[6] scott (offline)

Higgadt - Idegest? - Mimza

egy 26 ves fi s itt lakik: Vas / Csepreg

4726 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 8005 kreditet gyjttt

 
scott meeg nm irt bemtatkozast!
 
2011 November
18:04 Motivcikutats - Ha van pr perced, segthetnl. :)
Tudom, hogy ez nem a reklm helye, ezrt elnzst is krek. Tesm TDK dolgozatot r, tmja pedig ez lenne. Megksznnm ha kitltend ezt a krdvet, sokat segtenl. :)

Krdv
9 komment
2008 August
22:16 "Magyar gre magyar csillagot!"
Mr megszokhattuk, hogy minden jbl kihagynak minket, magyarokat. Ez alapbl is dht dolog. De az, ha valamirt fizetnk, st, sokszor tbbet is, mint amerikai, angliai trsaink szerintem mr rohadtul felhbort dolog, brki, brmit is mond.
67 komment
2008 August
22:10 Google Insights for Serach-Avagy Google alap jsg.
Ez is egy Google-s okossg, megmutatja, hogy hnyan kerestek r egy bizonyos szra, illetve mely orszgokbl. El lehet vele szrakozni tnyleg. :)
Fable 2 13 komment
2008 August
14:48 Visszatrtem
Hossz id utn (1,5 ht) jra visszajttem. Ms azrt nincs online, mert nyaral, n azrt, mert tnkrement a monitorom. Ma vettem egyet.
6 komment
2008 July
21:58 Warhammer 40k Dawn of War II
Els bejegyzsem. Mr rgta tervezgetem, hogy vezessek valamifle blogot. Na nem azrt, mert biztos sokan elolvasnk, csak azrt mert j.
Elhatrozs megvolt, csak tma nem akadt, amit rdemesnek reztem volna kiemelten megosztani veletek. Mindaddig, amg r nem akadtam az egyik kedvenc jtkom, legalbbis kedvenc RTS-em, a Dawn of War msodik rsznek egyik videjra. Nem mai darab, tudom, bizonyra akit rdekelt mr ltta is. De n szjttva nztem vgig, ezt a nem "ingm" kis szsszenetet.
Warhammer 40.000: Dawn of War 2 11 komment
scott
scott mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Verseny, Szerepjtk, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , tterem, Bartok, Nyilvnos megszgyenls, Letlts, Frum, Internetes magazinok, Esben stls, Kosr, Cserepadon ls, Hember pts, Bicikli, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
Npeti
(offline)
Lothar
(offline)
IQ
(offline)
erik10
(offline)
GameBoyGirl
(offline)
hidari99
(offline)