[7] TylerDurdenHUN (offline)

egy 38 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4600 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 8700 kreditet gyjttt

 
C64->PC->PS2+PSP->X360->PS3+PSV
 
2013 July
19:00 Mirt ne lehetne Pkember meleg?
Nem vicc! A krdst Andrew Garfield tette fel Matt Tolmachnak a kvetkez Pkember-mozi egyik producernek. ppen arrl diskurltak, hogy ki jtssza a kzkedvelt hlszv rk szerelmt, Mary Jane Watsont, amikor a sznsz elllt a farbval: szerinte MJ lehetne fi is.
36 komment
2011 September
15:05 Top10 WTF-pillanat
A kurrens generci minden eddiginl izmosabb jtkfelhozatala szmtalan felejthetetlen lmnnyel ajndkozott meg minket. A cmben tallhat betsz a videojtk-kontextusban azokra az lmnyekre alkalmazhat, amikor a ltottak hatsra a jtkos csak annyit br kinygni, hogy „What the Fuck?!” – s ez a kevsb szofisztiklt, m annl rzkletesebb krds meg is adta a jelensg nevt.
12 komment
2011 September
12:32 Resistance 3 - teszt
Tegnap pontban 14:30-kor vettem t a Resistance 3-mat, aztn gy sepertem vele haza, mintha ldznnek. A vrakozsaim hatalmasak voltak. Majdnem sszeroppant alatta a jtk, aztn mgsem. Nagyon nem!

rdekes, hogy hivatalosan majd csak szeptember 9-n jelenik meg a jtk, ennek ellenre a lemez behelyezse utn a gp azonnal elkezdi tlteni a 1.01-es patchet, ami cirka 650 mega. Sebaj - gondoltam – a netem gyis gyors, s addig legalbb tbngszem a knyvecskt. Aztn a jtk elindulst kveten megkezddtt az install, ami jabb 5-6 perccel nvelte a „New game” menponthoz juts idejt. Olyan voltam, mint egy hlyegyerek, aki vrja a Mikulst. Vgl csak beksznttt a meglehetsen puritn, s gy tkletesen tlthat men. A kvetkezkben tbb rszre bontva osztom meg Veletek a benyomsaimat.
Resistance 3 17 komment
2011 May
10:02 TE ksz vagy meghalni? - 127 ra kritika
Aron Ralston 2003. prilisban egyszemlyes kalandtrra indult az amerikai Utah llamban lv nemzeti park titnok ltal vjt kanyonjaiba, ahol az egyik mly hastkban egy lezuhan szikla vgzetes csapdba ejtette. … de taln nem is itt kell kezdenem. vmillikkal ezeltt egy risi sziklt, mely taln az r sttjt is tszelte, hogy eggy vljon bolygnkkal, a korrzi kisebb ktmbb kezdett formlni. Igen, itt kell kezdennk, hogy megrtsk Danny Boyle 127 ra cm filmjt. A gyantlan nzt kils kalapccsal tarknvg mozi igazi fszereplje ugyanis maga a szikla.
11 komment
2011 April
21:49 Az elveid vagy a gazdagsg. Vlassz!
Cscshats (Limitless) kritika
4 komment
2011 April
23:00 Hinyptls - Fight Night Champion kedvcsinl
Amikor mg a KSI-ben bokszoltam, mindig megmosolyogtam egy kopaszod kisreget, aki ltalban ssze-vissza lengedez kezekkel, s alapllsnak mg csak vletlenl sem nevezhet ugrabugrval rnykolt a tkr eltt. Egy alkalommal aztn behvott kesztyzni a ringbe. "Csak el ne engedjem a kezem, Papa."-gondoltam, egszen addig, amg az reg meg nem etetett egy szakllas trkkel. Az arcom fel svt bal csapottra mg emlkszem, s rmlik egy megindul felts is, aztn... Filmszakads.
Fight Night Round 4 5 komment
2011 March
16:22 Sucker Punch
A Peter Jackson-lufi kipukkant. A Komfortos mennyorszg cm pszicho-trip lerntotta a leplet a ltvnyrendezknt els osztly, m az emberi tnyez tekintetben totlisan inkompetens filmesrl. Ja, hogy ez a kritika Zack Snyder lomhborjrl szlna? Sebaj; a szituci ugyanaz, csak a szereplk msok.
31 komment
2011 March
17:18 ifj. Bazmeg Danika kalandjai
Szociopata jtsztr 30 kils kamaszoknak.
33 komment
2011 March
13:08 Anti-CoD-izmus!!!
2010.11.09 - Megjelenik a CoD: Black Ops PC, X360 s PS3 platformokra.

2011.03.03 - Activision: "A CoD: Black Ops a legkelendbb PS3-mas cm."

Kzben azrt trtnt egysms. Jelige: "Shit happens."
Call of Duty: Black Ops 34 komment
2011 February
12:59 Killzone-teszt; fanboy-mdra
dv!

Els blogbejegyzsem (...s...fanfrok!)

sszetttem egy kis Killzone 3 ismertett. Nem a teljessg ignyvel kszlt, inkbb csak reflexi akar lenni a mr megjelent tesztekre. Elrebocstom: a totlis objektivitst kretik nem szmonkrni. A felesleges szfosst megelzend cmszavakban rom le a vlemnyemet.

Igaz, a jtk vgt nem lvm le, de azrt figyelmeztetek mindenkit: az ismertetben van nhny msfeles erssg (rtsd: gyenge) spoiler. No, akkor lssuk a medvt:
Killzone 3 5 komment
TylerDurdenHUN
In Tyler we trusted.
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation3
Playstation4
Playstation Vita
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci/Kaland, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk zsebkonzolon, DVD, Magazinok, jsgok, Knyvek, rs, Mozi , Bartok, Internetes magazinok, Snowboard, Kzdsportok
Bartok, ismersk
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
Bobo
(offline)
SamFisher
(offline)
Sebhelyesarc
(offline)
xsipi
(offline)
gila
(offline)
Iceakos
(offline)
Sakee
(offline)
mrpeck
(offline)
mnorbee
(offline)
kafaszofa
(offline)
Funky75
(offline)
Riddick
(offline)
Gabem
(offline)
A nagy Lebowski
(offline)
tetyo
(offline)
metalgenius
(offline)
Shifty Fox
(offline)
Duracel
(offline)