[11] roticselli (offline)

Romantikus - Jkp

egy 28 ves fi s itt lakik: /

4941 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 16996 kreditet gyjttt

 
Amita az eszemet tudom rdekeltek a videojtkok. Megszmolni se tudom hny rt tltttem el a j reg srga kazettimmal, annyira j volt, s aztn amikor a 90-es vekben meglttam a PlayStation-t a TV-ben! Onnantl kezdve teljesen bezsongtam ! Akkora hatalmas elrelps volt a nintendhoz kpest, hogy az llamat kerestem a padln! Els jtkok amin jtszottam: Star Wars Episode 1 majd a Soul Blade, Crash Bandicoot 3, Duke Nukem Time to Kill s mg rkig sorolhatnm !
Minden nap suli utn tjttek a bartaim s volt amin felvltva , volt amin egytt jtszottunk, emlkezetes pillanatok voltak... Aztn megjelent a PS2, amire sajnos hossz veket kellett vrnom, s nekem nem is okozott akkora lmnyt, mint a PS1. A Kvetkez nagy "mrfld k" az XboX 360 jelentette ! Krlbell 2007-ben szereztem meg els XboX-omat s az vek sorn 3 XboX360-at kldtem vgs nyugalomba, s most One-ra vltottam !
Kedvenc jtkaim a verseny jtkok, de olykor megtetszik egy-egy "lvldzs" jtk is ! Abszolt kedvencem a Forza sorozat ! Szvesen bartkozom hasonl rdeklds jtkosokkal !
 
2017 February
17:50 Tudntok segteni ?
Mitl lehet az, hogy a szmtgp bekapcsolsakor nincs kp, csak sokadik jraindts utn?
14 komment
2016 October
19:07 Mirt nem tetszik a Rise of the Tomb Raider-nek az j VGA ?
Mg tavaly karcsonykor meg kaptam a Rise of The Tomb Raider XboX One-ra, de idkzben megvltam a konzolomtl, majd a jtkot is csak hnapokkal ksbb szereztem meg PC-re, s akkor sem volt teljes az rm. Ugyanis r kellett jnnm, hogy gyenge a rendszerem a jtkhoz, gy vettem egy 8GB-os RX480-as videokrtyt. Azt hittem svteni fog a jtk , de nem gy lett.
Tomb Raider 8 komment
2015 June
09:24 Hrom ve jelent meg a Mass Effect 3 s vgre vgig jtszottam!
2009-ben fedeztem fel a Mass Effect-et, de akkoriban nem volt megfelel szmtgpem, hogy kiprblhassam, s lassan el is feledkeztem rla. Aztn pr v mlva, amikor meglttam az interneten a sok pozitv tesztet a msodik rszrl, s mr nekem is egy jobb gpem volt gy dntttem kiprblom! letem legjobb dntse volt ! (Spoiler veszly!)
Mass Effect 3 11 komment
2015 June
14:49 Megptettem gpecskmet !
Rgta tervezek gpet pteni magamnak, s a ti segtsgeteket is kikrtem a tmval kapcsolatban! Szeretnm is megksznni a sok segtsget, s br egy olyan gpet akartam megpteni, amin minden mai jtk elfut maximlis belltsok mellett, azrt a kompromisszumok meghozsa utn sem kell szgyenkeznie az jdonslt masinmnak !
12 komment
2014 November
17:44 Szmtgp pts , de hogyan ?
Amita az eszemet tudom volt szmtgpem, s mindig az volt a problma, hogy vagy szp grafikval jtszottam akadozott jtkmenettel, vagy csnya ltvnnyal folyamatos kpkockk mellett !
Aztn meglett az els XboX360-om, s ez a problma mr nem foglalkoztatott tovbb, mert jtszani konzolon jtszottam, netezsre meg ott volt a szmtgp!
De most szeretnk egy olyan gpet ssze rakni, amin elfutnak a mai jtkok is szp grafikval , amik csak PC-re jelennek meg, illetve/vagy azok, amiket magyarul szeretnm jtszani, mivel konzolon nincs magyarostsra lehetsg.
40 komment
2014 October
23:12 Kompliklt nekem az online jtk ...
n gy veszem szre, hogy vrl vre egyre fontosabb vlik az Online jtk a videojtkokban! Engem sosem vonzott tlzottan a dolog, az olyan jtkoktl, ahol nincs is egyjtkos md, egyenesen kirz a hideg, de taln most, ez a helyzet vltozni ltszik.
Forza Horizon 2 5 komment
2014 October
07:18 Telefon vagy Konzol ?! Ez itt a krds !
Mindig is nagy videojtkos voltam , de a telefonok is nagyon rdekeltek mr amita az eszemet tudom ! Megszmolni nem tudom hny telefonom volt mr, s most, most vlasztanom kell a kett kzl !
52 komment
2014 October
22:33 Megrkezett !
A Forza Horizon 2 miatt vettem Xbox ONE-t, igaz mg csak sejteni lehetett ,hogy majd jn a folytats, de nekem ennyi elg is volt !
9 komment
2014 September
10:02 Els Blog-om (?) !
Mg sohasem csinltam hasonlt, igazbl azt sem tudom hogyan kell blog-ot kszteni, gondolom, csak lerom valamivel kapcsolatban a gondolataimat, rzseimet !? Taln ...
24 komment
roticselli
" Az ember kpes a magnyt megszokni, de ha a magnya csak egyetlen napra is megsznik, utna kezdheti a megszokst ellrl."
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Xbox One
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, FPS, Zene, Szerepjtk, Szimulator, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Trsasjtk, DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), rs, Anime, Grafika, rajzols, tterem, Bartok, Email, Letlts, Frum, Internetes magazinok
Bartok, ismersk
King
(offline)
tothgabori
(offline)
callmemasteschief
(offline)
PsyZed
(offline)