[8] Untchbl (offline)

Vidm - Jakarat - Idegest

egy 31 ves fi s itt lakik: Komrom-Esztergom / Szomor

4240 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 10888 kreditet gyjttt

 
PSN: adamszomor
twit: nagyadam89
 
sszesen: 24 [1-10]
1 | 2 | 3
2015 November
21:58 Az esport a jv?
Szabadidmben egy youtube csatornt egyengetek a barti krmmel, s most olyan tmt dolgoztunk fel, ami illik a gamer365 blogba, szval gondoltam megosztom.Nektek mi a vlemnyetek a tmrl? Jtszotok ilyen jtkkal? A Barcraftan voltatok mr? Nekem nagyon bejttek a koktlok, meg az egsz hangulata, attl fggetlenl, hogy ilyen jtkokkal nem nagyon nyomom.

Ez mondjuk most mr nem teljesen igaz, mert a Heartstonet elkezdtem prblgatni, de fleg a Witcher 3 miatt ami most risi szerelmem s kerestem valamit, amivel a witcheren kvli gwent szksgletemet csillaptom.
0 komment
2014 January
20:55 2013 a zenben
9 komment
2013 November
19:49 Most van soha


Szval kicsit tbb, mint egy ve belptem egy zenekarba, s mostanra ksz is lettnk (j sokig elhzdott amgy) a lemezzel. Fleg alternatv, fleg rock, megprbltunk viszonylag soksznek lenni. Gondoltam megosztom rmmet a kedvenc online kzssgemmel. Ja amgy n a dobok mgtt vagyok.Az album egy htig ingyen tlthet INNEN, szval btran tegyetek vele egy prbt.
1 komment
2013 October
16:59 A Legmeghatbb Jtk


Az elz bejegyzs kapcsn (amit ki kellett trlnm, hogy ez legyen kint) eszembe jutott egy krds, ami lehet mg nem lett kiveszve. A krds egyszer:

Neked melyik volt plyafutsod legmeghatbb jtklmnye? Melyik fogott meg rzelmileg a legjobban s mirt?
36 komment
2013 July
10:24 A generci trkpe
Na hol is kezdjem. Nem toplistt, s nem is a kedvenceket kne lerni, az tl egyszer lenne. Hanem azt az t jtkot, ami a legjobban lefedi soksznsgben a genercit. Hogy lerd nlad mekkora terletet fedett le ez az idszak s melyik t jtk szimbolizlja ezt a legjobban.

Mondok pldt. Ha mondjuk a 3 darab Uncharted a kedvenced a korszakbl, akkor is csak egyet rj kzlk, mert egy stlust kpviselnek. De lehet, hogy egyik indie vagy sportjtk sincs a top 10edben, viszont sokat jtszottl ilyenekkel s valaminek azt terletet is jellnie ken (persze nem muszj). Meg van egy csom jtk, ami tmenet. Szval gondolkozzunk csak szabadon.

Mint egy trkp, fedd le a szmodra legfontosabb terleteket a genercibl t jtkkal. Direkt nem tbb, az tn tnyleg gondolkodni kell. Az indokls is rdekes lehet, ha valaki rni szeretne.

Mr tl is magyarztam, szval hajr.
21 komment
2013 January
19:48 Dead Space 3 DEMO - Vlemny
Nagy kedvencem az els kt rsz. Mindet kiprgettem 3-4szer. Az elst most jtszom ppen lehetetlen szinten, hogy sokves plyafutsom els platinumt megszerezzem. A msodik rsz kicsit akcisabb lett, de soksznbb is. Nekem nem volt csalds. Ugyangy tetszett.
Tetszett, mert imdom az egsz Dead Space univerzumot, imdom a kidolgozottsgt, a flelmet, a szorongst, az egszet elejtl vgig. A hangulatot, a hanghatsokat, a mvszeti munkt. Mindent. Ha van egy franchise, aminek azt mondhatom rajongja vagyok, akkor ez az.Erre itt a hrom demja s nem trek magamhoz. Leltte s megcsonktotta a fejlesztkbe vetett minden hitem. Semmi nem maradt meg a hangulatbl. A sttsget s a rettegst felvltotta a fedezkharc s a rohans. Emberekre lni? Ennl kevsb semmi nem hinyzott a sorozatbl (a kettben is szpen kikerltk). Egyedl a fegyverfejleszts tnik rdekesnek.

Remlem a teljes jtk jobb lesz. Nem lesz nehz dolga.

De igazbl az rdekel msoknak, hogy tetszett? Vlemnyeket lehet nteni.
30 komment
2011 September
00:21 A jtkvezrlk evulcija
A techline-on talltam a linket, de gondoltam megosztom, mert itt sokakat rdekelne. St verseny: aki ezek kzl a legtbbet tartotta a kezben csokit kap. J nem mindegyiket kell kzben tartani, de a lnyeget rtitek.

A jtkvezrlk evulcija.
12 komment
2011 September
20:13 Itt kezddik egy feldolgozs
Az, hogy valaki jra eljtszik valamit, mg nem lesz feldolgozs. Ezt a videt tegnap talltam, s ritka olyan alkalmak egyike volt, amikor egy feldolgozs teljesen ms lmnyt ad. Nincs semmi szoksos mellkz. gy kell. rdemes lesz figyelni a csajt, van tehetsge.

6 komment
2011 May
19:50 Gamer Krdv
Krdv Gamereknek
0 komment
2011 May
19:25 tizenegyker #minekvan?
A zp, rio s az alkoholtilalom
11 komment
sszesen: 24 [1-10]
1 | 2 | 3
Untchbl
"That's so not cool!"
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation3
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, Szrakoztat, Puzzle, Szerepjtk, Szimulator, Sport, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk mindenhol, Zene (jtszom), Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, Foci, Kosr, S, Hember pts, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
Necroman Mk2
(offline)
unknown soldier
(offline)
okornyalbaro
(offline)