[17] Cayman HUN (offline)

Mnikus - Lehetetlen - Prfta

egy 31 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4314 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 31005 kreditet gyjttt

 
Nem vagyok egy vetern forma a konzolos vilgban, az Xbox classic-kal kezdtem mg pr ve, de mint mindenbe, ebbe is fejest ugrottam, s vgl j helyen kaptam partot. Tbb mint egy vig szrtgattam a szerkmat az XboxMekka (RIP) szells tisztsain, ahol nagyon sok j fej embert ismerhettem meg. Azonban, ahogy a Mekka felmondott, n is felmondtam a jtkosvilgnak...legalbbis ezt hittem. Fl v kihagys utn visszatrtem, most pedig j partok utn kutatok...

GamerTag: Cayman HUN
twitter.com/Caymanhun

P.S. Hasznlj te is Twitter-t! ;)

 
sszesen: 17 [1-10]
1 | 2
2010 June
02:05 iPhone s iPad reklm kicsit mskpp
Rgen rtam? Igen. Mirt? Mert... igen, szval ez a helyet. Itt a nagy divathullm, mindenki beszl a 3D-rl, a BMW-rl (Big Motion War)...egyszavas tmondatokban. Az j blogolsi stluselveket kvetve szkszav leszek: ez instant klasszikus. Vide. a. folytatsban. jk. ezek. az. egy. szavas. mondatok.
3 komment
2010 April
19:00 Conviction buli
dvzletem Kedves Jtkosok, avagy rg nem ltott j bartaim! Sajnos mostanban elg elfoglalt lettem, de hamarosan jra belecsapok a blogger levesbe, s igyekszem htrl htre rtkes tartalommal szolglni titeket. De addig is, alkalmam nylhat bejelenteni a Splinter Cell Conviction nyit bulijt, melyet prilis 16-n, Budapesten rendeznk. Ahogy azt kedvenc oldalunk (Gamer365) hrei kztt is lthatttok: az els kedvcsinl videt mr kikldtk. Most pedig ltrehoztuk a buli Facebookos esemnyt is, hogy sszefogjuk a leend vendgeinket a mra mr Magyarorszgon is egyre npszerbb kzssgi oldalon. Teht aki akr csak kedvet rez, hogy eljjjn a bulira (s termszetesen van Facebook regisztrcija) az mindenkpp iratkozzon fel az esemnyre a linken keresztl!

http://www.facebook.com/event.php?eid=107853955915554

A folytatsban mg egyszer megtekinthetitek a videt, illetve a komment szekciban krdezhettek, de vegytek figyelembe: a legtbb konkrtumot mg nem rulhatom el sajnos. :)

Ne feledjtek teht: rszletek hamarosan!
50 komment
2010 March
22:09 Alan Wake elzetes - csak itt, csak most, csak nektek!
Pr ve a Remedy s Sam Lake neve hallatn mg mindenkinek a Max Payne sorozat atyjai jutottak eszbe. Az j vtized hajnaln azonban ez megvltozni ltszik. A mltn hres szvetsg konyhjban hat ve egy j jtk van szletben, mely fejlesztsi folyamatai vghez rtek. Az Alan Wake idn mjusban mr a boltokban landol, a megjelenshez kzeledve pedig hossz id utn ismt sokat hallat magrl az interaktv thriller, gy idejt lttam egy magyar elzetes elksztsnek.
63 komment
2009 December
01:01 AVATAR kritika (no spoiler)
Erre nincsenek szavak. Legalbbis a hagyomnyos irodalom jelzivel csak a legnagyobb rknak sikerlhetne pennbl paprra festeni azt az lmnyt amit a filmes trtnelem eddigi legnagyobb filmje, James Cameron Avatarja tr nzi el. Tizent ve kitallta a filmek vilgnak legnagyobb tlett, majd kivrta a technikai fejldst amely szksges a megvalstshoz. Ngy ve elrkezett technolgink arra a fordulpontra mikor James Cameron azt mondta: elrkezett az id. Elrkezett az id, hogy minden idk legnagyobb filmes lmnyt elksztse. Az Avatar nem egy popcorn mozi, sem pedig egy film. Az Avatar egy mvszeti alkots s egy hatalmas mrfldk amely mg gy is, msodik vezrendnk els vtizednek fordulpontjhoz kzeltve is meghaladja sajt kort!
35 komment
2009 December
07:40 Lead & Gold elzetes
Az j Read Dead Detemption vide lzban gve jbl kedvet kaptam egy kis vadnyugati lasszzshoz, esetleg egy kis prbajozshoz, de lnyeg ami lnyeg a sivatagi sznaboglya gurgats jra visszatr a kpernykre "mini-jtk" formban is. Nem voltam rest teht utnanzi egy Rico77 ltal Twitteren lekzlt videnak a Lead & Gold cm jtkrl, ami 2010 els negyedvnek legsikeresebb online cmnek grkezik. Akarom mondani PlayStation Network s Xbox Live Arcade cmnek. A svd Fatshark stdinl kszl klsnzetes akcijtk nagyon egyszer alapokra ptkezik. Kizrlag tbbjtkos mddal kszl, 5 versus 5 felllsban, hat plyval, ngy karakter osztllyal s jtkmddal.
14 komment
2009 December
01:30 Gears of War film, no meg egy krds...
A videojtkos filmadaptcik mindig is sok krdjellel s negatv kritikktl hangzatos kddel voltak, vannak s azt hiszem lesznek is krlvve. Olyan adaptcik utn mint a Doom, a jtkos szv nz igazn nem vrhat sokat egy klasszikus megfilmeststl, de ahogy a filmbl ksztett jtkok esetben is, itt is vannak kivtelek. Nem kezdem fejtegetni a tmt, hogy melyek voltak a j avagy rossz portolsok, mert ez nagyon szubjektv. Legalbbis mindig vitval vgzdik egy ilyen jelleg beszlgets. Nem rg kerlt bejelentsre, hogy a vrva vrt Halo mozifilmet sok jtk beelzi majd, tbbek kzt a Bioshock s a Gears of War is. Az utbbi cm filmestsvel kapcsolatban rult el pr rdekes informcit a producer, Wyck Godfrey.
12 komment
2009 November
14:54 2012 - A vilgvge sosem alszik
A vilgunk felemszti nmagt, szeretett bolygnk, a Fld haldoklik. Sok elmlet szletett s szletik arrl, miknt jn el a vg, a nap, mikor mr nem vagyunk idegenek, mikor egy csaldknt flnk az elkerlhetetlentl. Elfogadjuk, hogy nincs mit tenni s bartainkkal tltjk letnk utols perceit. Sokan kzlnk megvltsrt s bneink all val feloldozsrt imdkoznak majd, sokan lelnek kedvenc videojtkuk el s mg egyszer nekifutnak a legnehezebb szintnek, nhnyan pedig szleik, szeretteik nyakba borulva sz nlkl bnjk meg, hogy nem hasznltk ki az idt, amit egytt tlthettek volna. Nhnyan, a legtbbnk pedig elkezdi majd egymst llatok mdjra gyilkolni, bizonytvn azt, hogy semmit sem fejldtnk morlisan az vezredek sorn. Mert amikor mr nem kzdnk egymsrt, semmi sem klnbztet meg minket az llatoktl. Errl szlna Roland Emmerich 2012 cm filmje? Egy igazi drma ami utn mg a legkemnyebbek is megenyhlnek, amely mell a llegzetelllt kpsorok mr csak habcskok lennnek a darabjaira mll torta tetejn? Egy msik alkalommal, egy msik idben remlem az lesz! De ezttal biztosan nem...
20 komment
2009 November
15:17 Karcsonyi nek 3D - Charles Dickens regnye hrom dimenziban l tovbb
Minden karcsonyra jr egy ktelez zleti clokbl elksztett mese a Pixar, de leginkbb a Walt Disney kiadsban, igaz? Vagy minden karcsonyra jr egy mese, ami felbreszti bennnk a karcsonyi szellemet melynek oly knnyen bcst mondunk manapsg, s csak az ajndkozsra s a ktelez csaldi ltogatsokra emlksznk a tbb mint kt ezer ves nnepbl? Mindenki sajt megtlsre bzom a krds megvlaszolst, m idn ha mgis szksgnk lenne egy filmre ami visszahozza a karcsony szellemt, Charles Dickens regnynek animcis filmadaptcija egy j vlasztsnak tnik.
19 komment
2009 November
13:04 Ezio felkutatsa a vres Avatar Demban
Meglepen rvid lesz ezttal bejegyzsem, amiben taglalom az Avatar Demonstrcis vltozatnak rm gyakorolt hatsait s bemutatom Ezio budapesti felkeressnek pillanatait is, videval mellkelve. Kerljetek beljebb!
15 komment
2009 November
12:30 Paranormlis Aktivits vagy egy paranormlis t*b*sz*s?
Van az a monds, hogy a zsenit s az rltet csak egy hajszl vlasztja el egymstl. Hasonl igaz Oren Peli-re, a film rendezjre, aki bizonyos szempontbl egy zsenilis filmet hozott ssze, bizonyos szempontbl pedig egy nevetsges kakit. Ne aggdjatok, ezttal nem olyan "kritikt" (mr ha az rsaimat lehet annak nevezni, szerintem nem) rok majd, mint a Gamer-rl, teht nem egy ktrtelm fost, hanem egy rtelmes sszeszedett vlemnyt. Csupn azrt rtam ezt, mert ezttal tnyleg nehz a dnts. Mindenek eltt viszont szeretnlek megkrni, ha nem lttad a filmet, ne olvasd tovbb a cikket. Tovbb ne olvass el semmit a filmrl, ne krdezz utna senkinl, ne akarj rla tudni semmit! Egy dolgot jegyezz meg: Paranormal Activity. Fontos ezt tudd, mivel ez a film cme. Nem rt tudnod ahhoz, hogy megnzd. Ha ezt megtetted, szeretettel vrlak vissza ide, hogy elmondd a vlemnyed!
32 komment
sszesen: 17 [1-10]
1 | 2
Cayman HUN
twitter.com/Caymanhun /// Feltrekv r vagyok, ne vdolj csak kritizlj! :)
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci/Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Online RPG, Zene, Verseny, Szimulator, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, TV, rs, Mozi , Grafika, rajzols, Csajozs / Pasizs, Bowling, teke, Bulizs, Bartok, Billird, Email, Letlts, Chat, Frum, Hacking, Internetes magazinok, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Napozs, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
renz
(offline)
THX2
(offline)
theSickness
(offline)
Tomtom
(offline)
GeneraL_XTX
(offline)
Hwopapa
(offline)
DWarriorG
(offline)
mr throat
(offline)
roli576
(offline)
arsenal
(offline)
Gulandro
(offline)
Bonaman
(offline)
Deleter13
(offline)
ThomasCsonka
(offline)
krissz88
(offline)
zoba
(offline)
Szemy666
(offline)
Invi
(offline)
Sasquatch
(offline)
HUN Zack
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Wolverine
(offline)
Sunny0402
(offline)
Kalmar 000
(offline)
markidlive HUN
(offline)
NaploPRO
(offline)
xetron
(offline)
AlcohollicA_Hun
(offline)
XBOX Live