The Darkness - teszt
Kapcsold jtk: The Darkness (x360)
Eddig 50 hozzszls
Warhawk
2007. June 30.
Saturday 08:40
Azt hiszem, ha balul sikerlt szletsnapokrl kell beszlnnk, Jackie Estacado esete mindenkppen a top tzben lenne. Nem elg, hogy huszonegyedik szletsnapjn elszr egy egyszer fogd a pnzt s fuss megbzst, mg az is kiderl, hogy bcsikja, a helyi “Don” nem igazn akarja tbbet a csaldban ltni, ezt pedig egy igen hangos bombval tudatostja. Nagyjbl gy kezddik a svd Starbreeze j jtka, melyrl mr az els pillanatban ltszik, nem lesz az a mindennapi lvlde; mr a kezds sem semmi, a virtulis napvilgot - pontosabban az elsuhan lmpk fnyt - ugyanis egy rlt sebessggel rohan kabri hts lsn ltjuk meg. Ell trsaink ppen az elcseszett misszit trgyaljk ki, illetve azt taglaljk, hogy Paulie bcsi mennyire fogja a htsnkat sztrgni, ha ezt megtudja. Nem sokkal ksbb r kell dbbennnk, hogy Paulie flbe mr eljutott az eset, ugyanis pillanatok alatt tbb szirnz aut is az ldzsnkbe kezd, mely mell mg nhny tszli maffiz is bekapcsoldik. Miutn az ldzst egy fal meglltja, majd nhny tmbbel odbb a fent emltett bombt kapjuk az arcunkba, Jackie gy dnt, szemlyesen beszli meg bcsikjval a nzeteltrs okt. Addig azonban el is kell jutnia lve, ez pedig, tekintve, hogy New York sszes gengsztere s rendre r vadszik, annyira nem egyszer dolog. Ebben a kiltstalan helyzetben “siet” Jackie segtsgre a Sttsg maga. A Darkness egy klns entits, mely tbb generci ta “rkldik” a csald frfi tagjain keresztl. Mindig az elsszltt figyermek huszonegyedik szletsnapjn mutatja mag magt (micsoda vletlen!), segtsgvel pedig Jackie eslyei a nullrl igencsak magasra nttek nem csak a tlls, de a sikeres vendetta tern is.

]
A sztorirl nagyjbl ennyit, nem akarok semmilyen pont lelni, habr elre ltom, hogy idrl idre bele kell vissza kell nylnom ide a teszt folyamn. Mirt is? Mert a Darkness ersen a jl kitallt s mg jobban prezentlt trtnetre pl, nem csak egy laza keret, ami kt fragfestet sszefog. Nem is csoda, hiszen egy kpregny a szentem alapja, br a fszereplt s termszetesen a Sttsget leszmtva vajmi kevs kapcsolat van a Starbreeze s a Top Cow produktumai kzt. Mg a kpregnyben Jackienek vigyznia kell, ne ejtsen teherbe senkit (ez pedig - tekintve olasz szrmazst - igencsak fjdalmas pontja letnek) itt hatrozottan romantikus kapcsolatot tart fent, mg ott klnbz termszet feletti lnyek ellenfelei itt csak bcsikja privt hadserege. Ami viszont a legfontosabb, mg a kpregnyben Jackie elfogadja a Darkness erejt, itt harcol ellene, illetve az irnytsrt, mely hihetetlenl hangulatos helyzetekbe sodorja a kedves jtkost.

A feladat teht adott, New York egyik vgn ott van fhsnk, msik feln a Don, kettejk kzt pedig - nos, maga New York. A Darkness ugyanis rszben szakt a Riddickben (tetszik tudni a Starbreeze elz jtka az volt) megszokott berlinearitssal, itt rvid idn bell a vros igen nagy rszt megkapjuk. Azt, hogy hova kell kvetkeznek mennnk mindig tudni fogjuk, azt azonban, hogy adott helyet merrl s hogyan kzeltjk meg csak rajtunk ll. Arrl nem is beszlve, hogy a jtk folyamn kapunk legalbb egy tucat mellkkldetst, melyek br nem a vltozatossgukrl lesznek emlkezetesek (nagyjbl a menj ide s ldd le / hozd el) tpust talljuk csak meg), viszont legalbb 2-3 rt - s temrdek jutalmat - hozzdobnak az amgy nem tl hossz jtkidhz (normal szinten olyan 10-13 rval illik szmolni). Ez az nllsg egybknt tbb ponton is felti a fejt. Vannak olyan feladatok, melyeket tbbflekpp is meg lehet oldani s itt nem csak arrl dnthetnk, hogy hasba vagy fejbe ljk a szerencstlen ldozatot, de akr ki is beszlhetjk magunkat egy-egy szitucibl. Ami viszont a legfontosabb, br az esetek 99%-ban harcra kerl a sor, tbbfle harcmodor kzl vlaszthatunk - mindegyik j valamikppen, csak ki kell ismerni. Ennek pedig leginkbb termszetfeletti hatalmunk az oka, hiszen br igen terjedelmes fegyvertrral fogunk a jtk vge fel rendelkezni, leghatsosabban csakis a Sttsg erejvel gyilkolhatunk.

gy elrkezett az id, hogy bemutassam ezt a rettent j kis “fegyvert”. A Sttsg maga kt kgyszer lnyben jelenik meg mellettnk. A srcok meglep mdon a sttsget szeretik, erejket is innen mertik (sz szerint megeszik a sttsget). rtelemszeren a vilgos helyek nem jk, ernk pillanatok alatt semmiv vlik ott. Ha azonban kellen rnykos helyen vagyunk, akkor azonnal ngy (helyesbtek, hrom plusz egy klnleges) varzslatot tudunk elhvni. Els alap fegyvernk a Creeping Dark nvre hallgat, s a jtk elejn azonnal megismerjk, mire is j. Egy kgyszer lnyt hv el, akit irnytva brhova felmszhatunk - falak, plafon nem akadly - ajtkat nyithatunk ki, vegeket trhetnk be, vagy ppen a mit sem sejt ellenfelek arct tphetjk le, szvket tphetjk ki. Fknt azok fogjk hasznlni, akik a lopakodst rszestik elnyben, hiszen jval kevsb felfedezhet ez a lny, radsul megsebezni sem lehet, maximum visszatr hozznk. Msodik fegyvernk egy hatalmas csp lesz, biztos ltttok mr nhny videban, embereket lyukaszt t, helikoptert rngat le a fldre, brmilyen nehz trgyat megemelhetnk vele, egyszval rettent hatsos szinte minden helyzetben. Kapunk majd mg egy spci pisztolyt is, mely lszer helyett a sttsget hasznlja, de ezt csak nhny helyen rdemes hasznlni - errl ksbb - legvgl pedig minden fegyver legjobbja lesz a mink, az er, hogy a semmibl egy fekete lyukat generljunk. Mondanom sem kell, hogy hallos mka, fleg, ha egy tmegben vetjk be. Ha pedig ez nem lenne elg, alvilgi lnyeket, Darklingokat is magunk mell szlthatunk bizonyos helyekrl, ezek a kis srcok szintn a stt helyeket kedvelik s amellett, hogy igazi humorzskok kegyetlen gyilkosok, akik gpgyval, frsszel, vagy pp betontrvel regulzzk meg ellenfeleinket. Visszatrve a harcmodorra, minden kpessg mst ignyel. Egyikkel lopakodhatunk, msikkal pusztthatunk, vagy esetleg csak csatlsainkat kldjk elre, teljesen rajtunk ll.

Brhogy is jtszunk, soha nem szabad elfelejteni, a fny a legfbb ellenfelnk. Ami viszont elkpeszt, a jtkban brmelyik fnyforrs elpusztthat, legyen az egy asztali lmpa vagy egy utcai villanypzna! Nem sok idnek kell eltelnie, hogy rjjjnk a helyes metodikra, mieltt berobbanunk valahova rdemes sttsget teremteni, majd onnan osztani az ldst. Nagyon j, hogy amint elalszanak a lmpk s elhvjuk tlvilgi segtnket a krnyk srgsan illuminlni fog, mely pont elg arra, hogy abszolt lpselnybe kerljnk a vakon kvlyg ellenfelekkel szemben, arrl nem is beszlve, hogy a Sttsg-llapot egyik kellemes mellkhatsa, hogy alig srlnk s gyorsan gygyulunk. Hadd mesljek el egy pldt, egyik rszben egyik fbb ellenfelet ldztem, hztetn, laksokon keresztl. futott, n pedig lassan, komtosan kvettem, mdszeresen elpuszttva minden fnyforrst, csak sttsget hagyva magam utn. Aztn betoppantam a helyi rendrrsre, de mivel htulrl rkeztem, nem vettek szre, nyugodtan kvztak, beszlgettek. Dupla pisztolyommal nhny lvssel teljes vaksttbe bortottam a helyet, majd Darklingek segtsgvel mdszeresen vgeztem minden zsaruval, eslyk sem volt, csak kiabltak, siktoztak. Lerva taln annyira nem rzkletes, de a jtkban annyi hasonl motvum van, hogy pillanatok alatt gy fogjuk rezni, mi vagyunk a helyi mofo, egy igazi kemny csv, akinek nincs ellenfele.

[Nincs vge, katt az oldalvlasztra a folytatsrt!]
>>

[4] Scarecrow
Jan 16., Friday 12:59 #50
Mai napig az egyik kedvenc jtkom.
[20] kakasu
Feb 28., Sunday 0:45 #49
Na ez mr ok game ,nem olyan szenny mint a Vampire Rain . De azrt nmi rossz oldala neki is van , pl elg sokat kell gyalogolni , s nha gy rzi ,az ember ,hogy nem is tudja merre menjen ! ( n most pont gy rzek a tlvilgon ) Beszltem valami katona ruhs õsmmel ,de most megllt a tudomny ,hogy mit is kne csinlni !
[2] Alpr
Jul 31., Friday 12:21 #48
j fps nek tnik
Sosem az szmit, hogy mit mrt teszel hanem az szmit, hogy amit teszel azrt tisztelyenek.
[5] raz
Oct 02., Tuesday 22:51 #47
Nos, n mint no1 kpregnyfan a vidken azthiszem mg a hten beszerzem.......
FORTRESS MAXIMUS
[55] KiswechPS3
Sep 16., Sunday 21:02 #46
vgre..kivgezve legsietenbjtk szmomra most s az is lesz egy darabig remlem a film is ilyen jo lesz, no meg persze a folytats
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[55] KiswechPS3
Aug 05., Sunday 19:14 #45
mg mindig nincs r elg pnzem hhh..
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[25] rob
Aug 03., Friday 7:10 #44
Mindenkppen kiprblom.
ONE / PS4 / Nintendo Switch Lite
Aug 02., Thursday 13:37 #43
Biztos nem jobb a kpregnynl... Egy prbt azrt megr.
NeverNameD
Jul 18., Wednesday 7:38 #42
Vlasz multishoot (#35) zenetre
Na vegigtoltam az a 10 ora jo lesz 8nak is.Vegyesek az erzeseim a jatekkal kapcsolatban egyebkent,jo hangulatos meg minden,de sokkal tobb lehetoseg lett volna a koncepcioba mint mit amit kihoztak belole,ugy erzem kicsit le lett butitva a jatek,tul konnyu.A Multi resz abszolut felejtheto.Egy vegigjatszast mindenkepp meger akinek a jatek temavalasztasa bejon,de sajnos szamomra nincs tobb benne,egybol utanna becsereltem egy Ninja Gaiden Sigmara.Attol meg idegroncs vagyok de azert imadom.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[31] Daniel
Jul 17., Tuesday 23:55 #41
Vlasz krizsi (#39) zenetre
Asszem RB, s D-paddal kell kivlasztani. Hogy mikortl aktv? passz... n a "hbors" plyra tippelek
Gamertag: Tiszi
[24] magyari5
Jul 16., Monday 23:52 #40
imdom!
MGS.........
[3] krizsi
Jul 09., Monday 22:34 #39
Azt a cspot melyik gombbal lehet elhvni Xbox 360-on ? Vagy mikor kapom meg ?
[55] KiswechPS3
Jul 09., Monday 9:08 #38
Vlasz stimpy. (#37) zenetre
hhh
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[24] stimpy.
Jul 07., Saturday 1:16 #37
Vlasz stimpy. (#36) zenetre
Mirt rtam a hossz-t -val?
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[24] stimpy.
Jul 07., Saturday 1:15 #36
Vlasz multishoot (#35) zenetre
Doom 3 ,mint tartalmas FPS?
Hsszunak hssz,de az nem ugyanazt jelenti.
No meg 3 kivtel csak a szablyt ersiti.
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[46] multishoot
Jul 07., Saturday 1:09 #35
Vlasz Project1083 (#34) zenetre
Ht szerintem azrt az FPS-ek kztt is vannak azrt tartalmas gamk pl.: a Half-Life 2 elg hossz volt vagy a Doom3 vagy a F.E.A.R. amgy a ltottak s halottak alapjn nekem is nagyon tetszik szerintem ha lesz moneym megveszem.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
Jul 06., Friday 7:55 #34
Vlasz multishoot (#33) zenetre
Fps mufajban atlagosnak mondhato a 10 ora.Nem sok de viszont a jatek a hibak ellenere egy fasza kis hangulatbomba,tegnap kezdtem a ps3 verziot,tetszik.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[46] multishoot
Jul 06., Friday 0:47 #33
Vlasz roli576 (#32) zenetre
Nyomnm a mellket missionokat is meg minden de 10ra nem valami sok sajnos de azrt gy rzem bekne ruhznom erre a jtkra. Amgy ksz az infot.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[22] roli576
Jul 05., Thursday 20:45 #32
az attl fgg, ha minden mellkkldetst meg akarsz csinlni s felszedegetni a papirokat amiken telefonszmok vannak akkor szerintem egy j 10 ra de ha gyorsan vgig akarod magadat tenni rajta akkor 7-8 ra
"In My Restless Dreams. I See That Town. Silent Hill. "
[46] multishoot
Jul 03., Tuesday 22:30 #31
Valaki egyet mondjon meg nekem pls. Milyen tartalmas jtk kb hny ra jtkidt knl?
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[31] Daniel
Jul 03., Tuesday 20:13 #30
Vgre n is ttettem a kezem. Pr bug ellenre nagyon sirly. Vgre egy kis llvz-felkavar fps
Gamertag: Tiszi
[11] Mark
Jul 03., Tuesday 11:48 #29
Feltnt valakinek pr "Fuck Monolith", meg "Monolith was here" felirat?
Az rvahz eltti kiszradt kton van az egyik
Hehehehehehehehehe.
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[48] zsozsa
Jul 02., Monday 23:49 #28
Kiba nagy ez a jtk! Mondjuk n mr a Riddickrt is oda meg vissza voltam. A remake is legjobban vrt jtkok kz tartozik..
Ez a Starbreeze nagyon rt a hangulatkeltshez a sttsg rvn. s a sztori mesls (Jackie-s bettek) is llat j.
Dzszon Tetem a Transplanter
[3] Lyrix
Jul 02., Monday 14:25 #27
Egy apr szrevtel: a hrhez kapcsolt kpre hirtelen azthittem, hogy Jacko-t kell irnytani Termszetesen ez csak egy hajszlnyi szrszlhasts. A cikk tnyleg impresszv.
Game Based Lifeform
[21] csomi
Jul 02., Monday 8:53 #26
Nem nagyon birom az fps-eket de ezzel birok jatszani. Ez valamit jelent nekem is! Tortenetesen azt, hogy tenyleg kurva jo jatek lett. A cikk hasonlokeppen, szokasos Warhawk szint.
[24] stimpy.
Jul 02., Monday 1:12 #25
Vlasz theSickness (#23) zenetre
s a Thief?!
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[48] zsozsa
Jul 01., Sunday 22:14 #24
Szerintem nagyon llat jtk! Azonban sokban hasonlt a Riddickhez. Szvsz ugyanaz a grafikus motor, persze felpiszklva. Amikor elkezdtem jtszani, egybl a Riddicket juttatta eszembe a graf. Tovbb ugye a sttsg, lmpaoltogats s az, hogy ha pl a ltrn mszunk, akkor kls nzetbl mutatja a fhst... Na s a "prbeszls" is ugyanaz a szisztma.
Az nem semmi, hogy ha nekimsz egy falnak, akkor felemeli a kezeit pisztollyal egytt, hogy kzelebb mehessen a falhoz! Ilyet mg nem is lttam. De nagyon j tlet!
Dzszon Tetem a Transplanter
Jul 01., Sunday 21:43 #23
A rengeteg hiba ellenre nagyon j a jtk. Hangulat a kbn. s ami mg nagyon fontos: letemben nem hallottam mg jtkban ennyire PROFI szinkronmunkt!
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[25] Hwopapa
Jul 01., Sunday 21:16 #22
durvaj jtk, llat zenk, kemny jelenetek...mi kell mg? darkness 2-t!!!
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[11] Mark
Jun 30., Saturday 23:05 #21
Baba jtk! Stn-metl
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[24] stimpy.
Jun 30., Saturday 17:50 #20
Nekem is nagyon meghozta a kedvem a jtkhoz.Lerhet beszerzem.
Lopakodni is lehet,akkor mr meg is vettek.n meg a jtkot.

rdekes amgy,hogy a starbreeze gy ltszik vnzdik a sttsgjez.A riddick-ben is a fnyek kilvse jelents szerephezt jutot.A fszerepl karakter ott is egy a sttben jl tjkozod s azt az ellenfelei ellen kihasznlni tud karakter volt.s itt is.
Ha hozzvesszk mg a csapat logjt is,amivel bejn a kpernyre.httt....
Thru the darkness of Future Past the magician longs to see one chants out between two worlds Fire - walk with me.I'll catch you with my deathbag!You may think i'm gone insane.But i promise:I WILL KILL AGAIN!!
[8] Xinaf
Jun 30., Saturday 15:35 #19
Kirly lett a teszt, a jtkra meg nagyon kvncsi vagyok!
[4] Asura
Jun 30., Saturday 14:13 #18
Gratz az rnak. Nagyon faja lett a teszt
Maradj h?sges a fldhz, maradj bszke, egyenes s btor, maradj tiszta, romlatlan llek, s ne fordulj, ne fordulj, ne fordulj el szl?hazdtl!
[11] littleBig
Jun 30., Saturday 13:54 #17
Lesz demo is, nem?
[41] Kuresz
Jun 30., Saturday 13:37 #16
Ilyen hiba pl hogy nagyon nehezen jelent meg pr helyen azt az A bett,ha mondjuk le kell harapni valami lakatot/lncot vagy beszlni kell.Prszor megizzadtam,mire megtalltam pont azt a szget,amikor j volt...
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[5] F.E.A.R
Jun 30., Saturday 13:33 #15
Nagyon faxa a teszt s persze a jtk is,de azrt.....
Nem savazni akarok de...... n azrt sokkal tbb hibt vltem felfedezni a jtkban, fleg harcok s tmads kzben
Rengeteg helyzetben az M.I nincs ott a szeren,hiba kavirnyszok a fazon kzvetlen kzelben a gykommal egyszeren nem vesz szre csak nz mint...
ott nyjtom a cspjaimat a fnyben, + csak nz elre, nem ltja,hogy? na mind1
Aztn +tmadom a kgyval, az esetek 80-90 szzalkban a fazonok ugyangy eldlnek a jobb kezk derkszgben felfel"idegest",no aztn jn a bartja s rzi a hullt vagy nem tudom mit csinl, rlp a testre s forog krbe-krbe, n + nem tudom +tmadni, csak ha odamegyek s lelvm!!!
Van egy pr bug a gmben de azrt nagyon faxa, jl sikerlt!!
[55] KiswechPS3
Jun 30., Saturday 12:47 #14
Vlasz Kuresz (#4) zenetre
ahhham nekem is az teccik az eggyik legjobban a jtkban kt colt a kzbe vagy 9mm-es ( tk mindegy ) eggyikkel lbon lni, erre az sszecsuklik s utna fejbe!!! eszmletlenl jol megcsinltk a srcok
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
Jun 30., Saturday 12:46 #13
Jo kis tesz warkawk,nagyon meghoztad a kedvem hozza.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[11] rdong
Jun 30., Saturday 12:45 #12
A francba....mg egy ktelez vtel. Mr csak a pnztrcm vastagsgt kellene valahogy megnvelni. A teszt pedig nagyon j szerintem.
Jtszani tudni kell. :)
[55] KiswechPS3
Jun 30., Saturday 12:43 #11
Vlasz Jackie Estacado (#9) zenetre
tegnap volt a premier itthon de sajna mg csak X-re szal muszly lesz elrendelnem hogy juli 20-n egybl nyomathassam!!! az eggyik legjobban vrt jtk ez a szmomra
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[20] Madroy
Jun 30., Saturday 12:10 #10
Vlasz littleBig (#8) zenetre
Full ms a 2 jtk sztem nem nagyon lehet sszehasonltani ket, dntsd el lvldzni akarsz a vadnyugaton, vagy horrorfilmet jtszani? Mondjuk nekem a coj jobban bejtt, de n mg anno pcn toltam vgig.
Captain Cartman yohoho !
Jun 30., Saturday 12:07 #9
Nem tudja valaki ,hogy lehet e mr kapni eredetiben nlunk?
Ez volnk n a harci ltzkemben...... :P
[11] littleBig
Jun 30., Saturday 11:47 #8
Vlasz naval (#7) zenetre
rd majd meg privben, h melyik a jobb pls!
[20] naval
Jun 30., Saturday 11:41 #7
nekem is tetszik a game.
br csak belepillantottam, mert most a call of juarezt nyomom.
[7] Krauser
Jun 30., Saturday 11:33 #6
Vlasz littleBig (#5) zenetre
A Darkness sokkal jobb! Iszonyat hangulatos game...
One winged angel
[11] littleBig
Jun 30., Saturday 11:25 #5
Darkness, vagy Call of Juarez? Call of Juarez, vagy Darkness? Nem toduk dnteni. Lesz Call of Juarez teszt?
[41] Kuresz
Jun 30., Saturday 11:09 #4
Jah a cikkbl hinyzik az egyik leghangulatosabb elem: a fegyveres kivgzs Brmilyen fegyverrel ha kzel vagyunk az ellenhez elkaphatjuk,lethetjk majd fbelhetjk,agyonverhetjk,sztlhetjk az egsz testt vagy egyb nyalnksgokat tehetnk ellenfelnkkel.Ez shotgunnal vagy nagyobb fegyvereknl a legltvnyosabb,br a dual pisztolynl amikor alrugunk,majd alulrl fejbeljk ellenfelnket se bjhat.Amgy a sttsg erejt nem muszj hasznlni,ha mr fps,legyen elg a fegyver.Az mr csak plussz,hogy valami szrny lebeg a vllam felett Volt sok helyzet,amikor pont htrltattak ezek,kisebb a ltszg stb.n szinte csak ajtnyitsra meg szvevsre hasznltam.A jtk vgre kb 360 szvet ettem meg.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[41] Kuresz
Jun 30., Saturday 11:01 #3
J jtk,de nem tudom,hogy honnan a 12-13 ra.n max 7ra alatt vgeztem vele gy,hogy szerintem az sszes mellkkldetst megcsinltam.Br nincs meg az sszes extra content,azt majd easyn s hardon megszerzem,mert els nekifutsra normlon vittem.J kis jtk ez,de igecsak rvid.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[111] dreampage
Jun 30., Saturday 10:59 #2
Nagyon j a teszt, s ebbl gy tnik, a jtk sem rossz. Felkeltette az rdekldsemet a cikk, mit ne mondjak.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[10] porub11
Jun 30., Saturday 10:55 #1
egsz j ez a jtk...
"We make choices... But in the end... our choices... make....us..." (BioShock Trailer, Andrew Ryan)