[9] Jademan (offline)

Romantikus - Sznok

egy 32 ves fi s itt lakik: Baranya / Pcs

4869 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 12320 kreditet gyjttt

 
Jelenleg tanul vagyok mg, Pcsi lakos, Videjtk tervez? szeretnk lenni, jtk stlusok kztt minden ev? vagyok (kivve az tlag sport jtkokat s az mmo-kat), kt mter magas egyn volnk.
 
2007 August
22:42 Medal of Honor: Warchest, avagy: 2.-ik vilggs tkletes bemutatsa?
A Warchest csomag a Medal of Honor Allied Assault s annak a Spearhead s Breakthrough cm kiegszt lemezt takarja egy csomagban, most mr nagyon barti ron. Hogy rdemes e beruhzni r, hogy mit szrtak el szerintem a ksztk, illetve hogy n mg a moh stlus keretein bell mg mit lttam volna szvesen azt most megosztom veletek eme rs formlyban.
1 komment
2007 August
17:19 Vilgok
Ki melyik korszakban, vilgban, helysznen szeret jtszani a jtkokban?
8 komment
2007 August
23:41 Csoportos parti vagy magnyos farkas letmd?
Ne tessk senkinek sem a bulizsra vagy a magnlet klnbz llapotaira gondolni. Ebben a blog bejegyzsben arra keresem s mondom ki szemlyes vlemnyemet hogy mi a jobb: Kivlasztottknt megmenteni a vilgot vagy pedig ha e-mell vannak haverjaink is a jtkokban?
10 komment
13:21 Kis tmavlts
Mivel gy ltom hogy a teszt+tletek cm blog bejegyzs szrim kudarcott vallot a kevs kommentls miatt, ezrt gy dntttem, hogy ha nem is akkora mennyisgben s olyasfajta minsgben lesznek a teszteim, akkor kicsit ms tmt boncolgatok majd a blogomban.
0 komment
2007 August
22:38 Jtszhattam Playstation 3-mal, rvid vlemny
Mivel elgg nem rtam semmit, ezrt gondoltam hogyha mr nem is egy tesztett de egy kis lmnyt lerok ami a mai nap sorn eet meg velem. Egy elektronikai ruhzban jtszhattam majdnem 1 rt a PS3-mal s a Resistance: Fall of Man-nel!
9 komment
2007 August
22:30 Harry Potter 5 jtk vltozat nagyteszt
Roxfort vilga mr mind knyvekben, filmekben na s az utbbiakbl kszlt jtkvltozatokbl is millikat hozott a ksztknek. Most a film az 5.-ik knyvet, a Fnix Rendjt dolgozza fel, s a jtk vltozat pedig h a filmhez, annak az esemnyeit kveti, na de hogyan? Erre vilgostok fel mindenkit soron kvetkez cikkemben.
2 komment
2007 July
16:47 Jade Empire, avagy amit kihagytam s tippek trkkk.
Kifelejtettem a cikkembl az irnyts elemzst s egy negatvumot, emiatt nem kell gy tesztre gondolni, csak ezzel lesz teljes az elz. Illetve aki kedvett kapott hozz, azoknak adok apr csepr tippeket, nagy valsznsggel spoileresen tudom csak lerni ket.
0 komment
2007 July
23:46 Jade Empire, avagy teszt s mi kellet volna mg bele?!
Mgsem a 2.-ik vilghbor borzalmainak egy jtkadaptcijrl rok most ilyen hamar, hanem egy jde birodalmban jtszd "szerepjtkrl". A ksztje a Bioware, de azrt most itt tallhatunk azrt aprbb tgondolatlansgokat is, gyhogy ki is egsztem azokkal a dolgokkal a tesztemet amit szvesen lttam volna benne, vagy mshogy lttam volna.
2 komment
2007 July
21:33 Counter Strike Source, ahogy n elkpzelnm
A vilg egyik legnpszerbb internetes jtka PC-n, ami klnbzik egy csppet az eredetitl, de ez is npszer. Sok jdonsgot vonultatott fel az alap 1.6-os vltozathoz kpest, de az alapkoncepci ugyan az: terroristk vs. kommandsok. Ez mind j, de n a meglv dolgok mellet kiegsztenm pr dologgal :-)
4 komment
2007 July
23:01 Sajt blogom kezdete
gy gondoltam hogy eljtt az ideje annak, hogy n is kezdjek egy sajt blogot. Nem olvasgatom annyira a tbbi blogot gyhogy nem tudom hogy j nzet blogot kezdek e, vagy pedig lekoppintok e egyet, de igyekeztem egy olyan tmt kivlasztani, ami remlem megklnbztett a tbbitl.
2 komment
Jademan
"The things I want to say to you get lost before they come,The only thing that's worse than one is none"Linkin Park: In Between
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
Playstation3
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, FPS, Zene, Verseny, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Trsasjtk, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), Csajozs / Pasizs, Bartok, Email, Letlts, Frum, Internetes magazinok, szs, Foci, Napozs, Bicikli, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
zoli1026
(offline)
KrTchy
(offline)
Nightmare
(offline)