[5] kopa (offline)

Humoros - Vidm - Hisztis

egy 40 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

5130 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 5710 kreditet gyjttt

 
kopa mg nem rt bemutatkozst!
 
2013 December
20:12 Boldog Karcsonyt!
8 komment
2013 December
08:31 Next-gen!?
26 komment
2013 September
08:37 End of an era
17 komment
2013 June
21:46 Egyszer Rgen
Egyszer Rgen…..

Egyszer rgen, de nem olyan tvoli mltban, mg izgatottan vrtuk az E3-at.
Mg nem volt olyan elterjedt a net, vrtuk a beszmolkat, vrtuk a cd-n megjelen demkat a JTKOKRL (nem vletlen a csupa nagybet).

Mert rgen a multi az volt, hogy tmentnk ahhoz az osztlytrsunkhoz akinek volt valamilyen gpe, s nem ritkn mi vettk meg egytt a msodik kontorllert, hogy tudjunk jtszani. Valamikor a turha, szar, nulla jtkokat nem azzal adtk, hogy van benne hipiszupi multi, ahol a gamefaqs-on megnzett csalsokkal mi lehetnk az orszg/telep/vilg legkirlyabb, s legcoolabb hardkr gmerjei, vagy ugrhatunk a tv eltt a laggol, szar mozgsrzkelkkel, s lehetnk Jedi-k….

Valamikor mg megbecsltk a jtkokat, mert vente egyszer tudunk venni, amikor kijutottunk Bcsbe, s egy komplett karcsonyi ajndk rt kitette 1, azaz egy darab jtk. Akkor bort alapjn vlasztott az ember fia, nem volt jsg, nem volt net, ha bevlasztottl, beszoptad, de vgigtoltad. Nem volt csere, nem volt aznap visszaviszek mindent, mert tbb, mint 2 gombot is meg kell nyomni, s nem jelzi nagy villog piros nyl a megolds fel vezet utat.

Akkor vonalas telefonon hvtuk egymst, hogy megtalltunk egy titkot, vagy vgre tovbbjutottunk az adott plyn. Akkor tmentnk egymshoz egsz napra, vagy htvgre, s nem lgtunk a mobilon, s facebookoztunk ameddig a msik jtszott. Sztraztuk a jtkokat, nem volt youtube, izgi lehetett, mi…

Tragikus, hogy hova tart a videojtk, az n szemszgembl legalbbis. A mostani aktulis berjtk, a Last of Us akasztott ki teljesen. Ahogy Pityi r is fogalmazott, nulla Skill kell, idegesten elnyjtott, s vontatott, interaktv mozi, ez gy nem jtk, nekem nem. Ebben a generciban mr alig jtszottam, nem szeretem a multit, nem szeretem a netet, nem veszek semmit digitlisan, reg, s maradi vagyok.

Mieltt nekem esik mindenki, magamtl beltom, hogy biztos bennem a hiba, magam rszrl be is fejeztem, tuti nem lesz next-gen, minek.
Behisztiztem, s nem akarok Halo sorozatrt fizetni, hogy mellette esetleg jtk i s legyen, vagy azrt istenteni a Sony-t, mert azzal nyerk, hogy semmit nem csinlnak, k az istenek, mert lehet hasznlt jtkkal jtszani, viccc…., nem akarok kalzos Assassint, nem akarok Uncharted 4-et, plne nem j Killzone-t.

Peace
29 komment
kopa
Illusion is the ultimate weapon!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
GameCube
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
Xbox One
Playstation4
Nintendo Wii U
Nintendo 3DS
Playstation Vita
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Puzzle, Verseny, Retro, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), Knyvek, Mozi , tterem, Bartok, Email, Chat, Frum, Squash, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Stinger
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
bastard
(offline)
Warhawk
(offline)
hzx
(offline)
Roxas
(offline)
Tom Alien
(offline)
Vega
(offline)
Atcom
(offline)
olcsi
(offline)
Zsoccc
(offline)
JaSSeR
(offline)
Kisvacak
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
oxigen
(offline)
bp
(offline)
Fatman
(offline)
BjtsG
(offline)
hjetyekus
(offline)
Gulandro
(offline)
Brandon
(offline)
Stiletto
(offline)
Bence360
(offline)