[11] Vladi (offline)

egy 47 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4167 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 16893 kreditet gyjttt

 
PSN HU: comicsinvest14
PSN USA: comicsinvest
Steam: comicsinvest
 
sszesen: 19 [1-10]
1 | 2
2020 June
17:56 gy szivatott meg a Fortnite
reg vagyok n mr ehhez a szarhoz? :)
2 komment
2013 May
12:04 Assassin's Creed: Jelensek siker!
Az Assassin's Creed: Jelensek regny lett a harmadik a Libri Aranyknyv 2012 vrtkel kznsgszavazsnak klfldi szrakoztat irodalom kategrijban! Mindssze George R. R. Martin s Ken Follett tudta legyzni.
Azt hiszem azrt ez nem semmi fegyvertny, risi ksznet mindenkinek, aki rnk szavazott, erre az eredmnyre kzsen lehetnk bszkk, hiszen a Fumax kiad rajong tborn kvl, a gamer sajt egy emberknt llt mgnk, s ennek ksznheten biztos rengeteg gamer szavazott a knyvre.
6 komment
2011 October
15:41 Megaton bejelentsre kszlnk
Az Assassin's Creed regnyek kiadsa utn most tovbb nveljk a ttet. risi bejelentsre kszlnk a videjtkokhoz kapcsold knyvek tern. A Facebook oldalunkon elindult egy visszaszmll, amint az lejr megtrtnik a bejelents:
http://www.facebook.com/fumaxkiado

Termszetesen a Gamer365 szerkesztit is tjkoztatjuk rvidesen a fejlemnyekrl, gyhogy jv hten minden bizonnyal itt is olvashatjtok a hrt, ha lustk vagytok a facebookon kvetni.
22 komment
2011 August
15:58 Green Lantern kpregnyeim
A Zld Lmps film magyarorszgi bemutatja, s az els magyar nyelv Zld Lmps kpregny megjelense alkalmbl elvettem nhny Green Lantern kpregnyt a gyjtemnyembl, mivel kedvelem ezt a karaktert, gy van nhny nyencsgem, amiben a fszerepl.
5 komment
2011 July
14:28 Assassin's Creed regny szerkeszti blog
Nhny napon bell, kzel hatvan kpregny ktet kiadst kveten, megjelenik a Fumax kiad els regnye, az Assassin’s Creed Renesznsz. Mivel az sszes eddigi kiadvnyunk kzl ezzel dolgoztam a legtbbet n szemlyesen, s a magyar szveg jelents rszt is vratlanul n magam szerkesztettem, gy gondoltam, hogy sokakat rdekelhetnek a knyv kiadsval kapcsolatos tapasztalataim.
23 komment
2011 July
13:36 2 hnapos a kisfiam!
Remlem hinyolttok az utbbi idben a friss bejegyzseket, most kiderl nagyjbl mirt is nem volt idm eddig j rsokat alkotni. Mondjuk a bejegyzs cmbl az okosabbak mr kvetkeztethetnek r. :)
26 komment
2011 March
15:32 A gamer sajt szgyene: Nier
Ez a blogbejegyzs nem a cmben emltett jtk kritikja lesz, hanem a gamer sajt. Tegnap fejeztem be a Nier-t, nagyjbl 30 ra jtk utn s mlysgesen fel vagyok hborodva.
22 komment
2010 October
15:41 A kpregnyek mint befektets 2.
ltalban a kpregnyek rtkre, eladhatsgra is ugyanazok az egyszer trvnyszersgek jellemzek mint mondjuk a rszvnyek rfolyamra. Amikor gazdasgi vlsg van “mindenki” eladni szeretne, gy az rtk cskken, amikor minden hawaii akkor a vevk mozgatjk a piacot, teht az rak nvekednek. Ez vglis a kereslet-knlat egyszer trvnye, aminek a mozgatrugja gyakran egyltaln nem vals gazdasgi alapokbl addik, hanem egyszer pszicholgia.
15 komment
2010 September
16:27 A kpregnyek mint befektets 1.
Mr rgta szerettem volna rni errl a tmrl, hiszen weboldalam a www.comicsinvest.hu nevben is hordozza a kpregny vsrls ezen aspektust.
37 komment
2010 September
11:33 Dmoni nekesn Magyarorszgon!
Szenzcis update a legutbbi blogbejegyzsemhez:
A Demon's Souls fcm s zr dalnl is kzremkd, csodlatos hang japn nekesn Kokia koncerted ad haznkban oktber 2-n este a Mondocon alkalmbl. A Mondoconra vltott belpk rvnyesek a koncertre is!
A fcmzent belinkeltem mr az elz blogbegyezsemben, a zr dal pedig ez:
http://www.youtube.com/watch?v=8DHnWI976R0
6 komment
sszesen: 19 [1-10]
1 | 2
Vladi
www.fumax.hu https://www.youtube.com/channel/UCDYJEhZkW6cfstiLBNEGTEw
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
Nintendo DS
PC
Playstation4
Playstation Vita
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Puzzle, Retro, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk interneten, Knyvek
Bartok, ismersk
aya
(offline)
barnoca
(offline)
Wolverine
(offline)
D.
(offline)
vadooc
(offline)
nintendo fan
(offline)
Armed Killer
(offline)