Ha Black Ops premierre vágysz
Kapcsolódó játék: Call of Duty: Black Ops (x360)
Eddig 19 hozzászólás
liquid
2010. November 08.
Monday 20:27


Hivatalos magyar Call of Duty: Black Ops premierbuli ugyan nem lesz, de az éjfélkor kinyitó boltok azért csapnak némi felhajtást a játék megjelenése alkalmából.

Konkrétan: a Konzolok Szervízét üzemeltető urak most szóltak, hogy náluk lesz éjféli kilövés, némi ünnepléssel egybekötve, így aki már ma hajnalban Black Ops-szal óhajt lövöldözni, és metrózna / sétálna is egyet az ügy érdekében, célozza be az Oktogon szomszédságában található (Hunyadi tér 12) boltot, és örüljön a többiekkel együtt az új CoD megjelenésének.

Nov 09., Tuesday 14:51 #19
Válasz TomFace (#16) üzenetére
Mirror's Edge?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[73] zaz
Nov 09., Tuesday 13:31 #18
Válasz flowerpower (#12) üzenetére
100% ban egyetértek Veled!!!!!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[30] sting
Nov 09., Tuesday 13:23 #17
Válasz flowerpower (#12) üzenetére
Majd a köv. gen.-ben, talán...
[7] TomFace
Nov 09., Tuesday 11:35 #16
Válasz flowerpower (#12) üzenetére
Sajnos arra aztán várhatunk, hisz az újító ötletek rizikót hordoznak magukkal, és mint tudjuk, minden a pénzről szól a játékiparban, a kiadók nem akarnak kockáztatni. Manapság nagyon nehéz egy új ötletet megvalósítani..
VR enthusiast
[73] zaz
Nov 09., Tuesday 11:11 #15
Válasz he7edik. (#13) üzenetére
ja..egyszer..duzzogva.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Nov 09., Tuesday 10:54 #14
Válasz he7edik. (#13) üzenetére
igen nem volt olyan rossz erdekes es nyomaszto hangulata miatt, az valamilyen szinten kiemelkedett es europai fejlesztoktol jott....
[35] he7edik.
Nov 09., Tuesday 10:40 #13
Válasz flowerpower (#12) üzenetére
Metro 2033 próbáltad?
Nov 09., Tuesday 10:30 #12
Annyira lehangolo es elkeserito elmeny szinte az a ma fellelheto osszes FPS-el jatszani. halal-dogunalmas jatekmenet jellemzi mindegyiket, puszta reflexjatek, a felbukkano mozgo dolgokra lojjunk minel gyorsabban, minel hamarabb, az egekig magasztaltak ezt a jatekot is.meg nem ertem a vegere de semmivel sem nyujt szamomra tobbet mint evekkel ezelotti tarsai.Szamomra a csucsot a half life es bioshock jelentette. ott a sztori es hangulat nemi testet adott az sima puffogtatasnak, igazan egyedi elmenyt nyujtva. Oriasi verfrissites kellene ebbe a jatekkategoriaba hogy ujra regi fenyeben ragyoghasson, vagy legalabb eny kisse elborult elme(zseni )csillogasanak.
[46] csavar
Nov 09., Tuesday 8:02 #11
Ennyire?!? Na kíváncsi leszek...
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar
[25] Karez
Nov 09., Tuesday 7:58 #10
Már rengetegen tolják a multi részét (justin.tv élő közvetítések mennek):
KATT!
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
[8] Kadaj
Nov 09., Tuesday 6:13 #9
csak az Uberkonzol!!!
[7] TomFace
Nov 09., Tuesday 1:36 #8
Remélem reggel korán hozza a futár!
VR enthusiast
[1] zsozso 77
Nov 08., Monday 23:13 #7
UBERKONZOL!
?ehez a melohoz puska kellet volna?
[17] Ragnar360
Nov 08., Monday 22:29 #6
nana
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[17] Kuszi
Nov 08., Monday 22:09 #5
Válasz Rigel77 (#3) üzenetére
Ja a Platinum Shopba is lesz.
Puporka Károly
[35] he7edik.
Nov 08., Monday 22:07 #4
Miért nincs első postban "Köszönjük Roxas" komment?
[9] Rigel77
Nov 08., Monday 22:02 #3
Én úgy tudom máshol is lesz .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
[35] Npeti
Nov 08., Monday 22:01 #2
Mekkora mák, hogy holnap pnot szabadnapom lesz. Megjövök reggel edzésről aztán márcsak a futárt kell várnom.
[39] getro2
Nov 08., Monday 21:45 #1
Ha holnap nem írnék két tz-t, lehet, hogy elmennék, de így marad helyette a tanulás
Call of Duty: Black Ops adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Activision
Fejlesztő: Treyarch
Megjelenés: 2010. Nov 09.
Kategória: FPS
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
+ Változatos helyszínek
+ A korábbiaknál mélyebb sztori
+ Bombasztikus látvány
+ Masszív, rengeteg lehetőséget kínáló multiplayer
Ami nem tetszett
- Butácska AI
- Bugok, több helyen
Olvasói értékelés: 13.2 (105 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

34 | [DLC] Call of Duty: Black Ops - First Strike

Az alma és a magja. Nagypapa házipálinkája, és a másnap reggeli fejfájás. Call of Duty és a húzós árcédulával útjukra engedett letölthető tartalmak. Vagyis: vannak dolgok a világon, amik összetartoznak, és örökké így is maradnak. Teszteltük az első Black Ops DLC-t.

134 | [Teszt] Call of Duty: Black Ops

Az Activision ügyesen tette a Call of Duty-t a jelenleg futó konzolgeneráció meghatározó akciósorozatává. A széria megoldásait sokan, sok helyen vették át, a sorozat lendülete pedig öt év múltán sem csökkent - de mit produkál a friss epizód? Black Ops teszt következik.

58 | [Próbakör] Call of Duty: Black Ops

A Call of Duty-féle idézőjeles váltógazdaság kifizetődni látszik: az Infinity Ward egyértelműen jobb munkát végzett a múltban, mint a páratlan epizódokat készítő Treyarch, utóbbi csapat azonban úgy tűnik, hogy idénre tényleg összekapta magát. Közelebbről is megvizsgáltuk a Black Ops-ot.

25 | Black Ops: a számok tükrében

Az Activision számokkal támad: ma jelent meg a Call of Duty: Black Ops első DLC-je, ennek örömére perverz mennyiségű adatot kaptunk az játék online teljesítményéről - egy kép formájában.

23 | Cod Black Ops: First Strike ismerkedés

Hat perces kóstoló érkezett a Call of Duty: Black Ops február elsején érkező, First Strike címet viselő térképcsomagjáról, amely elsőként az Xbox 360 tulajokhoz fog ellátogatni.

10 | Az első Black Ops: First Strike képek

Közeleg a Call of Duty: Black Ops első letölthető tartalma, a First Strike, amely öt új multiplayer pályát fog tartalmazni: ma a Stadium nevűvel ismerkedhetünk meg.

30 | CoD: Black Ops - az első First Strike videó

Befutott az első videó az első Call of Duty: Black Ops DLC-ből, a First Strike-ból. A csomag öt pályát kínál, ebből négy multis, egy pedig zombis. A videó az előbbieket mutatja be.

27 | CoD Black Ops: 20 millió játékos

Töretlenül menetel előre a Call of Duty: Black Ops: az Activision bejelentette, hogy már több, mint 20 millióan játszottak a legújabb epizóddal.

56 | Rekorder a Call of Duty: Black Ops

Évről-évre egyre csak nő a Call of Duty franchise sikere: a legutóbbi epizód, a múlt héten megjelent Call of Duty: Black Ops ismételten átírta a korábbi rekordokat.

56 | CoD Black Ops: epikus premier

Megvannak a számok a Call of Duty: Black Ops nyitásával kapcsolatban, és talán senkinek nem okoz meglepetést, hogy a széria sikeressége töretlen, az új rész pedig ismét rekordokat döntött.

19 | Ha Black Ops premierre vágysz

Hivatalos magyar Call of Duty: Black Ops premierbuli ugyan nem lesz, de az éjfélkor kinyitó boltok azért csapnak némi felhajtást a játék megjelenése alkalmából.

72 | Call of Duty: élőszereplős reklám

Az Activision nem viccel, ha a Call of Duty: Black Ops népszerűsítéséről van szó, a játék élőszrepelős reklámja az év egyik legjobban eltalált promóciós videója.

21 | CoD Black Ops: az utolsó trailer

A Call of Duty: Black Ops november kilencedikei premierjéig még hátra van egy hét, az Activision és a Treyarch azonban már most előállt a játék utolsó előzetesével. Robbanás, akció és Rolling Stones.

41 | CoD Black Ops: zombilövészet

Jó ideje tudjuk, hogy a Call of Duty: Black Ops-ba vissszatér a közönségkedvenc zombi mód. Most jófajta zombigyilkolós gameplay videót tudunk mutatni, és van egy meglepetésünk is.

93 | CoD Black Ops: videón a Gun Game Mode

A Call of Duty: Black Ops masszív multiplayer szekciójának egyik újdonsága a Gun Game Mode lesz. Minden kill után új fegyvert kapsz - a videóban majdnem sikerül elvinni a az utolsóig.

12 | Call of Duty: Black Ops multi újdonságok

Öt perces mozgóképes összeállítást tudunk mutatni a Call of Duty: Black Ops-ről, amely a multiplayert illető újdonságokra fókuszál. Szó esik többek között a killstreakről és a perkekről is.

91 | Call of Duty: Black Ops - öt perc multi

November kilencedikén érkezik a Call of Duty: Black Ops, a hátralévő erős három hétben pedig gyaníthatóan sok-sok videót fogunk belőle látni. A vasárnapi páldány öt perc deathmatchet mutat.

83 | Call of Duty: Black Ops - sztori trailer

Medal of Honor trailer volt már ma, jöjjön a konkurencia: befutott az ESPN-en az éjszakai órákban leadott új, a játék sztorijára koncentráló Call of Duty: Black Ops trailer.

37 | Call of Duty: Black Ops tízer

A korábbi hagyományoknak megfelelően az Activision ismét amerikai focimeccsbe ékelve mutatja be az új Call of Duty: Black Ops trailert. Tízer trailer a végleges trailerhez - igen, ilyen is van.

47 | Call of Duty: Black Ops 3D-ben

A mai napon kiderült, hogy a Call of Duty: Black Ops 360, PS3 és PC verziói 3D támogatással fognak a boltokba kerülni: a játékról készült legfrissebb mozgóképes összeállításban erről is szó esik.

28 | Call of Duty: Black Ops multi trailer

Friss Call of Duty: Black Ops trailer a porondon, fókuszban a multiplayer szekció, azon belül is a meglehetősen részletes karakter beállítási / öltöztetési / módosítási lehetőségek.

52 | Black Ops: nem lesz kampány koop

Nem lesz végigjátszható a Call of Duty: Black Ops kampánya kooperatív módban, mondta el nemrég a játék executive producere, Dan Suarez.

12 | Nagy nevek a CoD: Black Ops-ban

A Call of Duty széria korábban is szívesen flörtölt Hollywooddal, és a jelek szerint a Black Ops is igénybe veszi az Álomgyár szolgáltatásait: ismert színészek és író az új CoD stábjában.

27 | CoD: Black Ops multiplayer videók

Ma délelőtt már (jó hosszan) beszámoltunk a frissen felfedett Call of Duty: Black Ops multiplayer játékmódokról és újdonságokról. Most új gameplay videókat tudunk mutatni - szintén a multiból.

72 | Call of Duty: Black Ops multiplayer újdonságok

A Treyarch tegnap éjjel végre leleplezte a Call of Duty: Black Ops legnagyobb érdeklődéssel várt porcióját - természetesen a multiplayerről van szó. Újdonságok teljes hadára kell felkészülni - középpontban a COD pontok és a Wager meccsek.

112 | Call of Duty: Black Ops multi teaser

Az eddig látott Call of Duty: Black Ops anyagok az egyszemélyes kampányra koncentráltak, a frissen befutott teasernek köszönhetően azonban most a multiplayerbe is belekóstolhatunk.

29 | [E3] CoD: Black Ops gameplay és trailer

Itt a Microsoft konferencián bemutatott Call of Duty: Black Ops trailer és gameplay prezentáció is - előbbi alatt Eminem szól, utóbibban pedig felrobban a dzsungel.

22 | Call of Duty: Black Ops képözön

Tizenkét darab friss képet tudunk mutatni az eddig látottak alapján a vártnál is ígéretesebbnek tűnő idei CoD játékról, a Treyarch-féle Call of Duty: Black Ops-ról.

27 | Az első Call of Duty: Black Ops képek

Tegnap megérkeztek az első hivatalos képek a Call of Duty: Black Ops-ról - akkor nem akartuk őket bezsúfolni a remek új trailer mellé, most azonban már csináltunk nekik külön helyet.

60 | Call of Duty: Black Ops trailer

Az Activision a tengerentúlon tegnap estére ígérte az első tisztességes Call of Duty: Black Ops trailert, ami ma itteni idő szerint hajnalban annak rendje és módja szerint meg is érkezett.

14 | Négy fős koop a Call of Duty: Black Ops-ban

A Treyarch és az Activision a hónap végén hivatalosan is leleplezte az idei CoD epizódot, amely a Call of Duty: Black Ops címet viseli - ma további infók csordogáltak.

36 | Call of Duty: Black Ops pillanatképek

A cseh GameTV nekiesett a tegnapi Call of Duty: Black Ops trailernek, mink Floki a lábtörlőnek, és a másodpercekre felvillanó ingame jelenetekből sok csinos, és árulkodó képet kaptak el.

104 | Call of Duty: Black Ops - az első trailer

Ilyen az, amikor egy pletyka valósággá válik: a korábbi szóbeszéd szerint Call of Duty: Black Ops lesz a következő CoD címe. Meglepetés: tényleg az lesz, és megjött belőle az első videó.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

pc,xbox1,ps4 3 | Cyberpunk 2077: itt a fotómód!

Night City utcáin is megörökíthetjük majd minden lépésünket.

12 | EDGE #353 pontszámok

Következő generációs nyitócímek a brit lap mérlegén.

12 | Bend Studio: távozó veteránok

John Garvin és Jeff Ross is más kihívások után néz a jövőben.

pc,xbox1,ps4,wiiu 2 | Balan Wonderworld: indul a műsor!

Egyedi képességek. Változatos hacukák. Jópofa főellenfelek.

pc,ps4 0 | Utolsó trailer: Worms Rumble

A PlayStation Plus decemberi játéka már elérhető!