[3] Inevitable.A (offline)

Humoros - Harsny

egy 32 ves fi s itt lakik: Pest / Szzhalombatta

4166 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 2333 kreditet gyjttt

 
Szzhalombattn lakom, s jelenleg fiskoln tanulok. Amikor pp nem suliban vagyok, ami igazn gyakran megesik, akkor jtszom, vagy meccsre jrok. Gyakran olvasok is, s szeretem a filmeket, de csak a kritikn aluli, vagy pp a kiemelkeden j dolgokat. Szoksom mg a webszerkeszts s nha csinlgatok pr perces "zenket" Reasonben, meg animcikat AE-ben. Jtkok tern leginkbb FPS-t s RTS-t jtszom, de Xboxon szinte brmit szivesen kiprblok, s minden platformon imdom a focit, ahogy a valsgban is. A legtbbet a Team Fortress 2-vel jtszom, s a nem rg alakult klnunkkal prbljuk megvetni a lbunkat a magyar meznyben.Meg van ilyenem: http://www.str8outta2440.org
 
sszesen: 11 [1-10]
1 | 2
2009 February
00:44 TESCO mokfuts
Ma este lementem a TESCO-ba s vettem magamnak pr dolgot.
4 komment
2009 February
03:59 PHP/HTML problma
Nos, gondoltam csinlok egy DVD listt, amit itt megcsekkolhattok, de van vele egy egetver gondom. Illetve nem magval a listval, mert mint lthat a "nice url"-ek is mkdnek, meg minden, de gy terveztem, hogy rkattintva a linkekre ne simn az oldalt tolja be, hanem egy fejlcet is, amivel knnyen vissza lehet keveredni a listhoz. Itt jttek a gondok: elszr azt csinltam, hogy simn dobtam fejlcet, aztn utna include()-oltam az oldalt. Nem sikerlt, kls oldalt nem engednek includeolni, sem fsockopen. Akkor gondoltam jn a j reg frameset-es megolds, de ez sem hozott sikert, ugyanis ha brmilyen tartalom van a framesetben (egy fels frame s egy main) felhasznlt fjlokban (header.php, s a film imdb/port oldala), kptelen lefutni a mysql krsem (ami a frameset kzponti file-jban van, s ez osztogatja a paramtereket). Ha valakinek van valami tlete, esetleg megnzn a forrst, felrakom tmrtve az egszet. Igazbl ezt azrt rtam le, mert nagyon dhs vagyok, mert nem rtem mirt nem mkdik. Persze azrt kicsit remlem lesz olyan akinek lesz valami tlete.

Forrs
6 komment
2009 February
14:32 Plus/SPAR DVD vsrls II. rsz
Folytattam a kltekezst, 3 film s egy zenei cd kerlt a markomba, egyik jobb mint a msik.
1 komment
2009 January
22:59 skate. vs Skate 2
Az IGN csinlt egy sszefoglal/sszehasonlt videt a remek grdeszks jtkrl, s folytatsrl. Nosza!
SKATE 2 7 komment
2009 January
15:44 Plus/SPAR DVD vsrls I. rsz
Nem tudom lesz-e folytats, de elg sok filmet lttam ami tetszett, szval valsznsthet. Szval 999 darabja a filmeknek. SPAR, Plus, CBA, TESCO. Nlunk 'battn (s gondolom mshol is) a SPAR cuccait pakoltk be a Plusba, s megjelentek az olcs dvd-k. Van nhny minsthetetlen darab, de azrt akad pr gyngyszem amit ennyirt nem lehet ott hagyni. Gondoltam lerom miket vsrolgatok ilyen mokfutsaim sorn.
5 komment
2009 January
21:18 FIFA 09 tapasztalatok.
Sokat fifzom mostanban, s be kell vallanom nem jtszom jl, s elg ideges is szoktam lenni.
FIFA 09 11 komment
2009 January
02:32 Szrnyprblgats
Nos, szentpeter360 meghozta a kedvem egy kis autfestshez. Kt autt teszek be, az els mg rgebben (kb. 2 hete) kszlt s csak minimlis talakts, a msodik sem sokkal komolyabb, viszont valamivel tbb idt vett ignybe. Az utbbi mg terveim szerint nincs befejezve, de mr csak a matriczgats van htra. :)
Forza Motorsport 2 1 komment
2009 January
03:50 UFC 2009 Undisputed
Kedvelem az MMA-t. Brutlis, ktetlen, techniks keverke a harcmvszeteknek s a klnbz stlusoknak. Mg sokan a fldharcot unalmasnak tartjk, szmomra az az egyik legjobb rsze egy-egy UFC meccsnek, mert ott minden mozzanat szmt, az nyer aki vgig ura marad a helyzetnek. Mivel jmagam valsznleg mg csak nzknt sem fogok egy UFC oktagon 1000 mteres krzetbe kerlni, ezrt rlk, hogy kedvenc platformomra, az egyik ltalam legkedveltebb kiad kszt a promcirl jtkot.
Lssuk az greteket!
4 komment
2009 January
21:57 Echochrome els benyomsok
El kell mondani errl a jtkrl, hogy alapveten egyszer tlet mgsem jutott eddig senkinek eszbe ilyen jtkot kszteni.
4 komment
12:33 Xbox party II. rsz
A jl sikerlt szilveszteri hepaj utn tegnap megint sszeltnk pran xboxozni, s br most nem volt akkora vlasztk jtkok tern, szerintem gy is jl sikerlt.
4 komment
sszesen: 11 [1-10]
1 | 2
Inevitable.A
Return to your sittin' position and listen it's fittin'.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci/Kaland, FPS, Online FPS, Online RPG, Verseny, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, DVD, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), TV, Grafika, rajzols, Csajozs / Pasizs, Bartok, Billird, Programozs, Letlts, Frum, Internetes magazinok, Foci, Kzilabda, Kosr
Bartok, ismersk
JiZzMaStEr ZeR0
(offline)
Titto
(offline)
atek
(offline)
XBOX Live