha az utbbirl van sz, a jtk tnyleg flelmetes, st, pszichsen s fiziklisan is hamar kikszt, ha hagyod magad. Teszt.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba