[7] Blackcolt (offline)

egy 32 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4573 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 8620 kreditet gyjttt

 
 
sszesen: 37 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4
2009 October
00:38 Balloon Boy
Nem egszen 3 rja rt fldet az a lggmb, ami pillanatok alatt felbjtotta az egsz vilgot s internetes trsadalmat. Legelszr a BBC International kzvettett l kpet arrl, amint egy elszabadult lggmb Colorado sivatagjai fellett kzel 2 km magassgban sodrdott a heves szltl. A helyzet dramaturgijt az adja, hogy lltlag egy 6 ves src tartzkodik a lggmb belsejben, melyet apjuk ksztett nekik. Tovbbi inf..
(via Blackcolt's playground)
1 komment
2009 October
15:29 QPA Mtrix videk

Egy kis info annak, aki nem tudn mi is ez. A BME villanykarosai minden vben megrendezik a Schnherz Qpt, ami egy vetlked az egyetemi csapatok kztt. Ennek a rendezvnynek az egyik fnypontja a Mtrix, melynek sorn a kollgium ablakainak fnyt vezrelve egy hatalmas kijelzv vltoztatjk az pletet. Ezen az risi kijelzn mutathatjk be a csapatok az idei plyamunkjukat. A link mgtt pr sajt kszts videt tekinthettek meg.
(via Blackcolt's playground)
1 komment
2009 September
16:28 Pokolba tasztva – kedvcsinl
Kedvcsinl. Nem, nem ismertet. Hogy mirt is nem? gy rzem egy ismertet kevs lenne a filmrl. Persze, a nagy rsze gy is az lesz, de a filmet egy kicsit magyarzni is kell. Kinek? Mindenkinek, aki nem elktelezett horror rajong, s az elmlt pr v mozis horrortermse alapjn l be egy kis borzongsra. Nos k nagy valsznsggel nem azt fogjk kapni, amit vrtak. Persze utlag a kedvcsinls kicsit megksett, de magyarzni attl mg lehet.
(via Blackcolt's playground)
2 komment
2009 September
22:02 Autodesk SketchBook Mobile
Bizonyra sokatokban felmerlt mr, hogy az j rintkpernys kszlkeket mennyire jl lehetne rajzolsra hasznlni. Az AppStore knlatban szmos program fellelhet, azonban mindegyik hagy nmi kvnnivalt maga utn. Innovatv kszlik ide-oda, egszen tegnapig nem volt hasznlhat rajzol eszkznk. A tegnapi napon kijtt ugyanis a grafikusok krben mltn npszer SketchBook Pro mobil vltozata.
(via Blackcolt's playground)
4 komment
2009 September
12:11 Guitar Hero 5 verseny beszmol
Immron sokadik alkalommal kerlt megrendezsre az aktulis Guitar Hero epizdhoz tartoz verseny. Ezttal ugye mr az tdik verzinl jrunk, a verseny pedig nem mshol kerlt megrendezsre, mint a Westend plza kzepn. Kpekkel tarktott lmnybeszmol kvetkezik.
(via Blackcolt's playground)
1 komment
2009 September
23:43 Budapest Zombie Flashmob
Csak pr szban: sok zombi, jtkok, thriller tnc, vonuls, ijesztegets, kiskutya zabls, hangulat. Egyszval remek volt. Akr minden vben lehetne ilyet csinlni. Ezton is ksznet a szervezknek. A link mgtt nhny kiemelt kp s az sszes fotm egy zipben korltozott ideig letlthet. Hajr!
(pictures via Blackcolt's playground)
3 komment
2009 September
18:30 Egy let fotkban
Amg fiatal az ember teli van remnyekkel, bartok veszik krl s boldog. Ha elkezdenl napi egy fott csinlni magadrl vagy a krnyezetedrl, vajon hova vezetne? Mit ltnl a kpeken? Meddig tart ez a boldogsg, az idilli lgkr?
(via Blackcolt's playground)
8 komment
2009 September
16:05 Tudatos internethasznlat

Az interneten elrhet informci hatalmas s egyre bvl. Nem beszlve a felhasznlk ltal ltrehozott tartalmakrl. Abban a korban, ahol az ember sajt grnynek is van blogja, a hatkony internethasznlat lassan mr tudomnny fejldik. Reggelente hny weboldalt kell bejrnotok, hogy hozzjussatok a legfrissebb hrekhez, hogy megtudjtok mi trtnt a szocilis hltok szeretett tagjaival? Nekem egyet: az iGoogle-t.
(via Blackcolt's playground)
10 komment
2009 July
15:55 MIDI HERO
Mr rgta gondolkozom azon, hogyan tudnm megvalstani az egyik tletemet. Adva vagyon a rgi Gameboy az LSDJ nev zeneszerkeszt programmal. 8bit scene, chiptune, stb... Mostanban elg felkapott lett ez a stlus. Az egyik j dolog benne, hogy a Gameboy external csatoljn tud fogadni MIDI zeneteket s meg is szlaltatja.
Emellett adva vagyon a Guitar Hero kontrollerek. Mekkora pon lenne, ha a jeleit MIDIv tudnm alaktani s a Gameboy-on szlalna meg. Eddig egy sajt mikrokontrolleres vezrlben gondolkodtam, de sehol sem talltam dokumentcit a gitr protokolljrol. Tegnap jtt a nagy tlet: nem kell ide sajt ramkr, a gitrt felismeri a PC is. Bedugtam gyorsan s tnyleg! Leszedte automatikusan a drivert hozz s ment is. Mivel a hagkrtyn van MIDI kimenet, innen mr gyerekjtk leprogramozni az talaktt. Pr ra programozs utn meg is voltam. Mr csak ugye a MIDI kbelt kellet volna talaktani a gameboy portjhoz. Felmentem az internetre s ezt talltam:Kezd elegem lenni belle, hogy minden tletemet egy kicsivel elttem valstjk meg. Marha mrges vagyok. Az egyetlen vigaszom, hogy az n programon jobban nz ki, mint ez. Taln egyszer komolyabban megrom, nem ilyen "proof of concept" jeleggel. Addig is vgan jtszok a szmtgpen vele. Majd lehet n is felrakok egy videt.
3 komment
2009 July
14:05 Levetkztetni egy szpsget
Az interneten ismertk meg egymst. pp mostanban mlt 20, n 21 vagyok, pp idelis. Rvid levelezs utn mr a karjaim kzt tarthattam ezt a gynyrsget. Mr aznap nem tudtam megllni, hogy ne vetkztessem le. Kpes beszmol kvetkezik:)
6 komment
sszesen: 37 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4
Blackcolt
HOOOOO!!!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator, Sport, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, Mozi , Anime, Grafika, rajzols, Bartok, Programozs, Email, Letlts, szs, Esben stls, Foci, Kosr, Snowboard, Extrm sportok, Grkori, grdeszka, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
drag
(offline)
Rolne
(offline)
DarkVenom
(offline)
Gabriel
(offline)
mcmacko
(offline)
Gyurk
(offline)
rozsomak96
(offline)
SliDe
(offline)
albertwesker
(offline)
Mc ZoleE
(offline)
XBOX Live