[1] mpetko (offline)

Segtksz - Mnikus

egy 39 ves fi s itt lakik: Veszprm / Tapolca

4344 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 650 kreditet gyjttt

 
sziasztok! nagyon rgota hdolok egyik nagy szenvedlyemnek, a videojtkoknak. 95-ben kezdtem mikor megkaptam az els playstationt, s onnan nem volt visszaut :) utna jtt a dreamcast, majd playstation2, s most egy xbox360 boldog tulajdonosa vagyok 2 ve.
 
2009 June
20:09 HELP ME!!!!!
sziasztok! lgyszives segitsetek nekem. hogyan tudnm az x360-as jtkosprofilomat tmsolni egy msik hdd-re? mert gpcsere volt s a nagyobb vinyra szeretnm tkldeni a mentseimet meg a pontjaimat. vlaszotokat elre is ksznm.
6 komment
2009 January
01:20 ujra itt vagyok!
sziasztok! elszr is boldog uj vet kivnok az sszes gamernek.
0 komment
2008 December
20:33 Magyar ni kzilabda
n nagy sportrajong vagyok s magam is sportolok. rendszeresen nzek focit(nem magyart), nhl-t, nba-t s persze nfl-t. s nem kerli el a figyelmem ha valamilyen sportgban kijutunk egy vilgversenyre. igy volt ez most is. mr kszltem hogy milyen j lesz hogy a magyar ni kzilabda vlogatott felkerl europa cscsra s megnyerjk az eb-t. az olimpia utn joggal bizakodtam. erre egybl az els meccsen elgurult a gygyszerem a mutatott jtk alapjn. ennyire csak akkor voltam mrges mikor az angol vlogatott nem jutott ki a foci eb-re. lzeng magyar jtkosok a plyn, az elszntsg legkisebb jele sem ltszott. jo utna azrt mutattak valamit a lnyok, a dnokkal dntetlen, a francikat megvertk, s az ukrnokat is. de ma telt be a pohr miutn a norvgok felmostk velnka plyt. ez azrt sokknt rt mert ilyen szar jtkot n mg nem lttam. pr haverral sszejnnnk jobban jtszannk mint ezek a "kzis" lnyok. szoval itt befejeztem az eb nzst. remlem a frfiak jobban teljesitenek janurban a vb-n.
4 komment
2008 December
02:32 filmek
2008-ban sajnos nem volt szerintem annyi jo film mint tavaly. mint az elz rsomban megemlitettem szerintem a dark knight az v filmje. persze azrt voltak mg olyan alkotsok amik elnyertk a tetszsemet. meglepen jo volt az ironman. s mg az indiana jones is nzhet volt. kellemes meglepets volt a tropusi vihar (rg rhgtem ennyit), s hogy a mvszibb filmeket is megemlitsem az ut a vadonba nagyon tetszett. igazbol csak a horror mfajbol van hinyrzetem pedig nagy horror fan vagyok. egyedl a stephen king: the mist volt olyan ami a vrakozsomnak megfelelt. taln majd jvre amikor jason visszatr :)
1 komment
2008 December
22:00 the dark knight
ha van mg olyan aki nem ltta volna a filmet, ami szerintem magasan az v filmje akkor felhivom a figyelmt hogyha beszerzi a dvd-t mg vletlenl se magyar szinkronnal tekintse meg a filmet. inkbb eredeti hangal, magyar felirattal.egyszeren nevetsges amit a szinkronnal csinltak. s egyszeren nem rtem hogy mirt a stohl buci a joker magyar hangja.
5 komment
11:24 vgre szabadsg!!!
most hogy ebben a honapban mr nem kell dolgoznom be tudok ptolni pr lemaradst. ezek a cimek vrnak rm: dead space, far cry2, gears of war2, fallout3, golden axe:beast rider, mirrors edge. ja s persze lazitsnak pes2009. remlem legalbb a 70%-al vgzek. a dead space-el kezdek. mr nagyon vrtam.
4 komment
mpetko
mpetko mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Kaland, FPS, Verseny, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Horgszat, Bartok, Billird, Letlts, Internetes magazinok, Esben stls, Foci, Jgkorong, Ping-pong
Bartok, ismersk
Joo T
(offline)
XBOX Live