[3] bodo (offline)

Bartsgos - Vadllat - Hallgatag

egy 49 ves fi s itt lakik: Borsod-Abaj-Zempln / Tiszajvros

4703 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 3028 kreditet gyjttt

 

Get your own Gamercard Sig.
 
sszesen: 24 [1-10]
1 | 2 | 3
2011 February
11:24 A negyvenedik nap
Army of TWO


10 komment
2011 January
21:26 Hydrophobia
Iszonyat a vztl. Az tuti,hogy aki ezzel a gmmel tol egy kt rt,este mr nem akar frdni! gy rzem,hogy mr ki van zva a brm,olyan redsre,tudod,pedig csak ltem a tv eltt. Amgy beszars,ezek az arcade gmek,mr nem azok,amiket megszoktunk,vagy elvrunk. Ez a hidrophobia olyan,hogy arcadenak durvn sok, de nagy lemezes cuccnak meg picit gyengusz,de csak picit. Alapveten egy nagyon j jtk,j tletekkel s nagyon pofs megvalstssal. Negatvum inkbb csak irnytsban van,de semmi komoly. A fizika meg pazar,de nagyon! Igazbl az egsz erre van kihegyezve. Kzdesz az elemekkel,tzzel,rammal s vzzel,sok vzzel......krva sok vzzel......KIBASZOTT SOK VZZEL. De hasznlod is,tovbbjutshoz, mert a puzle-k nagy rsze is ezzel fgg ssze s az emberi ellenfelek ellen, mert azok is vannak persze. Mondom tletes kis gm ez,mondhatni szinte innovatv. Sokszor elttottam a szm s gondoltam,hogy innen a nagyok is vehetnnek pldt,plne olyan alap dolgokban,mint hasznlhat trkp stb. Egy 1GB-os jtk! Le a kalappal!!!!!
8 komment
2010 October
16:47 MAFFIA II pon-bug
Nemrg trtnt maffizs kzben,hogy ktnk el egy verdt az tszln,mert kellett. Krl nzek,zsaru sehol,na akkor Y. Emberem neki is dl a melnak,bejn a lockpick men,elkezdek melzni,mr a harmadiknl jrok,erre megjn a verda gazdja s bel a msik oldalon,indt s elmegy. Emberem meg ott ll ugyan abban a pzban,mint egy gagyi burleszk filmben..........na mondom most mi lesz? A men ott maradt,gondoltam befejezem a melt,megltjuk,mi lesz. Feltrs ksz, tulaj kiugrik mint ha lenne ott valaki s onnantl n irnytom a verdt,rted, az t szlrl. Bazmeg de jt rhgtem. Na,most mi legyen. Megnyomom a kiszlls gombot s az emberem el kezd zuhanni, aztn megll a vros alatt a nagy semmi kzep s lebeg szttrt karokkal. Innen mr csak a restart segtett. Talltam videt is errl, gy ltom sokan beleestek ebbe a bugba,aztn megprbltk kihozni belle a legtbbet. Funi.
5 komment
2010 July
07:17 Ubi ht
A napokban 2 Ubisoft gammt is sikerlt befejeznem.
5 komment
2010 June
21:13 j kedvenc!
Nem vagyok egy kifejezett sorozat rajong,st,megtudom szmolni kt kezemen,hogy eddig hny sorozat nyerte el a tetszsemet gy igazn,hogy mr alig vrjam a kvetkez epizdot. Na ez most egy ilyen. Imdom. Brutl kpi vilg, nha nagyon naturalisztikus s nha kiss mr megdbbent is. Krva j szveg! Fasza zene. J sznszek. J sztori. Mi kell mg? Ht VR s HOMOK!!!
16 komment
2010 June
03:47 Fetisizmus.
Na nem a szexulis,az nem ide tartozik. Ftis a technikai eszkzk birtokbavtelvel kapcsolatban.
25 komment
2010 June
19:32 Kockuls VS egszsg
rdekes tanulmnyt ksztett egy brit professzor. A szakember arra volt kvncsi, hogy vajon milyen a rendszeresen jtsz felhasznlk llkpessge?
11 komment
2010 June
08:43 Nagyon vrs film!!
Ennyi nagy arcot egy filmben asszem mg nem lthattunk. Stallone rendezte s zsoldosokrl fog szlni.A forgatknyv minsge krdses,mert Dave Callaham rta, aki annak idejn a Doomot is elkvette. Vgl is nem is ez a lnyeg,gondolom az akci orgin lesz a hangsly. n vrom szeretettel! Amerikban augusztus 13-n kerl bemutatsra,aztn remlem mihamarabb ide is eljut.


20 komment
2010 June
04:28 Van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel a gmmel?
Deadly Premonition a cme s ez egy Japn survival horror lenne,only 360. n igazbl a magyar sajtban nem sokat olvastam rla (igazbl semmit se,vagy is nem emlkszem r),de klhoni online gamer lapok elg szpen pontoztk. Mivel a jtk stlus nagy rajongja vagyok,igazn kvncsiv tett,megfogott a hangulata,valahonnan be kne szerezni,csak j lenne tbb info.

12 komment
2010 June
07:17 XXI szzadi Japn bvsz
Nem gyenge a src. Hihetetlen ez az iPad,vagy inkbb a src? Mindegy,mks az tny.
6 komment
sszesen: 24 [1-10]
1 | 2 | 3
bodo
Ponyva: fnv, 1. Lenbl, kenderbl sztt ers durva vszon. 2. Olcs eszkzkkel hatsra trekv, selejtes rtk, durva paprra nyomott przai m.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Playstation4
Playstation Vita
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS, Verseny, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Zene (jtszom), Knyvek, Letlts, Frum, Esben stls, Body buiding
Bartok, ismersk
Joii
(offline)
Kriszti196
(offline)
mcwolf
(offline)
G.A.R.
(offline)
Jill Kalina
(offline)
vicious
(offline)
Bundas01
(offline)
Sith Lord
(offline)
Kiccsidzson
(offline)