[3] Greg(36)5 (offline)

Humoros - Szakrt?

egy 35 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4704 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 2405 kreditet gyjttt

 
Momentn 576 Kbyte online rabszolga, msodllsban porn-szakmunks, harmadllsban leend diploms marketinges. Volt ez persze mskpp is: Pc Guru, Guru Gamer, MultiPlay, PS Guru, xbox365.hu - sok-sok mindenfle b tz v alatt.
Mostanban Xbox 360 a favorit, de imdom a PS exkluzv cmeket s Vitn is gyakorlatilag mindennel jtszottam, ami Eurpban megjelent. PC-t mr csak Starcrafthoz s a retr cmekhez tartok, s szerintem inkbb PS4-et veszek karcsony krl, mint gpet fejlesszek t v utn.
 
sszesen: 12 [1-10]
1 | 2
2013 March
04:28 A Sony s a kvetkez generci
Br mg be sem jelentettk hivatalosan az Xbox360 vlhetleg legfeljebb egy ven bell rkez utdjt a Microsoftnl, gondoltam kicsit sszefoglalom, mit gondolok n a kvetkez, lassan tnyleg ajtnkon kopogtatkonzol genercirl, mi mit vrok tle, s hogy szerintem mi fogja eldnteni, ki nyeri a hbor kvetkez nagy – sokak szerint utols felvonst.
33 komment
2013 February
16:58 „Jtk hatrok nlkl?”
Elfordul nektek olykor, hogy felmerl bennetek, mirt is jtszotok? Persze, mert jl szeretnnk rezni magunkat, lekt, amg jtszok, ms lehetek. De nem rezttek mr gy, hogy valami „nagyobb clt” nagyobb rmet is kne tallni az letben? Hogy mi van, ha pr v mlva rjvk, hogy valami SOKKAL rtelmesebb dologgal, hobbival is elthetttek volna azt a sok szz rt, amit a tv s a PC eltt tltttetek? Ez persze brmilyen ms tevkenysgnl, hobbinl is megkrdezhetjk magunktl: nem fogjuk ksbb bnni, hogy annyi idt elcseszerintettnk erre vagy arra?!
5 komment
2007 July
06:46 Carmageddon VS Forza2
Kerek tiz v telt el a kt jtk megjelense kztt. Mig utbbit elbb maxoltam ki gyngyz homlokkal s le-lecskd szemhjjal -, egyhangsgnak kzsnheten nem hiszem, hogy valaha is jbl elveszem - addig a Carmageddon szvsz a valaha kszlt legdebilebb, leghangulatosabb, legrdgibb s legzsenilisabb auts jtk.. Intro:
25 to Life 1 komment
2007 July
12:09 40Celsius VS 50Forza
No, csak megvan mindkettt. Tegnap jjel vgre elrtem a legmagasabb szintet Forzban, mikzben odakint a mindenkori melegrekordot dntgetjk. Kikanduklok a redny mgl: ht igen, most sem pp a sarki pingvinek dideregnek odakint, szval azt hiszem, megvrom ismt az este 9-et, mieltt jtkbeszerz krtra indulok: clom ezttal az Overlord, 2100MS pont s a Dirt 360-as verzija, cllloms pedig Baly kollgm laksa - igaz, errl mg nem tud.
1 komment
2007 July
23:59 Dgunalmas Forza, demdmping s dgmeleg
Hrom kulcssz: egyik sem a legfelemelbb rzs igy jlius kzepe tjn. Annyira vrt Forza 2-m 40-es szint felett teljes mrtkben unalomba fulladt, valahogy nincs kedvem a 7-8perces plykon krzgetni a vgtelensgig. A piacteret viszont hlistennek elleptk a demk, br az egyelre kiprblt Vampire Rain Project Slypheed (vagy mifene) s az j Techu, valamint az Ace Combat demonstrci is tkletesen elg volt arra, hogy egyik cimet se keressem ktsgbeesett vgyakozssal a boltok/szerkesztim polcain.
2 komment
2007 July
20:06 Tl a nagy MS s N konferencin s lvl34-en:)
Mint mr nem is tudom, hny ve, a mostani "csonka E3-on" is termszetesen vals idben kvettem vgig az riskiadk privt kis ksdobl szenszt. Microsoft? Mg jobban megersdtt bennem, hogy az a b tiz-tizent cim, amit annyira vrok kedvenc konzolomra, valban elsosztly produktum lesz, de sajnos gyakorlatilag semmi lnyegi j bejelents nem trtnt, csak sajt maguk folyamatos htbaveregetse. A Nintendo erre csak rkontrzott...
0 komment
2007 July
08:54 Forza... lvl30 (sit)
Hmm. Egyre egyhangbb ez a Forza, elkpzelhet, hogy a szemem eltt lebeg achievementek nlkl mr abbahagytam volna. Az ernyei mellett sajnos elgg konzervativ, tlettelen jtknak kell minsitenem a delikvenst igy a 30.szintet ostromolva: minden verseny ugyanolyan, csak egyre hosszabbak.
Forza Motorsport 2 1 komment
2007 July
09:30 Forza vastempban
Most hogy ktelezettsgeimet letudva rezhetem, vgre kicsit komolyabban is neki tudtam fekdni rgta hitozott Forza 2-kmnek. Szp, j, a vezetsi modell, a fizika zsenilis, de kiss fraszt hossz tvon. Ennek megfelelen ezekben a percekben is brelt sofrm ropja a krket helyettem a htam mgtt, s ostromolja szmomra a 25.szintet. Azrt remlem nem kveztek meg, nem kilt a np egybl Szentsgtrst.
Forza Motorsport 2 2 komment
2007 July
02:09 PoP, Dirt, Odin
Rpke egy hnap kihagys utn ismt nem vagyok lusta idefirkantani valamit. Az elmlt ngy ht vgigjtszs/tesztels termse ugyan kiss halovny - Colin Dirt, Prince of Persia, CnC3, Odin Sphere - de ht kzben megjtt a nyr meg a knikula, nincs akkora kedve emberfinak a TV/monitor eltt aszaldni.
Colin McRae: DIRT 0 komment
2007 June
08:53 Parancsolj s Hdts!
Rkattantam. Tnyleg az gvilgon semmi forradalmi jts nincs benne, de teljesen visszahozza a gynyr emlkeket idz eredeti CnC-k hangulatt a Tiberium Wars Kzben persze letudtam drga Larnk rgi-j kalandjait, valami cikkflt is szerkesztettem belle - mr csak a neheze van htra...Ja meg persze tl vagyok kt ultrazzs drum and bass bulin is - szval zajlottak az esemnyek, annak ellenre, hogy lusta voltam blogolni.
0 komment
sszesen: 12 [1-10]
1 | 2
Greg(36)5
We're God's unwanted children? SO BE IT!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Online RPG, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, DVD, Magazinok, jsgok, TV365 (*24), Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Mozi , Anime, Bowling, teke, Bulizs, Bartok, Billird, Email, Letlts, Internetes magazinok, Kosr, Hember pts, Tenisz, Atltika, Squash, Ping-pong
Bartok, ismersk
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
Roxas
(offline)
dreampage
(offline)
RBaly
(offline)
XBOX Live