[Teszt] CastleStorm
Kapcsold jtk: CastleStorm (x360)
Eddig 10 hozzszls
Vega
2013. jnius 16.
vasrnap 18:13
A vilg legjobb flipperjtkait fejleszt magyar Zen Studios ezttal j terleten prblta bebizonytani, hogy hrom agyonhasznlt mfaj gyes sszeolvasztsbl is ki lehet jl jnni, ha sikerl bennk megtallni a kzs nevezt. Kzhely, de a vgeredmny nha tbb, mint a rszek sszege, rossz esetben pedig jval kevesebb. De vajon melyik sszkphez hasonlt jobban ez a kazur taktikai / gyessgi cm?Elsre meglep lehet a tmavlaszts, ugyanis nincs mit szpteni, a Castlestorm egyes elemei npszer mobil- s flashjtkok tucatjaiban tallhatk meg, radsul nhnyukban jval alaposabban s vltozatosan kidolgozva. Az alapkoncepci lnyege az, hogy az egymssal szemben elhelyezked kt ellensges vr irnyti le szeretnk gyrni a msikat. Ehhez klnfle eszkzk szles trhzt vetik be, a ltronybl rombolsra alkalmas trgyak tucatjait kldik tjra, jl kikpzett egysgek hagyjk el a vrkaput, varzslatokat kldzgetnek egymsra, s mg a rendelkezsre ll hsket is bevetik a csatban. Nyerni ltalban kt mdon lehet, vagy az ellensges vr lerombolsval, vagy az ellenfl zszlajnak hazacipelsvel. Az eszkzk hasznlata hrom teljesen klnbz mdszerrel trtnik.A balliszta kezelse lesz a legszlesebb krben ismert, itt ugyanis a klnbz karakterisztikval br lvedkek s a megfelel v kivlasztsa az Angry Birdst idzi. Az egysgek kikldse a Swords and Soldiershez hasonl mdon trtnik, a rendelkezsnkre ll erforrsbl eldnthetjk, hogy kit kldnk ki a kapun, de az onnantl kezdve nllan fog cselekedni. Vgl ott van a hsk krdse, ket direkt mdon irnytva egy ktdimenzis beat ‘em up jtkban rezhetjk magunkat, a rendelkezsnkre ll rvid id alatt vgezhetnk nagy irtst a csatatren. Mindegyik rteg teljesen ms irnytssal br, s a jtk minden egyes eleme kln fejleszthet: a kldetsek sorn szerzett aranybl mi dntjk el, hogy mit erstsnk. Egyenknt tudjuk a lvedkek s az egysgek hatkonysgt nvelni, de a hs s a varzslatok fejlesztse ugyanennyire j vlasztsnak tnhet.

A szks erforrsok elkltsrt pedig magnak a vrnak a klnbz termei is vetekednek, van, aminek a szerezett aranyakhoz tesz hozz, ms a sereget ersti valamilyen mdon. Az biztos, hogy a fejleszts legalbb annyira lvezetes, mint maguk a kldetsek, s mr akr ezrt is szvesen nekill az ember jra egy-egy plynak.Teljesen nyilvnval, hogy ha csak egyms mell dobltk volna a fenti elemeket, az aligha eredmnyezett volna lvezetes jtkmenetet. A CastleStorm mgis tkletesen mkdik, mivel a hrom teljesen eltr rteget szinte teljesen sszektttk. A balliszta nem csak az ellensges vrat tudja tmadni, hanem ugyangy kpes a seregeket is ritktani, s ez fordtva is mkdik, vannak olyan csapattagok, amelyek nem llnak le kzelharcolni, hanem rgtn az pleteket veszik clba.

A varzslatok egy rsze az ellensges balliszta, ms a csapatok ellen hatkony. A hsk nem csak tni tudnak, hanem brmilyen irnyba jazni is, ha kellen gyesek vagyunk, akr mg egy ellensges lvedket is leszedhetnk rptben az gbl. Ebbl pedig kvetkezik az, hogy tbb stratgia is lehet clravezet, mindenki azokat fejleszti, ami a sajt stlushoz kzel ll. Vagy pp ellenkezleg, amit fel akar zrkztatni.

A jtk lelkt kpez (dupla) kampny md ugyanis az alaptletet ssze-vissza varilja a vltozatossg rdekben, gy tbbszr tallkozunk olyan plykkal, amelyen pl. csak a hsnkre, esetleg a ballisztnkra tmaszkodhatunk, ha pedig ezeket elhanyagoltuk, jn a dd.De mg a szksges erforrsok beszerzst is gyesen oldottk meg, tbb rdekes jtkmd van ugyanis, s ezek mindegyike ssze van ktve a fejlesztseket tekintve. Ha teht megragadunk a kampnyban, nem biztos, hogy le kell llni egy plyt farmolni, helyette jobban jrunk, ha belekstolunk ms mdokba, ahol nem csak j lmnyekkel lesznk gazdagabbak, hanem arannyal is, amivel mr elrbb lphetnk a sztoriban is.

Nincs vge, a kvetkez oldalon folytatjuk!
>>

jn 17., htf 10:38 #10
xbla. Kr.
Majd ha eljn az ideje.
jn 17., htf 10:32 #9
Vlasz mcmacko (#8) zenetre
Daur gd, rnztem a pontrtkre.

Nos, ha van hozz gpem, meg fogom venni.
jn 17., htf 9:21 #8
Beadja az art design.
"This is our time to medicate..."
[73] zaz
jn 17., htf 8:59 #7
Jisten rintkpernyre teremtette! Amint felmszik a store-ba szedem le!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[20] ARTURUS
jn 16., vasrnap 23:00 #6
A jtk zsenilis!
2011-ben s 2012-ben is teszteltk mr akkor is barom i j volt.
2011-ben mg vita ps3 volt a clplatform tavaly mr boxon toltuk vagy 3 ort-remlem jnni fog ps3ra is mert gp hinyban igy nehezen tudom megvenni, de addig is van egy barom i j exclusivja a boxnak, nem volt hlye az ms hogy amga adta ki.
Szp volt Tomi!!!
Dum spiro spero!
[19] Yeaf Kitri
jn 16., vasrnap 22:10 #5
A jtkhoz a zent pedig Waterflame (Castle Crashers, Age of War) ksztette.
KATT!
Welcome to Dota. It’s like chess, for idiots.
[35] wodbear
jn 16., vasrnap 21:54 #4
Vlasz Lavitz (#3) zenetre
Legalbb megnyugodtl, hogy csak lett teszt belle
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
[67] Lavitz
jn 16., vasrnap 21:53 #3
Remek jtk egy remek magyar csapattl! Teszt is j lett! A jtkot pedig azoknak ajnlom akik szeretik az sszetett stratgit is megkvn jtkokat. A sajt vr editor az egyik legjobb rsze a jtknak, tnyleg nem mindegy hogy hova teszed a fontos szobkat. Grafikailag nagyon ltvnyos s az sszezzott vrfalakat is a fiziknak megfelelen ltjuk sszedlni.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | l jtk streamek!
[35] wodbear
jn 16., vasrnap 21:10 #2
J lett az rs. g is a pofm, hogy mg mindig nem prbltam ki, pedig megjelenskor mr leszedtem a trilt. Ha megtetszik, akkor tuti vtel lesz.
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
[13] BjtsG
jn 16., vasrnap 20:53 #1
A trial tetszett, a teszt meg mginkbb meghozta a kedvem a teljeshez, szval szerintem valamikor meg is veszem.
Tag: BojtiTheHun
CastleStorm adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: N/A
Fejleszt: Zen Studios
Megjelens: 2013. mj 29.
Kategria: Taktikai
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
8
Ami tetszett
+ Tkletesen kiforrott jtkmenet
+ Rendkvl tartalmas egy- s tbbjtkos mdok
+ Vltozatos s abbahagyhatatlan
Ami nem tetszett
- Nhny vitathat design- s balansz-dnts
- Nha kusza irnyts
Olvasi rtkels: 7,5 (4 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

10 | [Teszt] CastleStorm

A vilg legjobb flipperjtkait fejleszt magyar Zen Studios ezttal j terleten prblta bebizonytani, hogy tbb (gyessgi + taktikai) agyonhasznlt mfaj gyes sszeolvasztsbl is ki lehet jl jnni, ha sikerl bennk megtallni a kzs nevezt. Sikerlt?
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba