[18] Horvi Gabi (offline)

Romantikus - Humoros

egy 41 ves fi s itt lakik: Heves / Recsk

4637 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 32660 kreditet gyjttt

 
dv az oldalamon! Gondoltam ennyi id utn itt az ideje rni pr sort magamrl.
A jtkok s a konzolok vilgba elg rgen, meg nem tudom mr mondani mikor, csppentem bele. Az egyik gyerekkori bartom kapott egy Game Boy-t karcsonyra, s mikor elszr jtszottam vele rgtn bele is habarodtam. Ehhez hozz jrult az els jtk is ami a Kid Dracula volt, annak idejn elg magas szintet kpviselt a Konami jtka. Nemsokra be is szereztem egy sajt gpet, ami ugyan pixelhibs volt s karcos a plexije, amit ki is vgtam hogy csak a keret maradt, gy legalbb nem tkrzdtt a napfnybe:) Jttek a jtkok is szpen sorban, Mario, Metroid, Castlevania, stb., amg az egyik haverunk Amerikbl meg nem kapta a Link's Awakening-et. Ilyet addig sose lttunk, de rgtn a kedvenc lett, ez a mai napig meghatrozta a sorozattal a kapcsolatom, kpes vagyok gpet venni egy j Zelda jtkrt, akkor is ha semmi ms nem rdekel az adott konzolra. Azt hiszem ezt hvjk rajongsnak. A Castlevania sorozattal hasonlkpp llok:) Az vek sorn volt szinte mindenem, br a Ps1-et ksbb ptoltam, abban az idben nem engedhettem meg magamnak, fleg tanul lvn. De azrt egy kis felsorols a nlam megfordult konzolokrl: GB, GBC, GBA, NDS, DS Lite, GC, WII, 3DS, PS, PS2, PS3, PS Vita.
Jtkokrl kln nem rnk, szinte minden megfordult a felsorolt gpekben, de ahogy rtam kedvencem a Zelda, ezen kvl Castlevania, God of War, Uncharted is jhet brmikor, de nem vetem meg az auts jtkokat sem, br ezekben inkbb az arcade stuffok amik jhetnek. Jelenleg Ps4-re gyjtk, remlem idn meglesz, aztn majd megltjuk, sodrdunk tovbb az rral. Kvncsi vagyok elolvassa-e valaki :)
Ha Te megtetted akkor ksznm!
Updatlem mr az info,azta meg van a Ps4, st mr el is mlt nlam 1 ves:)
 
Horvi Gabi
Horvi Gabi mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation4
Nintendo Wii U
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verseny
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk zsebkonzolon, DVD, Magazinok, jsgok, Knyvek, TV, Mozi , Horgszat, Letlts, Esben stls, Kosr, Hember pts, Extrm sportok, Napozs, Grkori, grdeszka
Bartok, ismersk
oxigen
(offline)
Joseph
(offline)
soliduss
(offline)
laja x
(offline)
rozsomak96
(offline)
didike
(offline)