[9] priest (offline)

Segt?ksz - Bartsgos - Hallgatag

egy 35 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4240 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 13400 kreditet gyjttt

 
dv mindenkinek!

Rgi motoros gamer vagyok, a 90-es vek eleje krl fogtam joysticket a kezeimbe elszr s azta bizony addikt lettem :) Commodore 16 volt az els gpem, aztn NES, majd minden fle PC-k (286-tl flfele). jabban fleg a PC megy nlam, de beruhztam egy Xbox360-ra is, persze volt kt v "eljtk" az els xboxal is.

Mostanban tanuls, mel s magnlet mellett kevs idm jut jtszani, meg amikor szabad idm van akkor se felttlen valamelyik gpet nystlm, de ha igen, akkor fleg valami stratgia, FPS vagy esetleg RPG-vel jtszom.

Gamelsen kvl mg nem vetem meg a jfle sci-fi / fantasy irodalmat, no meg persze a filmek sem maradhatnak ki az letemb?l s valami pszihedelik gpzrej szinte mindig szl a httrben nlam. Ill. nha magam is Fruityloops-ot ragadok s akkor n is generlok nmi zajt, pusztn szrakozsbl. (ha rdekel halld itt: Soundcloud)

Nos, ennyit magamrl, bemutatkozs letudva.
Kellemes gmelst mindenkinek!
 
priest
Forklifts never die. They're just missing in action.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Online RPG, Zene, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Szerepjtk, DVD, Zene (hallgatom), Knyvek, Mozi , Anime, Sznhz, Bowling, teke, Bartok, Billird, Email, Letlts, Frum, Internetes magazinok
Bartok, ismersk
MistaPriest
(offline)
XBOX Live