[7] Sóher (offline)

Romantikus - Segít?kész

Ő egy 56 éves fiú és itt lakik: Hajdú-Bihar / Debrecen

4953 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 9366 kreditet gyűjtött

 
Ami gyerek koromból ki maradt, illetve nem volt rá lehet?ség ki próbálni, azt az ?rt szeretném valamelyest ki tölteni. Ez a XBOX 360. és a PC. A fiammal együtt ?zzük ezeket.
 
2009 April
19:25 Hiéna bankok
Kapcsolódva az előző bloghoz,sajnos aktuálissá vált ez a kérdés.Bankok kihasználva az emberek jóhiszeműségét,és rászorultságát tetemes nyereségre tesznek szert.
13 komment
2009 April
20:07 Kocsi hitel törlesztés
Olyan mérges és dühös vagyok hogy muszáj megosztanom amit ezek a rohadék bankok csinálnak.Egy éve vettem egy új kocsit,és vettem fel rá hitelt.Mivel most megnőtt a törlesztő részlet,úgy gondoltuk hogy egy összegben vissza fizetjük a hitelt.Igen ám de valami átértékelési különbözetet is kell fizetni,ami a mi esetünkben a fennálló tartozás 1/5-e!! Már egy éve fizetek,és még igy is többet kellene vissza fizetnem mint amit fölvettem.Érti ezt valaki??????????
25 komment
2009 January
19:46 Gears off Wars 2
12 komment
2009 January
20:34 Nem ördöngősség
Ahhoz képest hogy kb. másfél éve van 360-unk annyira belejöttem a játékba hogy lassan többet játszom mint a fiam.Na jó Ő meg a PC előtt.Napi rohangálás után jól esik leülni,és kényelmesen, hatékonyan elintézni a rossz fiukat. Nem úgy mint a valós életben. Freud szerint játékban is ki lehet élni titkos vágyainkat.Lehet hogy igaza van?
13 komment
2007 May
21:34 Lépéstartás
Írigykedve figyelem a mostani felnövő tizenéveseket,hisz szinte az anya tejjel szívják magukba a hardver, szoftver és egyébb számitástechnikával összefüggő szak zsargonokat. Ha valamin el akadok szégyen szemre a 10 éves fiamtól kérdezem hogy mit is jelent egy-egy szó. De hát nekünk 40-nek is muszáj lépést tartani ebben a hytech világban.Nem régen vettünk Xbox 360 és most ezzel ismerkedünk felváltva. Praktikus tanácsokat szívesen el fogadunk!
3 komment
Sóher
Ha üzenetet írsz, illeszd oda a témát is mert nem tudom a kútfejemből hogy mire gondoltál!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Kártyajáték, DVD, Fotózás, Könyvek, Bowling, teke, Paintball, Email, Úszás, Búvárkodás, Kosár, Sí, Tenisz, Küzdősportok, Fitness
Barátok, ismerősök
attilaK
(offline)
kafaszofa
(offline)
zyronn
(offline)
general raam
(offline)