[18] Balee (offline)

Segtksz - Bartsgos

egy 35 ves fi s itt lakik: Gyor-Moson-Sopron / Mosonmagyarvr

4303 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 33752 kreditet gyjttt

 
Balee mg nem rt bemutatkozst!
 
2011 April
15:11 Prince of Persia: Epilogue (DLC)
A 2008-as jragondolt Prince of Persia, amelyben egy teljesen j trtnetet s herceget kaptunk szerintem egy abszolt korrekt jtk volt, a sajtos ltvny s a trsunk kpessgeit kihasznl jtkmenet teljesen lenygztt... Egyetlen baj volt csupn a jtkkal, hogy baromi knny volt, az hagyjn, hogy nem lehetett benne meghalni (ezen termszetesen a DLC sem vltoztat), de alapveten az ugra-bugra rszek sem voltak nehezek, egy gyakorlottabb, a korbbi rszeket vgigjtsz jtkosnak bizony nem nyjtott kihvst. Persze ezt szerintem a jtk az ts ltvnnyal, a vltozatos helysznekkel, illetve Elika kpessgeivel kpes volt kompenzlni, s akinek bejtt az alapkoncepci lvezte a jtk minden perct. Br az igazat megvallva a gykr harcrendszerrel mr az alapjtkban sem voltam megelgedve...

2009. tavaszn kaptuk meg a folytatst egy konzol exkluzv DLC formjban, amely az gretek szerint rtesz egy lapttal a sokak ltal kritizlt nehzsgi szintre.
Prince of Persia 7 komment
2011 April
12:45 Red Dead Redemption Undead Nightmare (lemezes vltozat)
Az alapjtk befejezse utn egybl nekilltam a DLC-knt megjelent, de valjban kiegszt rtk s hosszsg (radsul nmgabban is jtszhat) folytatsnak. A lemezes vltozat tartalmazza emellett a Legends and Killers s a Liars and Cheats DLC-ket is. rdemes ezt a pakkot megvenni, mert tartalmazza a teljes multit is, minden bvtmnnyel.

A pakk legfontosabb rsze, az Undead Nightmare, ami - ahogy a cmbl is gondolom mindenki kitallta - a mra divatt vlt zombi tmt prblja eddig nem ltott mdon feldolgozni.
Red Dead Redemption 2 komment
2011 April
22:20 Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 10 komment
2011 March
09:58 Assassin's Creed Brotherhood


Spoileres!!!!!!!!!!!
Assassin's Creed: Brotherhood 6 komment
2011 January
18:58 Heavy Rain Chronicles - The Taxidermist
Heavy Rain: The Origami Killer 19 komment
2010 December
15:46 B...K. Minden kedves Gamernek!
Igazbl ez az "nnep" szmomra sosem volt az, nem rtettem, hogy ilyenkor mirt kell mindenron bulizni s vedelni mint az llat, ez a nap szmomra nem klnlegesebb mint a tbbi. Mert ha az ember bulizni akar megteheti brmikor. A nagy bulik meg sosem vonzottak, inkbb a szolidabb hzibulik. De most ez utbbit is kihagyom.

Inkbb itthon tltm a szilveszter estt a kedvesem trsasgban, annl is inkbb, mert sikerlt jl megfznom, gy a TV, a PS3 s krtyaparti nyjtja majd a legfbb szrakozst. De lehet, hogy az a baj, hogy regszem... :D

De azrt annak, aki ilyenkor szeret kirgni a hmbl, j bulizst s B...K.!!!
8 komment
2010 December
15:32 Karcsonyi ajndkok/legjabb jtkaim
Karcsonyra sok ms egyb mellett, tesmtl egy Assassin's Creed Brotherhood-ot s Gran Turismo 5-t kaptam, egyikbe sem mlyedtem el mg tlsgosan, hiszen mg jval korbban elkezdtem a Red Dead Redemption-t tolni mind single-ben, mind multiban s elszr ennek szeretnk a vgre rni, nem szeretek mindenbe belekapkodni. :D Na meg kimaxolni a trfekat, ami nem kevs id. :D
Kt jtk pedig, amit mg karcsony eltt rendeltem a mai napig nem rkezett meg sajnos: a Red Dead Redemption Undead Nightmare dobozos vltozata s a Skate 3, a fene egye meg a hlye idjrst s az angol postt. :D De nem panaszkodok, hiszen bven van mivel jtszanom. :)

Frisstve!!! ma megjtt a Red Dead Redemption Undead Nightmare

Az alapjtkhoz hasonlan ignyes kiads, fleg a trkp s poszter tetszik nagyon. A jtk a kiegsztt (8-10 rs jtkid) s a DLC-ket tartalmazza.

http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/31/pc311242.jpg

http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/31/pc311239.jpg

http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/31/pc311241.jpg

s immr teljes a gyjtemny:

http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/31/pc311244.jpg
7 komment
15:26 PS3-PC-PSP jtkok kiads bemutatja
Nem tudom, hogy lenne-e r igny, de mivel rengeteg jtkom van dobozosan, PC-re, PS3-ra s PSP-re, gondoltam a szebb darabokbl lehetne n. kiadsbemutatkat csinlni, pr kppel bemutatva a jtk dobozt, kziknyvt, az esetleges extrkat.
Lenne r igny? :)
2 komment
2010 December
14:43 Back to the Future Episode One - It's About Time
25 to Life 7 komment
14:40 Brtal Legend


A legutbbi jtk, amit vgigtoltam. Mivel a portlon van egy tkletes teszt, feleslegesnek reztem jat rni, gy csak rviden.

Tim Schafer, akinek nevhez olyan klasszikusok fzdnek, mint a Day of the Tentacle, a Full Throttle, a Grim Fandango, vagy a Psychonauts, ismt egy elkpeszt jtkot tett le az asztalra. Vlemnyem szerint utbbi idk legeredetibb jtka.
Brtal Legend 5 komment
Balee
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO | PS4 Pro | Nintendo Switch |
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation3
Xbox One
Playstation4
Nintendo Wii U
Nintendo 3DS
Playstation Vita
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS, Online RPG, Szerepjtk, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Krtyajtk, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, Mozi , Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Letlts, Frum, Internetes magazinok, szs, Foci, Hember pts, Napozs, Bicikli, Atltika
Bartok, ismersk
Tom
(offline)
Bogyi007
(offline)
Karez
(offline)
getro2
(offline)
Icabod
(offline)
XBOX Live