[17] Squall Lionheart (offline)

Romantikus - Empatikus - Hatrozott

egy 36 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4815 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 29936 kreditet gyjttt

 
Az 576-rl ismerhet mindenki, gyhogy nem szeretnk hosszabb bemutatkozsba kezdeni. Els?sorban a blogomat fogom majd b?vtgetni, de azrt bzom benne, hogy magvas hozzszlsaimmal emelni tudom majd az oldal egybknt sem alacsony nvjt.
 
2013 October
23:37 Most Wanted csalds
Nem hittem volna, hogy a Shift 2-nl fogok tvarabb nfs rsszel tallkozni, de ez a nap is eljtt.
16 komment
2013 September
16:18 Legjobb trailerek
Csokorba szedtem az elmlt vek legemlkezetesebb trailereit. Mi a te kedvenced?
6 komment
2013 September
11:47 PS2 Best of
Gulandro kollghoz hasonlan n is csokorba rendezem a videojtkok aranykornak -szmomra- legkiemelkedbb alkotsait. s gy legalbb fnykpezgethettem egy kicsit a mltatlanul elhanyagolt, dobozok mlyn cscsl jtkaimat :)
12 komment
2013 September
19:31 PS2 Kollekci
Mivel hazajttem pr napra a szleimhez, felteszek pr kpet a PS2 gyjtemnyemrl, ami mr dobozokban porosodott, de azrt csak elkapartam ket pr kattints erejig, Ez volt videojtkos-korszakom legtermkenyebb idszaka, s szerencse, hogy pont ekkoriban jelentek meg -szerintem- a legminsgibb jtkok. Mivel ide csak nagyon miniml felbontsban lehet kpet feltlteni, ezrt a tbb kp, hogy azrt kivehet legyen, mi figyel a polcon.
17 komment
2013 August
00:14 Xbox 360 kollekci
Az elmlt 5 v termse. Ebben a generciban tl sok dobozos jtkot mr nem tervezek venni, gyhogy felteszek egy kpet a gyjtemnyemrl. Ezeken kvl mg olyan 15-20 jtk van meg digitlis formban, ami szerintem mg gyarapodni fog, hiszen az utbbi idben nagyon j rakat lehet kifogni god-on, amit rendszerint ki is hasznlok. Ami mg eslyes dobozos megvtelre: Diablo 3, Destiny, BF 4 (csak abban az esetben, ha a prmium tagsgomat s a statjaimat t tudom majd vinni nextgen masinra. Ha nem, akkor storno, s csak jvre lesz megvve, egy szp j xbox mellett).
15 komment
2013 February
22:05 Colonial Marines
Egy kicsit elkpedve llok az eltt, amit az j Aliens jtk kap mind az online, mind pedig az offline szaksajtkban, frumokon. ppen ezrt gondoltam, hogy karcolok pr sort, mivel elg sok idt eltltttem a krdses produktummal ahhoz, hogy egy mindenre kiterjed rst hozzak ssze rla.
9 komment
Squall Lionheart
Squall Lionheart mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Kaland, Szerepjtk, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk mindenhol, DVD, Magazinok, jsgok, Knyvek, Mozi , tterem, Email, Frum, szs, Kosr, szaki sarki expedci, Barlangszat, Kzdsportok, Body buiding
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
rdg
(offline)
SamFisher
(offline)
Marcangol
(offline)
roli576
(offline)
Adamska
(offline)
KrTchy
(offline)
ticsi
(offline)
Nightmare
(offline)
A Lucsy
(offline)
mrpeck
(offline)
Roni
(offline)
Hendrix
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live